Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST (Изгубени)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
Страници: 1, 2
The Shaman

Lost (Изгубени)

жанр: Драма, Екшън/Приключенски, Трилър/Мист
година: 2004
линк: imdb.com, tv.com
режисьор: J.J. Abrams , Jeffrey Lieber, Damon Lindelof
участват: Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia

Ревю: Изключителен актьорски състав, оригинален сценарии, много загадки, поднесени по страхотен начин, това е Lost.

Група оцелели от самолетна катастрофа са изолирани от света на тайнствен остров. Това което трябва да ги притеснява е не, че никой не идва да ги търси, а това, че май не са сами там. Тайнствени пазители на острова събарят дървета, мистериозен сигнал за помощ, който се повтаря от 16 години, странна оцеляла от тогава, както и поредица от необикновенни събития са само малка част от това, на което ще станете свидетели, ако го гледате. А мистерията с числата и тайнственият люк, както и разтърсващият край на сезон 1, са само късчета от мистерията, мистерия, която след като изгледате сериала, ще се опитате да разгадаете в някой от многото фен сайтове, форуми, както и в различните сайтове създадени от сценаристите на "Изгубени". Като например сайта на авиокомпанията с която са пътували, в който са скрити много интересни неща, но малцина могат да открият, или още по объркващите интервюта на същите тези сненаристи, които твърдят, че това не е сън, че те не са в паралелна вселена, нито на друга планета, няма извънземни, нито са в ада или чистилище и тн.. като с тези си изказвания още повече объркват зрителите16.gif

Тривия:
Интересно е да се отбележи, че Emilie de Ravin и Terry O'Quinn са участвали в Roswell, съответно за 2 сезона и 2 епизода. Както и това, че единият сценарист е създател на Alias, а друг в момента пише сценария за сезон 5 на суперхита 24 с Кифърт Съдърленд.

Оценки: tv.com - 9/10, imdb.com - n/a

Зарибих се по LOST.Сега ще почват да го дават по телевизията,но аз не издържах и гледах първите четири серии.Ако и на някой друг му е харесал това е мястото.
FrAgMaKeR
Изгледах целият 1-ви сезон лятото и след краят му за няколко дни издрасках една тетрадка в опитите си да реша загадката и да открия връзката между различните герои wink.gif Сега сезон 2 дава доста отговори, а колкото нещата вървят към някакво разумно обяснение от една страна, толкова още повече става ясно, че за "другите" едва ли може да се даде някакво разумно обяснение wacko.gif

Към тези, които гледат сезон 2, какво ще кажете за събитията до момента? Бункера, филмите, новите герои, странните събития?

Интересно ми е да чуя теории за това, защо всичко това се случва, защо самолета пада точно там, защо точно тези хора оживяват, каква е съдбата им?
Jordan
o, не я бях видял тая тема до сега, къде съм зяпал... 16.gif
значи сериала започнах да го гледам края на минлата учебна година и го изгледах за има-няма месец. отначало бхя супер запален, дет се вика стнах мега фен за много кратко време. първия сезон беше страхотен, според мен, но не знам какво ще кажете вие, но втория сезон много го развалиха. от една страна се случват много яки неща, но прекалено много се раздължават сериите и се дават мноооооооого ненужни глупости. първия сезон беше по-динамичен. за тва ми спадна и интереса към сериала, но все още си го следя де. mrgreen[1].gif
тея неща с т.нар THE OTHERS са доста мистериозни, нищо, че се разкриха някой неща за тях, но пък това си беше почти нищо. общо взето последните епизоди ми допаднаха доста, все пак се отдели почти цяла серия на историята за другата част от оцелелите, която пък си беше доста интересна.
много тъпо се получи обаче, че убиха Шанън, това стана доста абсурдно според мен.
колкото до прословитуя бункер, люк, или каквото там е всъщност, не знам какво да кажа. историята му все още е мистерия като цяло, въпреки че се показаха някой неща от историята му. това филмче, което Лок съедини с първото беше хубаво, въпреки че не показа кой знае какво. mad.gif
последния епизод, който гледах-9ти мисля, свърши пък много мистериозно. малко гледах като blink.gif след като свърши епизода...
пък по повод тея числа, които трябва да набират пре 108 минути..не знам, мисля си, че е време някой да забрави да ги въведе, все пак трябва да видим какъв ще е резултата blush.gif
FrAgMaKeR
Щом почнаха да си чатят с онзи комп сигурно ще има и нов "инцидент", каквото и да значи това.. нищо чудно да падне още един самолет wink.gif е едвали, но се очаква нещо да се случи..

