MaHeKeHa
Oct 7 2007, 13:08
Главния продуцент Ал Гоуф говори за Супергърл и ще видим ли отновно Лигата на справедливостта.
Едно интервю на Карл Креймър - www.wizarduniverse.com
WIZARD: Поздравелиния за сезон 7. Трудно е да се повярва, че са минали повече от 6 години.
ГОУФ: Да, трудно е. (смее се)
WIZARD: Ще ми кажете ли нещо за Бизаро?
ГОУФ: Бизаро няма да е злодеят, който ще се появи само за един епизод. Той ще бъде периодична заплаха за Смолвил.
WIZARD: Най-харесваният епизод за сезон 6 беше епизод #11 "Справедливост" Много от феновете питат ще видим ли отновно Лигата на справедливостта?
ГОУФ: Най-вероятно ще видите някои от членовете на Лигата от сезон 6. Съмняваме, че ще ги съберем отновно. Плановете ни са да представим един или двама нови героя по някое време на сезона.
WIZARD: Wow. Ще ми кажете ли кой?
ГОУФ: Не мога. В момента водим преговори с DC Comics.
WIZARD: Трябваше да попитам.
ГОУФ: (Смее се)
WIZARD: Програмата на Лекс със Супервойници ще бъде ли главен сюжет за сезон 7?
ГОУФ: Всъщност, това няма да се случи. Стената вече се струти, а заедно с това се показа проектът на Лекс Лутър. Той е заподозрян номер 1 и ще има много да отговаря затова. Този сезон Лекс ще направи голяма крачка към тъмната страна - ако вече не е минал тази граница (смее се)
WIZARD: Сезон 7 последен ли ще бъде за Майкъл Розенбаум?
ГОУФ: Това е неговият последен сезон по договор. Нашите надежди са, че той ще продължи със сезон 8 - който между другото ще бъде последен за Смолвил. Нашите планове са да върнем Майкъл ако не за постоянно, то поне за части от епизодите. Но мисля, че е прекалено рано да се говори за сезон 8. Нашите планове са за сезон 8 и да си върнем Майкъл.
WIZARD: Имате ли определен край за Смолвил?
ГОУФ: Категорично това ще е сезон 8. Мисля че имаме истории, които си струват още един сезон. Вижте, ако рейтинга от премиерата не е толкова добър и хората от CW се обадят и кажат: ще трябва да приключвате с това, ние можем да го направим. Няма да е от голямо значение. Но в същото време няма да го направим (да се откажем) Както казах, нашите планове са за сезон 8.
WIZARD: Ако това се случи, има ли някакви шансове за Смолвил да бъде направен пълнометражен филм?
ГОУФ: Знаете ли, ние винаги сме отворени за такива идеи. Не знам дали WB искат да преследват такава идея, след като вече има един Супермен на екрана. Но ние сме отворени за идеята и няма да се откажем от това.
WIZARD: Ще ни кажете ли нещо за Супергърл?
ГОУФ: Кара е нейното име. Тя е на 19 и братовчедката на Кларк от Криптон. Пристига по същото време като Кларк, само че нейния кораб се забива във водохранилището на Смолвил. Когато стената се струти, корабът й се показа на повърхноста, както вече видяхте. Кларк ще бъде нещо като учител на Кара. Той ще се грижи за нея. Кара е била в летаргия прекалено много време и когато се събужда, мозъкът й не може да възприеме текущата информация на земята. Тя е живяла единствено и само на Криптон, сред своите хора, докато Кларк е имал прекрасно детство тук на Земята.
WIZARD: Тя е извънземна и пристига на Земята с култура, която е много по-различна от тази на Криптон.
ГОУФ: Да, Кара не знае нищо за планетата Земя. Тя е живяла на Криптон като тийнейджър, а заедно с това носи истории, семейни истории, които Кларк не знае. Така че тя може да му каже за планетата, която той никога не е виждал. Настина това ще е много богат сюжет за бъдещите епизоди.
WIZARD: Вероятно Кларк ще трябва да учи Кара как да владее тези сили. И той ли има същите сили като Кара?
