Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ф'циалното описание на епизод #05 "Action"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Цитат
Жителите на Смолвил са развълнувани, когато разбират, че в града ще се снима филмът базиран по комикса "Воинът Ангел" След като главната актриса Рейчъл Дейвънпорт изпълнява каскада с кола и отрязани спирачки, Кларк трябва да се намеси, за да спре връхлищата кола. За нещастие, обсебен фен става свидетел на геройската постъпка и решава, че Кларк е истински герой, която приятелка Лана Ланг трябва да бъде елиминирина, за да може Кларк да изпълни съдбата си. През това време Лекс намира баща си в кабината/хижата? (съжалявам, това последното е с двусмилен превод)

В епизода участват още: Allison Mack, Erica Durance, Aaron Ashmore, Laura Vandervoort и John Glover.
Enchanted
Мерси много за инфото!
Ще ми е много интересно как този фен ще иска да елиминира Лана rolleyes.gif
didssy
уоу smile.gif супер епизод се очертава ... само че що за побъркан фен ще реши че трябва да елиминира лана за да може кларк даизпълни съдбата си ?! тфа нещо не ми се връзва blink.gif но пък ще е много интересно да видим най=накрая кф стана с лайнъл biggrin2.gif не че ми липсва особено но ме гложди отвътре .
мерси емо
sonofsparda
Очертава се interesting stuff. Само че това е 5 епизод, Емо. smile.gif
free_soul
Интересно ще е(отново) спор няма. Само, че този фен може и да затормози Кларки не се знае. Може да има вероятност да е "метеорна откачалка".
didssy
e надали ще е метеоритна откачалка но ще е откачалка !!!
MaLkIq_MuKi
Що го убия аз! Да ги нямаме такива! biggrin2.gif И на мен ми е интересно къде се запиля тоз Лайнъл dry.gif
toho
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Oct 6 2007, 22:21) *
Що го убия аз! Да ги нямаме такива! biggrin2.gif И на мен ми е интересно къде се запиля тоз Лайнъл dry.gif

Лутър старши е отвлечен, още в първия епизод когато някой/някоя го измъкна от водата и чак този епизод ще се появи, затворен в една кабина( както става ясно от горното описание на епизода). Предполагамият похитител е бившата мисис Лутър.
MaLkIq_MuKi
Е да знам, гледах все пак и според мен си беше мъж. Като казах "запилял" имам впредвид какво става с него през това време happy.gif
Wallker
Ако тоя фен са опита да направи нещо на Лана,Кларк ще отиде и ще му надуе манерката biggrin2.gif
toho
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Oct 6 2007, 22:45) *
Е да знам, гледах все пак и според мен си беше мъж. Като казах "запилял" имам впредвид какво става с него през това време happy.gif

Лана го е измъчвала 15.gif
smallville_f
Звучи интригуващо! Дали Лекс няма да се развълнува, че филмират любимия му комикс "Warrior Angel"... Това ми напомня за епизодите с детето с телепатията, дето умира от тумор на мозъка. И то беше фен на комикса... Как ревах и на двата епизода ... А пък Лана може пак да я видим с лика й от Nemesis [I'm not so sure]. Ко ша кайти?! Да стиска тръбичката на Лайнъл ... Мали... злобарка 18.gif
toho
Със сигорност няма да съм недоволен на малко садистични прояви от страна на Лана. Линчуване, електрошок и други такива мъчения.
smallville_f
Цитат(toho @ Oct 6 2007, 23:27) *
Със сигорност няма да съм недоволен на малко садистични прояви от страна на Лана. Линчуване, електрошок и други такива мъчения.

Off Topic - А ако я облекат в черен костюм като на Жената Котка и й дадат три метров бич, ще се зарадваш ли mrgreen[1].gif

П.С.Съжелявам не се сдържах... 5angel[1].gif
vikihill96
И аз не се сдържах mrgreen[1].gif ! Аз със сигурност ще се зарадвам на така описаната от теб Лана 15.gif !!! За toho също съм почти сигурен, че няма да има нещо против. А Кара, ако може и тя в едно бяло кожено облекло и цена няма да имат 18.gif 18.gif !!! Но да кажа нещо и по темата- епизода се очертава да бъде поредния шедьовър на настоящия сезон. Като си представя само какво ли ще бъде пък по-нататък и ..... happy.gif ! Сещате се. оставам без дъх happy.gif !
toho
Цитат(smallville_f @ Oct 6 2007, 23:31) *
Цитат(toho @ Oct 6 2007, 23:27) *

Off Topic - А ако я облекат в черен костюм като на Жената Котка и й дадат три метров бич, ще се зарадваш ли mrgreen[1].gif

П.С.Съжелявам не се сдържах... 5angel[1].gif

Е ся аз като казвам садистични прояви няма предвид садо-мазо и други такива извратени работи, а просто Лана да го по измъчи докото е в плен, все пак Лайнъл бая зло и причини в 6-ти сезон.

ПП: Инак си го представям. Лана с камшика и черния костюм:
"- Ти беше лошо момче, Лайнъл." 15.gif
Enchanted
Относно червеното костюмче и камшика,може би Кларк ще е има по голяма вероятност да ''пострада'' от Лана 15.gif
Но със сигурност епизода наистина ще е много интересен! 4.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Oct 6 2007, 10:59) *
Очертава се interesting stuff. Само че това е 5 епизод, Емо. smile.gif

Еми така е когато не ти достигат 2% от лявото мозъчно полукълбо. Както винаги живея на друга планета. На Криптон да кажем :>
Wallker
Наистина ще е много интересн.Аз с нетърпение очаквам епизод 7-ми май беше-ЛАРА.Кой знае какви преживявяния ще има в него :-)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.