Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 7 - епизод #03 "Fierce"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Кара отчаяно си търси приятели и иска да си намери мястото на Земята, но Кларк й казва да има търпение докато съумее да си контролира силите. Въпреки предупрежденията му, когато идва време за конкурса "Miss Sweet Corn", Кара се записва и среща конкурентките си - Тайлър, Карли и Темпест - момичета, заразени с метеорити, които планират да използват силите си, за да откраднат карта, показваща местонахождението на скритата времева капсула на Смолвил(Smallville time capsule). След като Тайлър вижда силите на Кара, момичетата се преструват на нейни приятелки, но всъщност планират да я използват за своя план. Кристин Крюк, Майкъл Розенбаум, Алисън Мак, Джон Гловър и Арън Ашмор също участват.

(Торент - Замунда)

Връзка: Smallville.s07e03.hdtv.xvid-xor

(Торент - АренаБГ)

Връзка: (N/A)
Enchanted
Този епизод ,беше много интересен...дори в един момент се замислих,колко много преличаше на епизодите от първите сезони.... happy.gif
Лана и Кларк...ами няма какво да кажа за тях,както винаги,всичко около тях беше прекалено ''fall in love'' huh.gif
A Кара...ме изуми,не се предаде и отстоява целите си,БРАВО на нея!
sonofsparda
Сега го изгледах. smile.gif Според мен не беше чак на нивото на предните два епизода, но разбира се, главната му цел беше да покаже приобщаването на Кара. Имаше моменти, на които много се изкефих, особено онази реплика дето буквално бръкна в гъ*а на Кларки - "Get back to me when you can fly, earthboy." 18.gif 13.gif Да не говорим за нехуманно смешната сцена с динята. happy.gif Предполагам за повечето хора събирането на Кларк и Лана беше главната тема в епизода - но тук смятам да не се съглася толкова. В свой предишен пост казах, че се надявам в този сезон да е на първо място митологията и чак тогава романтичните връзки. И смятам, че дотук се оказвам прав. В епизода Клана-събирането не ни беше навирано в носа, а доста добре и умерено сложено между останалия стори-плот. Лана ми хареса тук - почва да се връща към корените си(не, не защото отново е с Кларк), от първите два сезона, когато не ме грееше, но и не ме вбесяваше. Лекси-бой неповторим, както винаги. Балансът между доброто и злото е както винаги перфектно представян от Майкъл. Виждаме как той иска да се промени, но в същото време стремежът му към откриване на тайни и повече власт, го теглят по-надълбоко към "бездната". Много добре се беше изразил Лекс, мисля че в "Onyx" - "The journey to the darkness is on a light switch." Damn right. smile.gif Но Кларк и Кара без съмнение откраднаха епизода - проблемите помежду им, доверието им - това най-ми хареса да видя. Страхотно беше. И също така медальонът - хммм, много интересен символ. Мистерията е едно от нещата, които най-обичам в Смолвил. А още повече като се отнася за родния свят на Кларк. Да, митологията преди всичко - оказвам се прав засега. smile.gif
toho
Ествено епизода отстъпваше на първите епизоди, все пак неможе всички да са върховни, но също беше много интересен имаше много комични моменти, особенно този с динята, а и да не говорим за сцената с банския УАУ!!! Станаха известни разкрития за този неизвестен криптонец и според мен доста материал има в него( тук е момента някой който има добри познания по митологията за Супермен да даде предложение кой може да е той или тя). То вече фразата "последния оцелял от Криптон" не важи, вече са 6 критонците(Кларк, Кара, Рая, Зод и двамата му слуги не и м помня имената) който са оцелели от голямото бум и като сложим и този неизвестния стават седем. Колкото до този агент Картър много ми напомня на Брейниак и се надявам да се окажа прав, но това по нататъка. Връзката Клои + Джими ест е пред разпад с идването на Кара, и тя и той доста се оглеждаха, а с теза тайна която Клои пази за силата си, много я отдалечава от Джими, а и от останалите герои.
Вече с нетърпение очаквам следващия епизод, който ще стане дума за тази способност на Клои.

