Име:Теодора
Малко име:Теди,Тедс,Тедичка и такива общо взето ии още едно Тедка-бебка Анелсито го измисли 
Рожден ден:6 март,1993 година
Зодия:Риби
Коса:кественява и е много гъста,много ме ядосва,но хората казват че е хубава..
Очи:кафеви
Височина:1.67 см.
Тегло:56 кг.
С какво се занимавам:Още съм ученичка,но като порасна мисля да уча медицина
Музика:Слушам всякаква музика(вече и чалга прослушах xD).Любимите ми изпълнители са:Three Days Grace,Linkin Park,Simple Plan,Sum 41,Red,Good Charlotte,Paramore,Kelly Clarkson,Evanescence и други.
Филми:Много са,предпочитам комедии и разни романтични филмчета.
Сериали:One Tree Hill,Prison Break,Heroes,Supernatural,Gossip Girl,Smallville, .. 
Характер:Мии не обичам да си определям хатрактера сама,ама според мен съм супер чувствителна,прекалено чакк
,дразня се от самата сбе си,иначе попринцип съм весел човек,ама ако нещо се сдухамм,пфф тва е много лошо,чак до рев мога да го докарам.Мразя некви надути хора с голямо самочувствие,дето лицемерничат само.Определено съм човек на който може да се разчита,защото не един или двама човека са ми го казвали.Почти винаги помагам на някой,ако ме помоли за услуга.Ем тва горе-долу за мен.Понякога съм доста избухлива и много бързо се ядосвам.
Домашни любимци:Еми имах две костенурки,първата я сварих без да исках
,а другата умря по неизвестни причини.
.Решила съм повече да си нямам домашен любимец,защото нямам никакъв късмет с тях. 
През свободното си време:Стоя си на компа,слушам музика,гледам филми.Обичам да се разхождам с приятели и да
пътувам
Това е от мен,надявам се че е достатъчно за да ме опознаете поне малко
Радваш ме
hristin4e
Sep 30 2007, 18:14
Страшно симпатична

Не се познаваме много добре, но само хубави неща мисля
susito
Sep 30 2007, 19:02
МойтУ любимо,сладко,готино,умно,забавно,лудо и т.н Тедиии!Страхотна си,винаги ми помагаш или развеселяваш...ама наистина се палиш много и защо ли усещам,че Брукас/Лейтън дилемата ше ни изиграе лоша шега ?! о.О ама да знаеш..ти знаеш де...много си те обичам...много,много,много...айде със здраве
Благодаря на всиичкии (хъг).Суси спокс бе с теб никога това няма да стане.Много те обичкам :*
♥Didito♥
Sep 30 2007, 20:39
Ееее,Тедито много слади4ка,добри4каа,винаги ще те развесели,много забавна и мила.Страхотна във всяко едно отношение,винаги готова да помогне.Голяма Брукас фенка

.Много си те оби4камм,ти знаеш,едно голямо гушшшш за теб
Bloody_Tears
Oct 2 2007, 13:01
Тедито е голям сладур

Страшно миличка и добричка!
П.С.Много сладичка снимчица си сложила, ще чакам още
Тедито рулира отсякъде
Благодаря на всичкии,супер сте ;]
manchester_united
Oct 8 2007, 12:59
Много си готина и добри4ка. Имаш страхотен характер
ALeX4e7y^
Oct 8 2007, 13:44
ТиДиии = SwEet
Цитат(тедито @ Oct 8 2007, 17:01)

Първо се пише на кирилица и второ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА БЕ?Е такива много ме дразнят.Не написала и 5 мнения и вече ше коментира другите...пфу
Bloody_Tears
Oct 8 2007, 18:39
Няма значение колко мнения е написала, ако ще 10000000 мнения да е написала, НЯМА никакво право да я обижда по този начин, а и няма да й позволя! Щом Тедито е грозна, покажи се ти да те видим, каква богиня си! Недей да обиждаш другите, защото най-малкото не ги познаваш!
♥Didito♥
Oct 8 2007, 19:50
Цитат(тедито @ Oct 8 2007, 17:01)

Оффф,какво си тръгнала да обиждаш бе,нито познаваш Тедито нито нищо,наистина аман от такива на4иии
10x на Христинчетио и на Сашето

Това Теди...ами да си гледа работата,ако се отнася така с хората няма да и стане работата.Мимс,ариа,Дид мерсии (хъгс).Форги коментарчето в профила и
Peyton___
Oct 9 2007, 01:01
brooke_scott
Oct 9 2007, 17:20
Теди Дъ БЕСТ си!!! и не й се връзвай на тая пикла, дет се прай на мноу отворена, само едно ша й кажа ДГД (или както се вика "дал господ добро")
Тедито е моята най-добра приятелка!Познавам я от 8 години.Много я обичам.Супер човек си!Много успехчета!
Ита,Вяра мерси за коментар4етата(Вяра ти ме разби с твоето
).Рашиии много 10х.Много те обичкам и аз
(хъг)
VeRonICa^^
Oct 15 2007, 14:09
Много си сладка,определено интересен човек,много мила и добра,супер си.
Определено е един прекрасен човек. Много е забавна, позитивна, усмихната и мисля, че има страхотно излъчване. Така изглежда на снимката.
dEniChka
Oct 19 2007, 22:58
Абе....
`BruKas`
Oct 27 2007, 17:30
divata_airis
Oct 27 2007, 17:35
Голяма сладурана...много си готина.
Цитат(`BruKas` @ Oct 27 2007, 18:30)

