Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bring It On: All Or Nothing
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
jivitu

Режосьор:Стиив Раш

Сценарист: Alyson Fouse

Световна премиера:17 Май 2006 г.

Жанр:Комедия

Актьорски състав:Hayden Panettiere,Rihana,Solange Knowles-Smith,Gus Carr, Francia Almendarez и др.

Ревю:Това е продължението на известните у нас "Луди амазонки" и "Мажоретки",това е третата част,която излезе през 2006 година !!! Bring It On:All or Nothing е весела и забавна тийнейджърска комедия с музика и танци.

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0490822/

Download: Zamunda, Mininova
♥Didito♥
Филма го гледах отдавна,допадна ми,а и най-вече Hayden Panettiere си изигра чудесно ролята,както винаги happy.gif
[dEs]
Гледах филма отдавна, но ми хареса. Но първата част беше по добра.
vasinka_{P}
Отдавна го гледах този филм, приятна комедийка е biggrin2.gif
f0rgy
О свалям замо заради Хейдън blush.gif
Miss_Duff
Попринцип всички филми Bring It On са супер,този не прави изключение,но първият ми беше по-интересен. smile.gif)
the_vampire
Като го гледах преди година филмчето ми хареса.Но иначе не е нищо особено,става за гледане.
PoLiTy'
Гледах го преди доста време,не е лошо филмчето,но не е и нищо кой знае какво happy.gif
hilary666
Аз го гледах скоро и много ми хареса, но не съм гледала другите части(мисля че има още два филма "Bring it on"). Bring It On: All Or Nothing ви го препоръчвам , интересно е, а и все пак участват Hayden Panettiere,Rihana и Solange Knowles
angel_girl
Абе къде съм я пропуснала тая тема. laugh.gif
Това ми е един от любимите филми! Адски много ми харесва. Гледала съм го около 100-тина пъти сигурно(сериозна съм)! laugh.gif Знам го вече почти на изуст. Страшно зарибяващ ми е.
Tedds
Многое готино фимчето.Любимото ми от трите части.Свеж,интересен и разпускащ smile.gif
Катeто
Много ми хареса филмчето,най-много от всички части.И Hayden Panettiere беше много сладка smile.gif
djesito
Филмчето е много разтоварващо и много приятно за гледане.Аз като го гледах много му се кефех.Много ми харесват всичките части.Филма си заслужава.
nelito_91
Много готино филмче biggrin2.gif Гледах го преди време и много ми хареса.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.