Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Баскетбол Среща..
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
fNatic.
Значи гледам се повечко хора се интересуват от темите ми в раздела и в публичният скайп канал обсъдихме да пусна тема за среща.. тя ще се проведе когато на всички ни е удобно и когато се съберем хора поне за 3vs3 smile.gif Мястото те първа ще се обсъжда.. Предлагайте кога ви е удобно и каде да се проведе. Може да вземете ваши приятели.. никой няма да върнем smile.gif
-Аз предлагам ако стачката продължи и тази седмица и ако всеки е свободен през делничните дни да се съберем и да поцъкаме ако ли не трябва да остане за някаде към 19-20 защото на 13ти сме на пейнт и това значи следващите събота или неделя какво ще кажете?

среща няма да има поне за сега поради малката заинтересованост на хората..
bLex
когато и да е предлагам да играем в СОУ Паисии Хилендарски.Там има нови кошове и е хубаво-сянка след 5 часа предлагам аз де wink.gif а ако има повече хора може и един NBA Style баскед демек 5ци biggrin.gif
Mimsey
Оууу, аз също имам голям мерак за това, добре сте се сетили! Aма не съм играла от години и вече съм загубила форма за игра на бскает... dry.gif
fNatic.
там кошовете са ниски smile.gif за стрийт става ама не и за голяма игра ;]
bLex
новите не са ниски
ле ти не си ги виждал smile.gif
Sharo
и аз може да дойда

за агитка : )
fNatic.
Цитат(Mimsey @ Oct 5 2007, 14:29) *
Оууу, аз също имам голям мерак за това, добре сте се сетили! Aма не съм играла от години и вече съм загубила форма за игра на бскает... dry.gif

сички неможем да играем tongue.gif ам това не значи ,че няма да дойдеш нали? ;(
bLex
ще дойда ...
Craft
И аз съм така от 3 години не съм играл но ще гледам да дойда wink.gif
club135
Дай дата и час де... то така е много трудно да се прецени.

П.П. Ужасно съм зле, ама мога да дойда да се поразкърша поне...
fNatic.
Цитат(club135 @ Oct 5 2007, 15:18) *
Дай дата и час де... то така е много трудно да се прецени.

П.П. Ужасно съм зле, ама мога да дойда да се поразкърша поне...

едит smile.gif
Mimsey
Засега аз съм ЗА! biggrin2.gif Ще падне борба, ей! rolleyes.gif
bLex
pff аз днес не мога на частни уроци след това на мач....
fNatic.
Цитат(Гьорету @ Oct 6 2007, 08:11) *
pff аз днес не мога на частни уроци след това на мач....

кой е казъл ,че днес ще е срещата ?
dEniChka
Мале мале 4ри години сьм тренирала баскет biggrin2.gif Хахаха..жалко,че няма да дойда да ви покажа какво мога 18.gif Много сьм добра в стрелбата..вкарвам от всякьде-без от центьра mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Приятна игра ви желая.. 10.gif blush.gif
fNatic.
спретвай една карудца и идвай
dEniChka
Цитат(fNtc. @ Oct 7 2007, 11:16) *
спретвай една карудца и идвай

Има няколко проблема и 1 от тях е,че сьм на училище..ние не правим стачка biggrin2.gif
И по полека с карудцака ... blush.gif
Craft
Е в събота ще играем ли или няма? smile.gif
fNatic.
Ем ще се играе.. Аз предлагам по раничко към 10-11? Какво ще кажете ,че няма време решавайте да го пиша в 1ви коментар датата е : 20/10/07г. Събота ?!

Др. ся въпросът за топките.. Някои освен мен може ли да земе баскет топка? Че дори за мен не е сигурно ,но ще зема ся спх се пак.. smile.gif Айде пишете кой ще идва..
ogata
Аз ще дойда и имам топка , само дето е малко спаднала ... ъъъ аре да е в събота ама от 12 .. щото ако не забравяте в петък сме на караоке , а някой обиват да стоят до по-късничко и да попийват повече smile.gif = повечко сън . Та така smile.gif

И аз съм мн зле ...
fNatic.
еми начи огата smile.gif ок от 12 ще да е smile.gif земи топчица напомпена biggrin.gif
Mimsey
И аз ще гледам да присъствам! Ама в колко ще се чакаме? smile.gif
fNatic.
Цитат(Mimsey @ Oct 18 2007, 22:54) *
И аз ще гледам да присъствам! Ама в колко ще се чакаме? smile.gif

съжалявам blush.gif репаир smile.gif
ogata
А на топка от мен не се надявайте ... фанатик ти се погрижи , да не та почерпа после 2 , по-малки 18.gif
fNatic.
Цитат(ogata @ Oct 18 2007, 23:08) *
А на топка от мен не се надявайте ... фанатик ти се погрижи , да не та почерпа после 2 , по-малки 18.gif

к smile.gif ш са погрижа бб
fNatic.
хей напомням ви за утре за сега сме 3-4 човека записвайте се да знам колко г/д хора ще има smile.gif
ogata
Аз може и по-късно да се донеса 12.30-13.00 щото ей сега се дърпам и отивам за 24 часа на вилата на един приятел в Ново Село и ще съм малко афк :}
Mimsey
Хора, времето навън е ветровито, доооста студено за в момента... Ако е така и утре, ще се ходи ли да играем баскет?! А ако вали? unsure.gif
fNatic.
начи срещата се отлага поради малката заинтересованост ,а на 1вата стр. прочетох поне 5-6 сиг. човека и сега никой непише така че няма да има докато не се съберем.. а и времето ни изигра!
Mimsey
Да, добре, ясно. Значи тогава... може да е и догодина, защото времето го дават все на зле, а етмпературите ще се понижават доооста занапред... Нищо де, все ще се съберем за един баскет! rolleyes.gif
bLex
ам каде не разбрах biggrin.gif
Mimsey
В първия пост на темата пише... В у-ще Паисий Хилендарски... Място и час а срещата- спирката на тримонциум- 12ч...
bLex
а кеф ще дойда за 30 мин да ви видя wink.gif
fNatic.
Цитат(Гьорету @ Oct 19 2007, 23:09) *
а кеф ще дойда за 30 мин да ви видя wink.gif

бива ли да си толкова тъп ве майна?
bLex
май май няма да дойда въобще 19.gif mad.gif
f0rgy
QUOTE(Гьорету @ Oct 19 2007, 23:19) *
май май няма да дойда въобще 19.gif mad.gif

Човече,чети малко...

QUOTE(fNtc. @ Oct 19 2007, 21:24) *
начи срещата се отлага поради малката заинтересованост ,а на 1вата стр. прочетох поне 5-6 сиг. човека и сега никой непише така че няма да има докато не се съберем.. а и времето ни изигра!

bLex
видях ама касно biggrin.gif
fNatic.
Цитат(Гьорету @ Oct 19 2007, 23:35) *
видях ама касно biggrin.gif

после ми се сърдиш ,че съм та обиждал..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.