Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fashion Style
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
ladysunshine
Имайки впредвид, че са известни и богати няма как да нямат и страхотни дрехи. А и все пак майката на Блеър е дизайнерка(май това е единственото хубаво в нея :Р). Както гледам самите актьори също се обличат доста добре. Затова в тази тема поствайте снимки на дрешките, с които са облечени нашите нови любимци и които ви харесват smile.gif
Ето първите няколко от мен:

Това сивото много ми харесава, но в момента не намирам снимка, на която да се вижда по-добре
brooke_scott
йеее, супер тема, аз мислех да пускам такава(което предполагам не те учудва wink.gif ), но ти ме изпревари...
и аз мн харесвам дрешките им , а това сивото го имам само на аватари, ама ако намеря снимка ще кача wink.gif
ladysunshine
За всеки сериал тези теми са едни от любимите ми smile.gifВяра, не ме учудва ест wink.gif
Ето го сивичкото намерих му снимка:
http://prikachi.com/files/24179m.jpg
А в тази блуза сивата направо се влюбих:

brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 30 2007, 11:57) *
За всеки сериал тези теми са едни от любимите ми smile.gifВяра, не ме учудва ест wink.gif
Ето го сивичкото намерих му снимка:
http://prikachi.com/files/24179m.jpg
А в тази блуза сивата направо се влюбих:

ммммм мн е яко тва сивичкото, а за блузката нямам думи...ех как ми се иска от някъде да си взема нещо подобно rolleyes.gif но май ще чакам до януари
ViruZzZ
ladysunshine
Етоедин тоалет, който току що намерих, който не е никак добро решение от страна на Тейлър:
http://prikachi.com/files/24495v.jpg
brooke_scott
хаха мн смешна рокля
ViruZzZ
lol това чувал ли е 18.gif 18.gif 18.gif
Bebssii
Лошото в , че на българския пазар трудно можеш да намериш такъв тип дрехи за да имаш стила на обличане на тези момичета....
ladysunshine
Цитат(Bebssii @ Oct 16 2007, 01:05) *
Лошото в , че на българския пазар трудно можеш да намериш такъв тип дрехи за да имаш стила на обличане на тези момичета....

Да, това е жлкото, въпреки че в никакъв случай нямам намерение да им копирам стила. Някъде гледах една статия с дрехите във филма и алтернативни дрехи, но пак беше от някакви марки, които ги няма в Бг. Имаше и интервю със стилиста на предаването. Ако я намеря пак ще я пусна smile.gif
MoLlY
Ето клипчето което намерих за техния fashion style http://cwtv.com/thecw/ggstyle
ladysunshine
Цитат(MoLlY @ Oct 24 2007, 17:34) *
Ето клипчето което намерих за техния fashion style http://cwtv.com/thecw/ggstyle

Тва е много готино. Определено ще следя за новости. Очакват се и други клипчета супер. Благодаря много
brooke_scott
дам, яко е wink.gif
Катeто
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/i...70517133208.jpg ето снимчица на Серина от първата серия,много ми харесва как е облечена тук smile.gif
brooke_scott
мен ми хареса как беше облечена първия път като излязоха с Дан и после на истинската им среща (като се преоблече) и на тази снимка Блейк мн яко са облякли. също в момента се сещам, че Блеър беше с мн яка рокля на Kiss On The Lips
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Nov 4 2007, 21:08) *
мен ми хареса как беше облечена първия път като излязоха с Дан и после на истинската им среща (като се преоблече) и на тази снимка Блейк мн яко са облякли. също в момента се сещам, че Блеър беше с мн яка рокля на Kiss On The Lips

Супер е роклочката на Блеър,а и на Серина е много хубавичка!
koti987
Да определено имат страхотен вкус и също така страшно сладурски дрешки!!! 4.gif rolleyes.gif
MoRJiNi_F
На снимката дето brooke_scott сложи по-горе единствено ме радва как е облечена Блейк. Другите са ми обикновени и не съвсем на място...
brooke_scott
Цитат(MoRJiNi_F @ Nov 11 2007, 15:44) *
На снимката дето brooke_scott сложи по-горе единствено ме радва как е облечена Блейк. Другите са ми обикновени и не съвсем на място...