ГОУФ: Да. Всъщност, тя е малко по-напред. Кара може да лети, а Кларк не може. Което до определена степен ще бъде проблем за Кларк. Тя може да лети, защото момичета се развиват по-бързо от момчетата (смее се) Кара има всички сили като Кларк, някои от които все още не знае, че притежава. Точно затова Кларк ще трябва да я научи.
WIZARD: А Марта Кент е в Уошингтън, за да стане сенатор, нали?
ГОУФ: Да. Сега са само той и Кара във фермата. Марта е в Уошингтън. В края на сезон 6 й изтиче договорът, но вероятно тя ще се покаже по някое време на сезон 7. Всъщност историята е за Кларк Кент и неговия път, който трябва да извърви като млад мъж.
WIZARD: В класическия DC сценарий, Кларк среща герои от бъдещето - Легиона на Супергероите. А в модерния сценарий, Кара отива в бъдещето с тях. Има ли някакви шансове Легиона да се върне във времето и да се появи в Смолвил?
ГОУФ: Не знам. Вероятно ще има някакво отношение с Кара и Лигата на справедливостта, но не знам дали ще можем върнем някои герои от бъдещето. За момента нямаме никакви планове. Но никога не казвай никога.
WIZARD: Феновете обожават Зелената стрела. Ще се върне ли Оли на пълни обороти?
ГОУФ: Да, той ще се покаже по някое време в средата на сезона.
WIZARD: За да ревнува от Кларк? Ще започнат ли Кларк и Лоис да си признават, че се харесват един-друг?
ГОУФ: Вероятно не. И двамата се грижат за себе си по собствен начин и ако си мислите за края на сериите, все още ще има това голямо разстояние между тях. В един момент Кларк заминава на север, за да продължи тренировката си, а след това се връща в Смолвил. Наистина не може да се насилва такава връзка.
WIZARD: Защо зрителите трябва да гледат този сезон?
ГОУФ: Защото това е историята на Кларк Кент в годините преди да стане Супермен. Тази година ще предложи много разкрията и на двата фронта, Кларк и останалите герои. Нов герой във формата на Супергърл, която ще бъде нещо като ръчна граната разрушаваща всичко по пътя си. Всичкото смесено. Мисля, че пътуването на Кларк е все още интригуващо. Все по-близко и близко ще се приближаваме до корените на DC и мисля, че най-верните ни фенове определено ще бъдат наградени, след като този сезон ще бъде повлиян от комиксите на DC.
WIZARD: И Кара ще направи добър старт от гледната точка на новите зрителите, понеже нещата може да бъдат обяснени както новите зрители, така и на Кара.
ГОУФ: Точно така. Новите фенове определено ще вникнат повече в Кара. Тя е нещо като нашият нов прозорец в сериала. Ще трябва да й обясним някои неща, а заедно с това и на новите зрители. Кара не знае какво е криптонит. Криптонитът се е получил, след избухването на Криптон. Хората на Криптон не знаят какво е криптонит, защото не е съществувал (смее се) Всичките тези неща трябва да бъдат обяснени. Това, което намирам за интересно е когато хората идват при мен и казват, че гледат сериала. Много от тях са се запалили когато са си купили ДВД-тата. Някои от моите хора в екипа съм ги хващал да следят сериала по мрежата на CW, което е интересно.
WIZARD: Интересно?
ГОУФ: Да, защото някои от тези хора ще дойде при мен и ще зададе въпрос, а аз ще кажа "Кой сезон беше това?" Мисля, че това е удивително. За толкова дълъг сериал трябва да има добре подредени и последователни елементи, клакто ние имаме в Смолвил, даже сме ги подредили последователно повече от необходимото. Такава е природата. Такава е била благословията на ДВД-то, за да може феновете да хванат определените моменти и да не се чувстват като изгубени, а след това да си пуснат телевизора и да се забавляват на новите епизоди.
sladuranka
Oct 7 2007, 13:24
Еее, супер интервю...Само дето още трябва да чакаме Кларк и Лойс да се усетят

