Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Турнир на "Не се сърди човече"
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2
3pacalypse Now
Еми БГ време откам 9,10 веччерта до 2,3,4 сутринта biggrin.gif Влизай тогава

Спец за твоята групоа мога да кажа , че галдока е нощна птица така , че ще се намерите , кфр също само елеян - Angel_of_death си ляга малко рано , но , ако не се лъжа той е на работа ... та смятам , че той си ляга към 11 потърси го преди тва и си направете една конферентна в скайп 4мата
gibona
Пишете ми едно ЛС, за да знам кои наистина искат да участват. Колкото повече групи има - толкова повече ще се бавим, но идеята е да е забавно!
3pacalypse Now
Аз мисля , че тази вечер , ако някой от 1 група няма работа към 10-11 всички трябва да са на линия smile.gif
gibona
Отбор5:
1.ymnika
2. Dark Phoenix
3. girl_from_hell
4. adoration_

ZzoOoMeR - записан си в 4-та група, погледни пак wink.gif
fNatic.
Цитат(f0rgy @ Oct 9 2007, 03:05) *
Цитат(fNtc. @ Oct 9 2007, 03:00) *
аз ги бих сичките искам си наградния фонд от 650 хиляди и едно порше кайман С жълто да е ;]

Ярис или Аурис tongue.gif

biggrin.gif това не беше ли тойотата на адораССССион

Цитат(3pacalypse Now @ Oct 9 2007, 03:35) *
аз ги бих сичките искам си наградния фонд от 650 хиляди и едно порше кайман С жълто да е ;]

По-скоро ти бутнах едната пионка и излезе от играта ...

спря ми нета е ohmy.gif
adoration_
Нашата група няма да играе днес,нали?! mrgreen[1].gif
3pacalypse Now
Цитат(fNtc. @ Oct 9 2007, 19:50) *
Цитат(f0rgy @ Oct 9 2007, 03:05) *

Ярис или Аурис tongue.gif

biggrin.gif това не беше ли тойотата на адораССССион

Цитат(3pacalypse Now @ Oct 9 2007, 03:35) *

По-скоро ти бутнах едната пионка и излезе от играта ...

спря ми нета е ohmy.gif

Ти да не би да си гадател и да знаеш кога ще ти спрат нет-а , щото преди да излезнеш каза "АЙ ЧАО" biggrin.gif
$windle
Ае стига спорове е хора, нека шоу да става. Как се казва по принцип стаята, линка горе не работи. Ся примерно няма никва стая, аз направих една ggbit нали не е проблем. Ае дано некой дойде.
K_f_R
сещате че не сички могат си угаждат на времето ;/ и не сички стачкуват да им е удобно в 11:30 да играят ;/
gibona
След днешната игра:
Отбор5:
1. ymnika - 3
2. Dark Phoenix - 8
3. girl_from_hell - 12,5
4. adoration_ - 8,5

girl_from_hel и спря нетa и ZzoOoMeR до игра вместо нея
ZzoOoMeR
Цитат
Отбор4:
1.gotinoto_baby
2.Zoomer
3.storm
4.zigi

Отбора ще играе днес от 21.00 - трябват ни съдии ( : )

Стая : GGBIT-info
Парола : 1234
gibona

Отбор4:
1.gotinoto_baby - 4
2.Zoomer - 5,5
3.storm - 9
4.zigi - 5,5
съдии на I - Sharo
sanuvam
искам да ме включитеее
Bebssii
как мога да се включа и аз rolleyes.gif
gibona
Отбор6:
1. an4ito,
2. Bebssii
3. sanuvam
4. confused.gif
Намерете 4-ти човек и стига вече групи!
При това положение ще има полуфинали (2 групи), в които участват победителите от 6-те групи а другите 2 места се заемат от хората с най-много точки, ако има равни точки ще измислим нещо smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Oct 11 2007, 21:52) *
Шшш оу похвалете ме малко бе все пак аз организирах всичко after all biggrin.gif Но нямаше да се соправя без помоща на Шаро , Ф0рги и голямата помощ оказана от Гибона !

ГГ РАДО!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Госпожица Вещицата
След малко проблеми изиграхме първата си игра днес. Победител беше Мими (сънуващата), ето резултатите:
an4ito 5т.
bebsii 4т.
sanuvam 9,5т.
Госпожица В. 5,5т.
Ще играем другите две игри евентуално вдругиден. Доизясняване - на ЛС
Съдии бяха ToTo и The_mouse макар че и двамата по някое време изчезваха за мъничко. Точките брояхме аз,бебси и сънувам.
the_mouse
Хихих, аз най-после се логнах, да вметна само, че линукс потребителите трябва да инсталират последния ъпдейт на флаш плейъра си, за да могат да се кънектнат към сървъра wink.gif
Mimsey
А какво стана с финалната група на победителите?! Кога ще се играе? unsure.gif
3pacalypse Now
Еми организацията на първите две групи прави голям проблемите за остатъка! Ще сложим някакви крайни срокове и , ако дотогава не се съберат да играят 2те им групи се разпадат и ще съберем само сериозните от тях в една обща.
f0rgy
Отбор6:
1. an4ito,
2. Bebssii
3. sanuvam
4. Госпожица Вещицата

ан4ито->10.5
Бебссии в последствие never_mind и накрая storm->5.5
sanuvam->5.5
Госпожица Вещицата->7.5
3pacalypse Now
Значи отново поемам организацията в свои ръце искам да ми кажат от двете най-несериозни групи 1 и 2 кои са готови да играят и кои не за да ги смесим в една обща !!! СРОК 5 ДНИ
gibona
аз ще играя. Наистина несериозни участници smile.gif
galdoka
аз .... искам
3pacalypse Now
Значи за сега от преброяването на 1ва и 2ра група са заявили окончателно :

1 ГРУПА

gibona

2 ГРУПА

galdoka

Тази вечер ще пиша на всички
и ще обявим две дати в , които да се играят срещите , ако някой не дойде ще бъде засменен от друг
Госпожица Вещицата
Играхме и резултатът е:

never_mind, заменен после от melkor:5,5
an4ito 4,5
sanuvam 8,5
аз 10,5

Съдиите така и не ги разбрах кои бяха по никове.

Общи резултати за групата:

Госпожица Вещицата: 23, 5т
Сънувам: 23, 5т

Ъпдейтнах 1вия пост, само напиши коя кога играе.
ludoto_mimi
Още ли върви турнирът? Мислех, че е свършил вече. 18.gif
thejaguar
Ако желаете в Турнир по Не се сърди човече може да участваете и тука: http://www.favorite-games.com

По подробно инфо може да откриете ТУК: http://www.favorite-games.com/html/tournaments.php

А самата игра може да си свалите от ТУК: http://omega.superhosting.bg/~favorite/dow...te-games_bg.exe

Турнирирът не е само на Не се сърди човече. Има турнири на всички игри, включени в програмата, като белот, табла, бридж, блато, домино и др.

Приятни игри и успехи.
Госпожица Вещицата
Явно организаторите изоставиха турнира. Ако до няколко дни никой не пише, затварям темата.
gibona
Мина им мерака sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.