Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST (Изгубени)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
Страници: 1, 2
ViruZzZ
ohmy.gif Заради стачката на сценаристите май ще спират LOST http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-center
brooke_scott
не не не не, не може да напраят само 8 епизода, с-р ша е гадно sad.gif
ladysunshine
Каквоо confused.gif Сега пък и сценаристите ли стачкуват confused.gif Ама какво е това, то ще се прецакат всички сериали mad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 4 2007, 17:54) *
Каквоо confused.gif Сега пък и сценаристите ли стачкуват confused.gif Ама какво е това, то ще се прецакат всички сериали mad.gif

оо спокс, не всички, само тия дето харесваме dry.gif
divata_airis
Е, да де...то ако зависи от феновете - никой да не умира от главните...И мене ми бе гадно за нея. Ама пък ако Бен го убият хич няма да ми е гадно...и Лок с неговите връзки с острова - човече, чак съвсем изперка...Не съм чела спойлери, но си мисля, че няма да го оставят да се измъкне...ооо, грешка, той няма да иска.
Mr. Winchester
Цитат(divata_airis @ Jan 28 2008, 22:08) *
Е, да де...то ако зависи от феновете - никой да не умира от главните...И мене ми бе гадно за нея. Ама пък ако Бен го убият хич няма да ми е гадно...и Лок с неговите връзки с острова - човече, чак съвсем изперка...Не съм чела спойлери, но си мисля, че няма да го оставят да се измъкне...ооо, грешка, той няма да иска.

Дам, няма да иска, защото смята, че ще стане пак инвалид. Освен това ще направи всичко възможно да не се измъкнат и останалите...
divata_airis
Именно...за тва ми лази по нервите и баси той е като Умрай трудно, хич не мре...Аз викам да го завържат за едно дърво и да го оставят да си кибичи на осторова...Ма, онова келеме Уолт ще се пръкне отново и ще му каже че има работа...Каква работа, бе? Си седи там!!!
the_mouse
Да, от една страна в началото изглеждаше, че е заради съдбата и тн, но после се разбра освен, че го е страх че ще проходи, се страхува и от баща си, затова взриви подводницата, за да не го намери sad.gif
Mr. Winchester
Въпреки че Джон Лок стана лош, мен ме кефи персонажа му...

Цитат
освен че го е страх че ще проходи, се страхува и от баща си,

да, баща му да го бутне от толкова високо и заради него да остане инвалид, а пък той няма кураж да го убие ами вика Сойър да му свърши работата...

p.s. по-скоро да идва 1-феб., че нямам търпение... smile.gif
divata_airis
Аз пък не го харесвам...Още откакто Буун умря заради него...Аре после ми помина, реших и аз да се заблудя, че едва ли не островът е искал своята жертва...Ама Буун...готиния Буун??? Хайде и това мина...Даже това с натискането на бутона мина...ама ей тая глупост да викне Сойер да му свърши мръсната работа беше егати... Вярно, че миналото на Сойер е обвързано с тоя човек, ама на Лок му дадоха задачата, не на Джеймс...Иначе се бие в гърдите, че е това и онова, ама не можа да убие човекът, който му е направил най-големите гадости в живота.
Mr. Winchester
И мене на места много ме издразва Лок... но въпреки това добре си играе ролята и точно заради това му дадоха награда за "Най-добра поддържаща роля в драма сериал" като в същата категория беше номиниран Бен
divata_airis
Ами да, ще му дадат награда, след като кара зрителя да чувства неприязъм към героя му, значи добре си играе ролята. Тука съм съгласна.
Бтв да отворя дума за Кейт и това как преспа с Сойер само щото видя Джак да говори с Джулиет...е, това какво е? И да допълня, аз харесва Джулиет.
Mr. Winchester
Аз също харесвам Джулиет, също съм фен на Джейт (Джак+Кейт) mrgreen[1].gif ама май няма да има и много ме издразни Кейт когато спа със Сойър и на всичкото отгоре после продължи... В началото Кейт ми се виждаше пекана - в първите сезони, ама по-нататък вече почна да ме дразни, и за нея няма да ме бърка ако умре, но погледа в бъдещето (flashforward) показа че е жива...
divata_airis
Ъм, че то аз в началото само за 3 епизода може би ми харесваше, после в вс тези лъжи...бягания - има проблеми: взирвява втория си баща (който се оказа биологичен), за да предпази майка си - Ама, гнидо, то така ли предпазваш майка си? Баси, колко хора досега трябва така да са ги вдигнали във въздуха...Това не е начина. И ме издразни и първата им целувка с Джак, щото оная се беше нещо стреснала покрай това, че вижда оня кон в гората и давай да се млеснем...Че то и Хърли да беше там, сигурно и на него щеше да му удари един целуфан 18.gif
Mr. Winchester
Цитат(divata_airis @ Jan 29 2008, 16:16) *
Ъм, че то аз в началото само за 3 епизода може би ми харесваше, после в вс тези лъжи...бягания - има проблеми: взирвява втория си баща (който се оказа биологичен), за да предпази майка си - Ама, гнидо, то така ли предпазваш майка си? Баси, колко хора досега трябва така да са ги вдигнали във въздуха...Това не е начина. И ме издразни и първата им целувка с Джак, щото оная се беше нещо стреснала покрай това, че вижда оня кон в гората и давай да се млеснем...Че то и Хърли да беше там, сигурно и на него щеше да му удари един целуфан 18.gif

