Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Lizards"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Lizards"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: With one person dead, Matt (Greg Grunberg) enlists some unlikely help as the attacks continue on people with abilities. Claire’s (Hayden Panettiere) efforts to hide her healing abilities at her new California high school are jeopardized by a fellow student with a secret of his own. As part of his new job, Dr. Suresh (Sendhil Ramamurthy) must track down The Haitian (guest star Jimmy Jean-Louis). While crossing into Mexico, Maya (Dania Ramirez) and Alejandro’s (Shalim Ortiz) abilities prove to be a threat to those around them. Meanwhile, disappointed by his hero Kensei (David Anders), Hiro (Masi Oka) resolves to rectify any damage his presence in feudal Japan has done to history. And another lost Hero falls in with a gang of Irish gangsters with clues to his past.

НАКРАТКО: След още един убит, който има способности, Мат събира необичайна помощ. Усилията на Клер да скрие способностите в новото й училище са провалени от ученик, който също има тайни. Като част от новата си работа, д-р Суреш трябва да открие Хаитянина. Докато минават през Мексико, способностите на Мая и Алехандро се доказват като изключително опасни за всички около тях. Междувременно, разочарован от своя герой Кенсей, Хиро успява да поправи всичко, което неговото присъствие в древна Япония е променило в историята. И още един герой се забърква с ирландски гангстери без да има спомени за миналото си.

Download:
Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR@Zamunda
toho
Поредния страхотен епизод!!!

Heroes - Promo - 02x03 - Kindred
Apfh
Дааа доста добро епизодче.
Сутринта станах в 6 да мога да го изгледам преди лекциите... biggrin.gif
Всичко беше супер, само ме е яд, че не показаха Сайлър. Очаквах в този епизод да видим, какво е станало с него. Същото важи и за Ники и фамилия...
FaLLOuTbOy
На мене пък за пръв път не ми хареса. Беше ми малко скучно, особено в първата част. Не мисля, че трябваше да направят така, че Peter Patrelli да изгуби паметта си. Малко е тъпо способностите на героите да се повтарят според мене. Например:
Клеър с Текезо Кензей или Нейтън с новият съученик на Клеър.
Историята между Клеър и другото момче ми беше интересна, особено на края.

Ники се завръща в следващият епизод! biggrin2.gif Нямам търпение smile.gif
ludoto_mimi
На мен ми беше интересно. Естествено пак изникнаха нови въпроси, които аз най-нахално ще задам тук, дано някой по-наблюдателен измисли отговор. Видя се, че този, който нападна майката на Нейтън... всъщност не се видя. 18.gif Засега познаваме само един невидим - Клод. Дали е той? Другото нещо, което ми е интересно, е срещал ли се е Питър с ДиЕл? Защото ръцете му минаха през въжетата точно като него. rolleyes.gif
toho
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 2 2007, 18:02) *
На мен ми беше интересно. Естествено пак изникнаха нови въпроси, които аз най-нахално ще задам тук, дано някой по-наблюдателен измисли отговор. Видя се, че този, който нападна майката на Нейтън... всъщност не се видя. 18.gif Засега познаваме само един невидим - Клод. Дали е той? Другото нещо, което ми е интересно, е срещал ли се е Питър с ДиЕл? Защото ръцете му минаха през въжетата точно като него. rolleyes.gif

Ако върнат Клод ще е супер. На мен ми беше много симпатичен. Инак за ДиЕл и Питър - ДА срещнаха се на площада в посследния епизод. Почти всички бяха там. А й може би в тия 4-ри месеца да са се срещали, някаде. Мен друго ме заинтигува, а именно че Питър се е сдобил с силата на електричеството, а сигурно си спомняте кой от новите герои ще има тази сила (Кристин Бел / Ели).
Ако колкото до това че на някой силите се повтарят съм сигурен че създателите имат нещо наум и не че просто нямат вече идеи за суперсили.

ПП: Мими, епизода беше излъчен на 1-ви, а не на 30-ти октомври blush.gif
ludoto_mimi
Цитат(toho @ Oct 2 2007, 18:33) *
ПП: Мими, епизода беше излъчен на 1-ви, а не на 30-ти октомври blush.gif

Ами чудих се сутринта на 1.10. или на 30.09. и накрая писах 30.10. 18.gif 18.gif

А това сигурни ли сме, че е електричество? Ако не се лъжа тази способност той я имаше и в епизода, който беше напред в бъдещето.
Жалко, че убиха Исак още миналия сезон, хубаво е, че не са го забравили съвсем. Значи има още 7 картини как хора, които са били заедно с бащата на Хиро, умират... Интересно. rolleyes.gif
Мохиндер също добре си изигра ролята. Чак му повярвах. biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Цитат(FaLLOuTbOy @ Oct 2 2007, 17:01) *

