Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Други филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
brooke_scott
Така ами тази тема е, да се пише в кои други филми и сериали играят актиорите от Gossip Girl. Добре е, да пишете за продукции, които сте гледали и мнението ви за филма, ролята и как са се справили с нея нашите хора wink.gif

Започвам първа:
Блейк Ливли съм я гледала в The Sisterhood of the travelling pants и мисля че беше готин филм а и тя играеше хубава роля и общо взето ми хареса. Филма не е някой хит, но е готин

Пен Баджли съм го гледала само в John Tucker Must Die и не ми направи голямо впечатление(за разлика от Gossip Girl) а и с тая коса biggrin2.gif , както и да е там ролята му беше по-второстепенна и не беше мн на преден план

Вие сте!
Gossip Girl
Ами аз съм гледала Лейтън в House MD, беше страхотна...Хаус почти се съгласи да иде с нея..и беше една такава нахална...Много ме изкефи.
Пен съм го гледала в Джон Тъкър трябва да умре и много ми хареса. Накефи ме повече от Джеси Меткалф, но след товя го бях позабравила. Блейк я гледах в Accepted и е много сладка, въпреки че е с малка роля. Също ми беше много симпатична в The Sisterhood Of the Traveling Pants и Simon Says(в тоя филм участва цялото семейство Ливли, продуцент е Ърни Ливли[бащата на Блейк], а в ролите-Блейк, Лори, Ърни и Робин Ливли). И последен, но е и по място-Чейс. Него го гледах в The Covenant и просто се влюбих, макар че ролята му беше малка. Беше един такъв добричък и палав...Ммм..после като видях промоснимките на Gossip Girl напараво не го познах, но пак много ми хареса и много се зарадвах като видях, че е същия от Заветът.
CheerFuL-F
Аз съм гледала Чейс в The Covenant,Ед в Breaking and Entering,но там не ми направи голямо впечатление защото не беше от главнаите роли,Пен в John Tucker Musti Die и Блейк в Accepted
Jolly_GirL
Мм аз съм гледала Пен в ''John Tucker must Die'',Чейс в "Тhe Covenant" и Блейк в "Accepted" smile.gif
pk8_baby
Аз Лейтън съм я гледала в "Heroes"... smile.gif
^HiLaRy_DuFF
Лейтън съм я гледала в една серия на "Хавайски бряг"
nadezhda_had
Гледала съм само Лейтън в Хаус
Gossip Girl
Цитат(pk8_baby @ Oct 7 2007, 12:56) *
Аз Лейтън съм я гледала в "Heroes"... smile.gif

Лейтън в "Heroes"? За пръв път чувам. Не помня да съм я виждала, а и в биографията й го няма записано.
barbaronka
Еми Пен в John Tucker Must Die ии Ед в Breaking And Entering ;]
ladysunshine
Само Пен в John Tucker Must Die, но сега съм си изтеглила The Sisterhood Of A Travelling Pants с Блейк и мисля в най-скоро време да го гледам smile.gif
mimi_k5
Аз Блеър(Leighton Meester) съм я виждала във Veronica Mars(в една серия)
*AdDiCTeD*
Лейтън във Вероника Марс - 2 серии, House M.D. също две и мисля, че и в Numb3rs, но не съм сигурна. .. А Блейк в The Sisterhood of the travelling pants, но тя ми беше най-антипатична от 4-те. laugh.gif
brooke_scott
Цитат(*AdDiCTeD* @ Oct 23 2007, 18:37) *
А Блейк в The Sisterhood of the travelling pants, но тя ми беше най-антипатична от 4-те. laugh.gif

а на мен тя и Алексис ми бяха любимки biggrin2.gif
renito818
Чак днеска успях да гледам филма "The sisterhood of the traveling pants"....и най-много ми хареса Блейк...готина беше там, спортна мацка rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(renito818 @ Oct 26 2007, 22:03) *
Чак днеска успях да гледам филма "The sisterhood of the traveling pants"....и най-много ми хареса Блейк...готина беше там, спортна мацка rolleyes.gif

дам, той целия филм си е готин де wink.gif
ludoto_mimi
Аз като го гледах първи епизод всички ми бяха напълно непознати. Чак после се сетих, че съм гледала Лейтън в Хаус и Тарзан. rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 26 2007, 23:20) *
Аз като го гледах първи епизод всички ми бяха напълно непознати. Чак после се сетих, че съм гледала Лейтън в Хаус и Тарзан. rolleyes.gif

ем аз пък за Блейк се сетих още от трейлърите и промо снимките, а за Лейтън вече по-късно
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Oct 26 2007, 22:07) *
Цитат(renito818 @ Oct 26 2007, 22:03) *

дам, той целия филм си е готин де wink.gif

Всъщност и аз сега се сетих biggrin2.gif колкото и да мислех от къде ми е позната,не се сещах...
ladysunshine
Вече мога да кажа, че и аз съм гледала Блейк в The sisterhood of the traveling pants. Много добре си играеше и беше на-чката мацка във филма
ladysunshine
Лейтън в кой сезон на Хаус играе???
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 3 2007, 14:51) *
Лейтън в кой сезон на Хаус играе???

ми май във 2ри, не съм мн сиг, ама знам че не е в 1ви
Mr. Winchester
Играе в 3 сезон , 2епизода -3х03 и 3х04
anji_banji
Аз същото като Коментар #1 biggrin2.gif
VeRonICa^^
Цитат(Jolly_GirL @ Oct 1 2007, 18:21) *
Мм аз съм гледала Пен в ''John Tucker must Die'',Чейс в "Тhe Covenant" и Блейк в "Accepted" smile.gif

И аз така 4.gif
Сега се надявам да гледам и други филми с тях smile.gif
slipped^
Taylor Momsen (Джени) играе в How the Grinch Stole Christmas mrgreen[1].gif
~RoRyYy~
Аз същите като вас само Джени участваше в един филм за сърфистки.....но не помня точну името май май
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.