Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #10 - "Persona"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
sonofsparda
Епизод 10 - "Persona"

Резюме: Бизаро заживява живота на Кларк и издирва Брейниак. Докато Кларк е замразен в Крепостта на Уединението, Бизаро живее живота му заедно с Лана. Неподозираща, че е с Бизаро, Лана се радва на "новия Кларк" и му споделя информация, която е събрала за сериен убиец, който очевидно източва жертвите си от всички телесни минерали. Двамата решават, че това би трябвало да е Брейниак и Бизаро тръгва да го търси. Лекс е шокиран от реакцията на Лайнъл, когато Грант разкрива, че е клонинг на Джулиан. Марк Макклур, който изпълняваше ролята на Джими Олсън в класическите филми за Супермен, има гост-участие като Дакс-Ур. Алисън Мак, Ерика Дюранс, Арън Ашмор и Лора Вандервурт също участват.

Връзка в ArenaBG

Smallville.S07E10.REAL.PROPER.HDTV.XviD-NoTV

Връзка в Zamunda.Net

Smallville.S07E10.PROPER.HDTV.XViD-DOT

Субтитри: Subs.Sab.Bz

Smallville - 07х10 - Субтитри от excape

>>Снимки от епизода<<

vikihill96

Амм, всичко супер Ванка mrgreen[1].gif ! Епизода се очертава д абъде поредното бижу в този сезон, но аз като "по-тъпичък" човек явно, да си попитам - какво имаше предвид с това-

Цитат(sonofsparda @ Oct 10 2007, 10:04) *
.... а относно другия криптонец просто не мога да коментирам. worthy.gif Как обичам тая митология и тоя екип на Смолвил, бе! biggrin.gif F*ck, yeah! 8.gif 4.gif

....тоест, че това за другия криптонец просто няма да го коментираш mrgreen[1].gif ? Тоест , аз като по-незапознат с цялостната митология(явно) бих попитал-предполагаш ли кой е този друг криптонец happy.gif ?

....А , и мерси за спойлерите 4.gif !!!
sonofsparda
Ами не, засега нямам предвид някой конкретен индивид, ама при положение, че митологията е много здраво застъпена в този сезон, сигурно може да се окаже някое познато лице. smile.gif
toho
- Джеймс Марстърс се завръща като Милтън Файн/Брейниак в този епизод.(Това е в случай, че не се появи по-рано...)

Е много обичам да се оказвам прав.Особено за второто. 4potrivam[1].gif

Какъв ли ще е тоя криптонец без сили?
Wallker
Чак към 8-9-та серия ли Лана се връща в Смолвил,че с инфото....не съм много наясно wink.gif
smallville_f
- Има и друг криптонец скрит на Земята, представящ се за човек, тъй като тяхната извънземна природа е била отнета.

Тяхната!?!??! Извънземна природа?! Аз ли не схващам, или да 16.gif Кои са ТЕ?! И какво ще рече 'отнета'?! Отнети са им силите?! Или става въпрос за края на Криптон?! Леле колкото повече инфо приемам толкова повече въпроси ми изникват в главата, и нищо, ама нищичко не ми е ясно!!!

П.С.Walker, Лана се връща още в следващия епизод!!!
MaLkIq_MuKi
И аз си помислих че има още някой криптонец като свърши така тая серия ама не бях на 100% сигура, но ето че правилно мисля biggrin2.gif Лелеле, нямам търпение д аразбера кой е тозидруг криптонец shocking.gif
didssy
амаааа ... да ... ем май тохо ще се окаже прав относно оная възможност оня там дето отваряше кораба на кара да се окаже тоя криптонец без сили ... иначе кларкито нищо чудно да полети от щастие ... тфа би било много яко 4.gif нямам търпение да разбера кфи ще ги крои сега лексчо ... споилерите обаче са доста объркващи ...

