Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Kindred"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Kindred"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Upon his return to New York, Suresh (Sendhil Ramamurthy) is unnerved to find an undiscovered Issac Mendez painting that foretells death of someone close to him. Both Claire (Hayden Panettiere) and H.R.G. (Jack Coleman) pursue their own secret personal agendas. Determined to make it to the U.S., Maya (Dania Ramirez) uses her deadly abilities to free Alejandro (Shalim Ortiz) from a Mexican jail. Ando (James Kyson Lee) returns to his job in Japan and makes a happy discovery. Meanwhile, in Japan’s past, just when Hiro (Masi Oka) had written off Kensei (David Anders), his childhood hero surprises him. Niki (Ali Larter) and a lost Hero individually strike shady bargains to reach their goals. Two familiar people with abilities make an unexpected return.

НАКРАТКО: След завръщането си в Ню Йорк, Мохиндер бърза да открие неизвестна до момента картина на Исак Мендез, която показва смъртта на негов близък. Клер и баща й имат свои собствени задачи. Решени на всяка цена да стигнат до Америка, Мая използва смъртоносните си сили да освоботи Алехандро от Мексикански затвор. Андо се връща в Япония и открива нещо хубаво. През това време в миналото на Япония точно когато Хиро е отписал Кенсей, той го изненадва. Ники и изгубен герой правят тъмни сделки, за да постигнат целите си. Двама познати герои ще се завърнат.

Download:
Трети епизод@Zamunda
f0rgy
А,свалям на момента и коментирам!Бърза реакция,браво Мимс worthy.gif
Apfh
Нереален епизод!... много целувки, все повече екшън, все повече ефекит, все повече въпросителни.... ето това е Heroes!...
ludoto_mimi
Цитат(Apfh @ Oct 9 2007, 13:30) *
Нереален епизод!... много целувки, все повече екшън, все повече ефекит, все повече въпросителни.... ето това е Heroes!...

О, да, определено!
Сега с тези картини ми стана още по-интересно. Нямам търпение да видим останалите 6... и кой беше този с Клер на картината. shocking.gif
f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 9 2007, 14:31) *
QUOTE(Apfh @ Oct 9 2007, 13:30) *

О, да, определено!
Сега с тези картини ми стана още по-интересно. Нямам търпение да видим останалите 6... и кой беше този с Клер на картината. shocking.gif

еми тя го целуваше,логично би било да е тоя летящия пич...а с всеки следващ епизод тея двамата брата и сестрата ми стават все по антипатични и по антипатични dry.gif
FaLLOuTbOy
Напълно съм разочерован.. според мен това не беше Heroes, това беше нещо друго huh.gif

Някой може ли да ми даде линк към промото за следващият епизод?
ludoto_mimi
f0rgy, може... ама просто така да си стои, а баща й с куршум в главата... unsure.gif Май доста трябва да я е ядосал, не само заради историята, която й разказа Уест. biggrin2.gif

Според мен бабата също има някакви способности. Просто като им отвори вратата и ми изглеждаше доста странна. Надявам се да съм се оказала права... rolleyes.gif Някой има ли идея защо силите на Сайлър не проработиха? Той смяташе, че й е взел силата на Кандис, но май нещо не му се получи. А и в тия джунгли... няма да му е лесно. biggrin2.gif

Все още няма промо за следващия епизод в YouTube. Ако на някой му попадне, да го поства.

FrAgMaKeR
Интересен епизод.. време е обаче вместо да продължават да заплитат нещата да почнат и да разкриват част от мистериите, има твърде много въпроси, които чакат своят отговор.

Gossip Girl
Епизода беше жесток! 4.gif 3.gif

@FrAgMaKeR, направо ми взе думите от устата. То вече три епизода и само въпроси, без никакви отгвори.
И с @ludoto_mimi съм съгласна за бабата!
ludoto_mimi
Е, разкри се как Сайлър се е спасил след като го намушкаха. Но за сметка на това, сега се чудим как ще се спаси от онази джунгла, след като уби Кандис. rolleyes.gif

Ооо, щях да забравя - искам в следващия епизод да покажат как точно ще "излекуват" Ники. wacko.gif
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 9 2007, 18:24) *
Ооо, щях да забравя - искам в следващия епизод да покажат как точно ще "излекуват" Ники. wacko.gif