еми аз точно нея имах предвид wink.gif
Peyton
Цитат(ladysunshine @ Sep 30 2007, 20:36) *
Етоедин тоалет, който току що намерих, който не е никак добро решение от страна на Тейлър:
http://prikachi.com/files/24495v.jpg

Май Тейлър обича да поддържава на голямите каки,защото Лейтън има същата рокля-чувал на една фотосесия само че в черно... rolleyes.gif
ladysunshine
Направо се влюбих в тази рокличка. Много ми хареса
Ето тук има някой интересни неща Цък
А тук са подредени по герои и ги има дрехите и цените им Цък
jivitu
Аааа рокличката наистина е много сладичка biggrin2.gif 4.gif
brooke_scott
С, готинка е рокличката, но нещо цвета не ме грабва., както и да е, мерси за линкчетата с клипчето и с дрешките
brooke_scott
eй на тази снимка, страшно мн ме кефи как е облечена Лейтън и най-вече ботушките й
[dEs]
ОАпределено е много готина. Ии да ви се похваля имам почти същите ботушки, само подметката е малко по висока. Иначе са същите от това което можга да видя.
Иначе на мен много не ми харесва как обличат Блеър. Някак по стара я правят с този стил на обличане.
Gossip Girl
Аз пък цял ден навивам майка ми да ми вземе едни обувки поробни на тези на Блейк, но без панделка и в черно, но тя не ги харесва. И все пак май успях.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 5 2007, 17:45) *
Аз пък цял ден навивам майка ми да ми вземе едни обувки поробни на тези на Блейк, но без панделка и в черно, но тя не ги харесва. И все пак май успях.

УОУ! доста са височки, поне тия на Блейк де, как ходиш с такива неща, аз като знам колко съм смешна дори на малък ток да се кача biggrin2.gif
Gossip Girl
Ами аз съм свикнала. 80% от обувките ми са с ток.
И за да не е оффтопик, тук и тримата са облечени страхотно. Като маниачка на тема обувки съм влюбна в чепиците на Лейтън, а Чейс е страхотен в този костюм.
[dEs]
Тцтцпда се качиш на такива токове си е предизвикателство. Аз ако се кача ще ме търсят в спешното(ако разчитам на Кубратската болница ще ме търсите в гроба направо, но отделна тема).
Иначе тази рокличка много ми харесва с която е облечена Лейтън
brooke_scott
леле Gossip Girl браво, аз и аз съм за болницата иначе biggrin.gif
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Dec 5 2007, 19:07) *
И за да не е оффтопик, тук и тримата са облечени страхотно. Като маниачка на тема обувки съм влюбна в чепиците на Лейтън, а Чейс е страхотен в този костюм.

Рокличката е готина, но не ми харесва цвета. Що се отнася до обувките на Лейтън и на мен мн ми харесват.
П.П. А за обувките на Блейк - аз на такова нещо няма начин да ходя. Имам само едни обувки на токчета ботушите ми и ми беше голям мерак да ходя на токчета, обаче в началото виждах голям зор. Те даже не са мн високи де. Добре, че вече свикнах с тях. Отначалото си мислех, че съм дала пари напразно за обувки които няма да мога да нося mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 6 2007, 14:26) *

Рокличката е готина, но не ми харесва цвета. Що се отнася до обувките на Лейтън и на мен мн ми харесват.
П.П. А за обувките на Блейк - аз на такова нещо няма начин да ходя. Имам само едни обувки на токчета ботушите ми и ми беше голям мерак да ходя на токчета, обаче в началото виждах голям зор. Те даже не са мн високи де. Добре, че вече свикнах с тях. Отначалото си мислех, че съм дала пари напразно за обувки които няма да мога да нося mrgreen[1].gif

18.gif хихи, С, помниш ли деня, когато си ги купи и вечерта се прибираш от Търново и излизаме и като се прибирахме как ходеше 18.gif като си спомня ся ми е мн смешно, ама тогава ...
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 6 2007, 18:14) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 6 2007, 14:26) *

18.gif хихи, С, помниш ли деня, когато си ги купи и вечерта се прибираш от Търново и излизаме и като се прибирахме как ходеше 18.gif като си спомня ся ми е мн смешно, ама тогава ...

Хахах помня ест 18.gif
Айде, за да не е спам ето нещо, което ми хареса
тази рокличка много ми харесва
тези ботушки също много ме кефят. Ако бяха черни щяха да са перфектни
n3v3r4o
Отвратително!

Ако това е модата... Светът отива на зле...
Gossip Girl
Благословени са хората с вкус, бил той и лош.
Аз предлагам да тръгнем всички с фусти, кринолини и налъми...Ами, кво говоря, нека шляпаме боси, по-красиво е.
"..Една сутрин баба влезе при него в обора, ....., пришляпа боса купчината тор, взе една сламка от коша и почна да си чопли зъбите.."