Не само тя, и Сайлър се завръща - моят любимец rolleyes.gif

Епизода беше интересен, но определено някои от героите липсваха, тоя момент, където Клеър си одряза котрето и точно в тоя момент оня да я види, малко нагласено ми се стори.. също така новите испаноговорящи герои изобщо не ми се харесаха, много са ми антипатични и безинтересни - засега. И аз се радвам за завръщането на Хаитянина много интересен екип са с бащата на Клеър (как му е името всъщност?). Невидимият, той пък защо ще иска да ги избива.. можеби защото те някога са искали да го убият, ако е той изобщо.. Повтарящите се способности ме навеждат за роднински връзки, Кензо може да е някакъв дядо на Клеър, спомнете си кой я даде като бебе на баща и (не кръвния), може той да е убил бащата на Хиро, неможе да лети, но може да се самолекува, при падането би отцелял.. изобщо има много вариянти като се замисля. smile.gif Но ще видим по нататък, какво ще решат сценаристите. biggrin.gif
toho
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 2 2007, 20:44) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ Oct 2 2007, 17:01) *

... с бащата на Клеър (как му е името всъщност?)...

Ноа Бенет
Gossip Girl
Мен друго ме заинтигува, а именно че Питър се е сдобил с силата на електричеството.

Тази сила, която има май не е електричество, аз си мисля, че е от онзи атомния-Тим ли беше, Тод ли беше, абе нещо от сорта. Аа Тед, беше...

Иначе епизода беше меко казано страхотен. Яд ме е, че Питър не може да си използва целия капацитет на силите. В смисъл, че другите са си ги усвоили, а той -не. Дори преди да си изгуби паметта. Хареса ми този Алехандро, защото силата му е доста добра и е май единствената, която пречи на сестра му. Изкефи ме как Мохиндер се направи на луд, че Хаитянина го е зашеметил. А за онзи самурай, аз си помислих, че Хиро някакси е разбрал как да върне само раните...Пак не съм разбрала. 18.gif 16.gif Общо взето нямам търпение да излезе следващата серия.
ПП. Всъщност на моменти изживявам едно дежа ву със силите и болестите. Спомням си в "The 4400" как имаше една болест при отвлечените, заради инхибитора. Също и силите са подобни. Като гледам Алехандро и Мая и Шон и брат му. И плюс това в 4400 имаше брат и сестра, чийто сили бяха свързани една с друга. Нямам нищо против, де. Защото и без това и двата са ми любими, а и "The 4400" започна дали ми липсва, но да си кажа впечатленията.
toho
Цитат(Prinston Girl @ Oct 2 2007, 22:09) *
Мен друго ме заинтигува, а именно че Питър се е сдобил с силата на електричеството.

Тази сила, която има май не е електричество, аз си мисля, че е от онзи атомния-Тим ли беше, Тод ли беше, абе нещо от сорта. Аа Тед, беше...

Лъчението на Тед беше жълто на цвят, а това тук е синьо. А и ирландката говореше за електрошок.
ZzoOoMeR
Серията беше добра наистина , обаче ето някои от моите прозрения :
- В 1сезон клеар си беше навряла ръката в резачката за отпадъци в мивката и си беше нарязала пръстите ... кво се прай ся на тапа че незнае нищо и наново се пробва ...
- Когато намериха Питър , той имаше същия амулет , който имаше Хаитяина ( а сега го няма май на врата на хаитяина ) от къде го имам ми е много интересно
- Тоз който ги убива със сигурност не познат до сега герой , според мен е точно този , за който Моли говореше още в края на 1 сезон
- А Питър кво се оставя да го манипулират не мога да го разбера - веднага да използва силите ,за които знае и да си вземе онази кутийка .... Много сложно wink.gif

Много брутална беше сцената с 2мата бегълци много ми хареса как са го направили 1clap[1].gif

И да ви питам - Абе хора , от къде знаете кой ще се връща в следващия епизод dry.gif
ludoto_mimi
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 3 2007, 14:47) *
И да ви питам - Абе хора , от къде знаете кой ще се връща в следващия епизод dry.gif

Темата за спойлери, tv.com или imdb.com. smile.gif

Мисля, че тогава Клер не си отряза пръстите, само бяха изпочупени и извити във всякакви ъгли. Но не е била без пръсти и те да си поникнат сами. Само се изправиха.
sladuranka

Спойлери...А що се отнася до Торбалана на Моли... на едно място прочетох кой е ама нали съм гадна и ще си мълча rolleyes.gif biggrin2.gif
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 3 2007, 14:51) *

Мисля, че тогава Клер не си отряза пръстите, само бяха изпочупени и извити във всякакви ъгли. Но не е била без пръсти и те да си поникнат сами. Само се изправиха.

Я някой ако се сеща в кой епизод беше да каже да го проверя smile.gif

Цитат
А що се отнася до Торбалана на Моли... на едно място прочетох кой е ама нали съм гадна и ще си мълча

че Моли не наричаше ли само Сайлър "торбалан"?!

