Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tedds
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
Tedds

Име:Теодора

Малко име:Теди,Тедс,Тедичка и такива общо взето ии още едно Тедка-бебка Анелсито го измисли biggrin2.gif

Рожден ден:6 март,1993 година

Зодия:Риби

Коса:кественява и е много гъста,много ме ядосва,но хората казват че е хубава..

Очи:кафеви

Височина:1.67 см.

Тегло:56 кг. dry.gif

С какво се занимавам:Още съм ученичка,но като порасна мисля да уча медицина 10.gif

Музика:Слушам всякаква музика(вече и чалга прослушах xD).Любимите ми изпълнители са:Three Days Grace,Linkin Park,Simple Plan,Sum 41,Red,Good Charlotte,Paramore,Kelly Clarkson,Evanescence и други.
Филми:Много са,предпочитам комедии и разни романтични филмчета.

Сериали:One Tree Hill,Prison Break,Heroes,Supernatural,Gossip Girl,Smallville, .. smile.gif

Характер:Мии не обичам да си определям хатрактера сама,ама според мен съм супер чувствителна,прекалено чакк blink.gif ,дразня се от самата сбе си,иначе попринцип съм весел човек,ама ако нещо се сдухамм,пфф тва е много лошо,чак до рев мога да го докарам.Мразя некви надути хора с голямо самочувствие,дето лицемерничат само.Определено съм човек на който може да се разчита,защото не един или двама човека са ми го казвали.Почти винаги помагам на някой,ако ме помоли за услуга.Ем тва горе-долу за мен.Понякога съм доста избухлива и много бързо се ядосвам.

Домашни любимци:Еми имах две костенурки,първата я сварих без да исках sad.gif,а другата умря по неизвестни причини. biggrin2.gif.Решила съм повече да си нямам домашен любимец,защото нямам никакъв късмет с тях. sad.gif

През свободното си време:Стоя си на компа,слушам музика,гледам филми.Обичам да се разхождам с приятели и да
пътувам smile.gif

Това е от мен,надявам се че е достатъчно за да ме опознаете поне малко smile.gif
aria
Радваш ме smile.gif
hristin4e
Страшно симпатична smile.gif Не се познаваме много добре, но само хубави неща мисля wink.gif
susito
МойтУ любимо,сладко,готино,умно,забавно,лудо и т.н Тедиии!Страхотна си,винаги ми помагаш или развеселяваш...ама наистина се палиш много и защо ли усещам,че Брукас/Лейтън дилемата ше ни изиграе лоша шега ?! о.О ама да знаеш..ти знаеш де...много си те обичам...много,много,много...айде със здраве
Tedds
Благодаря на всиичкии (хъг).Суси спокс бе с теб никога това няма да стане.Много те обичкам :*
♥Didito♥
Ееее,Тедито много слади4ка,добри4каа,винаги ще те развесели,много забавна и мила.Страхотна във всяко едно отношение,винаги готова да помогне.Голяма Брукас фенка biggrin2.gif .Много си те оби4камм,ти знаеш,едно голямо гушшшш за теб bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif
Bloody_Tears
Тедито е голям сладур bigarmhug.gif Страшно миличка и добричка!
П.С.Много сладичка снимчица си сложила, ще чакам още smile.gif
Fixer
Тедито рулира отсякъде wink.gif
Tedds
Благодаря на всичкии,супер сте ;]
manchester_united
Много си готина и добри4ка. Имаш страхотен характер smile.gif
ALeX4e7y^
emoticon1 (56).gif ТиДиии = SwEet emoticon1 (56).gif
тедито
Мноу си грозна uhhh.gif yuk.gif emoticon1 (81).gif emoticon1 (91).gif emoticon1 (25).gif 10.gif
aria
Цитат(тедито @ Oct 8 2007, 17:01) *
Mnoy si grozna uhhh.gif yuk.gif emoticon1 (81).gif emoticon1 (91).gif emoticon1 (25).gif 10.gif

Първо се пише на кирилица и второ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА БЕ?Е такива много ме дразнят.Не написала и 5 мнения и вече ше коментира другите...пфу
Bloody_Tears
Няма значение колко мнения е написала, ако ще 10000000 мнения да е написала, НЯМА никакво право да я обижда по този начин, а и няма да й позволя! Щом Тедито е грозна, покажи се ти да те видим, каква богиня си! Недей да обиждаш другите, защото най-малкото не ги познаваш!
f0rgy
Пфффф...аман от такива...