А така 18.gif Като заговори за Хърли, какво мислиш за него? Аз мисля, че е супер пич и без него, сериалът нямаше да е толкова оригинален mrgreen[1].gif
the_mouse
Ами да, както казаха сценаристите в интервюто, Хърли и Чарли са душата на компанията.
Особено обръщението на Хърли към всичко: "Dude...!" е много забавно, особено като го казва на Винсънт biggrin.gif
divata_airis
Хърли милия - виж, той наистина има проблеми, не проблем...Тия числа...Обаче е супер забавен, вярно те с Чарли бяха душата на острова...И как напиха Дез, за да говори...утепаха ме. Но ми стана гадно, когато никой не го искаше с тях...ама човека има водя, метна се на колата и хоп, спаси нашите хора...Евала. Много ме кефи, че все вика ПИЧ...е той и Дез с неговия Братко...Нем Дез ми е слабост...Но говорех за Хърли, та той ме кефи, но някак историята му ми се вижда все още неясна - само неприятностни в миналото и начи много ме е яд за дето като беше в клиниката нали и Либи беше там...Нейната история така и не я довършиха...Щото тя даде на Дез яхтата - Елизабет. Въобще умря без нито един флашбек...супер гадно...Да, в епизода, в който умря "любовта" ми към Майкъл се появи за първи път.
Mr. Winchester
Ооо, да наистина беше супер когато Хърли премаза онея за да спаси Саид и останалите... а относно Либи ще се появи в 4-ти сезон и ще се разнищат загатките, които останаха след смъртта й
divata_airis
Това е добре, най-накрая...Тука месеци наред не мога да спя...Просто тя е нз защо ми се струва някакво свързващо звено...Бе то в този сериал всеки е свързан с друг май вярно посредством верига от шест души....хах, като др сериал на Дж.Дж. Ейбрамс - Шест...Само дето тука са доста пълно свързани - единия видял бащата на др, третия бил еди къде си него и така...дълга и широка...но пък много интерестна.
Mr. Winchester
Цитат(the_mouse @ Jan 29 2008, 16:26) *
Ами да, както казаха сценаристите в интервюто, Хърли и Чарли са душата на компанията.
Особено обръщението на Хърли към всичко: "Dude...!" е много забавно, особено като го казва на Винсънт biggrin.gif

О, да, когато го каза на кучето беше върха... 18.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Jan 29 2008, 15:34) *
Аз пък не го харесвам...Още откакто Буун умря заради него...Аре после ми помина, реших и аз да се заблудя, че едва ли не островът е искал своята жертва...Ама Буун...готиния Буун???

и аз оттогава го мразя с-р много Лок. dry.gif Как можа да остави Буун да умре, той ми беше любимеца :[ и оттогава хич не ми се е променило мнението за него още си го мразя mad.gif а и историята със Сойър само доказа какъв е страхливец dry.gif
divata_airis
Евала, такъв е...Уж е голямата работа...Ама все някой го вади от кашите бе. И бтв серията със смъртта на Буун съм я гледала няклолко пъти и все ми е гадно, щото нали беше един си отива, друг се ражда - в тоя дух на мисли бебето трябваше да се кръсти на Буун 18.gif... Ама чакай като го казах...Според мен това дете, ако се измъкнат, ама нали според виденията на Дез ще се случи, та това лапе ще има много гламаво детство и ако не развие там някоя странна дарба, те на.
The_Man_Of_Steel
Сойър и Кейт или Джак и Кейт?
the_mouse
Здравей, за тази дискусия има две други теми:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=7535
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=9986
Mr. Winchester
Зарязал съм го ЛОСТ до 4х05 и сега го набарах, видях, че го дават по AXN...всяка неделя, ще го гледам там, че на ПС-то не намирам много време smile.gif
mR.DiSCo
За мен Изгубените са Много много загубени и това е най-забилия сериал..... Лично мнение , което не трябва дА засяга никой , щот да не почнете пак със скапаните ви нападки , като ви знам....
vess
В началото го гледах редовно,но след втория сезон и аз реших,че са загубени и ги "пратих на пързалката" 18.gif
ViruZzZ
Цитат(lovve_sophitoooo @ Sep 14 2008, 18:26) *
За мен Изгубените са Много много загубени и това е най-забилия сериал..... Лично мнение , което не трябва дА засяга никой , щот да не почнете пак със скапаните ви нападки , като ви знам....

lol кога дойде кога и изводи почна да ни правиш O_o даже и скапаните нападки рлз, пхахаха. То е лесно да се говори като сме гледали сигурно 2 епизода по телевизията. И айде да не спориме кой сериал е по-забилият ....
mR.DiSCo
То може да го дават по телевизията ама е мнооогггггооооооо загубен сериал, знаеш ли как ме е за*бало кой сериал бил по- забил , хахах..
mR.DiSCo
То може да го дават по телевизията ама е мнооогггггооооооо загубен сериал, знаеш ли как ме е за*бало кой сериал бил по- забил , хахах..
ViruZzZ
Цитат(lovve_sophitoooo @ Sep 15 2008, 19:29) *

Ae първо препрочети отговора и тогава се прави на интересен и тука на никой му не е зор кое те е за*бало и прочие, тъй че stfu , но разбирам те 94 не е лесно :/
ПП. Тука пишем по единични постове ;]
ViruZzZ
Юхуу има 4 снимки от заснемането на 5 сезон <333

ПП. Не знаех къде да ги постна и затова тук ;]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.