Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #10 - "Persona"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Feb 1 2008, 18:57) *
...когато Бизаро каза на Кларк- че той никога няма да обича Лана като него, че както се казва един вид не вижда истината застанала пред очите му, не вярвам да говореше за друг освен за Лойс, или бъркам happy.gif ?!?

Huh-huh-huh. smile.gif Загатване, което не бях забелязал. smile.gif Браво, Вики. smile.gif
toho
Абе кво толкова сте ги замислили тия връзки Клани, Клоиси и т.н. Аз въобще не им опбръщам внимание понякога даже ги превъртам smile.gif

ПП: Мммм 666-то мнение ама и аз съм един дявол 15.gif

ПП2: Сега като гледах епизода пак чух една реплика която бях пропуснал на при първия преглед и много ме разсмя smile.gif

Бизато Кларк : The yellow sun It turns my skin to stone. It's only a matter of time before someone figures out that i'm not kent. I know how smart you are. I thought you could help.

Брейниак : Hmm, try a good sunscreen...
Hell's angel
И аз да се изкажа по темата...

Епизода беше страхотен и определено си заслужаваше чакането.

Ще започна от Лекс 15.gif . Честно казано не се учудих, че нареди да убият Джулиан и макар да звучи странно го разбирам. Все пак Джулиан е негово творение. Той го създаде, за да не е самотен, за да съществува някой, който го обича, който му се възхищава и му вярва, а нашия Грант го предаде (като един истински Лутър). Колкото и извратен да е Лекс, той обичаше това момче и го уби точно заради това. Може би не искаше да стане като него.
Както някой каза, много бързо се развиха отношенията между Лайнъл и Джулиан, което според мен не беше много правилно. А пък срещата му с Лекс... даже не ми се и коментира 19.gif

А сега Лана-Кларк-Бизаро.
Мисля, че й беше много трудно на как Лана да убие Бизаро. Тъкмо намери сродната си душа и... Бизаро показа, че наистина я обича така, както никой никога няма да я обича, че е готов на всичко заради нея. Само се надвам и Кларк да го осъзнае, защото вече едвам ги издържам, но края на епизода ми вдъхва надежди 13.gif 18.gif

Брейниак е върхът! Ех, този професор ме грабна от началото. И какъв е хитър... Усещам, че ще стане напечено. icon_peace.gif

Клои, както винаги беше страхотна. Веднага разбра, че нещо не му е в ред на Кларки (нали беше подобрена весия). Абе момичето е страшно.

Цитат
...когато Бизаро каза на Кларк- че той никога няма да обича Лана като него, че както се казва един вид не вижда истината застанала пред очите му, не вярвам да говореше за друг освен за Лойс, или бъркам ?!?

Да. И аз помислих, че говори за Лоис. Само не ми стана ясно защо Бизаро, като толкова много знае, обича Лана, а не Лоис... huh.gif
sonofsparda
Ами навярно, защото първо в Смолвил Лана се води....ами нека я наречем главната женска героиня. Второ - нито Лоис, нито Бизаро изобщо не трябва и да присъстват в живота на Кларк преди да е станал Супермен(не че се оплаквам в случая). Да не говорим пък за Оливър Куин или други членове на Лигата. Но тъй като очевидно DC Comics са дали изключително голям креативен контрол на сценаристите спрямо доста техни персонажи, екипът на Смолвил си прави колкото си иска експерименти с тях. Според мен понякога това се получава добре, но в повечето случаи - доста зле. Но както знаем и сме забелязали, сериалът е направен, за да бъде за добро или зло достъпен на всякакъв вид зрители - много повече внимание се обръща на любовни драми, отколкото на пътя на героя и именно затова този сериал има толкова много шипъри - голяма част от които са склонни да оплюят Смолвил ако любимата им двойка не бъде заедно накрая(която и да е тя). Аз по принцип нямам нищо против да има драма, (така и трябва - Супермен наистина е от най-драматичните герои), но стига да не се стига до крайности - граница, която сценаристите отдавна преминаха. Ама дето се вика - рейтинга за сметка на качеството. wink.gif И от тази страна погледнато, наистина човек не може да ги вини - все пак бизнеса си е бизнес, тъпо или не, това е положението. Прее*ават митологията, но поддържат достатъчно аудиенция. Все пак, за да се задържиш на една тв-мрежа, трябва да правиш неща, които се харесват на масовия зрител. Ако не друго, поне похвално, че са се задържали толкова време. wink.gif Айде стига съм фучал засега. smile.gif

П.П.: Санди, радвам се, че и ти си от многото, харесали епизода. smile.gif
Apfh
Пиша 5 на епизода. Останах доволен.
Плюсовете вече достатъчно се изредиха, за това ще спомена минуса за мен...
Единствената ми забележка, едното нещо, което не ми допадна беше именно чувството за хумор на Брейниак - ай сиктир. Много мразя, като създават някакви роботи или AI машини версия 1.0 , които да се шегуват с тоя и ония.

