Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Call Waiting"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
f0rgy
"Call Waiting"

- Lincoln receives a photo of Sara and LJ. Lincoln tries to convince the woman from The Company to help him. Michael gets to know Whistler and Mahone meets his lawyer. Lechero feels he's losing his power over the others.

- Линкълн получва снимка на Сара и ЕлДжей.Линкълн се опитва да накара жената от Компанията да му помогне.Майкъл опознава Уистлър,Махоун се среща с адвоката си.Лечеро чувства,че губи властта си

Download:
Prison Break 03x03.Zamunda.Net
Prison Break 03x03.ArenaBg.Com
Th3_SpY
Ся го гледах, много взе да става завързан филма smile.gif
ViruZzZ
Супер е тоя филм wink.gif
an4ito
ммм серията беше страхотна ... само дето в оная кутия ми се стори , че имаше нечия глава ама ..... sad.gif дано да не е sad.gif
f0rgy
QUOTE(an4ito @ Oct 3 2007, 21:16) *
ммм серията беше страхотна ... само дето в оная кутия ми се стори , че имаше нечия глава ама ..... sad.gif дано да не е sad.gif

Дано да е на Сара...Майкъл ще иска да излезне от завора за да отмъсти,сичко си е К
ViruZzZ
И на мен ми се видя като глава...Обаче не мисля,че ще е на Сара,защото тя има договор и за 3 сезон ако не се лъжа wink.gif А съмнявам се,че ще я дават през останалото време само на спомени dry.gif Аз мисля,че е на Ел Джей 17.gif
f0rgy
За да продължи филма главата няма да е нито на LJ нито на Сара...ако е на LJ,Линкълн си губи мотива да продължава да помага на Компанията..може час от тяло или нещо такова...
ViruZzZ
Възможно е wink.gif
Mai4et0
Не мисля, че ще са убили нито Сара нито ЕлДжей smile.gif Ще е нещо оригинално ... в техен стил wink.gif
an4ito
Цитат(f0rgy @ Oct 3 2007, 22:12) *
За да продължи филма главата няма да е нито на LJ нито на Сара...ако е на LJ,Линкълн си губи мотива да продължава да помага на Компанията..може час от тяло или нещо такова...

ами то квото и да е няма да е нещо хубаво ама дано да не е на нито един от двамата sad.gif
fNatic.
в кутията няма глава wink.gif
ViruZzZ
Цитат(fNtc. @ Oct 4 2007, 20:55) *
в кутията няма глава wink.gif

откъде знаешconfused.gifИ ако не е глава тогава какво ще е ?
an4ito
миии може наистина да не е глава , но няма да е нещо хубаво sad.gif
Nasi
Искам да си мисля, че не е глава, но пък какво друго може да е. Имаше доста кръв извън самата кутия, изражението на Линкълн беше смразяващо. Според мен 100% не е Ел Джей. 50% може би е Сара - ако Майкъл не знае, че тя е мъртва, той ще продължи в опитите си да измъкне Уйстлър от затвора. Линкълн няма да му каже, че Сара е мъртва, за да не може Майкъл да се откаже от плана за бякство, все пак Линк иска да спаси сина си, а ако Майкъл се предаде, тогава и с Ел Джей ще стане същото. А след това, когато Майкъл разбере, че е бил лъган ще стане интересно на какво е способед, дали ще тръгне да си отмъщава и т.н.. Иска ми се да не е нейната глава, но вече започвам да си мисля, че е.
И другият вариант е в кутията да е нечия друга глава и да има бележка, че следващият път ще е или Ел Джей или Сара- някакъв вид предупреждение. Но пък от друга страна на пръв поглед всеки би си помисли, че в кутията има глава, а в ПБ никога не се случва това което всеки предполага.

Още малко остана и ще видим. Интересно е, че това е едва трети епизод, до края на сезона остава още прекалено много, ще има доста обрати със сигурност.

Другото любоптно нещо следващата серия ще е начина по-който ще тръгнат да бягат, Белик дочу разговора на Майкъл и Махоун, което ще го вкара и него в играта може би. Ситуацията на Уйстлър е доста напрегната и за сега Майкъл не иска дасе меси в тази история, номоже и да му се наложи в по-следващите серии.

както се казва, ще чакаме и ще видим.

ПС. Хубаво е, че ще има раздел само за епизодите.
Хейли
абе според мен не е глава защото ако е значи са убили някой от двамата а те нарочно ги даржат защото така държат Майкъл и Линкън за да им изкарат оня човек..аз си мисля че може да е някой пръст или нещо такова...незнам обаче как Майкъл ще избяга със оня за 1 седмица няма никакво време трябва да по бърза малко..
an4ito
мии ето на какво попаднах аз ... с малко фотошоп го изсветлих , но нещо пак не ми става ясно какво е ... sad.gif

ViruZzZ
Може би ако не е главата на Ел Джей или на Сара тогава малко не ми се струва логично,ама не може ли да е на оная приятелката на Уистлър(забравих й името biggrin.gif )А ако не е глава тогава незнам какво е biggrin.gif
f0rgy
Еми,мяса горе долу н а глава(ама сигурно щот ние тва очакваме и просто си формираме глава biggrin.gif )Аз искрено се надявам да е глава..Тогава ще е меееегааа интересно.. worthy.gif
an4ito
да бе laugh.gif то нека си е глава ама да не е на Сара или ЕлДжей sad.gif
ViruZzZ
Дали може да е ръка confused.gif
an4ito
ми може wink.gif то всичко може да е biggrin.gif
Nasi
Цитат(ViruZzZ @ Oct 5 2007, 21:03) *
Може би ако не е главата на Ел Джей или на Сара тогава малко не ми се струва логично,ама не може ли да е на оная приятелката на Уистлър(забравих й името biggrin.gif )А ако не е глава тогава незнам какво е biggrin.gif

Тя се появява в промото за следващата серия, пък и я има във всички промо снимки, едвали щеше да е така, ако участваше само в 3 епизода.
Не може да нещо мъничко, защото кутията е доста големичка, а и от страни кръвта беше много. Дори и при изсветление не може да се види.....ще чакаме. Прекалено лесно ще е ако е глава, трябва да ни изненадат с нещо.

Нещо от един от продуцентите на сериала:
The relationship between the brothers might be put to its biggest test yet. We might see Sara again real soon. We might find out what is in the box. We might see some of our friends from Fox River put themselves in grave danger. We might ... in fact we will. I promise. You just need to watch each week and see. This upcoming episode is killer. And I stand by my thoughts on episode six ... a great episode and one of the best ending to an ep ever! and it is just 2 1/2 weeks away.

сега вече ми става още по-интересно, въпреки че не издава нищо.
Ani4ka81
И аз мисля че няма да е главата на никой от двамата, просто ако е някой от тях или Майкъл или Линкълн ще загубат мотивацията си, освен ако не приготвят някакви отмъщения, ама не вярвам, или по скоро не ми се иска, ще е нещо фрапиращо със сигурност както винаги или пък нещо не чак толкова защото всъщност всички очакваме да е точно такова.
Инъче новия сезон е супер, аз до момента много му се кефя, надявам се целия сезон да е готин.
an4ito
със сигурност ще е нещо , което не очакваме поне аз де laugh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.