мерси за инфото
sonofsparda
Цитат(didssy @ Oct 10 2007, 14:37) *
иначе кларкито нищо чудно да полети от щастие ... тфа би било много яко 4.gif

И много изтъркано, ама все пак по-добре да използват Лана за това, отколкото за основата на омразата между Кларк и Лекс - това много яко съкваше. Но може и да е просто метафора в епизода, за да могат отново да дразнят феновете, ама Кларк вече е крайно време да има някакъв стимул за тази си способност. Д'жон няма винаги да му помага, а явно подигравките на Кара няма да са му достатъчни. Тъй че и да е от щастие - ако се окаже истина, дано да полети, пък подробностите ще ги преглътнем някакси. wink.gif
didssy
хах е прав си че би било изтъркано, но според мене няма да го видим да политва на момента от щастие имам предвид ще го мотивира по някакъф начин но надали ще стане по оня изтъркан начин се пак да не подценяваме сценаристите
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 10 2007, 14:48) *
Цитат(didssy @ Oct 10 2007, 14:37) *
иначе кларкито нищо чудно да полети от щастие ... тфа би било много яко 4.gif

И много изтъркано, ама все пак по-добре да използват Лана за това, отколкото за основата на омразата между Кларк и Лекс - това много яко съкваше. Но може и да е просто метафора в епизода, за да могат отново да дразнят феновете, ама Кларк вече е крайно време да има някакъв стимул за тази си способност. Д'жон няма винаги да му помага, а явно подигравките на Кара няма да са му достатъчни. Тъй че и да е от щастие - ако се окаже истина, дано да полети, пък подробностите ще ги преглътнем някакси. wink.gif

Аз си мисля че няма да го бъде то с летенето в тоя епизод може и да се опита ама нищо няма да стане.
free_soul
Супер информация Ванкис, направо аз летя от щастие а не Кларки бой...

Най ме вълнува инфото за криптонеца и дали наистина можем да станем свидетели на познат образ от митологията. Аз макар и с малкото , което знам за митологията на Супермен не мога да се сетя за такъв криптонец. Възможно ли е онзи прословут, наречен от мен "рибар" , който измъкна Лайнъл да се окаже този криптонец. Малко вероятно , но все пак..да си го кажа.

П.С. Ако някой може да ми помогне с информация (примерно дори и линк към сайт) за цялата митология на Супермен, ще съм благодарен.
Enchanted
Meрси за инфото!
Супер Кларк ще лети от любов....нямам търпение да видя дали наистина ще литне,толкова дълго чакам този момент 4.gif
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
toho
Някой бива застрелян в този епизод, но нищо чудно. Все пак това е Смолвил, където във всеки епизод застрелват хора.

Тия ги изпона застреляха всички. Аз давам гласа на кака ни Лана (отново). Ако пък не е тя може би Лоис. На нея още не са и теглили куршума. Може би Клои ще се притече на помощ и ще изпозва силата си най-накрая, взесто само да мрънка че била зарезена.
Enchanted
Цитат(toho @ Oct 27 2007, 10:40) *
Някой бива застрелян в този епизод, но нищо чудно. Все пак това е Смолвил, където във всеки епизод застрелват хора.

Тия ги изпона застреляха всички. Аз давам гласа на кака ни Лана (отново). Ако пък не е тя може би Лоис. На нея още не са и теглили куршума. Може би Клои ще се притече на помощ и ще изпозва силата си най-накрая, взесто само да мрънка че била зарезена.

