Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю с Майкъл Касиди(Грант Гейбриъл)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Интервюта
sonofsparda
Ами ето го и него: Michael Cassidy - Interview

П.П.: Майкъл говори за ролята си, как е бил избран и взаимоотношенията му с някои от другите герои. Интервюто включва и коментари от Алисън Мак и Арън Ашмор.

П.П.2: А въпреки, че досега сигурно не съм попадал на по-тварещ персонаж в Смолвил, все ще трябва да видим как ще се развие героя. Само щеще да е малко по-хубаво да не му слагат "I don't give a damn"-поведението на бъдещия култов редактор на вестника и шеф на Кларк - Пери Уайт, ама както и да е.
Enchanted
Aми мерси,за клипа happy.gif

П.П.Аз имам едно въпросче,има ли някакъв филм за филма или пък филм за ефектите huh.gif ,бих била много благодарна ако получа малко инфо happy.gif
didssy
хехе smile.gif хубаво клипче само дето нещо ми се омотаха думите на майкъл касиди biggrin2.gif но определено ще бъде интересно да го видим тоя в действие ( не че не го видяхме вече ) обаче клои и лоис ще са ми страшну забавни двечките rolleyes.gif да се надпреварват коя ще напраи по хубава статия . наистина семейната конкуренция ще ни забавлява доста според мен .
sladuranka
Леле доста се разочаровах като го видях в 2-ри епизод. Косата му е бе отвратителна...Най-ми хареса прическата му в ОС. И как може Лойс да го хареса, мен супер ме издразни героят му в този епизод dry.gif ...По нататък ще видим unsure.gif .
lex's_girl
Айй Aaron: Grant is gonna be like : "Jimmy who?" Тъкмо се надявах на повече екранно време за него, но пак ще е от четиристепенните герои "бой по главата на сценаристите отново" А ужас представете си тоя Майкъл да беше Супермен, неправдоподобно май 10.gif
didssy
хахаххахахахаха да да !!! ТОМ УЕЛИНГ РУЛИРА !!!
ViruZzZ
Този актьор ме дразни още от Hidden Palms , а като гледам и тука е високомерен така че ... emoticon1 (110).gif ... но може да си промена мнението .. не се знае happy.gif
Enchanted
И на мен ми беше антипатичен в Hidden Palms dry.gif ,но тук има различна роля в най-готиния сериал така че със сигурност малко повечко ще ми допадне 4.gif
toho
Е той не ви е харесал в Hidden Plams, щото ролята му беше такава. Тук не е точно такъв,с държанието си той предизвиква Лоис и Клои да станат по-добри журналисти , което е хубаво.
sonofsparda
Ами у мен остави доста лошо първо впечатление - но наистина ми е интересно да видя как ще доразвие този персонаж. Чета из сайтове, че и хейтърите на Лоис не го харесват - били, цитирам "лика-прилика, да се взимат и да не ни занимават с глупостите си." Дали щях и аз да мисля така ако не ценях Лоис Лейн и ако не знаех, кой всъщност ще я вземе след време? Ами надявам се, че не.
MaHeKeHa
На мен също не ми допадна този актьор, но нека му дадем шанс на човека. Все пак му беше първото участие.
sonofsparda
Така ще и направим. smile.gif
vikihill96
Ем, че естествено ,че ще му дадем шанс на човека да се докаже Ванка. В крайна сметка, ако след време не ни хареса винаги можем да му кажем "две думи" на него 10.gif . ПРедполагам , че се сещаш кои Ванка 15.gif ! Амм, ще му дадем шанс, само да успокои малко тона срещу Клои, защото това беше едно от нещата, които истински ме издразни в него. Другото как и да е-все пак нормално е човек, за да се издигне до неговото положение , да е по-пробивен и рязък blush.gif !
sonofsparda
Е да, явно не всички искат да останат "bumbling reporter" като Кларк Кент. happy.gif
free_soul
Обаче пък на мен до известна степен ми допадна Майкъл Касиди. Изглежда образ който едва ли ще направи някоя беля. Пък и самият му герой в 2 епизод беше някак си весел и ненатрапващ се.
smallville_f
Не в здравето, не в червата, ми не знам къде ми бръкна героят на Майкъл Касиди ... Издразни ме супер много с отношението си към Клои ... Актьорът хваща окото и то много, но образът му във 2 еп спец можеше да ми докара нервна криза dry.gif Ще му дадем шанс и ще видим ... Мерси за видеото 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.