Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Aл Гоуф отговаря на въпроси от фенове.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Fan Question - Все още ли държите на правилото си - "Без костюми, без летене", имайки предвид колко навътре е навлязъл сериала в митологията и също при положение, че Кара/Супергърл лети?

Alfred Gough - Да, все още държим на него, поне що се отнася до Кларк. Но след това, което Клои му каза в премиерния епизод относно неспособността му да лети("Кларк, трябва да се научиш."), Кара ще му дава "уроци по летене" по-нататък в сезона. Макар че, честно казано, ще се окаже, че за Кларк са повече "уроци по падане". 18.gif

F.Q. - Бихте ли ни подсказали кои други герои на DC Comics ще видим през новия сезон? Благодаря ви и страхотна работа. Прикован/а съм пред телевизора всяка седмица.

A.G. - Радвам се, че е така. Ей така, като не ти давам предварително нова информация, ще продължиш да гледаш и занапред. Мухахахаха. Ето това могa да кажа: ще видите МАРТИАН Менхънтър, Супергърл, Бизаро, завръщането на Брейниак и Зелената Стрела... и освен това герой или героиня, кой(я)то ще бъде обявен(а) по-късно.

F.Q. - Клои ще бъде ли отново в ролята на "Кулата" като в "Justice"? Смятам, че това беше прекрасна роля за нея в този епизод. Много харесвам епизодите, в които те спасяват някого или работят заедно, за да свършат работата.

A.G. - Ние също много ги харесваме. Да, ще я видите отново в такава роля около 11 епизод.(Бел. Иван - "Justice" същo беше точно 11 по ред smile.gif) Ще откриете, че тя все още изпълнява някои работи за Оливър и бандата от време на време. Момичето трябва да си плаща наема все пак. Репортерите-стажанти не изкарват почти нищо.

F.Q. - Бизаро ще оцелее ли и ще се присъедини ли към Легиона на Смъртта(The Legion Of Doom), които евентуално да станат врагове на Лигата?

A.G. - Бизаро далеч не е казал последната си дума, а Легиона на Смъртта винаги е добра възможност. И чрез думите на Форест Гъмп - "Само това можем да кажем по въпроса".

F.Q. - Ще има ли някой от главните герои или поне гост-звезда, който да е на страната на Лекс?

A.G. - Да, или поне в началото ще изглежда така. Освен това може в сериала да има някой, който в момента е на страната на Лекс, но ние не знаем това още.

F.Q. - Разбрах, че Кларк и Лана ще се съберат отново и все пак зрителите са наясно, че те няма да са заедно накрая. Защо инвестирате толкова време и енергия, за да предъвквате отново тази връзка толкова късно в сериала?

A.G. - Така, освен това, зрителите знаете и че Лекс ще стане зъл, че Кларк ще стане Супермен и че двамата ще бъдат смъртни врагове, и все пак продължавате да следите вече седем сезона. Работата е, че Кларк обича Лана и това е една от централните връзки в сериала. Това е тази решителна, първа голяма връзка за него, която му помага да разбере самия себе си и бъдещите му връзки с други жени. Фактът, че той без значение колко се старае, толкова яко се проваля в тази си връзка, е една от причините, поради която в бъдеще успява да спечели Лоис. Помни, мой млад падауане - ние разказваме за пътя, а не за неговия край.

F.Q. - Чухме доста неща относно индивидуални истории за Кара, Лоис и Лекс. Чудих се дали ще има специфична такава за Кларк, която не касае Лана, имайки предвид, че той е централния персонаж. Сега изглежда, че той реагира много спрямо другите герои. Би било добре да го видим да поеме инициативата и да видим нещо, касаещо основно него.

A.G. - Пътят на Кларк този сезон се върти около баланса между криптонския му произход и израстването му на Земята, както и взаимоотношенията с братовчедка му - а те не са от най-лесните. Кара ще му разкаже много неща за семейството му(което е доста объркано) и родната му планета(която избухна, така че и там има нещо много объркано). Той ще се бори с миналото и с бъдещето си. И сега, след като Лана се върна, дали най-накрая ще разбере, че без значение колко се старае, тази връзка е обречена? Тепърва ще разберете.

П.П.: Нямам търпение за другите две части. smile.gif Ал Гоуф от доста време на сам не е бил така директен в някои от посоченитe си изказвания. Cool. smile.gif
toho
Ех тоя 11 епизод 4potrivam[1].gif

