Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pushing Daisies
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
ThePinkDuck
Pushing Daisies

Година: 2007 -
Жанр: Драма
IMDB , tv.com , Офицален сайт
Ревю: Тази романтична драма ни разказва за света на Нед, най-обикновен човек, с изключение на това, че може да възкресява мъртвите чрез докосването си. Възкресените обаче могат да останат живи само 1 минута, ако не умрат пак до изтичането и, някой намиращ се наблизо ще намери смърта си. Нед решава да използва способностите си за да разгадава престъпления. Заедно с местния следовател Емерсън, възкресяват мъртви от неразкрити престъпления и прибират солени награди за работата си. Когато обаче Нед съживява стара любов, нещата започват малко по малко да се усложняват...

Лично мнение: Ами какво да ви кажа. Създателя на сериала е известен с проекти като: Стар Трек: Вояжър, "Dead Like Me" , "Wonderfalls" и "Heroes". Сериала определено си го бива. Доста е смахнат и никак не му липсва доза черен хумор. Наистина си заслужава гледането. Приеър епизода беше много готин, да се надяваме, че и нататъка ще е така. Препоръчвам го на всички любители на черния хумор, а и не само на тях... ох прияде ми се пай...

Актьорски състав:

Лий Пейс

в ролята на Нед

Анна Фрийл

в ролята на Шарлът Чарлз

Чи Макбрайд

в ролята на Емерсън Код

Кристин Ченуът

в ролята на Олив Снуук

Елън Грийн

в ролята на Вивиан

Суузи Курц

в ролята на Лили

Джим Дейл влиза в ролята на разказвача.

PRE-AIR Pushing Daisies S01E01 PREAIR DVDRip XviD-CRX@Mininova
1x01 Pie-lette (03.10)
1x02 Dummy (10.10)
1x03 The Fun in Funeral (17.10)
1x04 Pigeon (24.10)
1x05 Girth (31.10)
1x06 Bitches (14.11)
1x07 Bitter Sweets (TBA)
1x08 Smell of Success (TBA)
1x09 Rival Darlings (TBA)
1x10 12 Corpses (TBA)
1x11 Fruity Buddha (TBA)
ludoto_mimi
Eхаа, супер. Този сериал го чакам с огромно нетърпение!
Гледах pre-air епизода и очаквам, че и занапред ще е толкова добър.
Много ми харесва смесицата между реалност и измислица. Всичко изглежда като в приказка.
Чак да ти се дояде пай... biggrin2.gif
Menna
Хихихи, този сериал и аз го чаках с голямо нетърпение. biggrin2.gif
Сега ще си дръпна pre-air епизода и после ще дам мнение.
Nasi
Ей, на тъмно ме държите, никой не ми каза за този серила. Мерси отново на Еми за хубавата темичка и интересното резюме. Изглежда доста добре, ще му отделя внимание. Ще му изчакам официалната премиера тази седвица.
Nasi
Мерси за линка, бяхо го забарвила, че излиза днес. Веднага го свалям. Утре като го изгледам ще си напиша и коментара.
ludoto_mimi
Ето и Втори епизод@Zamunda за тези, които го следят.

Нямам търпение да го изгледам! rolleyes.gif
Alanna
Ааааааа втори епизод. Не знам за вас, но на мен този сериал супер много ми допада.. има нещо свежо в него ииии не мога да го си го разясня... просто многоо ме радва! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(Alanna @ Oct 10 2007, 16:30) *
Ааааааа втори епизод. Не знам за вас, но на мен този сериал супер много ми допада.. има нещо свежо в него ииии не мога да го си го разясня... просто многоо ме радва! mrgreen[1].gif

И аз съм така! Не знам защо, просто много ми харесва!
Е, вече ставаме две. biggrin2.gif

Новият епизод беше много хубав. Даже по-хубав от предишния. Дано всички са така. Този Емерсън ме убива, сега пък можел и да плете. 18.gif Ще му се обадя да ми оплете един пуловер.
Ох, като ги гледам тия пайове и огладнявам. happy.gif
Nasi
Изглежда различно, но пък нещо не ми хареса, едвам издържах първият епизод. Някой друг път като се понасъберат епизоди мога да му дам още един шанс. Ще видим.
ludoto_mimi
Трети епизод@Zamunda

Nathan_Lee
Май никой няма да се навие да праи субтитри huh.gif Лошо... glare.gif Както и да е! Филмчето е много яко smile.gif
ludoto_mimi
Новият епизод беше много забавен с онези близнаците, които крадяха от умрелите.
Умрях от смях, когато Нед и онзи другият се "дуелираха" на стълбите, беше много забавно. Или когато Чък се опитваше да издърпа Емерсън през прозореца и му викаше Пух. 18.gif "Ритай, Пух, ритай!" 18.gif
divata_airis
Ооо това е страшен сериал, просто е уникален, аз много го обичам...баси такива шемети никъде не бях виждала...КОгато зарибих и май литъл систър (която всъщност не ми е истинска сестра, но подробности) тя каза още за първия епизод : баси уби съседа и майка си...Но Мухата ще Живеее и изпадна в луд екстас...Страшен е...а Нед е голям симпатяга и цялото това не докосване с Чък...и алтернативните начини да се докосват въпреки всичко ....не, не уникално е
FrAgMaKeR
Много интересен сериал, ето целият сезон за сваляне от замунда - http://zamunda.net/details.php?id=122000&hit=1
ioanka_vt
Много свеж сериал, гледах само 1-вата серия, но много ми хареса... сега наваксвам с разни други сериали, като ги изгледам ще си допродължа с този. Жалко че няма субтитри mad.gif smile.gifsmile.gifsmile.gif
divata_airis
Аз се радвам, че втори сезон ще пускат, гадно беше така на девет епизода да увисне...
*AdDiCTeD*
Не трябва ли да се превежда "Да гушнеш букета"? laugh.gif
Иначе съм му хвърлила око откакто е тръгнал, може би ще го гледам нататък...
FrAgMaKeR

Сезон 2, Епизод 1 @ Zamunda.NET
moni_hs
Pushing Daisies - S02E05@ Zamunda.NET
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.