Good Fences
- The escape is about to begin.Whistler's girlfriend wants to help Lincoln.Belic is trying to screw up Michael in front of Lechero.And the answer to one simple question...What is in the box? - Бягството е в началото си.Приятелката на Уистлър иска да помогне на Линкълн.Белик се опитва да прецака Майкъл пред Лечеро.И отговорът на един прост въпрос...Какво има в кутията?Download:
Prison Break S03E04.Zamunda.Net
Prison Break S03E04.ArenaBG.Com
Отивам да си направа бягането:Метро->Макдоналдс->Мебелна Къща->Пощата Тракия->Метро,душа,гледам и коментирам(Ще си едитна поста,просто не искам да пиша в първия

)...КУТИЯТААА?!?!?!?
ViruZzZ
Oct 9 2007, 09:02
Хахахахахаха....Якооооо...Кутийкееее.....Здравей глава на Сара..Обичам го тоя сериял,ей!
fNatic.
Oct 9 2007, 11:57
subs

?
QUOTE(fNtc. @ Oct 9 2007, 12:57)

subs

?
Няма,ама нищо сложно няма,сичко се разибра спх
Знаех си го, но сега мога да си представя само какви ще са последиците. Ще е доста интересно да се гледа. ОБаче са променили схемата на епизодите и паузата ще е след 9ти епизод - май повече от 1 месец.
Предполагам, че това бягство няма да е в продължителност на целият сезон. Ще гледаме и ще видим.
QUOTE(Nasi @ Oct 9 2007, 15:39)

Знаех си го, но сега мога да си представя само какви ще са последиците. Ще е доста интересно да се гледа. ОБаче са променили схемата на епизодите и паузата ще е след 9ти епизод - май повече от 1 месец.
Предполагам, че това бягство няма да е в продължителност на целият сезон. Ще гледаме и ще видим.
Мда...време е Майкъл да използа гения си за ЗЛО
Gossip Girl
Oct 9 2007, 17:17
Уоу, не мога да повярвам, че наистина стана така. Нали се очакваше Сара Уейн да се появи малко по-късно, пък какво стана...Майкъл ще изкука. Епизода беше страхотен!
Цитат(Nasi @ Oct 9 2007, 15:39)

Права си, и аз така мисля. Иначе то, ако още цял сезон само се измъкват ще стане като първи и втори сезон.
ПП. Тая мацка Сюзън или каквато беше започна да ми харесва.
vasinka_{P}
Oct 9 2007, 17:55
Нищо друго не мога да кажа освен - много добър епизод, нямам търпение да излязат другите, ще бъде много интересно
хаха всички вече май са го гледали с изключение на мен
ViruZzZ
Oct 9 2007, 18:17
и аз не съм сега се прибирам от даскало ...
filmarkata
Oct 9 2007, 18:38
Цитат(an4ito @ Oct 9 2007, 18:06)

хаха всички вече май са го гледали с изключение на мен

...Спокс не си единствена ...в момента и аз го дърпам ...
DeSeRt^RoSe
Oct 9 2007, 20:20
Серията беше супер мн ми хареса с изключение на това че Сара умря

мн мн кофти надявах че ще остане ама абе гадно. А според мен Линк не каза на Майкъл за нея щото той като разбере буквално ще откачи и плана с бягството може да се обърка и кой знае какво да се случи и може би Линк просто е решил засега да се оправи първо този проблем пък после да говори за Сара .А най -готиното в серията беше появата на Сукре в затвора супер мн се зарадвах като го видях ,сега работота с бягството ще стане по -лесна.
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Oct 9 2007, 21:20)

А най -готиното в серията беше появата на Сукре в затвора супер мн се зарадвах като го видях ,сега работота с бягството ще стане по -лесна.
Аз супер мн се учудих като го видях

просто нз как се е съгласил да бъде част от плана ....
ViruZzZ
Oct 10 2007, 01:21
Тоя епизод беще много готин ... направо нямам думи

С изключение на Сара горката толкова ме кефеше,а сега няма ...

