Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 2 нови клипа от епизод #02 "Кара"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
ВНИМАНИЕ!
За тези, които не искат да си развалят кефа, НЕ ГЛЕДАЙТЕ тези клипове!

Ето ви и втората порция от клипове относно 2-ри епизод на сезон 7 и трябва да ви кажа, че са много забавни. Особено когато Кара иска обяснение от Кларк защо не може да лети - lawl

Забавлявате се, мои хора!

Връзка: Кара клип #1

Връзка: Кара клип #2

И в случай, че някой е пропуснал трейлърчето, ето ви и него

Връзка: ТРЕЙЛЪР: Смолвил, епизод #02 - "Кара"
sonofsparda
"We don't have time to wait for ancient technology." 18.gif 18.gif Ееееее, Кара просто рулира! Много, много, много! Само да изчакаме до петък. smile.gif
Enchanted
Mда много е забавна Кара... biggrin2.gif
Мерси за клипчетата
vikihill96
" Я ми обясни отново що не можеш да "пърхаш..." ?" 18.gif 18.gif . Това направо ме уби. А епизода ще е страаашен, велик , i can't wait to Friday happy.gif happy.gif !!!
free_soul
Този месец няма да имам удоволствието най-вероятно да изгледам 2,3,4 и 5 включително ПпПппПонежее....съм го закъсал яко с интернета този месец. Събрах едва 10 лева за 500 МБ трафик...и положението е ужасно. Жалко , че като Вас няма да мога да се насладя да идващите епизоди.

Изобщо стана голяма брадЪ. wacko.gif
smallville_f
Права еее!!! Момичетата се справят много по-добре и се учат по-бързо от момчетата... Нях-нях-нях 15.gif Обаче на втория клип Лекс кфа физиономия вади... Исками се да знам какво са му казала 3.gif Мерси 4.gif
lex's_girl
хм a аз си мислех че може да лети защото е по-голяма от Кларк и е минала през някаква тренировка на Криптон и тн и не е остаряла защото е била в някаква летаргия в кораба 16.gif

Пп free_soul, е ти можеш да си гледаш епизодите от youtube.com там ги ъплоудват почти целите wink.gif
sonofsparda
Кара може да лети, защото е живяла на Криптон цели 19 години където има червено слънце(демек нямат сили) и следователно, като пристига на Земята, тялото й се адаптира към промените светкавично бързо, за разлика от Кларк, който от съвсем малък е на нашата планета и съответно са му нужни години, за да открие и приспособи към силите си. smile.gif
lex's_girl
Сега определено се връзват нещата, и все пак тя може да лети защото е живяла там, а не защото жените се развиват по-бързо smile.gif А заедно ли са дошли?
sonofsparda
Да, Ал Гоуф беше споменал, че тя е дошла заедно с Кларк, за да се грижи за него в този непознат свят, защото той е бил още бебе, а тя - тийн, демек тя е кака му. Но вече започва да става ясно в сериала защо тя се появява чак сега и не е остаряла, а по-големи подробности ще научаваме занапред. smile.gif
MaLkIq_MuKi
Най-сетне имам нет, заради тъпите грумотевици в неделя вечерта нямах нет цели 3 дена...Както и да е, клипчетата бяха доста интересни. Нямам търпение да стане петъккк biggrin2.gif
didssy
ех ... три дна подминавах тези клипчета заради големия червен надпис да не си разваляте кефа ... но вече не устоях и ги изгледах biggrin2.gif кара кърти мивки .. или асансиори
repeto
Някои дали знае 2-ри епизод дали ще излиза днеска. Нали в Канада излиза по рано и се чудех дали ще се качи по рано.

Еми намерих тази сцена от 2-ри епизод между Лекс и Лана.

Не го направих умишлено, тъй че го махам. Sorry
toho
Едва ли има някой в Канада който да го рипне
sonofsparda
Ееее, ти пък десетина часа преди да почне епизода я пусна тая толкова спойлваща сцена. Е, не че нещо, ама нищо нямаше да стане да почакаме още мъничко време или поне да предупредиш, че е много спойлваща, защото аз вече я бях изгледал в един сайт, точно защото един пич я беше постнал ей така без изобщо да предупреди за важността й. Съветвам - който не иска ЧАК ТОЛКОВА да се спойлва, да не гледа клипчето. Иначе добра работа, че си го намерил. smile.gif
vikihill96
Загледах го това клипче repeto , ама си казах, че няма смисъл да го гледам цялото. Щях да си убия интереса съвсем, ако го бях сторил. Иначе клипчето изглежда хубаво, за което багодаря(че си го пуснал), но тези които не искат да си развалят кефа, да не го гледат. Доста неща се "разкриват" в този разговор. По-добре, който има търпение да изчака до утре blush.gif !! А колкото до самия епизод- и да го има по-раничко, поне аз трябва да спя по някое време на денонощието, затова ще си изчакам до утре сутринта mrgreen[1].gif !!!

-Едит от 19.55 часа-

П.П- repeto, аз просто имах предвид, да сложиш някакво означение-"който иска да гледа, който не иска да не го рави" , както Емо по-горе, защото разговора между Лекс и Лана е доста сериозен и важен наистина, но по-добре в утрешния епизод да си го гледаме. Но не пречи който му се гледа да го гледа. Просто не беше означил, че някой може да се сметне за "прецакан" ако гледа предварително клипчето biggrin2.gif !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.