Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dirty Dancing: Havana Nights
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e
Dirty Dancing: Havana Nights

Режисьор: Guy Ferland
Сценарист: Kate Gunzinger and Peter Sagal
В ролите: Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery, Jonathan Jackson, January Jones, Mika Boorem, Rene Lavan, Mya, Polly Cusumano, Chris Engen, Tommy Kavelin, Wilmer Cordero, Charlie Rodriguez, Donato Poveda
Държава: Сащ
Година: 2004
IMDB
Резюме:
Куба, ноември 1958. 18-годишната Кейти Милър се премества в Хавана заедно с родителите си. Те очакват от нея да се движи единствено в заможните социални кръгове, към които и те самите принадлежат. Но безсилна пред любовта, Кейти се влюбва непреодолимо в Хавиер – сервитьор и изключително добър танцьор. Двамата се срещат Тайно в нощен клуб в Хавана, подготвяйки се за престижен национален конкурс по танци. Но избуйващата революция може да осуети плановете на двамата влюбени...
Dirty Dancing: Havana Nights OST

Един от любимите ми филми happy.gif
vasinka_{P}
Много го обичам тоя филм, един от любимите ми е. А и има невероятен саундтрак worthy.gif worthy.gif
aria
Не е лош филма ама първия е в пъти по-добър.Обаче е с хубави танци,става.Въпреки че като сценарии доста преповтаря първия филм,който ми е един от любимите.
Brooke
Същата работа като "Кънки с остър връх 2" ,приповтаряне на първата част с нови актьори.И все пак в този има някакъв потенциал,музиката и танците не са лоши,а й май е базиран на истинска история.Но едва ли бих го изгледала втори път,за разлика от първата част ,която съм я гледам поне 100 пъти .
toho
Първия си е страхотен, този е бледо копие
tedi27
Не съм гледала.Няма да и да го гледам, за да си остана с хубавото впечатление от 2вата част.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.