В началото наистина леко разочарова вторият сезон, защото всички очаквахме нещо по необикновенно от бункера, но съвпаденията са си доста сериозни, как така този дето беше в бункера се е срещал с доктора.. ами този новият черния, също е доста мистериозен, а и нищо за него не са дали все още.. в комбинация с Джон Лок са доста интересни, едни такива мистериозни rolleyes.gif изобщо всички тези глупости и уж ненужни детайли, които дават сега, може в следващите епизоди да се окажат доста важни, така както това се случи в първият сезон. Още си спомням как един такъв момент, който ми се струваше много скучен, за това как Лок казва "не ми казвайте какво немога да направя" и някви глупости за него дават и накрая.. кадъра, в който го дават на инвалидна количка wacko.gif и много други подобни ситуации.. защото загадката се крие в дребните детайли и е по-добре сами да си е сглобяваме до края на сезона/сезоните от колкото на готово да ни дадът всичко в последните епизоди smile.gif
Jordan
е, то никой не е казал, че трябва да дават всичко на готово, но доста раздължават нещата. да кажа и за Лок някой хубава дума, тоя персонаж в началото страшно много ме дразнеше но в последствие(към края на 1ви созон) много започна да ме кефи. много е мистериозен, прави всичко с точно определена цел, винаги знае какво да направи и го прави в точния момент.
за друг самолет...мисля, че за сега няма нужда от друг, мистериите само покрай този са ми достатъчни...
иначе като цяло филма си го бива, не за нищо е най-скъпия сериал правен до сега.
има наистина доста неща, с които да си позанимаеш мозъка като няма какво да правиш. все пак филма е изграден на основата на загадки, разни мистериозно хора, животни...и какво ли още не..
покрай тоя бункер нещата са доста заплетени, все се надявам някой път някой да забрави да напише ислата, е да видим какво ще стане. и не знам защо ама си мисле, 4е няма да стане нищо. просто си мисля, 4е това си е някакъв експеримент и се изследва 4овешката психика...нещо такова ми се върти в главата.
пък и напоследък тея призра4ни образи на Уолт добавят допълнителни мистерии из филма...жалко, 4е Шанън си замина...но както 4етох в някакво интервю ще си заминат още доста актьори, така 4е ще стане гадно. все пак като свикнеш с един актьор и после е малко кофти да гледаш филма без него...
common_sense
филмът е мн интересен и увличащ! shocking.gif до момента съм гледала всичко! mrgreen[1].gif дано продължи да е толкова интересно всичко! happy.gif

ПС: само ми е гадно, че точно когато Шанън започна мн да ми харесва и да ми става любимка я гримнаха... wacko.gif 19.gif
ludoto_tedi
и аз го гледам,и за мен цялата работа е една оргомна мистерия.това което наи-много ме озадачи беше не само че този компютър може да "чати" ,но изглежда че Майкъл чатеше с Уолт,но нали го хванаха онези така наречени "ТЕ" и какво как може тоий да се добере до компютър освен ако няма още един(комп)на тоя загадъчен остров и откъде на къде ще го пуснат да седне на него за да комуникира с други.

има и още нещо как така преди това не са се свързали с този който е бил заключен в бункера да не би защото не са знаели как или може би не са знаели че има друг компютър на острова,или че има човек който е затворен в този бункер ,или не са искали този човек да знае че има и други хора и защо не са се добрали до него преди нашите герои.и имаше някакъв изход от тоя бункер как така Лок откриха горната част която трябваше да взривяват а не откриха другия лесния начин?

има много въпроси ,но много малко отговори!
TRAVIS
Филмчето е супер ама искам да питам нямали още серий след 9та някаде.Става вапрос за сезон2
ludoto_tedi
ами само до 9-ти са излезли.сега на 11 януари ще излезе 10-ти епизод.
The Black Dragon
Ааа не я бях видял тая тема. Ами кво да кажа LOST ми е сред любимите сериали, наред с Twin Peaks и One Tree Hill. Много му се кефя и нямам търпение вече да излезе 10-ти епизод.

btw не може ли да си направим едно форумче и за Lost както тези за OTH и Smallville?
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 7 2006, 03:57 AM) *

btw не може ли да си направим едно форумче и за Lost както тези за OTH и Smallville?

