Цитат
а пък на лана кфо щеше да и стане да се разкрие и пред клои !!! тя толкова плака за нея ...
За това съм съгласна, накрая се разхождаха по средата на Парада на царевицата, дотук с инкогнитото. Трябваше да й каже
Добре, първо Том Уелинг покрит с диня ми дойде множко, даже незнам в кой аспект!
Джими се върна! Колко страхотно е това? И боже- Panda Boy хаха, обаче колкото и да ми е малко кофти за Клои се радвам за новия ни ship- Джими/Кара, въпреки че не изглеждаше много нещастна от факта че той я зяпаше. Честно нямаше да понеса Кара да беше тръгнала с поредния от
"Лигата на необикновените"
А този който говореха че ще помага на Лекс в интервюто май ще е агента от правителството с който говореха. Е все пак нещата ще се повтарят, сега Кара е в ролята на Кларк, а Лекс пак в тази на добрия самарянин. Интересно междудругото как я намериха само по една рисунка толкова бързо

Малко чудно беше и че Кара ще мине през Талон, но всички актриси го направиха, така че сигурно е нещо като посвещаване..
Това с картата на съкровищата въобще няма да го коментирам въпреки че беше от значение, но накрая какво стана с момичетата, май се измъкнаха =)