Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любима двойка
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
ladysunshine
Е коя двойка ви допада най-много?

Анкетата е нулирана и може отново да гласувате.
- Menna
Tedds
Серена и Дан...големи сладури ей smile.gif
CheerFuL-F
Серена и Дан rolleyes.gif
Катeто
brooke_scott
Серина и Дан, и Блеър и Нейт са сладки, но DaSe са №1 smile.gif
Menna
Исках да добавя нови отговори, но по невнимание изтрих гласовете до този момент.
Анкетата е нулирана и може отново да гласувате. smile.gif

ladysunshine
Въобще не мога да разбера каква е идеята на новите добавени двойки от итпа на Дан и Блеър или Блеър и Чък, които дори не съществуват като двойки за момента. Няма да е лошо Menna да ме светне по въпроса
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 1 2007, 13:17) *
Въобще не мога да разбера каква е идеята на новите добавени двойки от итпа на Дан и Блеър или Блеър и Чък, които дори не съществуват като двойки за момента. Няма да е лошо Menna да ме светне по въпроса

да, ако може и мен да ме светне също wacko.gif
nadezhda_had
спроден идеята е че сериала тепърва се развива и не се знае кой с кой ще е
~●R@Li●~
Цитат(nadezhda_had @ Oct 1 2007, 20:27) *
спроден идеята е че сериала тепърва се развива и не се знае кой с сой ще е

Абсолютно съм съгласна...може да се очкват всякакви изненади
vivata123
Блеър и Чък emoticon1 (5).gif
Menna
Цитат(ladysunshine @ Oct 1 2007, 13:17) *

Когато се прави анкета е редно да се сложи възможност "Друг/Друга", защото винаги трябва да присъства алтернатива. Не виждам какъв е проблема да се добавят още такива възможности. Аз например гласувах за една от другите двойки.
ludoto_tedi
Джени и НЕйт tongue.gif
nadezhda_had
Джени и Нейт wub.gif
Jolly_GirL
Серена и Дан smile.gif
MoLlY
Блеър и Чък.....те са си лика прилика.... rolleyes.gif
Enchanted
Вотнах Серина и Дан,защото са сладки заедно...
П.П.Мога да се обзаложа,че Блеър и Чък ще станат двоика....в скоро време!
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 9 2007, 15:52) *
П.П.Мога да се обзаложа,че Блеър и Чък ще станат двоика....в скоро време!

Обаче ще са много готина двойка много си подхождат. Жалко, че още няма информация за отношения между тях двамата smile.gif
brooke_scott
ееее те Блеър и Чък са си родени един за друг, що се съмнявате 4е 6те се съберат biggrin2.gif
Enchanted
На мен не ми минава и през ума да се съмнявам че ще се съберат..персонажите им са родени едни за друг biggrin2.gif
elly
barbaronka
Еми като цяло не съм видяла още кой знае какво от двойките, така че ще изчакам още преди да гласувам... но иначе Серена и Дан ми изглеждат сладки wink.gif
*AdDiCTeD*
Серина и Дан.. а не мисля, че Чък и Блеър ще се съберат, може персонажите им да си приличат до някаква степен, но ще дам друг пример - Брук и Нейтън.. smile.gif))

edit: явно не съм била права, so.. C/B, bitchezz :DDDDDdd
pretty_girl
Серена и Дан супер са сладки заедно..
A_l_e_x
DesiTo
Дан и Блеър 10.gif
[dEs]
На мен наимного ми харесват Серена и Дан и Чък и Блеър.
Много са сладки заедно.
SHULEV2
След 7 и 8 епизод вече лубимци са ми Блеър и Чък мно яко се получава..... а и с Неит и Джени се заражда нещто интересно.....
cheerleader
Чък + Блеър 15.gif перфектни един за друг
ashley_love
Блеър и Чък
A_l_e_x
Аз мисля,че анкетата трябва да се нулира,защото тези,които са гласували преди известно време(като мен),сега може да са на друго мнение rolleyes.gif Това го казвам,защото в момента са ми любимци Блеър и Чък,а си ддадох преди време вота за Дан и Серена
ReSys7eR
Определено гласувам за Серена и Дан. Много са сладки ! Блеър и Чък съм почти сигурен че скоро ще станат двойка, също така мисля че ще има нещо м/у Нейт и Джени. smile.gif
heili_^
Блеър и Чък
^FANTAZIA^
Серена и Дан
bubentze
серена и дан са ми прекалено противно лигави.
Гласувам за Джени и Нейт, че си подхождат идеално smile.gif
VeRonICa^^
Гласувах за Блеър и Чък,защото са страшно сладки заедно worthy.gif worthy.gif worthy.gif

The_Storm
Дан и Серена определено.
nel4eto__
хммм на мене най-сладки ми седят Серена и Дан 4.gif ... Дан е супер сладък happy.gif в втори епозод когато се опитва да и каже "Чао" като излезне от таксито ама ся здравата го фрасна с вратата biggrin2.gif 18.gif 16.gif 18.gif
music_girl
Серена и Дан разбира се, те са перфектната двойка за мен! :}
mimsity666
Serena i Dan...Mnogo radvat... rolleyes.gif
James Lafferty fan
Чък и Блеър 4.gif 4.gif 4.gif и двамата са уникални biggrin.gif
Marissa Cooper
Серена и Дан ми харесват - някак си се допълват, той я прави по-добър човек, тя го прави малко по-уверен smile.gif

Но ми харесват и

Руфъс и Лили biggrin.gif Идва ми драматично,че все още се обичат и се искат,но винаги нещо ги е разделяло в миналото,в настоящето и в бъдещето. Винаги са отстъпвали пред исканията на другите,както Лили пред майка си и после пред Серена, Руфъс пред жена си..Най-много искам те да са заедно!
fai7h
аз съм за Б и Чък happy.gif В началото ми бяха странни,но мн си подхождат както и Дан и Серина 4.gif
LittleMissVixen
Нейт + Блеър = <3 rolleyes.gif
nety
Блеър и Чък ест smile.gif Но Дан и Серена също са мн сладки smile.gif

ПП първото ми мнение biggrin.gif
~RoRyYy~
Гласувах за "Друга" Имам много любими двойки,но ми е най-интересна двойката Серена и Чък blush.gif
nety
Цитат(~RoRyYy~ @ Apr 29 2008, 23:03) *
Гласувах за "Друга" Имам много любими двойки,но ми е най-интересна двойката Серена и Чък blush.gif

макар и не кръвни, те са брат и сестра вече, нали? Тъй че няма вероятност да има развитие в тва отношение м/у тях wacko.gif
A_l_e_x
Аз нещо не мога да гласувам пак blink.gif
ret_dani
Мисля,че най-много си подхождат Нейт и Джени. Незнам защо, но много ще си паснат.
~RoRyYy~
Вярно е , че са брат и сестра,но си мисля,че няма да е за дълго,защото Лили и Руфъс си се обичат и мисля,че незнам може и да е най-накрая на ГГ но ,че ще съберат Лили и Руфъс...незнам как ще стане...Просто ми харесва как Ес и Чък си помагат rolleyes.gif А и за Ес може да има доста момчета:Дан,Нейт,Чък,но за Лили истинската й любов е Руфъс постоянно ни го показват.А й сега в 16 еп. когато Руфъс ще отиде да помоли Лили за помощ за Джени...незнам...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.