ThePinkDuck
Oct 9 2007, 23:59
Jumper
Where would you go... ТРЕЙЛЪР:YouTube.Com,
DownloadРежисьор: Дъг Лиман
Сценаристи: Стивън Гоулд (роман)
Дейвид Гойер (ценарий)
Световна премиера: 14.02.2008
Жанр: Приключенски / Драма / Sci-Fi / Трилър
IMDB ,
Официален сайтРевю: Дейвид Райс е ДЖЪМПЪР, човек имащ способноста да се телепортира навсякъде и по всяко време. Може да види двадесет залеза за една нощ, води приятелката си на околосветско пътешествиесамо за части от секундата, и заграбва милиони долари в рамките на няколко минути. Животът му, обаче, взима неочакван обрат когато се сблъсква с организация, заклела се да избие всички джъмпъри. Формирайки тягостен съюз с джуг джъмпър, Дейвид навлиза във война назрявала с хиляди години, война която поставя историята ни на кантар.
Скачащ от американския Среден запад, сред улиците на Токио или руините в Рим, това заредено с огромна доза екшън приключение е първата глава от една епична трилогия.
Актьорски състав: Хейдън Кристенсен

в ролята на Дейвид Райс
Самюел Л. Джаксън

в ролята на Роланд
Джейми Бел
в ролята на Грифин
Рейчъл Билсън

в ролята на Мили
Даян Лейн

в ролята на Мери Райс Кейти Боланд в ролята на Сю Кимел, Анна София Роб в ролята на младата Мили, Макс Тейрот в ролята на младия Дейвид Райс, Теди Дън в ролята на Марк
Лично мнение: Едно от най-чаканите заглавия за 2008... или поне за мен. "Джъмпър" е невероятна книга, започваш да четеш и няма спиране. Незнаех какво да очаквам, но това което видях на трейлъра ме накара да чакам филма с още по-голямо нетърпение. Режисьора е създал един от най добрите екшъни появявали се на големия екран. Хейдън Кристенсен в главната роля изглежда зашеметяващо както винаги, а и за пореден път мисля, че ще докаже, че няма роля която да му се опре. Красавицата Рейчъл Билсън допълва представата ми за "пикчър пъфект" на големия екран. Предлагам ви да се разходите из дебрите на официалния сайт, там има интересни нещица. Ако продукцията се окаже успешна ще засменат и останалите две книги. Още само няколко месеца и чакането ще свърши.
Credit: Nasi, благодаря за разкошните банери!

Най-после видяхме и трейлъра, изобщо не си го представях по доста по-различен начин. Но без съмнение иглежда страхотно. Жалко, че не можах да открия книгата в България, историята изглежда доста много различна. Дано видим и следващите части по-късно. Самюъл Джаксън с бяла коса и към лошите....интересно. Хейдън няма да го коментиръм. Ще видим и Рейчъл Билсън какво може след OC. Интересен факт е, че това е първият филм, за който е било разрешено да се снима в самият Колизеум(Рим).
Ще чакаме премиерата и в България, филма трябва да се гледа на кино задължително.
vivata123
Oct 10 2007, 11:45
Уау, тук участват доста любими мои актьори.. И ми изглежда интересно... Със сигурност ще се гледа. ^^
vasinka_{P}
Oct 10 2007, 18:10
Ооо този филм задължително ще се гледа, с такъв актьорски състав, надявам се да е интересен
ludoto_mimi
Oct 10 2007, 18:20
Гледах трейлъра и изглежда супер! Нямам търпение да излезе. Със сигурност ще се гледа на кино.
Gossip Girl
Oct 10 2007, 22:39
Леле, ако Наси не ми беше казала нямаше и да погледна тук сигурно. Актьорския състав е меко казано невероятен-Хейдън, Рейчъл, Даян, Самюел. Трейлъра е жесток! Този филм задължително ще се гледа!
ПП. Явно сега ще трябва и книгите да си взема. Нали ги има на български?
CheerFuL-F
Oct 11 2007, 11:06
Филмчето определно ще се гледа...С такъф актьорски състав няма начин да се пропусне...
ladysunshine
Oct 14 2007, 09:22
Това определено ще се гледа. Няма как да пропусна филмчето, имайки впредвид страхотните актьори(особено Рейчъл)
PoLiTy'
Oct 14 2007, 15:26
Филмът изглежда доста интересен,с добър актьорски състав.Няма начин да не го гледам,сигурно ще е нещо яко
Onlyshits
Oct 14 2007, 15:34
филма ша е зъл многу ... сигурен съм ...... ама до 15ти февруари хич не ми се чака
♥Didito♥
Oct 23 2007, 23:09
Ооо,този филм определено ще го гледам,само като видях,че участва Хайден,и като гледах трейлъра нямам търпение да излезе
vikihill96
Oct 23 2007, 23:14
Така си е. Хейдън Кристенсен, макар и да беше много дразнещ на моменти като въздействие във Star Wars(то май и това си беше целта