П.С.
http://ggbit.info/forum/index.php?showuser=27609
♥Didito♥
Цитат(тедито @ Oct 8 2007, 17:01) *
Mnoy si grozna uhhh.gif yuk.gif emoticon1 (81).gif emoticon1 (91).gif emoticon1 (25).gif 10.gif

Оффф,какво си тръгнала да обиждаш бе,нито познаваш Тедито нито нищо,наистина аман от такива на4иии 14.gif
Tedds
10x на Христинчетио и на Сашето smile.gifТова Теди...ами да си гледа работата,ако се отнася така с хората няма да и стане работата.Мимс,ариа,Дид мерсии (хъгс).Форги коментарчето в профила и biggrin.gif
Peyton___
Цитат(тедито @ Oct 8 2007, 18:01) *

Хей така ще викаш на майка ти ...и чесно казано се чудя какво ти става бре момиче? mad.gif mad.gif
Как може да я обиждаш,защото нито я познаваш нито нищо dry.gif така,че си дръж езика зад зъбите ....

М/у др не те познавам Теди но като съдя по коментарите на др с едно малко изключение...мисля,че си супер готинка девойка..и бтв си МЕГА сладка 3.gif biggrin2.gif
Желая ти мн успехчета и се надявам да се сприятелим с теб rolleyes.gif
brooke_scott
Теди Дъ БЕСТ си!!! и не й се връзвай на тая пикла, дет се прай на мноу отворена, само едно ша й кажа ДГД (или както се вика "дал господ добро") wink.gif
Ra6ito
Тедито е моята най-добра приятелка!Познавам я от 8 години.Много я обичам.Супер човек си!Много успехчета! wink.gif
Tedds
Ита,Вяра мерси за коментар4етата(Вяра ти ме разби с твоето biggrin.gif).Рашиии много 10х.Много те обичкам и аз smile.gif (хъг)
VeRonICa^^
Много си сладка,определено интересен човек,много мила и добра,супер си. 10.gif
[dEs]
Определено е един прекрасен човек. Много е забавна, позитивна, усмихната и мисля, че има страхотно излъчване. Така изглежда на снимката.
dEniChka
Абе....
`BruKas`
суперр си тедка бебка smile.gifзабравила си да напишеш това в прякорите smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
divata_airis
Голяма сладурана...много си готина.
Tedds
Цитат(`BruKas` @ Oct 27 2007, 18:30) *
суперр си тедка бебка smile.gifзабравила си да напишеш това в прякорите smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

А да сложих го спокс smile.gif
И благодаря на всички за хубавите коментари bigarmhug.gif
lopezche
Аз не те познавам, но на снимката ми се виждаш много сладичка и по това, което си написала за себе си, си личи,че си страхотен човек с много готин характер.. rolleyes.gif blush.gif 10.gif
susito
14 дена,Тединцееее!Как ще издържа до 17-ти не знам...вече нямам търпение да се видим!!!Многу си те бичкам..многу
Tedds
Цитат(susito @ Nov 3 2007, 21:40) *
14 дена,Тединцееее!Как ще издържа до 17-ти не знам...вече нямам търпение да се видим!!!Многу си те бичкам..многу

Суссссссс и аз нямам търпение да те видяяя,ще издържим няма как biggrin2.gif И аз много те обичкам bigarmhug.gif

ПП.теенкс на lopezche за коментарчето smile.gif
vasinka_{P}
Ми не те познавам , но ми се струваш страшна сладурана, много весело и усмихнато момиченце, личи си че си готин човек rolleyes.gif biggrin2.gif smile.gif
ViruZzZ
Мноу е стабилно т'фа момиче (поне за времето,което съм си писал с нея smile.gif ) има известна прилика в характера и с моя biggrin2.gif Ам т'фа за костенурката ме уби,въпреки че не е много смешно ,ма то и аз напрайх така-забравих да сложа капака на akвариума и после Пухчо (бившия ми хамстер )си отиде благодарение на котката ми mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Ейй ние се забравихме с теб :Рр Пиши някой път с скайпа smile.gif Лов ю smile.gif

