Ето официалното описание за епизод 6 "Lara" :
Кларк разбира, че Кара е в Вашингтон в търсене на изгубения кристал, но бива заловена след като влиза с взлом в строго секретна лаборатория и бива подложена на серум на истината обогатен с криптонит. Серума отключва спомените на Кара за по-ранното й пътуване до земята когато е проследила майката на Кларк Лара до фермата на Кент. Кларк пристига навреме за да спаси братовчедка си, но случайно и той попада под влиянието на серума и вижда спомените на Кара за неговата майка.
sonofsparda
Oct 11 2007, 10:04
Ееееей, този епизод ще е невероятен. Най-очакваният ми засега. И да - наистина ще е много емоционален, да видим дали ще надмине по емоции любимия ми епизод от сериала - Rosetta.
Цитат(sonofsparda @ Oct 11 2007, 11:04)

Ееееей, този епизод ще е невероятен. Най-очакваният ми засега. И да - наистина ще е много емоционален, да видим дали ще надмине по емоции любимия ми епизод от сериала - Rosetta.

Малко съм разочарован, че няма да видим Криптон ама....нищо и така ще е супер.
Wallker
Oct 11 2007, 10:19
Епизода,ще е интерес и то много.Както се очертава целия сезон ще е супер готин,до момента първите две серии от седми сезон са много интересни,а и по трейлърите за трети (сложил съм линк към трейлър в един от последните коментари на темата за Fierce) епизод,той ще е адски готин..
ПП:Трейлъра е убиец,който не го е гледал да го гледа!
sonofsparda
Oct 11 2007, 10:31
Цитат(toho @ Oct 11 2007, 11:09)

Имаме цял сезон на разположение, Тедо, така че не се отчайвай още. А и Лара ще има още участия все пак.
Цитат(sonofsparda @ Oct 11 2007, 11:31)

Цитат(toho @ Oct 11 2007, 11:09)

Имаме цял сезон на разположение, Тедо, така че не се отчайвай още. А и Лара ще има още участия все пак.

а дано да се окажеш прав
Wallker
Oct 11 2007, 10:47
За Кларк,обаче това ще е направо някакъв инфаркт...уж си мисли,че е последния оцелял от Криптон,а те все изкачат-Братовчедка му,майка му,3ор-Ел,а накрая,искочи и Джор-Ел тогава вече незнам :-)
didssy
Oct 11 2007, 11:32
така си е .... ще бъде наистина интересен епизод ...
MaLkIq_MuKi
Oct 11 2007, 21:26
Мисля че няма да има второ мнение по въпроса за епизода

Очаквам го с нетърпениеее
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.