)- беше перфектен в играта си. А като гледам и това филмче май ще излезе добро. А дано. С нетърпение очаквам и аз премиерата му другата година

!!!
Излезна новият трейлър
YouTuBe. Филмчето ще е жестоко, само да излезе по-скоро. Новата дата е 14.02.2008.
ThePinkDuck
Dec 11 2007, 12:09
Цитат(Nasi @ Dec 11 2007, 12:02)

Излезна новият трейлър
YouTuBe. Филмчето ще е жестоко, само да излезе по-скоро. Новата дата е 14.02.2008.
Леле този филм няма да е истина(надяяяявам се). Новият трейлър е жесток. Във филма мааалко са попроменили историята, например с първото телепортиране на Дейвид, но мисля, че така е станало по-яко, има повече екшън. Още само няколко месеца!
Gossip Girl
Dec 11 2007, 14:47
Magnificent! Не, не....Джъмпър ще е хита на догодина. Оле, нямам търпение.
Насе, мерси, че ни държиш в крак с новините, че така ме мързи сама да си намирам такива работииии...
ludoto_mimi
Dec 11 2007, 15:34
Новият трейлър е супер! Нямам търпение!
vikihill96
Dec 11 2007, 19:38
Мдаа. Това филмче вече със сигурност се уверявам, че се очертава да бъде жестоко

!!! Направо вече нямам търпение и него да го видя
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
!!! Мерси за трейлърчето междувпрочем

!!!
Нямам никакво търпение за този филм. Дано се появи и в Бългирия около февруари, защото няма да издържа. Ето още един постер:

Изглежда фантастично.
ThePinkDuck
Dec 12 2007, 13:04
Цитат(Nasi @ Dec 12 2007, 12:57)

Нямам никакво търпение за този филм. Дано се появи и в Бългирия около февруари, защото няма да издържа. Ето още един постер:

Изглежда фантастично.
Точно когато си мислиш, че по-добре няма на къде!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Благодаря за постера. Ще се появи, няма къде да ходи!
marti_89_76
Dec 12 2007, 16:32
Катeто
Dec 12 2007, 21:45
ОуУ нямам търпение да го гледам,напоследък като гледам кви яки филмчета ще излизат през 2008

още два месеца.между другото промото е супер
ThePinkDuck
Feb 15 2008, 21:59
CAM версията се появи в аренаАз утре отивам да го гледам в Cinema City и после ще давам впечатления.
vasinka_{P}
Feb 15 2008, 23:09
И аз утре ще го гледам на кино, и ще пиша после какви са ми впечатленията
EDIT: Гледах го филма, много ми хареса, отдавна не се е случвало екшън да ми допадне толкова много. Препоръчвам го на всички
Enchanted
Feb 16 2008, 22:21
Toва филмче е в списъка ми още от преди месец,с нетърпение чакам да стигна до киното,за да му се нарадвам максимално
ThePinkDuck
Feb 16 2008, 23:45
- Дай ми го!
- Върни ми го!
- Дай ми го!
- Върни ми го!
- Дай ми го!
- Върни ми го!
Муахахах не не не! Не беше истина тоя момент.
Филма наистина е направен качествено. Екшън, комедия, драма и красиви гледки, Хейдън Кристенсен, Рейчъл Билсън и какво ли ще не. Страхотно кино изживяване.
ludoto_mimi
Feb 18 2008, 16:43
Аха, много готин филм. Наистина ми хареса. Mалко изведнъж свърши, но май ще има продължения. Ще ми се и аз да мога така да джъмпя наляво-надясно.
Gossip Girl
Feb 18 2008, 16:54
Аз пък на пук този път останах леко разочарована. Давам му 4 от 5. Awake ме впечатли къде-къде повече. Jumper уж най-много го чаках.