ПП Като заговорихте за животни,емиии моят хамстер (Порки) пък го настъпаха sad.gif емм кво да се прави
Tedds
Ицо мерси за хубавото коментарче.Историята с хамстера ти е интересна в скайп ще ми я разкажеш по-подробно някой път biggrin2.gif Саше наистина не сме си писали отдавна,най-скоро време ще поправим това emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif
айде хъгс от мен,благодаря и на двама ви smile.gif
Enchanted
Макар и от скоро да я познавам,знам,че е от озни тип момичета с,който веднага можеш да намериш нещо за което да се заговорите,всичко друго си го знаеш,няма какво и аз да повтарям!
Продължавай в същия дух и много прегръдки! smile.gif
Не забравяй за хубавото коледно списъче biggrin2.gif ...аххх тези списъци ми стават отличителен белег biggrin2.gif
Катeто
Не сме имали възможността да си говорим,дори мсиля че сме спорели няколко пъти,за което се извинявам huh.gif иначе ми се струваш много големя сладуранка,много успеxчета от мен happy.gif

Tedds
Мегии,Кате bigarmhug.gif
Тази тема не съм я гледала отдавна,благодаря и на двете.
Кате няма за какво да се извиняваш,че сме секарали,всеки с мнението си smile.gif
ladysunshine
Тедиии, много весела и добричка. Повече няма да се караме biggrin2.gif от снимката се вижда, че си голяма сладурана, абе въобще сууупер си 10.gif
rali4kata
Теди,много си готина.Рибка супер и аз съм родена съм на 11 март.Приличаме си с това че харесаме и ОТН,което е супер.Изглеждаш ми сладка,добра,мила.Надявам се да станем приятелки! 2thum[1].gif
♥Didito♥
Теди от 1 ден не сме си писали mrgreen[1].gif ама и аз нямам време уфф живота е прецакан mad.gif Айде много гуши от мене ти си знаеш колко си добра и страхотна bigarmhug.gif
Tedds
Диде вярно нистина от един ден не сме си писали biggrin2.gif аз днес правих класно по литература,в сряда пък по алгебра,доста натоварена седмица,но добре,че свърши smile.gif Сега почивните дни ще се чуем smile.gif
Bloody_Tears
Тединката ми тя (sun) Мерси много за коментарчето, душко bigarmhug.gif Много те обичам, страхотна приятелка си. Нямам търпение просто да се видим. И като знам, че ще можем да се виждаме доста често и ми иде да фръкна от щастие mrgreen[1].gif Ти също винаги ми помагаш, когато имам нужда! Ама и двете сме.... странни, няма спор 18.gif
ioanka_vt
Мойто момиче много си те обичааам {{}}
PayTon__
Много си сладка happy.gif
vess
Сладуранка!!! 4.gif
Freaky
Ебати агресията в тая тема...
Госпожица Вещицата
1. Затрити са доста коментари от темата, в такива случаи може просто да пишете едно ЛС на някой от модераторите.

2. Не обръщайте темата на чат!!! Ще има наказани при следващи постове от рода на "от кога не сме се виждали" и т.н. За тая работа имате ЛС, Скайп, Мейл, ICQ, GSM и още 10 000 др. варианта!
Freaky
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 30 2008, 20:17) *
1. Затрити са доста коментари от темата, в такива случаи може просто да пишете едно ЛС на някой от модераторите.

2. Не обръщайте темата на чат!!! Ще има наказани при следващи постове от рода на "от кога не сме се виждали" и т.н. За тая работа имате ЛС, Скайп, Мейл, ICQ, GSM и още 10 000 др. варианта!

Дай, Ники ! Покажи им кой е мъжа в къщата ! 3.gif
Halinor
Хех, Теди ^^ великияТ човек ^^
мн свястно момиче, мн добра приятелка, мн голяма ОТХ фенка ^^
бтв докъде стигна със Смолвил-а? аз само чакам да се прибера във ВТ да си догледам ОТХ-то и почвам и него wink.gif
Tedds
PayTon__ , vess благодаря ви. smile.gif Тонкс,мерси и на теб за милите думи bigarmhug.gif.
а пък относно нашите си работи ще ще си пишем в скайпа. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.