Viva Smallville!!!
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2007, 12:05) *
Лекси-бой неповторим, както винаги. Балансът между доброто и злото е както винаги перфектно представян от Майкъл. Виждаме как той иска да се промени, но в същото време стремежът му към откриване на тайни и повече власт, го теглят по-надълбоко към "бездната".

Някой някога беше казал 'When you look into the abyss, the abyss looks back at you' ... Лекс не веднъж надникна в тази "бездна"... Когато отиде да се срещне с Кара се надявах да й каже само едно многозначително "Thank you", а не да човърка "в раната" ... Но такъв си е бил и завинаги ще си остане 'любопитко' ...
Епизодът като цяло ми хареса, но никога повече няма да пия докато гледам Смолвил - "Ледената принцеска" ми изкара ангелите и после чистих монитора си от кафето dry.gif ... Кара беше страхотна, а и е доста опърничева, а моментът с динята ме разсмя искрено. Много се трогнах, когато отиде да спаси Кларк и го прегърна happy.gif . Грант пък отново ми скъса нервиците. ... Милата Клои, мразя ги сценаристите... Защо единствената щастлива двойка в сериала трябва да бъде толкова брутално кръцната!?!? Не им ли писна от тия триъгълници, бе? Първо Уитни-Лана-Кларк, после Кларк-Лана-Лекс, а сега Клои-Джими-Кара 14.gif Мен лично ми писна wink.gif ... Сега остава да разберем и чий е този медальон... Така де сигурно е на Криптонеца от предстоящия еп. 10 huh.gif Smallville става все по-интересен и заплетен... 5/5 4.gif

П.С. Хаха, видяхте ли я Лана как режеше/белеше нещо на масата във фермата, когато Лекс я посети 18.gif А сега си я представете облечена в работнически гащеризон да рине тор в обора 18.gif 18.gif Ще става тя фермерка май 4.gif
sonofsparda
Е, трябва някакси да си изкарва прехраната сега. wink.gif Съмнявам се, че пак ще стане сервитьорка.
didssy
сервитьорка надали но може дас е захване с някоя от тия работи,които лекс не и позволи когато бяха сгодени smile.gif
супер епизодче си беше ... кара е зашеметяваща !!! инатчийка си е и тфа си е smile.gif точно като кларки личи си че са брадчеди . радвам се че се сближиха повечко към края ... а пък на лана кфо щеше да и стане да се разкрие и пред клои !!! тя толкова плака за нея ... 9.gif е както и да е ... да видим докога ще бъде раят в фармата на кент . диневия цвят добре седи на кларк не мислите ли ? особено с оная физиономия кояо напраи ... муцка беше 18.gif сигурно медальона наистина предстои на оня криптонец от сл. еп-ди smile.gif нямам търпение да разбера кой е и кфо за бога е вършил на земята ... чудно е обаче колко мнооого криптонци са стъпили на земята ... живели са сред хората ... интересно smile.gif реакцията на лекс леко ме учуди когато пресрещна кара ... странно ... но как си знаеше къде да я потърси - при семейство кент разбира се 4.gif

5чкаааааа 3.gif
lex's_girl
Цитат
а пък на лана кфо щеше да и стане да се разкрие и пред клои !!! тя толкова плака за нея ...

За това съм съгласна, накрая се разхождаха по средата на Парада на царевицата, дотук с инкогнитото. Трябваше да й каже wink.gif
Добре, първо Том Уелинг покрит с диня ми дойде множко, даже незнам в кой аспект!
Джими се върна! Колко страхотно е това? И боже- Panda Boy хаха, обаче колкото и да ми е малко кофти за Клои се радвам за новия ни ship- Джими/Кара, въпреки че не изглеждаше много нещастна от факта че той я зяпаше. Честно нямаше да понеса Кара да беше тръгнала с поредния от
"Лигата на необикновените"
А този който говореха че ще помага на Лекс в интервюто май ще е агента от правителството с който говореха. Е все пак нещата ще се повтарят, сега Кара е в ролята на Кларк, а Лекс пак в тази на добрия самарянин. Интересно междудругото как я намериха само по една рисунка толкова бързо smile.gif
Малко чудно беше и че Кара ще мине през Талон, но всички актриси го направиха, така че сигурно е нещо като посвещаване..
Това с картата на съкровищата въобще няма да го коментирам въпреки че беше от значение, но накрая какво стана с момичетата, май се измъкнаха =)
toho
Цитат(didssy @ Oct 12 2007, 13:59) *
а пък на лана кфо щеше да и стане да се разкрие и пред клои !!! тя толкова плака за нея ...

