Цитат(brooke_scott @ Oct 13 2007, 11:29)

Цитат(ladysunshine @ Oct 13 2007, 08:55)

Цитат(sulu @ Oct 12 2007, 21:46)

Да колко неочаквано и досега невиждано- един от най-големите газари на Ъпър Ийст Сайд остана клошар. И 100% ще почне да работи в някой мол/супермаркет общо взето място където всички ще го виждат и тн. А и тва с Дан и Серина ме издразни- пак се мусат,дърпат- той й вика айде да си поговорим тя "наистина трябва да си ходя"/ТЯ му вика- Дан еди кво си той: "Блеър беше права".Ала бала драми,драми за тея хора няма просто кафенце,кино всичко е или любов от приказките или неква абсолютна драма.Иначе той сериала бил мнго реалистичен и показвал истинския живот.О добре бе къде е тоя живот на снимкачната площадка може, но е и другаде.
Какво

Кой станал клошар? А и ти пък какво искаш то ако всичко беше само любов без да се скарат веднъж кой щеше да го гледа тоя филм. Серийката си беше много хубава даже. Нали трябва да има някво дейтвие, не може във всеки епизод да ходят на кафенце и всичко да е ок, тва е сериал все пак, трябва да измисля нещо, с което да запълнят сериите
S, спокс бе, сиг на момичето й е за първи път да гледа сериал и не е разбрала, че около 90% от филмите/сериалите са измислици

и ако го бяха напрайли още в 4-ти епизод всички да са се сдобрили, събрали и всичко да е наред, нямаше да праят сезони, ами щяха да спрат до там
Да права си за пръв път гледам сериал, толкоз съм проста, че си позволих да изкажа мнение, като знам че има хора, които ако видят, че си се изказала по някакъв начин, който не им харесва откачат.Мисля че тук е мястото да ти кажа на теб, че това е измислица, сериал и не е много нормално двете така да реагирате на моя коментар.Все пак имам право да се изкажа и по-добре ме обори с някакъв довод, а не да ми подхвърляш факти, че за да има сериал, трябва някой да го гледа, да има интрига- аз тва си го знаех