Иначе като цяло - добро завръщане. Чакам следващият с нетърпение...
Enchanted
Цитат(Apfh @ Feb 3 2008, 17:16) *
Единствената ми забележка, едното нещо, което не ми допадна беше именно чувството за хумор на Брейниак - ай сиктир. Много мразя, като създават някакви роботи или AI машини версия 1.0 , които да се шегуват с тоя и ония.

Да,съгласна съм с това,като например Бизаро и Брейнак нарекоха Кларк "бойскаут" ...
A_l_e_x
Този път даже аз давам 5/5 4.gif
Много интересен епизод,много инруваща беше историйката около Кларк,Бизаро и Лана. Подобрената версия на любовния триъгълник,за съжаление не е както трябва. Истината е,че Лана и Бизаро са мноооого повече от Кларк и Лана. 8.gif Незнам дали е способен на чувства,но определно може да заблуди окото 13.gif Не мога да я разбера Лана,както обиковено де,толкова тъпа ми се стори в този епизод,че направо изгубих ума и дума. И тя незнае какво иска,с кого го иска и как. Краят беше брутален-като в първи сезон,прословутата сцена с кръвта,но на този музикален фон въздействието беше просто потресаващо. Стана ми жал за Кларк и Лана накрая,толкова са чужди и нещастни no.gif 9.gif
Lois Lane
Хммм, почти дойде времето за следващият епизод, а аз едва сега се сетих да коментирам. Е, за съжаление точно предпремиерно като за край на почивката увиснах без нет у дома и настроението ми беше не покрусено, ами направо му потънаха гемиите. Обаче, да, точно така, Обаче този епизод се оказа невероятно добро начало. Може би дори аз, една от т.нар. заклети Лана фенки бих могла да проявя капчица състрадние относно кофти положението, в което сценаристите насадиха героинята. Е, стига другите са страдали само. Няма перфектни хора, следователно не съществува и понятие като "съвършена любв"...Нормално беше Лана наистина да хареса Бизаро. Все пак, въпреки всичко, той бе готов да "сподели" съществуването си с нея. Да реализира мечтите й за една нормална щастливо-егоистична връзка с Кларк Кент. И защо не? Хората малко или много сме егоисти. Дори да не си го признаваме открито сме такива и точно това ми хареса в героинята, в събитията свързани с нея. Харесаха ми и объркването, страхът на Клои. Ревността, която бе обсебила епизода. Защото това, което Лекс прояви към клонинговото си творение наречено още брат може да се опише само и единствено с тази дума - ревност. Е може би и малко злоба за привкус smile.gif ...Добре, няма какво да си говорим. Епизодът наистина беше сртахотен и мога да си кажа с ръка на сърцето, че Smallville, който обожавах да гледам се завърна с пълна сила.
ViruZzZ
Оле чак сега изгледах епизода blush.gif
Епизода беше върха worthy.gif Всичко беше супер, само липсваше малко от сцените на Лекс ама накрая се реваншира biggrin2.gif Всички сцени дето бяха Лана и Бизаро бяха супер, хмм той май беше прав, че я обича повече от Kларк даже накрая и каза, че я обича, а също така Лана докато му говореше уж, за да му даде синия криптонит, май всичко, което каза тогава го чувстваше , даже накрая не може да заспи с Кларк huh.gif ... Брейниак беше супер в тоя епизод, а накрая очите му ... 15.gif Клои беше супер и в тоя епизод позна, че не е Кларк още при първия им разговор, докато при Лана отне малко повее време 18.gif ... Джилиян не трябваше така да се опълчва срещу Лекс, все пак той го е създал и накрая като го гръмнаха беше супер 15.gif (без т'ва актьора ме дразнеше biggrin2.gif )
ПС.Мякой знае ли как се казва песента накрая на епизода unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.