Име:Теодора
Малко име:Теди,Тедичка,Тединце,Тедс и такива общо взето ии още едно Тедка-бебка Анелсито го измисли
Рожден ден:6 март,1993 година
Зодия:Риби,много хора ме мислят за Овен
Коса:кественява и е много гъста,много ме ядосва,но хората казват че е хубава..
Очи:кафеви
Височина:1.67 см.
Тегло:56 кг.
С какво се занимавам:Още съм ученичка,но като порасна мисля да уча медицина
Музика:Слушам всякаква музика,но отбягвам чалгата.Любимите ми изпълнители са:Three Days Grace,Linkin Park,Simple Plan,Sum 41,Red,Good Charlotte,Paramore,Kelly Clarkson,Evanescence и други.
Филми:О без филми немога да живея.Това ми е голямо хоби.Предпочитам комедии и романтични филмчета.Любимите ми филми са:27 Dresses,The Eye,Eight Below,Raise Yоur Voice,If Only,August Rush,Because I Said so,Hause of Wax,After the Sunset,Cindrella Story,The Notebook,A Walk to Remember,Stay Alive,P.S. I love you,Sydney White,Titanic,Mean Girls,Sweet November..ох много станаха.Любимите ми актриси са:София Буш ,Анджелина Джоли,Елиша Къберт,Рейчъл МакАдам,Хилари Дъф,а любими актьори,може би Хейдън Крисчън,Джонатан Бенет и още има,но в момента не се сещам ..
Сериали:One Tree Hill(това е най страхотния сериал ЗАВИНАГИ),Prison Break,Heroes,Supernatural,Gossip Girl,Smallville ..
Характер:Mисля,че съм добъра умна,забавна и амбициозна,но предпочитам другите също да изразяват мнение.Много съм луда,почти от нищо не ме страх затова баща ми постоянно поетаря''Ей много си твърдоглава "
Домашни любимци:Еми имах две костенурки,първата я сварих без да исках
През свободното си време:Стоя си на компа,слушам музика,гледам филми.Обичам да се разхождам с приятели и да пътувам
Това е от мен,надявам се че е достатъчно за да ме опознаете поне малко