Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антипатични герои
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
ladysunshine
Кой герой ви е най-антипатичен и защо?
♥Didito♥
На мен ли4но за сега 4ък,струва ми се много гаден,но незнаем още има само 2 епизода
MoLlY
Абе всички ми харесват ама Серина не ми харесва външно!!!!A иначе като характер Дан много ми е странен!!!!
ViruZzZ
Гласувах за Серина,не защото ми е антипатична,а защото другите ме повече кефат от нея mellow.gif
Tedds
За сега най малко ми харесва Чък,не ми допада характера му...ии си пада някакъв такъв един гадни4ък...
Gossip Girl
На мен пък Джени ме дразни, някаква малка нагаждачка. Нито знае какво иска, нито знае как да го постигне. Само се носи по течението накъдето я духне вятъра...Поне за тези две серии изглежда точно така..

ПП. А защо пишете СерИна? Аз не съм чувала на български за СерИни. Доколото знам си е СерЕна...Американците имат много различно от нашето произношение..
brooke_scott
Цитат(Prinston Girl @ Sep 29 2007, 23:19) *
ПП. А защо пишете СерИна? Аз не съм чувала на български за СерИни. Доколото знам си е СерЕна...Американците имат много различно от нашето произношение..

aми на БГ го пишем както се 4ува на английски, а там казват СерИна и така, според мен така е по-правилно, но всеки си го пише както иска и както му зву4и правилно
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 23:31) *

aми на БГ го пишем както се 4ува на английски, а там казват СерИна и така, според мен така е по-правилно, но всеки си го пише както иска и както му зву4и правилно

emoticon1 (117).gif
vivata123
Джени.. Най мразя лиглите, които се подмазват само и само да се харесат на всички.. Тя е единствената, която ми е антипатична в сериала засега.
~●R@Li●~
На мен пък Джени ме дразни, някаква малка нагаждачка. Нито знае какво иска, нито знае как да го постигне. Само се носи по течението накъдето я духне вятъра...Поне за тези две серии изглежда точно така..

Мойто мнение е същото...а пък и е много наивна(все едно не е сестра на брат си 18.gif )
Adorkable
Джени е на 14,да не искате да има точно определена цел в живота?
Най-егоистичния персонаж е Блеър,гласувах за нея.
Катeто
и аз гласувах за Блеър...мразя мамини момиченца като нея,а пък Чук мен пък ми е забавен 18.gif пък и все пак сме гледали само две серии,нищо не се знае..
nadezhda_had
Все още може би е рано за това кой е най-антипатичен като се има предвид че са излезнали само два епизода ,но може би като за начало казвам Чък.С времето мнението ми може да се промени.
SummeR_SmiLe
Защо Чък да е гадняр ? Забавен е ..без него филма щеше много да затъпее ..Мен лично (макар че ги няма тук) са ми много анти онова японче и негърката (приятелките на Блеар) много долни едни такива ми изглеждат smile.gif поне за сега...
brooke_scott
Цитат(SummeR_SmiLe @ Oct 2 2007, 15:21) *
...Мен лично (макар че ги няма тук) са ми много анти онова японче и негърката (приятелките на Блеар) много долни едни такива ми изглеждат smile.gif поне за сега...

да, и на мен са ми мн някви безлични и смешни, ама ги няма...А за Чък - той си е гадняр няма как и ако питате защо, първото и непростимо нещо е, че се опита да изнасили Джени, така че кво повече мога да кажа...колкото и да се промени до края на филма, за мен ще си остане лошия и тва е
Gossip Girl
Цитат(brooke_scott @ Oct 2 2007, 15:48) *
А за Чък - той си е гадняр няма как и ако питате защо, първото и непростимо нещо е, че се опита да изнасили Джени, така че кво повече мога да кажа...колкото и да се промени до края на филма, за мен ще си остане лошия и тва е