Мдам,ще е много весело,всъщност и аз давам точка на кака Лана,защото все пак,тя до сега си живя толкова спокоен фермерски живот biggrin2.gif ,обаче много ще ми дойде ако Кларк започне да плаче до болничното и лего wacko.gif
Сега сериозно,мерси за инфото,мисля че епизода ще управдае очакванията ми!
smallville_f
+1 глас за кака ви Лана ... Щом г-н Файн ще е в епизода => няа му е чиста работата... => Кларк ще стане потенциална мишена за неговото отмъщение => ще пострада някой близък на Кларк => Кака Лана пак ще я напълнят с олово 18.gif Ест като опре до близки хора - Клои и Лоис също са в кюпа... Обачееее .. .аз стискам палци да нацепят кофата на Грант 15.gif 18.gif

П.С.Мноу ме бива като се развихря, а!? 18.gif
sonofsparda
Много, много. smile.gif Относно излиянието спрямо Грант, получаваш шест. biggrin.gif
toho

ViruZzZ
Brainiac rolleyes.gif ммм супер biggrin.gif ,а тоя старец кой е unsure.gif криптонеца ли confused.gif
toho
Цитат(ViruZzZ @ Dec 4 2007, 12:06) *
Brainiac rolleyes.gif ммм супер biggrin.gif ,а тоя старец кой е unsure.gif

Артиста се казва Марк Маклур и играеше Джими Олсън в филмите за Супермен. В Смолвил ще играе Дакс-Ур, криптонец без сили.
Green_Arrow
Yeah ... тва е яко wink.gif
Apfh
Файн нещо не ми изглежда добре. Като да е болен ...
smile.gif
Мерси за снимките. Този Марк Маклур, колко е по-различен от едно време. Години са си казали думата при него...
Enchanted
Мерси за снимките,аз сега се сещам,че Brainiac е Спаик от "Бъфи убийцата на вампири"
Mr. Winchester
Цитат(nepokornata_princesa @ Dec 4 2007, 14:08) *
Мерси за снимките,аз сега се сещам,че Brainiac е Спаик от "Бъфи убийцата на вампири"

Хах, по-добре късно отколкото никога. tongue.gif
didssy
ха вярно бе ... съвсем не бях забелязала biggrin2.gif иначе снмките са супер smile.gif мерси !
smallville_f
Уаааааааааа суууперррррр!!!! Джеймс ис бак анд хи'с гонна кик your ass!!!!!!!!! 15.gif
Arigatou за снимките, имах нужда от нещо хубаво happy.gif
A_l_e_x
И аз не бях забелязала,че това е Спайкито 17.gif Мерси за снимките,те са си цяла фотосесия на тоя Дарк-Ур
vikihill96
Е как без Спайкито и the original Джими Олсън бе mrgreen[1].gif !!! Суупер. Най-сетне интересни новинки, в случая снимки, от любимото сериалче. Господин Файн се завърна-юпииииии 15.gif 15.gif !!! Това означава само едно-ще бъде много яко 4.gif !!! Мерси за снимките Тедо happy.gif !!!
sonofsparda
Brainiac is back. Други думи са излишни...освен може би тези, че се надявам сценаристите да не осерат и този герой. wink.gif
toho
Ето и последните спойлери за 10-ти епизод:

Сезон 7, Епизод 10 - "Pesona"

- Фразата "Толква съм щастлив, че мога да полетя" е казана от Бизаро към Лана.

- Бизаро ще потърси помощ от Милтън Файн за да може да остане Кларк завинаги.

- Можем да очаква ме взаимоотношения по линията баща-син между Джулиан и Лайнъл. (Check Here)

- Кларк няма да е доволен от това как са се развили взаимоотношения на Бизаро и Лана.

- Клои е първата която забелязва, че Кларк се държи странно и, че не помни неща който истинския Кларк трябва да знае.

- Последната търговска спекулация на Лекс е, че купува Дейли Планет.
(е ние това вече го знаем dry.gif )

sonofsparda
Хе-хе, cool. smile.gif Големи ташаци взеха да си правят с Клана-връзката, което може само да ме радва. laugh.gif Спойлерите са повече от обещаващи, Тедо, thanks. smile.gif Сега да се подготвим за следващото дълго чакане. wink.gif
Enchanted
*Нека се презастраховам и попитам кога трябваше да излезе следващия епизод,след коледните празници ли?