Може ако има по-голям интерес към сериала wink.gif

Иначе дори наще, луднаха по него и дори се научиха да си пускат РС-то, да свалят сериите и да ги гледат от bsplayera 16.gif
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 7 2006, 10:03 AM) *

Може ако има по-голям интерес към сериала wink.gif

Иначе дори наще, луднаха по него и дори се научиха да си пускат РС-то, да свалят сериите и да ги гледат от bsplayera 16.gif

Ооо вярвай има интерес. И при нас положението е същото. Цялото семейство го гледа още от лятото. Наще на вечер ме караха по 4 серии да им записвам на DVD-то да гледат и свикнаха така и сега като трябва да чакат само мрънкат кога ще има нова серия. Lost е един от най-великите филми 3.gif 4.gif worthy.gif
solenka
Сериала се оказа наистина готин! 4.gif Първите 3 епизода ги изгледах по Нова телевизия, а следващите от първия сезон ги изгледах от нета и то за 1 седмица. Вече съм на 2 сезон и просто не издържам да разбера какво ще стане по нататък.
ACCEPT
НАИ ДОБРИЯ
The Black Dragon
Ееееееееееееее густууу! Евала пичове!
Честит ни форум на LOST biggrin.gif
TRAVIS
Това са следващите епизоди на Lost,за който се интересува:

2006-01-11 2x10 The 23rd Psalm
2006-01-18 2x11 The Hunting Party
2006-01-25 2x12 Fire + Water
2006-02-01 2x13 Admissions
ACCEPT
чакам новите серии
The Black Dragon
QUOTE(moustache @ Jan 8 2006, 10:20 PM) *

чакам новите серии

...с най-голямо нетърпение 3.gif worthy.gif
Jordan
мда, супер, че вече си има секция специално за филма. Само да има да се пишеsmile.gif
Аз чакам с голямо нетърпения епизода в сряда защото се очаква да е много интересен. rolleyes.gif

аз само да добавя тук, че в таз седмичния Хай Клуб има страхотен плакат на сериала, който го е изпуснал да припка да си го купи, заслужава си...
The Black Dragon
QUOTE(Jordan @ Jan 20 2006, 06:27 PM) *

аз само да добавя тук, че в таз седмичния Хай Клуб има страхотен плакат на сериала, който го е изпуснал да припка да си го купи, заслужава си...

shocking.gif добре че каза. аз не си го купувам тва списание и щях да остана без плаката. кога е излезнало 3.gif
dulsinea
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 20 2006, 07:25 PM) *

shocking.gif добре че каза. аз не си го купувам тва списание и щях да остана без плаката. кога е излезнало 3.gif

Вчера излезе... 4.gif
Побързай, все още имаш шанс да го намериш по вестникарските сергии...
Jordan
аз тъкмо тая вечер си го залепих..ммммм страшен е biggrin2.gif
the_mouse
Олеее, и аз ся се зарибих, малее, тва е лудница 3.gif
Day
QUOTE(the_mouse @ Jan 22 2006, 11:11 PM) *

Олеее, и аз ся се зарибих, малее, тва е лудница 3.gif

и аз полека лека се зарибявам ама нямам време кога да го гледам много гадно хубаво че го има в сайта за филмите smile.gif
K1llerAngel
QUOTE(TRAVIS @ Jan 8 2006, 09:50 PM) *

Това са следващите епизоди на Lost,за който се интересува:

2006-01-11 2x10 The 23rd Psalm
2006-01-18 2x11 The Hunting Party
2006-01-25 2x12 Fire + Water
2006-02-01 2x13 Admissions
от каде мога да ги изтегля 11 12 13 и субтитри
Day
QUOTE(k0cet0 @ Jan 23 2006, 11:29 AM) *