Според теб щяха ли да се разхождат из панаира без и да кажат? Най-вероятно тази сцена са я отрязали за да се взестят в тия 40 и 1-2 минути.
didssy
е да така е ама аз говорех още в самото начало , когато лана каза на калрк че никой свен той не трябва да зн че тя е жива и е в смолвил за тфа ставаше дума
toho
Цитат(didssy @ Oct 12 2007, 16:53) *
е да така е ама аз говорех още в самото начало , когато лана каза на калрк че никой свен той не трябва да зн че тя е жива и е в смолвил за тфа ставаше дума

Ами щото Лекс не беше свалил още обвиненията срещу нея и затова по-добре по малко хора да зная за нея в случай че пак ще трябва да бяга. Той и каза че уж щял да ги свали ама нали го знем всички какъв е коварен.
Enchanted
На мен сценката на панаира с Лана и Кларк,много ми хареса,показаха доста чувства без да бъдат натрапващи...когато гледах треилъра мислех че ще стане нещо като ревлива история,но и двамата се държаха много добре и всчико беше някак мило,а не сърцераздирателно! huh.gif happy.gif
Wallker
Серията наистина беше много добра,поредната добра серия от сезона....
sonofsparda
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 12 2007, 17:31) *
На мен сценката на панаира с Лана и Кларк,много ми хареса,показаха доста чувства без да бъдат натрапващи...когато гледах треилъра мислех че ще стане нещо като ревлива история,но и двамата се държаха много добре и всчико беше някак мило,а не сърцераздирателно! huh.gif happy.gif

Е, то ако досега не смяташ Клана-връзката за насапунисана, то няма как просто да го правиш от тук нататък. То не само, че в епизода не беше натрапващо, то някакси мина направо "през капките" едва ли не без много да се усети. Част от американските Клана-фенове много пискат за това как разбираш ли завръщането на любимата им двойка не получило вниманието, което заслужава. Ами аз ще им кажа на тия образи, че това не е най-важното нещо в сериала, никога не е трябвало да бъде най-важното(и да са си доволни с миналия сезон, който извираше от Лана, Клана, Лексана, Клексана и т.н.) и имайки предвид големия митологичен тласък от тук насетне, едва ли ще бъде. Винаги съм бил на мнение - по-добре втора цигулка отколкото нищо. Тц-тц-тц, ех горкия Брус. biggrin.gif
vikihill96
Страшно готин и забавен епизод. Хареса ми обезателно. И аз си мислех, че ще "ослепея" от поредното натрапване н а връзката между Лана и Кларк(нищо против, но както каза и Ванката, сериалът все пак не е правен специално за тази връзка все пак blush.gif ). Абе като цяло добро епизодче, а комедийните моменти си бяха точно на място. Ама според мен КАра добре се справи в упражнението с динята mrgreen[1].gif ! Като си спомним нашето момче през какви перипетии мина, за да си овладее тази способност, братовчедка му доста добре се справи happy.gif ! Абе браво с една дума. То не може всеки епизод -супер-екшън, трябва и малко да се разпуска 10.gif ! Всички бяха на ниво този епизод 4.gif !
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2007, 17:20) *
Е, то ако досега не смяташ Клана-връзката за насапунисана, то няма как просто да го правиш от тук нататък. То не само, че в епизода не беше натрапващо, то някакси мина направо "през капките" едва ли не без много да се усети. Част от американските Клана-фенове много пискат за това как разбираш ли завръщането на любимата им двойка не получило вниманието, което заслужава. Ами аз ще им кажа на тия образи, че това не е най-важното нещо в сериала, никога не е трябвало да бъде най-важното(и да са си доволни с миналия сезон, който извираше от Лана, Клана, Лексана, Клексана и т.н.) и имайки предвид големия митологичен тласък от тук насетне, едва ли ще бъде. Винаги съм бил на мнение - по-добре втора цигулка отколкото нищо. Тц-тц-тц, ех горкия Брус. biggrin.gif