А относно Клана връзката мен лично ме е яд,че се гаврят,защото толкова много сме ги гледали да плачат един за друг,толкова много да страдат,че сега просто е ,като черно петно на бял лист...нито се радвам,че Бизаро се прави на заместни на Кларки,относно взаимоотношенията им с Лана,но пък се надявам да видиме някоя и друга хубава целувчица 15.gif ....другото любопитно е,че когато героят ни се върне трябва доста да обяснява на мис Ланг,коята пък незнам как ще го приеме...
Еххх предстои ни само да гледаме! smile.gif
Благодарности на toho!
toho
Цитат(Enchanted @ Dec 14 2007, 16:11) *
*Нека се презастраховам и попитам кога трябваше да излезе следващия епизод,след коледните празници ли?

ами в tv.com пише че ще на 31 януари ама не е потвърдено
Enchanted
Цитат(toho @ Dec 14 2007, 16:20) *
Цитат(Enchanted @ Dec 14 2007, 16:11) *

ами в tv.com пише че ще на 31 януари ама не е потвърдено

Мерси все пак,значи да се подготвя за наистина дълго чакане!
sonofsparda
Цитат(Enchanted @ Dec 14 2007, 17:11) *

А относно Клана връзката мен лично ме е яд,че се гаврят,защото толкова много сме ги гледали да плачат един за друг,толкова много да страдат,че сега просто е ,като черно петно на бял лист...нито се радвам,че Бизаро се прави на заместни на Кларки,относно взаимоотношенията им с Лана,но пък се надявам да видиме някоя и друга хубава целувчица 15.gif ....другото любопитно е,че когато героят ни се върне трябва доста да обяснява на мис Ланг,коята пък незнам как ще го приеме...

Ами да ти кажа честно, Мегс, имайки предвид от колко време я дъвчат тая връзка, е напълно нормално, че така правят. Аз съм доволен, защото от край време ми е дошло до гуша от тия насапунисани(според мен) техни отношения. Казали са, че Кларк сравнително скоро ще осъзнае, че работата куца и останалото е история. А и тая връзка далеч, далеч не е бял лист(пак според мен). wink.gif Лана не е някоя принцеса, ще приема нещата такива, каквито са. wink.gif Bizarro No.1! mrgreen[1].gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Dec 14 2007, 17:17) *
Ами да ти кажа честно, Мегс, имайки предвид от колко време я дъвчат тая връзка, е напълно нормално, че така правят. Аз съм доволен, защото от край време ми е дошло до гуша от тия насапунисани(според мен) техни отношения. Казали са, че Кларк сравнително скоро ще осъзнае, че работата куца и останалото е история. А и тая връзка далеч, далеч не е бял лист(пак според мен). wink.gif Лана не е някоя принцеса, ще приема нещата такива, каквито са. wink.gif Bizarro No.1! mrgreen[1].gif

Поне ще погледаш малко от "забавленията" на товя любим злодея,макар че да ти призная щом се изиграва от Том,значи превъплащението е добро,а като знаем слабостта ми към мисър Уелинг mrgreen[1].gif,но аз обичам Клана връзката,макар и вече да се изтърка,сега ми идва на ум да те питам,защото ти миналия път направо си предсказа,какво ще стане,може и този път да ни спойленеш с нещичко което незнаем...та така да си дойда на въпроса,според теб какво ли ще каже Кларк на Лана,когато я види с Бизаро,дали ще започнат с дългите речи или ще стигне само една от онези "топли" прегръдки...
sonofsparda
Ами аз за жалост не съм някой модерен Нострадамус и наистина не знам как ще се развият нещата. smile.gif Обаче искам Кларк и Бизаро да се запукат още щом се видят, то така навярно и ще стане, де. А иначе смятам, че Лана ще трябва повече неща да обяснява на Кларк, отколкото той на нея. biggrin.gif

П.П.: Bizarro No.1!
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Dec 14 2007, 20:12) *
Ами аз за жалост не съм някой модерен Нострадамус и наистина не знам как ще се развият нещата. smile.gif Обаче искам Кларк и Бизаро да се запукат още щом се видят, то така навярно и ще стане, де. А иначе Лана ще трябва повече неща да обяснява на Кларк, отколкото той на нея. biggrin.gif

П.П.: Bizarro No.1!