А да сложих го спокс

И благодаря на всички за хубавите коментари
lopezche
Nov 2 2007, 15:06
14 дена,Тединцееее!Как ще издържа до 17-ти не знам...вече нямам търпение да се видим!!!Многу си те бичкам..многу
Цитат(susito @ Nov 3 2007, 21:40)

14 дена,Тединцееее!Как ще издържа до 17-ти не знам...вече нямам търпение да се видим!!!Многу си те бичкам..многу
Суссссссс и аз нямам търпение да те видяяя,ще издържим няма как

И аз много те обичкам
ПП.теенкс на lopezche за коментарчето
vasinka_{P}
Nov 12 2007, 23:53
ViruZzZ
Dec 9 2007, 22:33
Мноу е стабилно т'фа момиче (поне за времето,което съм си писал с нея

) има известна прилика в характера и с моя

Ам т'фа за костенурката ме уби,въпреки че не е много смешно ,ма то и аз напрайх така-забравих да сложа капака на akвариума и после Пухчо (бившия ми хамстер )си отиде благодарение на котката ми
ALeX4e7y^
Dec 9 2007, 22:53
Ейй ние се забравихме с теб :Рр Пиши някой път с скайпа

Лов ю

ПП Като заговорихте за животни,емиии моят хамстер (Порки) пък го настъпаха

емм кво да се прави
Ицо мерси за хубавото коментарче.Историята с хамстера ти е интересна в скайп ще ми я разкажеш по-подробно някой път

Саше наистина не сме си писали отдавна,най-скоро време ще поправим това

айде хъгс от мен,благодаря и на двама ви
Enchanted
Dec 11 2007, 22:01
Макар и от скоро да я познавам,знам,че е от озни тип момичета с,който веднага можеш да намериш нещо за което да се заговорите,всичко друго си го знаеш,няма какво и аз да повтарям!
Продължавай в същия дух и много прегръдки!

Не забравяй за хубавото коледно списъче

...аххх тези списъци ми стават отличителен белег
Катeто
Dec 11 2007, 22:44
Не сме имали възможността да си говорим,дори мсиля че сме спорели няколко пъти,за което се извинявам

иначе ми се струваш много големя сладуранка,много успеxчета от мен
Мегии,Кате
Тази тема не съм я гледала отдавна,благодаря и на двете.
Кате няма за какво да се извиняваш,че сме секарали,всеки с мнението си
ladysunshine
Dec 31 2007, 12:41
Тедиии, много весела и добричка. Повече няма да се караме

от снимката се вижда, че си голяма сладурана, абе въобще сууупер си
rali4kata
Jan 12 2008, 17:02
Теди,много си готина.Рибка супер и аз съм родена съм на 11 март.Приличаме си с това че харесаме и ОТН,което е супер.Изглеждаш ми сладка,добра,мила.Надявам се да станем приятелки!
♥Didito♥
Jan 18 2008, 11:01
Теди от 1 ден не сме си писали
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ама и аз нямам време уфф живота е прецакан

Айде много гуши от мене ти си знаеш колко си добра и страхотна
Диде вярно нистина от един ден не сме си писали

аз днес правих класно по литература,в сряда пък по алгебра,доста натоварена седмица,но добре,че свърши

Сега почивните дни ще се чуем
Bloody_Tears
Apr 16 2008, 21:23
Тединката ми тя (sun) Мерси много за коментарчето, душко

Много те обичам, страхотна приятелка си. Нямам търпение просто да се видим. И като знам, че ще можем да се виждаме доста често и ми иде да фръкна от щастие
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ти също винаги ми помагаш, когато имам нужда! Ама и двете сме.... странни, няма спор
ioanka_vt
Jul 24 2008, 10:01
Мойто момиче много си те обичааам {{}}
PayTon__
Jul 29 2008, 22:50
Много си сладка
Сладуранка!!!
Freaky
Jul 30 2008, 00:42
Ебати агресията в тая тема...
Госпожица Вещицата
Jul 30 2008, 19:17
1. Затрити са доста коментари от темата, в такива случаи може просто да пишете едно ЛС на някой от модераторите.
2. Не обръщайте темата на чат!!! Ще има наказани при следващи постове от рода на "от кога не сме се виждали" и т.н. За тая работа имате ЛС, Скайп, Мейл, ICQ, GSM и още 10 000 др. варианта!
Freaky
Jul 31 2008, 00:54
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 30 2008, 20:17)

1. Затрити са доста коментари от темата, в такива случаи може просто да пишете едно ЛС на някой от модераторите.
2. Не обръщайте темата на чат!!! Ще има наказани при следващи постове от рода на "от кога не сме се виждали" и т.н. За тая работа имате ЛС, Скайп, Мейл, ICQ, GSM и още 10 000 др. варианта!
Дай, Ники ! Покажи им кой е мъжа в къщата !
Halinor
Jul 31 2008, 09:52
Хех, Теди ^^ великияТ човек ^^
мн свястно момиче, мн добра приятелка, мн голяма ОТХ фенка ^^
бтв докъде стигна със Смолвил-а? аз само чакам да се прибера във ВТ да си догледам ОТХ-то и почвам и него
PayTon__ , vess благодаря ви.
Тонкс,мерси и на теб за милите думи

.
а пък относно нашите си работи ще ще си пишем в скайпа.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.