от каде мога да ги изтегля 11 12 13 и субтитри

http://subs.unacs.bg/search.php провери тук smile.gif

това е само за субтитри
danio
Знаете ли че Доминик Монаган и Еванджелин Лили са се сгодили.
TRAVIS
Верно ли няма да има 2х13 тази седмица?
aleksa
help[1].gif
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 3 2006, 01:57 PM) *

znaete li ot lude moga da nameria ot 6 na tam
the_mouse
lost @ arenabg.com
aleksa
QUOTE(aleksa @ Feb 27 2006, 01:17 PM) *

help[1].gif
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 3 2006, 01:57 PM) *

znaete li ot lude moga da nameria ot 6 na tam

iskam da gi nameria niakade sichkite serii veche ne izdurjam samo edin put sedmichno da gi gledam

1crying[1].gif
The Black Dragon
aleksa - постовете ти са излишни и глупави. Мислиш ли, че и ние не искаме да гледаме по много серии наведнъж? И пиши на кирилица!!!
aleksa
добре, спокоино неми се караи , просто мислеь че ниакои знае от куде мога да намериа поне ниаколко серии.

Пиши на кирилица.
Morska~Vu6ka
супер сериал,зарибих се откакто го даваха по НТВ,мн му се кефя и си го гледам редовно.Даже сега си правя форум за РП по него,мисля,че ще е интересно,но първо да се доизпипат нещата... smile.gif happy.gif
The Black Dragon
IPB Image

Episode List

01. Man of Science, Man of Faith
02. Adrift
03. Orientation
04. Everybody Hates Hugo
05. ...And Found
06. Abandoned
07. The Other 48 Days
08. Collision (a.k.a. Old Habits)
09. What Kate Did
10. The 23rd Psalm
11. The Hunting Party
12. Fire + Water
13. The Long Con
14. One of Them
15. Maternity Leave
16. The Whole Truth
17. Lockdown
18. Dave
19. S.O.S.
20. Two for the Road
21. ?
22. Three Minutes
23. Live Together, Die Alone
sulu
Като чета заглавията определено в следвашият епизод няма да се занимават с Джак,а чак по-следващата 14-та серия ще ни кажат,защо лекарчето се държеше като с промит мозък.
А за името на финалния епизод от сезона мога да кажа само едно-някой определено няма да участва в 4-ти сезон.
sladuranka
Цитат(sulu @ Mar 15 2007, 19:26) *
Като чета заглавията определено в следвашият епизод няма да се занимават с Джак,а чак по-следващата 14-та серия ще ни кажат,защо лекарчето се държеше като с промит мозък.
А за името на финалния епизод от сезона мога да кажа само едно-някой определено няма да участва в 4-ти сезон.

Това е името на сериите от 2-ри сезон wacko.gif . Споко другата серия всичко ще буде ясно, поне според промото де shocking.gif .
the_mouse
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=19727&hl= инфо за следващата серия, посветена на Лок smile.gif
3pacalypse Now
Хора спрях да следя серияла.Писна ми ! В началото много ми харесваше! За 0 веме изгледах първия сезон.След това гледах втори серия по серия .Чаках трети и какво стана....пълна боза хора.Незнам как да го оприлича.Тва е най-безсмисления сериал , който съм гледал.А повярвайте следя страшно много серияли тъй , че знамкакво говоря , а не го казвам неподготвено.Във всяка една серия се образува нов въпрос , а няма отговори.Само въпроси и няма нито един отговор.Писна ми! Спрях да гледам серияла до 3 серия от 3 сезон.Ако някой се сети за една разумна причина защо да продължа да го гледам нека я напише тук.Сега гледам и нови герои вкарват.Сериала тотално ще се разпадне.Става точно това от което най много се плаша зяа всеки еидн сериал.Когато издателите са отчаяни и почват да мислят кви ли не глупости само и само да го задържат в ефир и да трупа парички , а сюжета стана гола вода.В началото имаше малко тръпка и съспенс.Имаше един образуван страх от другите.Сега какво стана confused.gif Че те станаха най-добри фр ве !!! Писна ми ! Чудят се как да ги намислят някви простотии.Утре сигурно и зелени мечки ще ги нападат главните герои.5-6 ще умрат.5-6 нови ще дойдат и докога така.Докато стана на 50 ли? Че аз вече дори забравих някой въпроси които си задавах преди 2 сезона отнсоно мистериите на острова.И даже да ми дадат сега точен отговор аз няма да имам желание да го чуя , защото въпроса вече няма да ме вълнува толкова.Насраха го и тоя сериал.Много съжалявам наистина !
FaLLOuTbOy
До една степен си прав, разводниха го сериала. Много въпроси никакви отговори. Таман намериха правилната посока за развитието на сериала от 11та серия и сега в 14та гледам пак някакви прстотий. Нищо чудно че от 18+ милиона райтинга спадна на 12+