Защо ли ми се струва, че ще се опитат да я изиграят? Ммм нещо ми намирисва тая работа.
Бтв, че се сетих, тоя пич, който е с Клер на картината, освен HRG, дали е убиеца? Или Уес(малко ме съмнява)?
toho
Ето ви субтитрите
http://tinyurl.com/2crbso
ludoto_mimi
Цитат(toho @ Oct 9 2007, 23:47) *
Ето ви субтитрите
http://tinyurl.com/2crbso

Или http://subs.sab.bz/
an4ito
ХУбави си беше епизода , но само в края малко ме обърка ... значи на Клер бащата ще умре , но дали този , с който се целува ще го убие или някой друг confused.gif А тази болест на Ники ме съмнява ....
Apfh
Промота за 4-ти епизод - сори, че директнокъм другият форум, но все пак човека се е потрудил да ги намери.
Миме, бабата има способности. В едно превю я представиха, като "поредният нов герой". wink.gif Нямам идея къде го зяпах обаче biggrin.gif

Според теориите това на картината е или Клеар или Ники.. според мен лично Ники с още някой. wink.gif
ludoto_mimi
Уау, тия промота изглеждат супер! Дано най-после разберем кой иска да убие "старите герои". biggrin2.gif
Сайлър ще срещне близнаците... става още по-интересно!
an4ito
Цитат(Apfh @ Oct 10 2007, 14:55) *
Промота за 4-ти епизод - сори, че директнокъм другият форум, но все пак човека се е потрудил да ги намери.

мерси много за промото smile.gif
ZzoOoMeR
Мен лично серията не ми хареса особено ... тва беше тъпо със Сайлър ако онази мадама работеше за компанията ( както каза че прави ) операциите щяха да ги направят в някоя лаборатория скрита от хората и нямаше да го оставят на майната си и то дори не беше вързан или нещо от сорта! Той е убиец - нормално е , че щеше да е убие баси...
Малко наивно ми се стори това с Питър , който незнаеше - разбираш ли - дали иска да я отвори или не huh.gif Ми много просто - да даде кутията на малката си приятелката да я прегледа и да прецени тя да ли е добро миналото му той като го е "страх" ...
Това за Клер ми беше пределно ясно - нормално беше да се влюбят !!! Моментално акто Клеар видя белезите , разбрах кой е хванал "детето" . Интересно ми е Хаитяина как ще си изиграе картите само ...
ludoto_mimi
Тя за компанията ли каза, че работи? Имам спомен, че каза "the people I work for/with", но не съм сигурна.

А това за Питър наистина беше малко глупавичко. Отваря кутията, вижда какво има и готово. Ако не му хареса, си остава в Ирландия. dry.gif
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 12 2007, 02:01) *
Тя за компанията ли каза, че работи? Имам спомен, че каза "the people I work for/with", но не съм сигурна.

Каза точно "the people I work for" - ок де ... които да са тези хора ( дори и да не са от "компанията" ) знаят че сайлъ е убиец и е съвсем логично да е охраняван и по някакъв начин поне изолиран - за да не създава проблеми ! А те са го оставили на Кендис моля ви се , която единствено може да създава илюзии - по никакъв начин не може да го спре ...

Цитат
А това за Питър наистина беше малко глупавичко. Отваря кутията, вижда какво има и готово. Ако не му хареса, си остава в Ирландия. dry.gif

ИМЕННО!!! ...Ноу Комент...

П.п. Следващата серия кога излиза ?! ( :
an4ito
ами май във вторник
f0rgy
QUOTE(ZzoOoMeR @ Oct 12 2007, 03:44) *
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 12 2007, 02:01) *

Каза точно "the people I work for" - ок де ... които да са тези хора ( дори и да не са от "компанията" ) знаят че сайлъ е убиец и е съвсем логично да е охраняван и по някакъв начин поне изолиран - за да не създава проблеми ! А те са го оставили на Кендис моля ви се , която единствено може да създава илюзии - по никакъв начин не може да го спре ...

