Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WoW Original Game
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
f0rgy
Така...я ся аз като нищо не чаткам дайте малко разяснение от къде мога си я зема,колко $ и как става цялата хава с активиране на акунт,влизане в оригиналния сървър и т.н. smile.gif
ogata
Сани , Пулсар (зад халите) - и на двете места ще ти дадат пълна информация .

ПП. От двете места МОЖЕШ и да си закупиш играта . Цени. Съвета ми е да отидеш тея дни да си купиш каквото ти трябва , тъй като в момента тече някакво адско намаление , защото скоро излиза експанжъна на експанжъна wacko.gif ... и след като излезе сигурно пак се очаква скок на цените .
f0rgy
QUOTE(ogata @ Oct 9 2007, 10:06) *

ПП. От двете места МОЖЕШ и да си закупиш играта . Цени. Съвета ми е да отидеш тея дни да си купиш каквото ти трябва , тъй като в момента тече някакво адско намаление , защото скоро излиза експанжъна на експанжъна wacko.gif ... и след като излезе сигурно пак се очаква скок на цените .

10x Ога worthy.gif
vladak
Цитат(ogata @ Oct 9 2007, 09:06) *

Новия експанжън се казва Wrath of the Lich king
jagblade
Цитат(vladak @ Feb 15 2008, 16:24) *
Новия експанжън се казва Wrath of the Lich king

mrgreen[1].gif този го очаквайте някаде септември месец все пак за Blizzard си говорим мото им е: " It will be ready, when it is ready"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.