Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Bad News Blair"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
Nasi

"Bad News Blair"

10 октомври 2007

Промо - YouTube

soon

Музика:

soon

Download
Субтитри
  • soon
ludoto_mimi
Защо никой не е коментирал?

Серията не беше кой знае какво, но пък Чък беше изключително забавен. biggrin2.gif Особено екипът му за баскетбол. 18.gif

Хареса ми накрая как откраднаха всичките дрехи и си направиха тяхна си фотосесия. rolleyes.gif
Tedds
Аз си изтеглих серийката,но още не съм я гледала,дали ще има субс скоро?Защото предишния път никой не се беше заел и Жани ги направи за което мноого и благодаря smile.gif
brooke_scott
aз я гледах току що, мога да кажа, че ми е любимата за сега, страхотна беше. особено накрая сним4иците, дето S и В си ги напрайха, ама нямам търпение за следващия да видя срещата на Серина и Дан smile.gif))

П.С> на Чък екипа рулира отвсякъде biggrin.gif
niveto
почнати ли са субтитриconfused.gif
julia1990
Много хубав епизод! Най-много ми харесаха Блеър( когато каза на майка си каквото мисли и накрая когато откраднаха дрехите и се снимаха biggrin.gif ),също и Дан (когато отиде при Блеър и и разказа за майка си blush.gif тогава чак ми стана тъжно и за 2мата какви родители имат.... sad.gif ) и не на последно място Чък,особено в края на епизода,когато това на пръв поглед лошо и егоцентрично момче се оказа по-добър приятел от всички други.... dry.gif emoticon1 (11).gif
Gossip Girl
Серията повече ми допадна от предната. Чък просто изби рибата с баскетболният екип. А и surprise, бе не бил толкова лош. Щом си жертва топката и часовника, които личеше, че обича. Хаха, стана ми смешно, че втори актьор от The Covenant се появи в сериала. Блеър и Серена бяха много сладки, особено накрая. Дан вечният чаровник леко ме подразни, защото за втори път Блеър се нахвърля яко на Серена пред него(като изключим, когато я обяви за алкохоличка) и Дан също не й вярва и тн и тн. Майката на Блеър супер ме издразни, а и онези кокошки, приятелките на Блеър. Толкова за скучни и безхарактерни, че направо се чудя какъв е смисълът да ги има. Около Нейт надушвам втора история ала Брук(ОТХ) и Мариса(ОС). Знаех си, че нещо такова идва, след като баща му толкова напираше още от първа серия да се ожени за Блеър.

Ето ги субтитрите:
ViruZzZ
Цитат(Gossip Girl @ Oct 11 2007, 23:11) *
Серията повече ми допадна от предната. Чък просто изби рибата с баскетболният екип. А и surprise, бе не бил толкова лош. Щом си жертва топката и часовника, които личеше, че обича. Хаха, стана ми смешно, че втори актьор от The Covenant се появи в сериала. Блеър и Серена бяха много сладки, особено накрая. Дан вечният чаровник леко ме подразни, защото за втори път Блеър се нахвърля яко на Серена пред него(като изключим, когато я обяви за алкохоличка) и Дан също не й вярва и тн и тн. Майката на Блеър супер ме издразни, а и онези кокошки, приятелките на Блеър. Толкова за скучни и безхарактерни, че направо се чудя какъв е смисълът да ги има. Около Нейт надушвам втора история ала Брук(ОТХ) и Мариса(ОС). Знаех си, че нещо такова идва, след като баща му толкова напираше още от първа серия да се ожени за Блеър.

Ето ги субтитрите:

10x за субс smile.gif
brooke_scott
мерси за субовоте и от мен, ве4е я гледах на английски, но си е друго на БГ wink.gif
ladysunshine
Жани, мерси много за субтитрите. Току що изгледах серийката. Беше много добра. Определено по-добра от предната. Серена и Блеър много ми харесаха, а края на серията беше просто страхотен smile.gif
Tedds
Мерси за субтитрите smile.gif Серийката беше много хубава.Най-много се зарадвах на Серена и Блеър най-накрая как си правеха снимки.Чък също ми направи голямо впечатление,истински приятел на Нейт е.Дан и Серена толкова са сладкии дано да ги съберат,много искам!Страхотна двойка са!
sulu
Да колко неочаквано и досега невиждано- един от най-големите газари на Ъпър Ийст Сайд остана клошар. И 100% ще почне да работи в някой мол/супермаркет общо взето място където всички ще го виждат и тн. А и тва с Дан и Серина ме издразни- пак се мусат,дърпат- той й вика айде да си поговорим тя "наистина трябва да си ходя"/ТЯ му вика- Дан еди кво си той: "Блеър беше права".Ала бала драми,драми за тея хора няма просто кафенце,кино всичко е или любов от приказките или неква абсолютна драма.Иначе той сериала бил мнго реалистичен и показвал истинския живот.О добре бе къде е тоя живот на снимкачната площадка може, но е и другаде.
ladysunshine
Цитат(sulu @ Oct 12 2007, 21:46) *
Да колко неочаквано и досега невиждано- един от най-големите газари на Ъпър Ийст Сайд остана клошар. И 100% ще почне да работи в някой мол/супермаркет общо взето място където всички ще го виждат и тн. А и тва с Дан и Серина ме издразни- пак се мусат,дърпат- той й вика айде да си поговорим тя "наистина трябва да си ходя"/ТЯ му вика- Дан еди кво си той: "Блеър беше права".Ала бала драми,драми за тея хора няма просто кафенце,кино всичко е или любов от приказките или неква абсолютна драма.Иначе той сериала бил мнго реалистичен и показвал истинския живот.О добре бе къде е тоя живот на снимкачната площадка може, но е и другаде.