Can't wait!!!
ViruZzZ
10х за инфото ... smile.gif Интересно ще бъде да се види как Кларки пада от поредния си опит за летене 18.gif
didssy
уоуууууу !!! това ми трябваше прясна вкусна информацийка 3.gif супеееер !!! нямам търпение да видя кфо ще стане по нататък ... интересно кой ли ще е привидно на страната на лекс а в последствие не ... така де ние още дори не сме видяли този герой и се пак ... 16.gif дали ще е някой непознат за смолвил или ще използват стара персона ? хм ... как ги затапи обаче с думите " Така, освен това, зрителите знаете и че Лекс ще стане зъл, че Кларк ще стане Супермен и че двамата ще бъдат смъртни врагове, и все пак продължавате да следите вече седем сезона." ммм 4.gif ааааааауууууууу ... аз едва до утре ще дочакам пък камо ли 11, 12 или 2п84128571 епизод huh.gif
sonofsparda
И си е в пълното право човека, Диди. smile.gif Наистина, след като знаеш какво става по-напред, що пък да не видиш как са били в началото нещата, че и да ги следиш трепетно. Примерно: аз както предполагам е станало ясно на някои тук, съм голям фен на игралната поредица Devil May Cry. Третата част от поредицата служи като предистория. И ми беше адски любопитно да видя какво е ставало преди с главния герой и начинът по който неговият брат е бил къръптнат в съществото, което се появява в първата част. Та в този ред на мисли, аз винаги съм искал да видя каква точно е предисторията на Кларк, както и на Лекс smile.gif Това че знам какво става "после", не ми пречи да искам да видя още от "преди" и което не ми разваля представата, която си имам изградена. smile.gif
Enchanted
мерси мн за инфото worthy.gif
didssy
на едно мнение сме ванка ! а да задам еин въпрос : кога ще земат да излезнат другите две части ?! blink.gif
sonofsparda
Въпрос, на който и двамата сме без отговор засега. sad.gif Но лично аз предполагам скоро. smile.gif
smallville_f
Нямам нищо против мене дЪ мЪ земат да помагам на Лекс... че и във форма ще го поддържам ... А туй за летенето - представяте ли си как Кара бута Кларк от покрива на някой небостъргач, и той милия пада и вдлъбва цимента ... Туй ще е гледка ... И само още ...две неща - Go, Оли, GO и колкото и да е изчерпателен в отговорите си, Гоуф отново ни изправя на нокти в очакване...
П.С. Иначе DMC RlZ mrgreen[1].gif
П.С.2 - Мн съм зле ... Мерси за инфото, Ванка
vikihill96
Ааа, Ванка, страхотна информацийка . Едно огромно мерси от мен 4.gif 4.gif !!!Очаквам и предстоящите епизоди с несекващо нетърпение. Самата информация няма какво да я коментирам. Тя заслужава само една е динствена дума-Magnificent happy.gif !!!А иначе също си абсолютно прав и Ал Гоуф естествено, в изказването, че това че знаем бъдещето, не пречи да разберем , какво е било миналото(даже то така си е супер- да разбереш как се е зародило едно нещо happy.gif ). НАй-яко ме изкефиха следните думи на Ал, които и ти си превел много точно 10.gif -

Цитат(sonofsparda @ Oct 11 2007, 19:41) *
...Помни, мой млад падауане - ние разказваме за пътя, а не за неговия край.....

....Тъй като хората наистина знаят на коя поредица си фен, много е вероятно е и за мен да знаят на коя съм "пожизнен" такъв( поне се надявам wink.gif ), тези думи направо ме разтопиха от кеф biggrin.gif . Аз също бях очарован да видя предисторията на един герой оттам, дето впоследствие "обличаше" едно черно костюмче с много готина маска 10.gif ....

Тъй че абсолютно се е пав човека- ни есе наслаждаваме в момента на пътя-а края, ако не се лъжа, така или иначе още не е дошъл (поне за Супермен де-не че не се опитаха в едно анимационн филмче наскоро 10.gif ). Айде Смолвил-нямаме търпение просто вече happy.gif !!!
Wallker
Мерси!
MaLkIq_MuKi
Малей, много интересно беше. Нямам търпение за следващите части biggrin2.gif Mерсиии biggrin2.gif
MaHeKeHa
Уф, благодаря ти, че си го превел, защото тая седмица бех много зает.
Green_Arrow
10х Ванка за инфото ... а и аз нямам търпение да видя как Кларк се пребива в опитите си за летене smile.gif
MaHeKeHa
О да, сега видех коментарите на умните американци. "I hate Al" и какво толкова ви е направил човека, че да го мразите. Pathetic ppl.
ViruZzZ
Те американците всичко,което ни харесва на нас те го мразат dry.gif Те са като ненаситна гад искат още и още ...Само,че незнам какво още може да се иска от таkъв сериал като Smallville ...
didssy
какво ли искат ?! е че как - 2 шамара и един ритник там къдет не трябва ! тфа искат wqd.gif 0041[1].gif
smallville_f
За трети път го каам - На КАЙМА, ЕЙ AR15firing.gif Единственото нещо, заради което съм способна да се дразня на Гоуф [не да го мразя], е това че ни снабдява с пикантерийки и ни държи на нокти... Абе американска му работа ... келеши
Apfh
Мерси много Ванка, страхотно интервю. И аз като вас нямам търпение за следващите части..
Само искам да те питам - имаш ли някаква идея, къде се задават тези въпроси от феновете и не може ли и ние да се включим ... и на мен ми се иска да го питам 1-2 нещица. happy.gif rolleyes.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 11 2007, 19:41) *
A.G. -(Бел. Иван - "Justice" същo беше точно 11 по ред smile.gif)

Ванка сега като сезамислих тия хора доста държат на традицията. Ак си спомняш 3-ти сезон епизод 6 Relic беше спомен как Джор-Ел е бил в Смовил, сега пък 7-ми сезон пак 6-ти епизод ще бъде за Лара как е дошла в Смолвил.
sonofsparda
Съвпадения - едва ли. smile.gif Наистина обичат традицията хората. smile.gif
sonofsparda
Цитат(Apfh @ Oct 12 2007, 01:34) *
Мерси много Ванка, страхотно интервю. И аз като вас нямам търпение за следващите части..
Само искам да те питам - имаш ли някаква идея, къде се задават тези въпроси от феновете и не може ли и ние да се включим ... и на мен ми се иска да го питам 1-2 нещица. happy.gif rolleyes.gif

Бобо, това е от TVGuide. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.