Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Още нови снимки от епизод 4 - "Cure"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Green_Arrow
Дийн Кейн изглежда много страшен на снимките бе ...
Enchanted
Mда ,а СК не прелича на себе си направо се учудих...ама пак е сладък happy.gif
sonofsparda
Хммм, този път синьо яке и червена тениска. Дано Бизаро-Кларк да се връща скоро време. smile.gif Вече още от сега почна да ми липсва. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Oct 2 2007, 15:10) *
Хммм, този път синьо яке и червена тениска. Дано Бизаро-Кларк да се връща скоро време. smile.gif Вече още от сега почна да ми липсва. smile.gif

А Ванка, я си представи включването на една Бизаро-Кара blush.gif ? Кой би предпочел в такъв случай, а 10.gif 10.gif ? А иначе Дийн Кейн изглужда супер на снимките. Мерси за което, че ни ги предостави Ванка 4.gif 4.gif !!!
free_soul
Цитат(vikihill96 @ Oct 2 2007, 16:46) *
Бизаро-Кара blush.gif ?

Хахаха, аххххх мечтиии rolleyes.gif . А какво ще кажеш за Бизаро-Лекс. Сега ме караш да се замисля, че от всички злини които е правил Лекс, колкото и ужасни да са били те, може би има вероятност да бъде дори и много по-зъл. Да вършиш злини никога няма ограничения (спомняш си копието на Лекс нали - неговата лоша страна в един епизод беше...когато Злият-Лекс сложи желязна маска на "нормалния" Лекс)
vikihill96
Оооо, помня,помня- Беше много як епизод. И честно казано-Лекс беше много добър в ролята си на "супер гадно и зло копе.е " mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! НО в настоящия епизод -4-ти , ще видим още една"гад" - Къртис Нокс. А той щом от хиляди годинки е "гад"-представете си какви размери трябва да е достигнал 15.gif 15.gif ?!?!
smallville_f
Ау душичка какина [Лекси mrgreen[1].gif ] ... Защо е проснат такаааа ... ohmy.gif Дано Кларк му помогне... Ох, защо не може пак да са си приятелиииииии *тръшка се на стола от яд* ... Това е единственото нещо, което не й харесвам на митологията за Супермен - Кларк става враг с Лекс 14.gif ... А Дийн - He gives me the creeps vampy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.