Обаче беше много яко измислено с кутията и в нея глава

Най готиното е ,че ще видиме Сукре и Майкъл пак в екип
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
...Горкия Махоун има гузна съвест

така е като убиваш к'фо ти падне
ПП.Май четох някъде,че актрисата на Сара има договор и за по натам в сезона ... или ще бъде като спомени ... или съм объркал сериалите

Ani4ka81
Oct 10 2007, 09:32
Аз съм много разочарована че по този начин Сара напусна сериала, да ви кажа същото като с Вероника, ами тъпо ми е, филма е супер готин ама без сара вече няма да е същия....разбира се че не се въртеше всичко около нея но беше важен персонаж за мен.
Много странно е решението на сценаристите да убият и Сара, след Вероника. Според мен и двете можеше да имат ключови роли, които биха били доста по-интересни. На мен тези новите персонажи до този момент не ми харесват, Сюзън Б. има развитие, но тази София ми е скучна.
За конкретният случай със Сара. Няма нищо общо с бременността на актрисата, тя е родила момиченце още през юли. От интервютата, които прочетох вчера стана ясно, че сценаристите са планували смъртта й доста по-рано, но били предвидили историята с нея да се развие в рамките на 13 епизода, след което е щяла да загине по някакъв начин. Но пък актрисата е имала желание да продължи участието както в първите два сезона. След като е станало ясно, че плануват да я "убият" по-късните епизоди тя е отказала да подпише договор. Затова е трябвало да измислят нов начин според който да я изкарат от сериала, според тях "главата в кутията" е бил най-добър и зрелищен.
Странното е защо пък искат са я убият по-късно през сезона. Може би по този начин искат да изскарат друга страна от характера на Майкъл, която до този момент е била скрита. По този начин ще направят нещо ново и са се надявали това да задържи зрителите. Но сега нейната смърт настъпва доста по-рано, което пак ще промени плановете им. Тук се включва и Линкълн, който доколкото изглежда ще се опита да го скрие смъртта й от Майкъл, което после може би ще доведе до тяхно спречкване, меко казано.
Ще гледаме и ще видим, всичко става доста заплетено. Пък и доколкото знам още някаква нова актриса ще се появи за постоятто в по-късните серии. Интересни ще бъдат рейтингите от тук нататък.
Както още през първи сезон казаха актьорите никой не е сигурен, че ще остане жив. Призън Брейк определено няма да е с happy ending за всички герои.
така че everything is possible с този сериал.
QUOTE(Nasi @ Oct 10 2007, 11:34)

Както още през първи сезон казаха актьорите никой не е сигурен, че ще остане жив. Призън Брейк определено няма да е с happy ending за всички герои.
Според мен за никой няма да има добър край...
QUOTE(an4ito @ Oct 9 2007, 22:51)

QUOTE(DeSeRt^RoSe @ Oct 9 2007, 21:20)

А най -готиното в серията беше появата на Сукре в затвора супер мн се зарадвах като го видях ,сега работота с бягството ще стане по -лесна.
Аз супер мн се учудих като го видях

просто нз как се е съгласил да бъде част от плана ....

"Stay away from the ppl you love..." пък и както каза Линк човекът с най голяма заслуга за това Сукре да е на свобода има нужда от неговата помощ
an4ito
Oct 10 2007, 16:04
Цитат(f0rgy @ Oct 10 2007, 16:09)

"Stay away from the ppl you love..." пък и както каза Линк човекът с най голяма заслуга за това Сукре да е на свобода има нужда от неговата помощ
еми да ама все пак ... Сукре не искаше пак да се забърква в някви такива каши и искаше вече спокоен живот
QUOTE(an4ito @ Oct 10 2007, 17:04)

QUOTE(f0rgy @ Oct 10 2007, 16:09)

еми да ама все пак ... Сукре не искаше пак да се забърква в някви такива каши и искаше вече спокоен живот

Мда.Ама осъзна че няма да може да е с Марикруз..Той и след тва не искаше да се замесва нали щеше да ходи да бере кафе
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ама с Майки са големи приятели и явно нещо го е човръкнало отвътре
an4ito
Oct 10 2007, 16:13
Цитат(f0rgy @ Oct 10 2007, 17:07)

е , то ясно , че са приятели ама според мен все още има надежда Сукре и Мерикруз да се съберат
И според мен щастливият край ще е за Сукре и Марикрус, и бебето им.
Ani4ka81
Oct 13 2007, 17:13
И аз много се зарадвах като го видях, освен това той дължи много неща на Майкъл, особено във втори сезон когато не го изостави там във водата, ами щеше да е кофти ако сега го беше изоставил, а и все пак това е филм, аз предполагах че ще се появи и ще е замесен , незнаех точно как но то беше ясно че ще е на линия.
*BringMeToLife*
Oct 13 2007, 22:32

ЕЕехх.. ма*ка му .. мн ме е яд за Сара ,разочарована съм. И толко ме е жал за Майкъл, дори и не подозира ,че е мъртва

Дано в следващите епизоди не умре още някой ,чее .. ;[[
Mr. Winchester
Dec 29 2007, 10:39
Страхотен епизод, най-сетне убиха Сара.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.