П.П. Аз пък няма да гледам спойлери - не искам да разбирам кво става за напред освен ако сам не се досетя rolleyes.gif
п.П.2. Бай Дъ Уей - Най-После го остригаха тоз Питър значи ( : )
toho
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 3 2007, 16:08) *

Май, че беше в първия епизод, не съм сигурен на 100% обаче
FaLLOuTbOy
Цитат(sladuranka @ Oct 3 2007, 09:54) *

Спойлери...

Не точно, видях го в промото на следващият епизод biggrin2.gif
an4ito
ммм готин беше епизода ама като че ли все едно и също се върти ... в началото ми беше мн интересен ама ся нещо като че ли започна да се протърква.... closedeyes.gif
toho
Цитат(an4ito @ Oct 3 2007, 21:41) *
ммм готин беше епизода ама като че ли все едно и също се върти ... в началото ми беше мн интересен ама ся нещо като че ли започна да се протърква.... closedeyes.gif

Е как ще се изтърква?
Първия сезон ставаше дума за голямото БУМ и предотвратяването му. А сега в втори ще разберем повече за произхода им и "какви бъркотии" са вършели по старото поколение герои. Аз лично очаквам този сезон да е още по-интересен от първия.
ZzoOoMeR
Цитат(toho @ Oct 3 2007, 16:44) *
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 3 2007, 16:08) *

Май, че беше в първия епизод, не съм сигурен на 100% обаче

Даааа в 1-ви епизод е . Даже си направих труда да изрежа сцената и да ви я кача да я видите и вие ... Нз Все си мисля че си клъцна малко пръстчетата -- > Ауч!

Цитат(toho @ Oct 3 2007, 22:30) *

Е как ще се изтърква?
Първия сезон ставаше дума за голямото БУМ и предотвратяването му. А сега в втори ще разберем повече за произхода им и "какви бъркотии" са вършели по старото поколение герои. Аз лично очаквам този сезон да е още по-интересен от първия.

Абсолютно съм съгласен - и аз очаквам 2 сезон да бъде дори по-добър от 1-я ( : )
sulu
Интересен беше епизода, е малко по-малко от пилотния, но то си е нормално.Мен лично ме издразни, че Питър са ще се прави на ирландски ганстер, вместо да си използва силите и да вземе тая кутия.И кво ако я хвърли в огъни оня-ми Питър ще бръкне ще си я вземе.Той верно, че няма памет, като в някоя испанска теленовела, но вече видя, че му зараствт раните от боя можеше малко мисъл да вкара, а не да се остави да го манипулират толкова лесно.Верно, че ми е любимец, но тук не ми допадна как постъпи.
Определено ми допадат двата нови героя-сестрата е яко крийпи, но пък брата яко й спася задника постоянно.Мисля си, че ако успеят да се доберат до Мохиндер той може и да помогне на Мая да се контролира.
Изобщо не ми беше интересна историята за Кенсей в края на миналия сезон като чух за нея, но сега наистина ми хареса замисала.След този епизод си мисля, че Хиро няма да е Кенсей.Защото имах такива подозрения, но ако си спомняте един от последните епизоди на 1-ви сезон Хиро разкаваше една приказка за Такезо Кенсей на баща си, за която се говореше как Кенсей извадил сърцето си и го подал на някакъв дракон и казал, че там е любовта му и тн и след това умрял.Та мисълта ми беше, че ако приемен буквално приказката, само човек с регинериращи способности би могъл да стори това, та според мен Хиро ще помага известно време на Кенсей, ше поучи малко самурайски бой с мечове и накрая като се увери, че историята не се е променила ще се върне в настоящето.
Ох отново се впуснах в рамисли и страсти такаче последно ще кажа, че с нетърпение очаквам новия епизод.
Apfh
Аз пък имам доста различни теории за повечето въпроси от предната страница. Не мисля всички да издавам, ще кажа само няколко...

- Новият злодей - не знам защо всички очакват да е нещо конвенционално, като невидим, лети или се телепортира. Според мен силата му е същата, като на Кендис - причинява халюцинации до умопомрачаване. Тази спообност се вписва идеално в двете ситуации в които сме го виждали до момента.
- ясно е от доста време, че Кринг и компания работят с истински легенди, като ги изменят доста. Имам доста големи подозрения за последната легенда за Такезо Кенсей и дракона. Според мен под "дракон" ще се има предвид някой определен човек, но кой точно за момента е трудно да се определи... във всяка легенда има доза истина. wink.gif
an4ito
Цитат(toho @ Oct 3 2007, 22:30) *

Е как ще се изтърква?

мии ддз тва си е лично мое мнение ... в началото ми беше мн интересно ама вече им знаем силите и фактически то всеичко се върти около силите им wink.gif първата серия беше мн яка ама втората не ми хареса wink.gif
Mr. Winchester
Много добър епизод , хубави са новите сили на Питър . Края беше още по хубав с КлеъР
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.