Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Заглавието на епизод 10 е вече известно.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Току-що стана известно заглавието на епизод 10 - той ще се нарича "Persona"

П.П: .....А сега де. blink.gif
ViruZzZ
Person не е ли човек shocking.gif
sonofsparda
Persona - това е примерно някаква личност или такава от характера на даден човек - примерно персоната на Кларк докато е на Ред К е Кал, криптонската му персона е Кал-Ел. Много, много интересно заглавие. smile.gif Предчувствам нещо мега-грандиозно. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Oct 6 2007, 02:49) *
Persona - това е примерно някаква личност или такава от характера на даден човек - примерно персоната на Кларк докато е на Ред К е Кал, криптонската му персона е Кал-Ел. Много, много интересно заглавие. smile.gif Предчувствам нещо мега-грандиозно. smile.gif

Ванка, забравяш, че не всичко се върти около Кларк. Може да се отнася за Кара, или всеки един, който участва в Смолвил.
sonofsparda
Така е, но Кларк е човекът с най-многото персони. Знам ли може да става въпрос отново за Лекс и добрата и лошата му страна(Onyx беше страшен епизод smile.gif), а както казваш и за Кара. Не знам, пълна загадка е това заглавие за мен, поне докато не научим нещо повече за епизода. blink.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Oct 6 2007, 03:59) *
Така е, но Кларк е човекът с най-многото персони. Знам ли може да става въпрос отново за Лекс и добрата и лошата му страна(Onyx беше страшен епизод smile.gif), а както казваш и за Кара. Не знам, пълна загадка е това заглавие за мен, поне докато не научим нещо повече за епизода. blink.gif

Или за двойнствения живот, който ще води Кларк Кент :>
didssy
ха ... персона ... много странно така де интересно .... unsure.gif ох незнам нищо не ми идва наум ... ( може би заото тъкмо станах и мозъка ми още не е загрял както трябва )
free_soul
А можем ли да приемем, че примерно Бизаро може да се докосне до някой криптонит, който да покаже един "нов" човек/образ?
toho
Може би епизода ще бъде за Милтън Файн. По мой сметки този епизод ще бъде излъчен след зимната пауза януари месец, а Брeйниак в този период трябва да се "завърне". Мисля си че това е добър сценарии за зиманата паузата, в края на девети епизод Файн изниква от някаде и ни оставя в напрежение, първия епизод на януари месец става дума за неговата персона. Абе нещо в тоя ред на мисли. rolleyes.gif
sonofsparda
Имаш право, Тедо. Но аз мисля, че има някакво по-символично значение - наистина е твърде вероятно и аз също се надявам да е нещо за бъдещия двойствен живот на Кларк. Но наистина - това е заглавието, което най-много ме озадачава от всички останали досега.
smallville_f
Може пък да е свързано с появата на героя на Кевин Сорбо [ех, капитан Дилън Хънт blush.gif ] ... Кой знае... Или може да видим Джор-Ел [имам предвид и тялом, не само гласно... примерно от дните на Криптон unsure.gif ] ... Ох, Смолвил толко се разви, че в главата ми изникват хиляди алтернативи wacko.gif
Enchanted
Mда ,точно постоянно ни изненадва с нещо...аз за тва не дадох предположение happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.