Актьорите са страхотни, но на филма му липсваше нещо. Все очаквах да дойде най-важния момент във филма, когато всички карти са свалени и се разиграва някаква велика битка, но от чакане филма свърши. Някак претупано ми дойде.
Пък и с тая отвратителна Cam версия как да се насладя напълно на филма.
ThePinkDuck
Feb 18 2008, 17:02
Наистина. Права си, колуминация намаше, но то и в книгата няма. Просто се разказва историята. А и реално час и четиресет минути за нищо не стигат. Дано филмират 2 и 3. Най ще се радвам ако направят 3, обичам го Грифин.
DiSaSteR`
Feb 18 2008, 19:17
Ооо мисля че няма да мога да дочакам хубаво качество

заради тоя Хейдън
п.с Книгите в Бг по някаква случайност има ли ги?
vikihill96
Feb 19 2008, 21:15
Мноого добро филмче се е получило и въпреки наистина лека "кръцнатия" някак си финал( което обаче както си го казвате и в книгата е така

) като цяло филмът си заслужава парите да се гледа на кино. Ама това с акулите в Куба добре, че не го показаха, че много грубо щеше да стане(не, че на мен нямаше да ми направи супер кеф, ама има и малки, непокварени съзнания все още, така че ....

). А момента с преследването между двамцата наистина беше мноого ефектен

!!!
divata_airis
Feb 21 2008, 12:13
Още не съм го гледала, но имам планове...И все пак скоро си намерих книгата и се чудя да я чета ли първо или да гледам филма - в същата дилема съм с Изкупление, че и тая книга имам...Но съм решила да го гледам...И все пак ме е яд, тъй като първоначално аз тоя филм са избрали моя Томи и Тереса Палмър, но от компанията решили, че двамата са прекалено неизвестни и не могат да рискуват с тях...(Заб. Да си купя картечница и да убия тея от компанията)
amg4444
Feb 21 2008, 12:40
Гледох го на КИНО и нямам думи според мен всеки трябва да го гледа ще му хареса!
Като изляох от киното направо незнаех каде сам
и си искаш много да се телепортираш в някоя банка
Syleena
Feb 28 2008, 22:30
Най-сетне и аз гледах филма след като и аз като всички вас го чаках с голямо нетърпение... Наистина особено за кино си струва 100%. Определено ще отида да гледам и втората част ако има такава, и актъорската игра, и ефектите - всичко беше на ниво. Както каза някой по-горе - има от всичко!
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
А ... случайно някой да има някакъв по-як уолпейпър че нещо не си намирам...
Jordan
Feb 29 2008, 21:15
първо малко предистория как се озовах, гледайки го.
отиваме с една позната на кино да гледаме Atonement(Изкупление). Купихме си пуканки, чипс, вода, настроени, че ще гледаме Изкупление в 13:40(по програма от сайта на Арена). Отиваме- на монитора никъде не фигурира това заглавие. Има само въпросния Телепорт(Jumper)(офиц. БГ превод) и то в прожекция, започнала преди 5 минути. Оказва се, че програмата са я сменили днес и сме прецакани. Следователно се насочих към филма, който всички толкова хвалихте. Обаче! Оказа се, че не са го пуснали защото е нямало хора за него. "дъра-бъра' оная мацка към някакъв човек зад нея и каза, че ще пуснат филма и за двама човека. И така се озовах, гледайки филм, който въобще не бях предвиждал да гледам на кино, а в домашния ми списък с филми беше доста на задни позиции.
И...филма беше мноого хубав. Ама наистина много ми хареса всичко. Прекрасни картини на Египед и Рим, много добре измислен сюжет, добри актьори. г-н Кристенсен досега не ми е бил сред фаворитите, но определено с този филм си залужи място сред тях. Талантлив е, красив е, има обаяние, всичко нужно, за да се превърне в любимец на непросветените като мен. Даже Рейчъл Билсън ми хареса как игра.
Много бях изненадан от появата на Самюел Джаксън. Адски го харесвам този актьор и поставих бонус точна на филма още в момента, в който го видях. Както винаги се справи блестящо с ролята си.
Ако ви се гледа нещо не прекалено силно, нещо не прекалено изпълнено с ефекти, но нещо красиво и издържано- определено си заслужава да видите Телепорт. Комбинацията между добри актьори, добре написан сценарии и доброто му изпълнение, както и многото красиви моменти са нещото, което прави филма много добър.
моята оценка е 6/10
The_Man_Of_Steel
Mar 10 2008, 20:51
Мисля, че филма ще е интересен и точно затова ще изчакам малко по-добро качество... Да му се насладя
ThePinkDuck
Mar 12 2008, 02:02
The_Man_Of_Steel
Mar 12 2008, 14:34
Оо,
R5 задоволително и още как!
never_mind
Mar 13 2008, 16:14
Тва голяма тъпняяяя...
ViruZzZ
Mar 13 2008, 23:23
Филма беше суперрр