Зависи какво ще прави с Бизаро....ако бъде нещо повече от голямата му сестричка,демек само прегръдки,наистина ще има какво да обеснява,но(винаги има едно "но")за мен Кларк пак ще оневини Лана,под предтекст,че тя не е знаела,че това е Бизаро...
П.С.Ехх,ако знаеш как ще се развият нещата щеше да те позлатяваме,аз те питам,защото тръгна ли да предполагам стигам прекалено далече и започвам да изmисням невъзможни сценарии дори и за гъвкав сериал,като Smallville...
sonofsparda
Меги, и аз си спекулирам, както гледаш. smile.gif Оказал съм се прав, ами случва се. И аз смятах едва ли не за невъзможно това да е Бизаро, но в крайна сметка наистина се оказа така. Недей си мисли, че спекулациите ти са невъзможни. smile.gif Тия неща, които са невъзможни за сериала, отдавна сме ги казвали тука(Батман, Кларк в костюм преди края на сериала и т.н.).
Mr. Winchester
Бизаро най-сетне
Enchanted
Сега докато разглеждах за нещо новичко относно любимия сериал се натъкнах на следното инфо:
Season 7, Episode 10: Persona
Original Air Date: 3 January 2008
Вярно ли е това?! rolleyes.gif
sonofsparda
Това беше първоначалната дата. Скоро след това го изтеглиха за 31 януари. wink.gif
Mr. Winchester
Цитат(Enchanted @ Dec 16 2007, 16:05) *
Сега докато разглеждах за нещо новичко относно любимия сериал се натъкнах на следното инфо:
Season 7, Episode 10: Persona
Original Air Date: 3 January 2008
Вярно ли е това?! rolleyes.gif

Тва е от IMDb. Значи не е вярно, то там пише че 13-епизод Hero излиза на 24 януари dry.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Dec 16 2007, 17:14) *
Това беше първоначалната дата. Скоро след това го изтеглиха за 31 януари. wink.gif

Започвам от сега да се подготвям за дългото чакане,мерси за инфото! smile.gif
A_l_e_x
Нови спойлери:
Лоис разбира,че Грант/Джулиан е клонинг.
Лекс се опитва да застреля горепосочения Грант/Джулиан,за да не каже на Лайнъл,че е клонинг.
Лана ще нападне Лайнъл.
Ще видим Джонатан Кент.
Лилиан Лутър също се появява,за да се включи в купона.
Mr. Winchester
О, мерси за спойлерите. Интересно ще е като Лоис разбере за Грант
Enchanted
Цитат(A_l_e_x @ Dec 20 2007, 18:59) *
Нови спойлери:
Лоис разбира,че Грант/Джулиан е клонинг.
Лекс се опитва да застреля горепосочения Грант/Джулиан,за да не каже на Лайнъл,че е клонинг.
Лана ще нападне Лайнъл.
Ще видим Джонатан Кент.
Лилиан Лутър също се появява,за да се включи в купона.

Meрси за спойлерите,Алекс!
solenka
Нямаше ме близо 2 месеца и сега влизам и ХОП! снимки biggrin2.gif Мерси много за тях!
Фона на снимките ми е много интересен.... Все едно Кларк и Брейниак са на някакъв битак.

EDIT: Да де, Бизаро, а не Кларк. Още не съм гледала последният излязъл епизод.
sonofsparda
Хехе, ами това всъщност не е Кларк, а Бизаро. Тоя пич просто отдалеч го надушвам. smile.gif А и те бяха съобщили, че той ще търси Брейниак. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.