Но въпреки това продължавам да гледам сериала защото смятам,че ще се оправи rolleyes.gif biggrin2.gif
the_mouse
Ами не мисля, че сценаристите си измислят нещата в движение, може да оставят някои детайли в последствие да се развиват, но следват една последователност на действията - например когато Саид разглеждаше картите на Русо на Острова може да се види, че има малък отдалечен остров, на който по-късно бяха отвлечени нешите и куп други съвпадения...
За новите герои - сигурно говориш за Ники и Пауло - чрез тях научихме няколко неща засягащи всички - например разбрахме колко много е било обмислен планът на Бен за това как ще използва Кейт и Сойер, за да накара Джак да го оперира и за това, че Пауло ги е видял, та той имаше едно от уоки-токи-тата им!!! А в промото за серията се казваше "На този остров всеки има своите тайни, но този път някой ще си изпати" и както Ники и Пауло се въртяха около тяхната собствена драма с диамантите, така са открили Перла и Пауло е разбрал за Бен и всичко останало, но обстоятелствата (алчността на Ники) не са му позволили да говори за това и така нещата остават недоразказани... както и погребването им живи.... Идеята е, че на този остров всеки играе за себе си и "If we can't live together, we'll die alone"....
Аз съвсем няма да се и опитвам да те убеждавам да гледаш сериала, ти си решаваш, но за мен LOST е уникален в много отношения и два три по-мудни епизода не го правят разводнен....
ПП преместих постовете ви в тази тема, "идейката" е много интересна за обсъждане, но си има тема вече за общи дискусии smile.gif
gotinoto_baby
Искам да ви попитам до кой епизод стигнаха по АХN ,защото вече нещо не го намирам unsure.gif
the_mouse
Ако съдя по последната серия, за която са добавили онфо на сайта им - последно са давали 6-та серия
http://www.axn-bulgaria.com/lost3/Lost3
Но кажи какво е станало последно и ще ти кажа коя е серията smile.gif
gotinoto_baby
Гледала съм го до 7-ми включително biggrin2.gif
DesiTo
По АХN на 8 април ще дават 7-ми епизод от 22:00. smile.gif
hip_hop^girl
Цитат(the_mouse @ Mar 31 2007, 00:04) *
Ами не мисля, че сценаристите си измислят нещата в движение, може да оставят някои детайли в последствие да се развиват

Аз бих добавила 4е в 1 сезон се загатват много неща , които във 2 стават ясни после във 2 се загатват нови и се разкриват във 3 примерите са много и не само на острова
dEniChka
Отначалото много ми хареса , но после ми стана скучен и загубих интерес . Явно не е изпипан накрая и за това не получи наградата за най добьр филм huh.gif
DesiTo
Едни от най-взискателните телевизионни критици и тази година определиха десетте най-добри и десетте най-лоши сериала за списание TelevisionWeek.

The Best
1. The Sopranos (HBO)
2. Lost (ABC) 4.gif
3. Friday Night Lights (NBC)
4. The Office (NBC)
5. Ugly Betty (ABC)
6. Heroes (NBC)
7. 30 Rock (NBC)
8. The Shield (FX)
9. Grey's Anatomy (ABC)
10. The Tudors (Showtime)

Източник: tvweek.com
ladysunshine
Цитат(DesiTo @ Jul 20 2007, 22:00) *
Едни от най-взискателните телевизионни критици и тази година определиха десетте най-добри и десетте най-лоши сериала за списание TelevisionWeek.

The Best
1. The Sopranos (HBO)
2. Lost (ABC) 4.gif
3. Friday Night Lights (NBC)
4. The Office (NBC)
5. Ugly Betty (ABC)
6. Heroes (NBC)
7. 30 Rock (NBC)
8. The Shield (FX)
9. Grey's Anatomy (ABC)
10. The Tudors (Showtime)

Източник: tvweek.com

Охоо браво браво местенце за Изгубени. Гледам има и Грозната Бети и Анатомията на Грей добре е класацийката. Можеха и други филми да включат, но и така става
brooke_scott
добра е класацията, но Анатомията са малко назад, а и можеха доста други сериалчета да сложат, но става wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.