Тя само си вкара тараляжа в гащите,тя си е виновна.Пък и виж че Сайлър няма способности вече и е обикновен човек,а тя създава илюзий...не трябва да е проблем за нея да се скрие или да заблуди Сайлър..Епизода излиза в понеделник вечерта и по принцип вторник рано сутрин към 5-6 вече е тука smile.gif
ZzoOoMeR
Цитат(f0rgy @ Oct 12 2007, 15:12) *
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 12 2007, 03:44) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 12 2007, 02:01) *

Тя само си вкара тараляжа в гащите,тя си е виновна.Пък и виж че Сайлър няма способности вече и е обикновен човек,а тя създава илюзий...не трябва да е проблем за нея да се скрие или да заблуди Сайлър..Епизода излиза в понеделник вечерта и по принцип вторник рано сутрин към 5-6 вече е тука smile.gif

Е както се разбра тя не работи за себе си - та не е сама ... Аз виждам за момента , че Сайлърчо няма способности , но въпроса е - Тя дали е знаела , че няма способности , че беше толкова спокойна около него ... Ако в действителност направят така , че тя да е знаела - ОК приемам wink.gif ( но ме съмнява да го направят ) Все пак нека почакаме следващата серия.
f0rgy
А другия вариянт е да са "илзвкували" Сайлър,така както ще "излекуват" и Ники unsure.gif
ZzoOoMeR
Цитат(f0rgy @ Oct 12 2007, 15:57) *
А другия вариянт е да са "илзвкували" Сайлър,така както ще "излекуват" и Ники unsure.gif

Най-после логично обяснение wink.gif mrgreen[1].gif Но дали работи ( работеше по-точно ) за компанията или за други Кендис - "the people I work for" ... сега да видим С-то как ще се измъкне от онзи лес без способности : )
an4ito
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 12 2007, 15:40) *
Е както се разбра тя не работи за себе си - та не е сама ... Аз виждам за момента , че Сайлърчо няма способности , но въпроса е - Тя дали е знаела , че няма способности , че беше толкова спокойна около него ... Ако в действителност направят така , че тя да е знаела - ОК приемам wink.gif ( но ме съмнява да го направят ) Все пак нека почакаме следващата серия.

ами тя нали му каза , че ще го излекува ... и значи е знаела , че си е загубил способностите unsure.gif
ludoto_mimi
Явно не е помислила, че той може да я убие и без способности. biggrin2.gif

Чудно ми е наистина къде е тази гора и защо са го замъкнали чак там след като е без способности и не е опасен. rolleyes.gif Надявам се да получим някои отговори в следващата серия, че от толкова мислене може да ни стане нещо. mrgreen[1].gif
ZzoOoMeR
Цитат(an4ito @ Oct 12 2007, 16:21) *

ами тя нали му каза , че ще го излекува ... и значи е знаела , че си е загубил способностите unsure.gif

Тя не каза , че ще го излекува ( сега прегледах пак серията ) Казва :
- "the people I work for,they're gonna make sure you get better"
-"you'll be able to re-acquire your powers.With my help,of course." - после обясни каква е нейната роля - " By making it easy.By making it fun." ( Демек нищо особено )

Пък и се замислих ако "ТЕ" са му отнели способностите , каква полза биха имали от него когато е без способности confused.gif Сега остава да видим как ще си ги върне ...
an4ito
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 12 2007, 16:45) *
Цитат(an4ito @ Oct 12 2007, 16:21) *

Тя не каза , че ще го излекува ( сега прегледах пак серията ) Казва :
- "the people I work for,they're gonna make sure you get better"
-"you'll be able to re-acquire your powers.With my help,of course." - после обясни каква е нейната роля - " By making it easy.By making it fun." ( Демек нищо особено )

Пък и се замислих ако "ТЕ" са му отнели способностите , каква полза биха имали от него когато е без способности confused.gif Сега остава да видим как ще си ги върне ...

ами той сигурно си мисли , че ще ги възвърне , както си ги беше набавил демек като взима от хората техните ама засега нещо не се получи с илюзиите ... dry.gif
demonnndays
Ами ако и загубата на способностите му е илюзия?Смисъл не ми се вярва така да си изгуби всички способности...
ludoto_mimi
Цитат(demonnndays @ Oct 13 2007, 01:29) *
Ами ако и загубата на способностите му е илюзия?Смисъл не ми се вярва така да си изгуби всички способности...

E, ако беше илюзия, трябваше да се "развали" след като уби Кандис. Явно не е. wacko.gif
ZzoOoMeR
Цитат(demonnndays @ Oct 13 2007, 01:29) *

Тука вече прекалихме в мисленето ... Определено и аз смятам , че не е илюзия wink.gif
Mr. Winchester
Супер епизод , само не знам що Питър не използва способностите си за да вземе кутията ами прие сделката с оня

П.П.: И аз смятам че загубата на силите не е илюзия ако беше както каза ludoto_mimi щеше да се развали
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.