И аз съм на това мнение относно Клана връзката,защото това е сериал за историята на СуперМен,а не за любовния му живот,макар че и той е част от самата нея,но както ти сам спомена все повече ще се отделя време на точно тази суперменска митология...а що се отнася до това че не били доволни от отделененото внимание на взаимоотношенията на Клана,аз мисля че беше достатъчно,защото дори и най-големия фен би му писнало да гледа само тях двамата!
Като цяло връзката им не беше съпунена(пона сега,а и не вярвам за напред да стане такава),не мода да отрека че имаше моменти,в които прекаляваха,но пък това е било част от сценария все пак,винаги трябва да има от всичко по малко! happy.gif biggrin2.gif
MaHeKeHa
Поредната блестяща серия на Смолвил. Това че няма Бизаро и т.н. не означава, че този епизод може да отстъпва на първите два, даже напротив. За мен епизода беше толкова добър, колкото и първите два. А между впрочем, ми направи впечатление, че този правителствен агент прави същити мимики като Милтън "Брейник" Файн от 5 сезон и защо ли ми се струва, че това е именно Брейниак в това си лице.

Again, Magnificent 7 in my eyes.
Victoria
Субтитри на обичайното място - в subs.sab.bz smile.gif
toho
Цитат(Victoria @ Oct 13 2007, 12:37) *
Субтитри на обичайното място - в subs.sab.bz smile.gif

Мерси много, Вики!!!
MaLkIq_MuKi
Охххх, току що изгледах серията shocking.gif И аз също смятам че не отстъпва на предните, защото всяка серия си е уникална по свое му. Няма смисъл да говоря за Лана и Кларк. Винаги съм била ЗА тяхната връзка и всеки път когато ги видя заедно си умирам от кеф. Кара нямаше равна, най ме изкефи там като спаси Джими и държеше съвсем спокойно и без затруднения вратата на Волвото му biggrin2.gif А на Лекс наистина му се иска да е добър, но просто не е в природата му dry.gif Евала на Кара че не му каза нищо smile.gif Абе няма кво да говоря повече, 5 от мен както винаги worthy.gif
solenka
Току що изгледах серията. Хареса ми както винаги. smile.gif Много гадно ми стана за Клои, обаче. Джими как се заглеждаше в Кара. Сцената с динята беше много забавна. Но най - много ми хареса, когато Лана пристигна при Кларк и малко след това Кара се появи по бански. Физиономията на Кларк беше biggrin.gif .
ViruZzZ
И аз чак сега го изгледах sad.gif Но и тоя епизод не остъпваше по нищо на останалите...Най сетне сложиха Лана за повече време в серията,а не като миналите 2 минути и айде biggrin.gif Кара как изглежда в тоя червен суичър просто ... rolleyes.gif Тоя Грант със всяка изминала серия започва да ме дразни повече и все повече mad.gif "Клоистър"Много е зле тоя човек честно glare.gif А за криптонеца не може ли да е Джор-Ел confused.gif
sonofsparda
Не. Джор-Ел е мъртъв и паметта му е съхранена в Крепостта на Уединението. smile.gif
ViruZzZ
Цитат(sonofsparda @ Oct 14 2007, 03:30) *
Не. Джор-Ел е мъртъв и паметта му е съхранена в Крепостта на Уединението. smile.gif

Ама той преди нали беше на Земята ...Може да е оставил съкровището за следващите криптонци...
didssy
е да де ама сигурно щеше да му подксаже на кларк за съществуването на тези "съкровища" по някакъв начин ... ако не на сина си на кой тогава ? надали е джор-ел
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.