Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е най-антипатичен
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
Bloody_Tears
Попринцип всички ми харесват. Но най-малко ми харесва Форман. Незнм защо, но просто ме дразни mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Камерън. Трудно я търпя.
brooke_scott
Формън
Nasi
Новата руса докторка, която дано не се задържи, защото иначе няма да мога да я изтърпя. Досега никой ТВ герой не ме е дразнил по този начин.
sladuranka
Тъй като не съм гледала още 4-и сезон гласувах за Формън, макар че и Стейси (май така се казваше) ме дразни по някакъв особен начин dry.gif
PoLiTy'
Всички ме кефят от изброените,но най-малко Форман и гласувах за него.
ani4ka_89
И аз за Форман гласувах.
Jolly_GirL
От старите персонажи абсолютно никой не ме дразни,но както вече казаха тази русата и аз не мога да я гледам
dudenceto
Чейс rolleyes.gif Понякога ми допада,а понякога не мога да го търпя
DesiTo
Камерън, понякога и Чейс ме дразни.
brooke_scott
Цитат(Nasi @ Oct 13 2007, 14:43) *
Новата руса докторка, която дано не се задържи, защото иначе няма да мога да я изтърпя. Досега никой ТВ герой не ме е дразнил по този начин.

и аз така, макар че има и други, които са ме дразнили, но тая си е уникат dry.gif
Gossip_Girl
Форман защото копира Хаус ако мога така да каза.Иска да е на неговато място и ми е доста антипатичен.
nelito0o0
И аз гласувах за Форман.. има нещо в него dry.gif ...
VeRonICa^^
Форман wacko.gif
LylY
Форман,както беше тръгнал да си ходи по едно време, да го направи най-добре dry.gif
tzvetka
Формън!Не, че съвсем не го харесвам, но не ми е приятен!А и реално в новите епизоди той не извършва кой знае каква дейност!А и също малко ме дразни Камерън!Но само малко! biggrin.gif
PaMpeRsSs
Д-р Ерик Форман
advokata
Знаете ли , колко мразя Къди?
Тя пречи на Хаус в повечето епизоди да прави биопсии и операции и още по-лошото е , че е грозничка малко...
Mr. Winchester
Ерик Формън!
lady_iz
Чейс
lex's_girl
След 2 сезон Камерън ми стана много безинтересна, което автоматично ми е равно на антипатична
**Naley*
Д-р Джеймс Уилсън - по скоро ми е безразличен happy.gif
PayTon__
Д-р Ерик Форман - много ме дразни , а и ми е адски противен .
fenkanabrooke
Цитат(PayTon__ @ Aug 5 2008, 23:22) *
Д-р Ерик Форман - много ме дразни , а и ми е адски противен .

mrgreen[1].gif worthy.gif
allnitess
Д-р Ерик Форман
Adazaar
Колебая се между Форман и Къди, но както и Хаус неведнъж е отбелязвал, Къди има готин задник, така че: Форман biggrin2.gif
*AdDiCTeD*
Камерън!!! biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.