. Иначе всичко друго Евала

, нямам търпение за следващите епизоди

.
ох ... стопли ми сърцето това интервю... първо ще има със сигурност 8ми сезоооооооон

алелуя,смолвил ... нямам търпение какво ще намислят за 8мия сезон ! дано наистина лекс да участва в него ... той има толкова много фенове , а и определено образа му в серияла е ключов ... така да преминеме на ОЛИИИ ! слава на бога ... ще участва в 7ми сезон е вярно че е ЧАК средата на сезона , което означава че има още дооооста да си почакаме

относно лоис и кларк ... незнам хубава двойка ще са само че лана все още заема прекалено голяма част от сърцето на кларки за да може да се впусне в нова авантюра с лоис . радвам се че марта все пак ще я виждаме отвреме на време

относно кара ... гоуф не каза кой знае какво имам предвид че това вече си го знаехме

каква ли съдба очаква лана обче ?! тука не ми стана много ясно ...
lex's_girl
Oct 7 2007, 14:50
Боже много за четене, но Най-важното от цялото интервю- Този сезон Лекс ще направи голяма крачка към тъмната страна "happy dance"
Абе кофти ми е за CLois феновете, няма да бъдат ощастливени скоро. Clana drama 4EVA, yay!! Е нищо все пак си имат филми даже и анимации с тях.А Оли чак пък го обожавали тиририм-тиририм друг път, върнете Киборга!!! ххх
Enchanted
Oct 7 2007, 14:54
Mного мерси за превода на интервюта,абе въобще за цялата информация!
Страхотно интервю на истина много изчерпателно,но и на мен ми направи впечатление че нищо не каза за Лана

,аз съм доволна защото съм Клана фенка и се ардвам че пак са заедно!
sonofsparda
Oct 7 2007, 15:17
Е, Ани, що пък да е кофти за Клоис-феновете. Те много добре знаят какво се случва в бъдеще с тия двама герои без значение дали го видят в сериала или не. Това е предистория все пак - връзката Кларк и Лоис се случва след време. Според мен човек трябва да е благодарен, че изобщо Лоис Лейн присъства в Смолвил. А и без това за тяхната бъдеща връзка загатват колкото си искаш, тъй че смятам, че би трябвало всички да са доволни. Аз като Клоис фен - съм.
MaHeKeHa
Oct 7 2007, 15:20
Съжалявам, това е моя грешка. За съдбата Лана ще разберете във 2-та част на интервюто :>
sonofsparda
Oct 7 2007, 15:31
Ами радвам се, че потвърждават доста неща и остава да се надяваме седми да се представи добре по рейтинг.

П.П.: А някъде бях чел, че имало спекулации да видим Дуумсдей в 8 сезон. Малко невероятно, но да си мечтаеш не е лошо.
lex's_girl
Oct 7 2007, 15:36
Ох съжалявам за излишния отговор, а съжалявам себе си за това че не мога да го изтрия ;)
lex's_girl
Oct 7 2007, 15:36
Цитат
Е, Ани, що пък да е кофти за Клоис-феновете. Те много добре знаят какво се случва в бъдеще с тия двама герои без значение дали го видят в сериала или не. Това е предистория все пак - връзката Кларк и Лоис се случва след време. Според мен човек трябва да е благодарен, че изобщо Лоис Лейн присъства в Смолвил. А и без това за тяхната бъдеща връзка загатват колкото си искаш, тъй че смятам, че би трябвало всички да са доволни. Аз като Клоис фен - съм.
Е, друго си е да видиш Том и Ерика да са заедно, за хората запознати с митологията на Супермен може да им е все тая, но има много фенове на актьорите които искат да ги видят на екран, правейки нещо друго освен да си дърпат плитките хех
Wallker
Oct 7 2007, 16:27
Чудесно интервю мерси много !
Enchanted
Oct 7 2007, 18:45
Ами Ани така е,обаче както MaHeKeHa каза, този сезон си е за Кларк и Лана,пък за следващия ще видим..нищо не се знае,мен всяка серия сега ме изненадва,а да не говорим за осми сезон!
sonofsparda
Oct 7 2007, 19:06
Да ви кажа честно за мен романтичните двойки в сериала никога не са били от най-голяма важност. Без значение дали е Кларк/Лана, Кларк/Лоис, Кларк/Клои, Лекс/Лана или която и друга да е. Да - естествено, че не може без тях, но никога не са били от толкова съществено значение за мен. Винаги в Смолвил най-много ме е влечало пътят, който Кларк изминава докато достигне до ултимативния си избор. Точно затова бях леко обиден на продуцентите, че в миналия сезон поставиха под такава важност връзката на Лекс и Лана при положение, че Смолвил е сериал за Кларк Кент,а не за някоя любовна връзка. Въпреки че освобождаването на фантомите(предполагам знаете кой е любимият ми такъв