Или пък модната икона, във Ваше лице, ще ни изясни какво е мода?

Ако на мен не ми харесваше, честно казано щях да си премълча, а не бих тръгнала да обиждам вкуса на другите. Поне относно мода. Нали все пак "Колкто хора, толкова и вкусове". Но явно не всички го взимат предвид.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 6 2007, 20:51) *
Аз предлагам да тръгнем всички с фусти, кринолини и налъми...Ами, кво говоря, нека шляпаме боси, по-красиво е.
"..Една сутрин баба влезе при него в обора, ....., пришляпа боса купчината тор, взе една сламка от коша и почна да си чопли зъбите.."

Ако на мен не ми харесваше, честно казано щях да си премълча, а не бих тръгнала да обиждам вкуса на другите. Поне относно мода. Нали все пак "Колкто хора, толкова и вкусове". Но явно не всички го взимат предвид.

( 18.gif тва първото беше мн яко) съгласна съм и бих добавила само както се казва: "Всеки има право да няма вкус!" и ако някой ще критикува то поне да каже кво носи той да го видиме 9.gif
A_l_e_x
Ето,хората даже са направили страница за Gossip girl-ския стил:
http://community.livejournal.com/gossipgirlstyle
brooke_scott
лол! супер, мерси, че я пусна smile.gif
на тази снимка Блейк е с-р облечена
n3v3r4o
Цитат(Gossip Girl @ Dec 6 2007, 20:51) *

"Колкото хора ,толкова и вкусове" confused.gif Еми аз виждам единствено ,че всеки втори е с анцук адидас... Като освен този има още един два повтарящи се модела на обличане ако не Сте забелязала на Улицата smile.gif

"модната икона във Ваше лице" Ако на Вас ви трябва модна икона за да гледате от нея как трябва да се обличате на мен не Мерси ще си шляпам БОСичък smile.gif Не съм споменавал ,че съм модна икона ,ниту че претендирам за такава... То си има предостатъчно които да объркват представите на хората за модата...

Едит: И още нещо! "Хората без вкус" Вие ако си мислите ,че "звездите" се обличат по вкусът си много се Лъжете smile.gif

"Ако на мен не ми харесваше, честно казано щях да си премълча, а не бих тръгнала да обиждам вкуса на другите." Нали тука се объжда стилът на Обличане на ЗВЕЗДИТЕ (някои си там актйорчета) ,които се навличат с дрешки на които цената им е в етикета ,а не в нещо друго...

"и ако някой ще критикува то поне да каже кво носи той да го видиме 9.gif " Аз нося каквото ми харесва ,а не каквото е модно или каквото носят "Модните Икони" smile.gif

П.П. : read the signature.
brooke_scott
18.gif леле, ей не млъкна, тцтцттц, то и аз кво си мисля
тва, че всеки втори ходел с анцунг, не значи че и ти тряя да ходиш с анцунг, и че някой няма вкус, не означава че човека до него няма...dry.gif
и никой не е казал че тряя да гледаш от някой как да се обличаш, просто казваме кого ни харесва как са го облякли, и кой не...а за тва че си мислим че звездите сами се обличат, тряя си мн тъп за да мислиш така бе човек, всеки знае че си имат стилисти, ама тва нее проблем да харесаме иил не кво носят, нали?! айде стига вече глупости и остай хората на мира да си обсъждат кво харесват и кво не!!!
n3v3r4o
Цитат(brooke_scott @ Dec 7 2007, 17:28) *
18.gif леле, ей не млъкна, тцтцттц, то и аз кво си мисля
тва, че всеки втори ходел с анцунг, не значи че и ти тряя да ходиш с анцунг, и че някой няма вкус, не означава че човека до него няма...dry.gif
и никой не е казал че тряя да гледаш от някой как да се обличаш, просто казваме кого ни харесва как са го облякли, и кой не...а за тва че си мислим че звездите сами се обличат, тряя си мн тъп за да мислиш така бе човек, всеки знае че си имат стилисти, ама тва нее проблем да харесаме иил не кво носят, нали?! айде стига вече глупости и остай хората на мира да си обсъждат кво харесват и кво не!!!

