Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Cutting Edge: Going For The Gold
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e
Cutting Edge: Going For The Gold

Режисьор: Sean McNamara
В ролите: Christy Carlson Romano (as Jackie), Ross Thomas (as Alex), Scott Thompson Baker, Stepfanie Kramer, Patrick Hancock, Alia Rhiana Eckerman и други
Държава: USA
Година: 2006
IMDB
Резюме:
Джаки е дъщеря на победителите на зимните олимпийски игри през 1992, Кейт и Дъг. Тя пораства с амбиции за спечелването на нейн собствен златен медал като се състезава сама, но тази амбиция изглежда пропада, след като получава травма на едно от състезанията. Тогава Алекс Харисън става нейн партньор на леда и Джаки получава нов шанс за спечелването на медал.

линк към темата за първия филм "Кънки с остър връх" (1992)

още един от любимите ми филми wink.gif
CheerFuL-F
Един от любимите ми филми wub.gif wub.gif Който не го е гледал да го тегли и да го гледа няма да съжалявате...
ludoto_mimi
Изключително тъп филм. Според мен си е чиста боза в сравнение с предишния.
girl_from_hell
хубав е ама като всяка втора част е трудно да се сравнява, може би от самите актьори незная, защото в първата част бяха наистина добри
Brooke
Чиста проба разочарование.Не мога да разбера откъде им е хрумнало да правят втора част на готини ,стари филми,превърнали се в класика.И реално едиснственото,което правят е да вземат същата история,същия край дори ,само да сменят актьорите и готово,ето ви втора част dry.gif
vasinka_{P}
Много го харесвам тоя филм, любим ми е както и първата част. И двете части са хубави.
aria
Тая втора част изобщо нямам намерение да я гледам.Първата много я харесвам,от нея се запалих по фигурното пързаляне,един от любимите ми филми.Обаче продълженията почти винаги се оказват много слаб опит да направят филм,хубав като първия,просто не струват.Първия филм просто си заслужава да се гледа.
hristin4e
да, първия филм наистина е много добър, но не мисля, че втория е за изхвърляне... rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.