Цитат(Gossip Girl @ Dec 6 2007, 20:51)

Благословени са хората с вкус, бил той и лош.
Аз предлагам да тръгнем всички с фусти, кринолини и налъми...Ами, кво говоря, нека шляпаме боси, по-красиво е.
"..Една сутрин баба влезе при него в обора, ....., пришляпа боса купчината тор, взе една сламка от коша и почна да си чопли зъбите.."
Или пък модната икона, във Ваше лице, ще ни изясни какво е мода?
Ако на мен не ми харесваше, честно казано щях да си премълча, а не бих тръгнала да обиждам вкуса на другите. Поне относно мода. Нали все пак "Колкто хора, толкова и вкусове". Но явно не всички го взимат предвид.
"Колкото хора ,толкова и вкусове"

Еми аз виждам единствено ,че всеки втори е с анцук адидас... Като освен този има още един два повтарящи се модела на обличане ако не Сте забелязала на Улицата

"модната икона във Ваше лице" Ако на Вас ви трябва модна икона за да гледате от нея как трябва да се обличате на мен не Мерси ще си шляпам БОСичък

Не съм споменавал ,че съм модна икона ,ниту че претендирам за такава... То си има предостатъчно които да объркват представите на хората за модата...
Едит: И още нещо! "Хората без вкус" Вие ако си мислите ,че "звездите" се обличат по вкусът си много се Лъжете
"Ако на мен не ми харесваше, честно казано щях да си премълча, а не бих тръгнала да обиждам вкуса на другите." Нали тука се объжда стилът на Обличане на ЗВЕЗДИТЕ (някои си там актйорчета) ,които се навличат с дрешки на които цената им е в етикета ,а не в нещо друго...
"и ако някой ще критикува то поне да каже кво носи той да го видиме 9.gif " Аз нося каквото ми харесва ,а не каквото е модно или каквото носят "Модните Икони"

П.П. : read the signature.