Нали уж "Колкото хора толкова вкусове" mad.gif сега стана някой нямат някой имат mrgreen[1].gif
И "трябва да си много тъп за да мислиш така" Еми незнам вие така говорите се едно тия са в Халите секи ден да си избират дрешки и имат много добар вкус и незнам кво... и за тва помислих ,че може и така да мислите biggrin2.gif И виш ся "Остави хората на мира да си обсъждат кво харесват и кво не" Еми аз просто обсъдих на бързо с "Отвратителни са" и започнахте да ме нападате smile.gif ,а аз просто си обсъждах blush.gif
Enchanted
Цитат(n3v3r4o @ Dec 7 2007, 18:10) *
Еми незнам вие така говорите се едно тия са в Халите секи ден да си избират дрешки и имат много добар вкус и незнам кво... и за тва помислих ,че може и така да мислите biggrin2.gif

Човече докара ме до смях...Халите казваш а?!
Това,че ти мислиш ,че нещо не е достатъчно хубаво за теб,независимо със какъв вкус си е глупавото в цялата ситуация-всеки спокойно може да се огледа около себе си ,да види списанията по весникарските бутки...какъв стил виждаме там би ли ми отговорил?!Та нали боже господи всички се стараем да преличаме поне малко на звездите...
Вери,Жани,момичета моето мнение съвпада с вашето няма смисъл и аз да повтарям същото нещо,като арзвален грамофон...
П.С.n3v3r4o,моля те спри,че вярно ще станеш верен на името си!
ladysunshine
1-во отвратителни са не е обсъждане
2-ро темата си вървеше много добре докато не се намеси ти и не развали хармонията
3-то никой не си мисли, че звездите се обличат сами
4-то кой ти е казал, че подражаваме на когото и да било??? Кво пречи като видя нещо на някой известен да кажа, че ми харесва? Повече от ясно е, че няма да тръгна да давам луди пари за маркови парцалки, за да съм облечена така както някой актьор/ актриса от филм. Извинявай ама ако си мислиш, че обсъждаме дрехите им, за да им подръжаваме и веднага да отидем да си купим същотот си много зле
и последно я си пиши в другите теми и не се чуди с кого да се заяждаш. Явно имаш повече свободно време mad.gif
П.П. а относно подписа ти, който трябваше да видим май ти трябва да дойдеш на себе си
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 7 2007, 20:05) *
2-ро темата си вървеше много добре докато не се намеси ти и не развали хармонията
4-то кой ти е казал, че подражаваме на когото и да било??? Кво пречи като видя нещо на някой известен да кажа, че ми харесва? Повече от ясно е, че няма да тръгна да давам луди пари за маркови парцалки, за да съм облечена така както някой актьор/ актриса от филм. Извинявай ама ако си мислиш, че обсъждаме дрехите им, за да им подръжаваме и веднага да отидем да си купим същотот си много зле
и последно я си пиши в другите теми и не се чуди с кого да се заяждаш. Явно имаш повече свободно време mad.gif
П.П. а относно подписа ти, който трябваше да видим май ти трябва да дойдеш на себе си

хехехехех, браво С, ей мой човек си mrgreen[1].gif 10.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 7 2007, 20:08) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 7 2007, 20:05) *

хехехехех, браво С, ей мой човек си mrgreen[1].gif 10.gif

Еми аз си следях темата и коментарите още от първото му изказване, ама викам айде да не се намесвам, че ми писна да се разправям с такива, ама нали знайш, че идва един момент, в който ми писва и трудно си мълча mrgreen[1].gif
Adorkable
Все повече се убеждавам,че в този форум трябва да тичаш със стадото,иначе всички ще се заядат с теб.
Все тая,на мен само висооките обувки на Блейк ме радват,модела е много хубав.
brooke_scott
мн мило...dry.gif
A_l_e_x
Абстрахирам се от спора ви... Ей тук роклята на Блейк е страхотна и фотошопа яко е действал в гръдната област 4.gif
http://i51.photobucket.com/albums/f380/pun...pg?t=1197058855
n3v3r4o
Цитат(Adorkable @ Dec 7 2007, 20:44) *
Все повече се убеждавам,че в този форум трябва да тичаш със стадото,иначе всички ще се заядат с теб.

Има много вярно happy.gif happy.gif happy.gif
Аз обичам да съм в опозиция и не мога да разбера ,защо ми се натяква да спра от десет поста насам... Нали трябва да има спор/коментар по въпроса... Всички много увъртат и не знаят и те кво говорят... Тръгна да обяснявам на един-друг започва да ми говори съвсем различно нещо smile.gif Не ,че не мога да споря с всички едновременно просто нямам време smile.gif

"Та нали боже господи всички се стараем да преличаме поне малко на звездите..." моля те недей използвай думата "Всички" smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.