И аз да се изкажа по темата...
Епизода беше страхотен и определено си заслужаваше чакането.
Ще започна от Лекс

. Честно казано не се учудих, че нареди да убият Джулиан и макар да звучи странно го разбирам. Все пак Джулиан е негово творение. Той го създаде, за да не е самотен, за да съществува някой, който го обича, който му се възхищава и му вярва, а нашия Грант го предаде (като един истински Лутър). Колкото и извратен да е Лекс, той обичаше това момче и го уби точно заради това. Може би не искаше да стане като него.
Както някой каза, много бързо се развиха отношенията между Лайнъл и Джулиан, което според мен не беше много правилно. А пък срещата му с Лекс... даже не ми се и коментира
А сега Лана-Кларк-Бизаро.
Мисля, че й беше много трудно на как Лана да убие Бизаро. Тъкмо намери сродната си душа и... Бизаро показа, че наистина я обича така, както никой никога няма да я обича, че е готов на всичко заради нея. Само се надвам и Кларк да го осъзнае, защото вече едвам ги издържам, но края на епизода ми вдъхва надежди
Брейниак е върхът! Ех, този професор ме грабна от началото. И какъв е хитър... Усещам, че ще стане напечено.
Клои, както винаги беше страхотна. Веднага разбра, че нещо не му е в ред на Кларки (нали беше подобрена весия). Абе момичето е страшно.
Цитат
...когато Бизаро каза на Кларк- че той никога няма да обича Лана като него, че както се казва един вид не вижда истината застанала пред очите му, не вярвам да говореше за друг освен за Лойс, или бъркам ?!?
Да. И аз помислих, че говори за Лоис. Само не ми стана ясно защо Бизаро, като толкова много знае, обича Лана, а не Лоис...