MaHeKeHa
Oct 8 2007, 23:59
Ето тези специални снимки, на които може да видите Лара (майката на Кал-Ел/Кларк Кент) и Зор-Ел (бащата на Кара)
MaHeKeHa
Oct 9 2007, 00:04
Актьорът, който играе Зор-Ел се казва "Кристофър Хейрдал"
smallville_f
Oct 9 2007, 00:18
Леле майчице!!! Същински ангел!!! Лара е прелестна!!! А пък наш Кларки със сигурност не се е метнал такъв убавец на баща си
Благодаря за невероятните снимки!!!
ViruZzZ
Oct 9 2007, 00:34
Поредния добър епизод,който се учертава да бъде

Малии тоя бащата на Кларки к'ф поглед вади само
Снимките найстина са страхотни, а както си личи и от тях и епизода ще е невероятен. Найстина ще е интересно да видим как Кларк ще се справи с Зор-Ел, както и да научим нещо повече за Лара и за семейство Ел. Обещаха този сезон да е по-динамичен, с повече митология и от всичко обявено до тук бих казал, че надминаха всичките ми очаквания. Просто нямам думи, страхотен сезон се очертава да бъде.
Големи благодарности за снимките...
MaHeKeHa
Oct 9 2007, 00:37
Да, така е. Сигурен съм, че този епизод ще бъде много сърцераздирателен, както за Кларк, така и за повечето фенове на Смолвил и особено за момичетата. Бая сълзи ще се леят. Кларк винаги е искал да види майка си и сега при повята й... кой знае как ще реагира. Едно е сигурно, това ще е един от може би... най най най-драматичните епизоди. Нищо чудно да мине "Розета" по драматичност.
Wallker
Oct 9 2007, 08:26
Аз също бях сигурен,че този епизод ще е адски интересен и вече съм 101% сигурен,че ще е така!!!
sonofsparda
Oct 9 2007, 08:37
Ооооу, майко мила. Това е бъдещият епизод, който ме вълнува най-много засега.

Хелън/Лара е страхотна. Ама защо нямат обща снимка с Кларк?

А, Миме, Ице, Зор-Ел е баща на Кара, а не на Кларк. Защото май се пообъркахте малко.

майкооо ... лара е почти такава каквато си я представях !!! съвършенна ... супеееееееееееееееееееееел

ама и зор ел си го бива

ама мн сърдит ми се вижда нещо ...
мерси за снимките емо !!!
ViruZzZ
Oct 9 2007, 08:46
Опс извинявам се
Mr. Winchester
Oct 9 2007, 10:16
Зор-Ел мн страховит. Мерси. Тва е бащата на Кара не на Кларк
sonofsparda
Oct 9 2007, 11:40
Е, казах го вече де.
smallville_f
Oct 9 2007, 12:08
Цитат(sonofsparda @ Oct 9 2007, 09:37)

А, Миме, Ице, Зор-Ел е баща на Кара, а не на Кларк. Защото май се пообъркахте малко.

Ванка, аз мое съм шматка ма не чак толко
Знам, че е бащата на Кара, но нали с Джор-Ел са братя
Съмнавям се, че щом единият е толко "страшничък", др. ще е по-хубав
sonofsparda
Oct 9 2007, 12:23
Е, не се знае. Братята не са били близнаци, така де - тризнаци, все пак.

Едит - Моя грешка. Сега направих справка - всъщност Джор-Ел и другият му брат Ним-Ел са били близнаци. Докато Зор-Ел не е изглеждал идентично с тях.
lex's_girl
Oct 9 2007, 14:42
Оа, Джор-Ел нали приличал на Кларк като млад, в "Relic" го показаха, така че не вярвам да има нещо общо с Зор-Ел. А сега пък имало и Ним-Ел хаха дано и той се появи някога. Хм, кой ли е тоя geek на четвъртата снимка..
Enchanted
Oct 9 2007, 15:01
И аз това се чудя Ани...кои пък е този geek
Епизода на 100%,ще е доста драматичен,но аз се чудя ,защо на снимките от епизодите Лана винаги отсъства
sonofsparda
Oct 9 2007, 17:24
Не винаги. Просто нали уж това е..."бижуто" на Смолвил и ще трябва да изчакаме за да я видим в епизода. Не, аз съм я виждал в промоционални снимки, но просто по-рядко. А в случая, нали ще се завръща в Смолвил - ако го покажат предварително, някак си няма да е същото. Макар че от миналия епизод си стана ясно, че ще се върне.
vikihill96
Oct 9 2007, 22:08
Ами "бижутата" наистина трябва да се пазят Ванка
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
. А колкото до Хелън/Лара- i have no words

! Без съмнение срещата между син и дъщеря ще е много въздействаща
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
! Чакаме с нетърпение този момент

!!!
MaLkIq_MuKi
Oct 9 2007, 22:35
Много ми беше имтересно по конкретно да видя Зор-Ел, че нали се знаеше как ще изхглежда Лара...много хубави снимчици
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.