Много му се накефих дали заради Рейчъл или заради Хейдън се тая, много ми хареса, а и Самюел Джаксън винаги ме е плашел

. Всичко ми хареса дано да има и 2 част
Много ми хареса филма,интересен беше.Историята ми хареса,актьорите също играха добре,обаче от трейлъра сякаш очаквах повече,но филма пак си беше добър
VeRonICa^^
Mar 16 2008, 10:35
Страхотен филм,просто останах без думи Хайден е толкова як
Историйката много ми хареса,доста добре е направен филма,супер е
TIGERM13
Apr 7 2008, 22:45
Тоя Хайдън хубав ,красив ама хичч не го бива момчето-голямо дърво,главната актриса много фалшива ужас.Много са сгрешили,че са ги сложили тези актьори ,иначе историята е завладяваща и интересна.
Гледах го преди ден-два. Хареса ми. Но не беше перфектен. Историята и замисъла бяха много добри, но имаше някои неточности, които ме издразниха. Като например това, че той се връща след 5 години, никой не го е виждал, мислели са го за мъртъв и изведнъж всички го познават и не се очудват, че е жив и здрав. Е как става тази работа? Другото, което беше доста глупаво, беше края на филма. Никакъв завършек... Всичко останало ми хареса! Само тези неточности ме издразниха, но въпреки това се надявам да филмират и останалите части
сигурно вече всички са ми се присмивали как ръгнах книгата на Телепорт в темата на Туайлайт, ама понякога съм по облаците. Та ето я въпросната книга, на която се натъкнах скоро съвсем случайно.
divata_airis
Apr 12 2008, 20:06
Това свъщност не е оригиналната книга - в сми на СТивън Гулд си е но това е Грифинс стори...Е, аз си я взех много ясно и я прочетох още по-ясно и много ме е яд на това нещо Хейдън Кристенсен и героя му...баси...как ще закачиш Грифчо на тоя стълб бе, мухъл???...Егати изрода...А, не Грифин е супер умен и въобще няма да се остави едно недосче като Дейвид да го разиграва...В общи линии го гледах за да се уверя, че Грифчо е точно както си го представях и да видя прочутия Роланд, че се поболях направо...Иначе филма не ми хареса, ама аз и не очаквах де, доста хора ми казаха че не струва...но да си си представял Грифин и после да го видиш едва ли не на яве си е друго...Дейвид съкс!!! Може би ако бях чела за неговата история тогава щях да го уважавам повече, ама не...за сега съм на вълна, че е съкс, пък после може и да си променя мнението...
nelito_91
Apr 16 2008, 23:00
Много ми допадна историята, но не ми хареса края. Изглеждаше ми някак незавършено, но като цяло е интересен филма
На мен пък филма супер много ми хареса, не е the best, ама може да се гледа 2-3 пъти - не е загуба на време.
dragon_girl
May 7 2008, 18:31
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.