Какво confused.gif Кой станал клошар? А и ти пък какво искаш то ако всичко беше само любов без да се скарат веднъж кой щеше да го гледа тоя филм. Серийката си беше много хубава даже. Нали трябва да има някво дейтвие, не може във всеки епизод да ходят на кафенце и всичко да е ок, тва е сериал все пак, трябва да измисля нещо, с което да запълнят сериите mad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 13 2007, 08:55) *

Какво confused.gif Кой станал клошар? А и ти пък какво искаш то ако всичко беше само любов без да се скарат веднъж кой щеше да го гледа тоя филм. Серийката си беше много хубава даже. Нали трябва да има някво дейтвие, не може във всеки епизод да ходят на кафенце и всичко да е ок, тва е сериал все пак, трябва да измисля нещо, с което да запълнят сериите mad.gif

S, спокс бе, сиг на момичето й е за първи път да гледа сериал и не е разбрала, че около 90% от филмите/сериалите са измислици 16.gif и ако го бяха напрайли още в 4-ти епизод всички да са се сдобрили, събрали и всичко да е наред, нямаше да праят сезони, ами щяха да спрат до там
Enchanted
Чак вчера вечерта намерих време да я изгледам тази серия,не беше лоша,но аз мисля можеше да направят малко повече развитие и развръзка...,но ще видиме какво ще стане за напред,за мен това беше най-слабия епизод като цялоunsure.gif

П.П.Блеър много ми хареса този епизод,а майка и просто ми напомни толкова много за Джули Коопър от ОС happy.gif
Jolly_GirL
А някой ще може ли да ми каже кои са песните от епизода? smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(Jolly_GirL @ Oct 13 2007, 18:48) *
А някой ще може ли да ми каже кои са песните от епизода? smile.gif

качих песните в темата за музиката от сериала
susito
а има ли го някъде само 4-ти епизод,щото аз намирам само пакет от 1-ви д 4-ти,а наистина нямам място на компа?!
ludoto_mimi
Цитат(susito @ Oct 19 2007, 17:26) *
а има ли го някъде само 4-ти епизод,щото аз намирам само пакет от 1-ви д 4-ти,а наистина нямам място на компа?!

В първият пост?
http://arenabg.com/details.php?id=3681a62e...745e5c394a85420
sulu
Цитат(brooke_scott @ Oct 13 2007, 11:29) *
Цитат(ladysunshine @ Oct 13 2007, 08:55) *

S, спокс бе, сиг на момичето й е за първи път да гледа сериал и не е разбрала, че около 90% от филмите/сериалите са измислици 16.gif и ако го бяха напрайли още в 4-ти епизод всички да са се сдобрили, събрали и всичко да е наред, нямаше да праят сезони, ами щяха да спрат до там

Да права си за пръв път гледам сериал, толкоз съм проста, че си позволих да изкажа мнение, като знам че има хора, които ако видят, че си се изказала по някакъв начин, който не им харесва откачат.Мисля че тук е мястото да ти кажа на теб, че това е измислица, сериал и не е много нормално двете така да реагирате на моя коментар.Все пак имам право да се изкажа и по-добре ме обори с някакъв довод, а не да ми подхвърляш факти, че за да има сериал, трябва някой да го гледа, да има интрига- аз тва си го знаех
Mr. Winchester
Много добър епизод , Б+С
Mrs.B.Bass
Затвърждаването на приятелството между Б и С smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Епизодът беше най-готиния за сега...
Хареса ми всичко във него, очаквах че Блеър се е гаврила с Серина в миналия епизод, но не е така..Явно отношенията между тях ще се оправят 4.gif

Иначе ми хареса когато Дан си поговори с Блеър и тя събра смелост да се изправи срещу майка си и да и каже всичко, което мисли в очите.

Дам епизодът беше супер як 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.