Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери от Аусиело
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Ето ги и тях:

- Лана ще злоупотребява с парите на някой (L.L.).
- В края на епизода, който ще бъде излъчен на 25-ти октомври ("Action") Кларк ще получи подарък. Цветът на подаръка ще бъде изцяло червен.
sonofsparda
Е, то в целия 6 сезон Лана правеше каквото й скимне с парите на един конкретен индивид, така че нищо чудно все още да не е преодоляла навика си. wink.gif А това с подаръка в червено, просто си представям реакцията на Кларк: "К'во е туй наметало, бря?" 18.gif

П.П.: Макар че в "Thirst" стана ясно, че Кларк няма нищо против наметалата, а само против маските.
Enchanted
Мерси за инфото happy.gif
Мене ме налегнаха други мисли....за Кларк Лана и нейната покупка 15.gif
sonofsparda
Ооо, да. Да не би да намекват, че любимата ни червено-криптонитна, сексуално-агресивна персона на Кларк - Кал, ще се завърне? 15.gif biggrin.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 3 2007, 16:50) *
Ооо, да. Да не би да намекват, че любимата ни червено-криптонитна, сексуално-агресивна персона на Кларк - Кал, ще се завърне? 15.gif biggrin.gif

Едва ли, ако беше това щеше да бъде споменато в някой от спойлерите. Най-вероятното е това с наметалото, създателите пак ще си направят базик с феновете.
sonofsparda
Ще видим. Но не - не съм съгласен да го кажат направо ако е наистина червено-криптонитен пръстен или нещо такова. Знаем, че особено Аусиело много обича да говори с недомлъвки, така че всичко е възможно.
toho
Незнам. Малко е нетипично в края на епизода да го подлагат на РедКей. А и си мисля, че следващия път когато ще се сбъскаме с тоя тип камънаци, Кара ще бъде потърпевшата wacko.gif .
sonofsparda
Предполагам, че тази ми спекулация се дължеше главно на това, че поведението на Бизаро наподобяваше това на Кал. Но това, че би получил такъв подарък не означава, че веднага трябва да попада под неговото въздействие, нали. Той трябва да има допир с него, за да бъде инфектиран все пак. А и след като Кларк държи зелен криптонит в оловна кутия в плевнята, какво пречи да прибавим и малко червено? 15.gif Спекулации колкото искаш, Тедо, но наистина е твърде вероятно за кой ли път да издразнят феновете с някой суперменски намек. smile.gif
Enchanted
Мда наистина много спекулации има...
Но аз си мисля за съвсем различно нещо...например да кажем Кларк и Лана с неината покупка която е страхотно червено бельо с червени криптонитчета по него 15.gif

Ужас извинете за подметката happy.gif
sonofsparda
Ами в такъв случай ще го кажа направо - Лана сама си го проси. 4potrivam[1].gif
free_soul
Мерси за инфото.

Аз лично смятам, че няма да вкарат червен криптонит за подарък на Кларки...а може би по-удачно ще бъде именно наметалото разбира се със символа "S" на него.
ViruZzZ
L.L. може да е и Лайнъл confused.gif
toho
Цитат(free_soul @ Oct 3 2007, 20:31) *
Мерси за инфото.

Аз лично смятам, че няма да вкарат червен криптонит за подарък на Кларки...а може би по-удачно ще бъде именно наметалото разбира се със символа "S" на него.

Е баш с "S" на него едва ли blush.gif много очеизвадно ще е.

Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 3 2007, 19:57) *
Но аз си мисля за съвсем различно нещо...например да кажем Кларк и Лана с неината покупка която е страхотно червено бельо с червени криптонитчета по него 15.gif

Кларк : Айде Лана искам те на заден криптонит.
vikihill96
Абе Тодоре, някой казвал ли ти е , че имаш извънредно мръсно подсъзнание 18.gif ? А колкото до подаръка, всичко друго освен наметало ще бъде изненадващ подарък. Не че не бих предпочел бельото с червените криптонитчета, но едва ли ще ни направят подобен кеф 15.gif 15.gif !!!
Enchanted
Mда,няма да ни доставят такова удоволствие biggrin2.gif
MaLkIq_MuKi
Ааааааа, на 25 имам рожден ден, ще е страхотен подарък 4.gif
free_soul
Цитат(toho @ Oct 3 2007, 20:50) *
Цитат(free_soul @ Oct 3 2007, 20:31) *
Мерси за инфото.

Е баш с "S" на него едва ли blush.gif много очеизвадно ще е.

Защо да е очеизвадно Тошко. Нима вече не станах свидетел на появата на този символ на кристала който Кларк беше получил от Рая и начинът, по който той го използва за да победи Зод. Аз имам основания да се надявам да видя отново този символ.
sonofsparda
И ще го видим. S-образни фигури в тоя сериал е имало хиляди пъти, за да дразнят и намекват на феновете какво ще стане с Кларк един ден. Няма да спрат с намеците, това е ясно. Но в този случай ще видим какво са намислили.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.