) уж беше главната атракция на сезона, в повечето епизоди оставаш с впечатлението, че се набляга на първо място на Лекс и Лана и след това на въпросната заплаха. Точно затова след като в новия сезон добавиха толкова елементи от митологията(в кой друг сезон досега сме имали толкова култов злодей от комиксите - с уважение, според мен Генерал Зод е малко под Бизаро; най-близката роднина на Кларк; силно наблягане на летенето; Лоис Лейн в Дейли Планет; нов вид криптонит; родната майка на Кларк; миналото на Криптон; тайните на Династията Ел и какво ли още не), се надявам, че романтичните отношения ще са на малко по-заден план. 7 сезон е вече и е време да се обърне повече внимание на по-суперменските неща, както и виждам, че правят де.
sonofsparda
Oct 7 2007, 19:19
True.

И лошо няма, всеки гледа Смолвил от различна страна, което е адски похвално за сериала. Доказва, че това не е и никога не е бил еднотипен сериал.
lex's_girl
Oct 7 2007, 20:29
За съжаление повечето хора които гледат подобни сериали (без да се обиди някой, включително и аз!

) го правят именно заради романтичните връзкии така да се постави.А ако сериала е със свръхестествени моджо джоджота се придава повече екшън в взаимотношенията им. И точно заради тези хора-момета сериала може би се котира толкова добре. Аз си признавам че почнах да го гледам не заради "Великите приключения на Увисналия перчем" (както ми беше известен преди 'Смолвил) а заради Клана, после разбира се си промених ъм "възгледите" и наистина ме заинтересува миналото на Кларк Кент и бъдещето му, но пък кой ли ще ми повярва
sonofsparda
Oct 7 2007, 20:51
Ами като за начало аз.

Но е наистина кофти, че доста често много хора смятат Супермен за детински/смешен герой преди да опознаят същността му.
ViruZzZ
Oct 7 2007, 20:53
free_soul
Oct 7 2007, 20:59
Страхтно интервю и мерси за превода Емо!
Научих много полезни неща, и ще се радвам да ги осъществят в 7-ми сезон.
Радвам се също, че интервюто се е харесало на всички : )
ViruZzZ
Oct 7 2007, 22:26
ами да си призная и аз първоначално като чух за супермен в началото и смолвил си казах омг кфа ще да е тая глупост ... после видях един два епизода и актиорите ми допаднаха както и сюжетите на епизодите . разбира се много ми бяха сладки лана и кларк но това никога не е било най-важното заради което гледам смолвил

наистина този сериял е за кларк и откриването на героя в него за да се превърне в супермен такъф какъфто повечето го знаят

честно казано преди това изобщо не бях запозата с митологията за супермен и се радвам че вече започваме да си говориме на ти
очаквам с нетърпение втората част от интервюто
ViruZzZ
Oct 7 2007, 23:08
Цитат(didssy @ Oct 7 2007, 23:28)

очаквам с нетърпение втората част от интервюто

Дам ще има инфо и за Лана
smallville_f
Oct 8 2007, 11:20