Ех, значи. Нищо лично към теб, но не гледай така простовато на нещата. Не всичко е черно и бяло. Чък е лош, колкото и всички други, ако става дума. Така като гледаш отстрани е лесно да кажеш, че Чък е лош и точка, защото се е опитал да изнасили Джени. Да не би тя да не си е виновна? Вярно, млада и зелена е, но се бута, където не й е работата. Дали наистина, ако най-големият сваляч и прочут мачо от училището дойде при теб и ти каже, че иска да си говорите, ще се вържеш? Серена е още по-малко невинна. Спи с гаджето на най-добрата си приятелка, но никой не е казал, че е лоша. Нейт, също е лош, защото знае, че е влюбен в Серена, но продължава да се влачи по Блеър, за да угоди на баща си. Блеър пък прави мръсно на всички наред. Дан повярва на всички други, но не и на момичето, в което мисли, че е влюбен, това добро ли е? Защо тогава да има лош? Всички са лоши, но и всички са добри, само дето за всичко се обвинява един. Филм без ясно дефиниран злодей, не може да приемете, че съществува. Колкото Чък е лош толкова са и другите. Аз примерно, ако съм в тази среда бих приела за непростимо това, което Серена е направила, но всички са я провъзгласили за Света Серена. Дали все още има някой, който мисли например Нейтън от One Tree Hill за лош? Не мисля. Плюс това колко безсмислено щеше да е, ако всички са някакви добри, разбират се прекрасно, млади, диви и щастливи? Не казвам, че Чък е лош, просто е различен. И аз съм се натъквала на такива тийнейджъри. Всичко им е позволено и са разпуснати, искат да опитат всичко. Тук, ако някоя беше постъпила като Серена, някоя като Блеър щеше да я е пребила. И вярвам, че почти навсякъде е така.
Не всичко е черно и бяло, има сиво. Не бъдете крайни, когато съдите някой герой, който сте виждали в две серии и е много вероятно в следващите да стане съвсем различен.
brooke_scott
Цитат(Prinston Girl @ Oct 2 2007, 16:12) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 2 2007, 15:48) *
А за Чък - той си е гадняр няма как и ако питате защо, първото и непростимо нещо е, че се опита да изнасили Джени, така че кво повече мога да кажа...колкото и да се промени до края на филма, за мен ще си остане лошия и тва е

Ех, значи. Нищо лично към теб, но не гледай така простовато на нещата. Не всичко е черно и бяло. Чък е лош, колкото и всички други, ако става дума. Така като гледаш отстрани е лесно да кажеш, че Чък е лош и точка, защото се е опитал да изнасили Джени. Да не би тя да не си е виновна? Вярно, млада и зелена е, но се бута, където не й е работата. Дали наистина, ако най-големият сваляч и прочут мачо от училището дойде при теб и ти каже, че иска да си говорите, ще се вържеш? Серена е още по-малко невинна. Спи с гаджето на най-добрата си приятелка, но никой не е казал, че е лоша. Нейт, също е лош, защото знае, че е влюбен в Серена, но продължава да се влачи по Блеър, за да угоди на баща си. Блеър пък прави мръсно на всички наред. Дан повярва на всички други, но не и на момичето, в което мисли, че е влюбен, това добро ли е? Защо тогава да има лош? Всички са лоши, но и всички са добри, само дето за всичко се обвинява един. Филм без ясно дефиниран злодей, не може да приемете, че съществува. Колкото Чък е лош толкова са и другите. Аз примерно, ако съм в тази среда бих приела за непростимо това, което Серена е направила, но всички са я провъзгласили за Света Серена. Дали все още има някой, който мисли например Нейтън от One Tree Hill за лош? Не мисля. Плюс това колко безсмислено щеше да е, ако всички са някакви добри, разбират се прекрасно, млади, диви и щастливи? Не казвам, че Чък е лош, просто е различен. И аз съм се натъквала на такива тийнейджъри. Всичко им е позволено и са разпуснати, искат да опитат всичко. Тук, ако някоя беше постъпила като Серена, някоя като Блеър щеше да я е пребила. И вярвам, че почти навсякъде е така.
Не всичко е черно и бяло, има сиво. Не бъдете крайни, когато съдите някой герой, който сте виждали в две серии и е много вероятно в следващите да стане съвсем различен.

Oффф караш ма ся да пиша тука, а така ме мързи, но просто не мога да се сдържа wacko.gif
Първо аз не съм казала, че другите не са лоши, но те не са изнасилвали никога. Серина и Нейт спаха заедно но бяха пияни, поне доколкото аз разбрах. Блеър е кучка, защото всички околко нея я лъжат и никой не казва истината(в частност Серина). А за Дан, кво да ти кажа, това, че не е повярвал на Серина прави ли го лош? Човека е наивен и е страшно несигурен в отношенията със Серина и аз напълно го оправдам, както и да е, не мисля, че това го прави лош. И всичко, което изредих до тук, не може да се мери с това да те изнасилят, защото травмата от преживяване като това(преполагам мн добре знаеш) е не само физическа, а и психиска...Според мен това е едно най-лошите неща, които могат да ти се случат (като изключим убийството) неща;
Второ нищо лично, но ти кое би предпочела: приятелката ти да спи с гаджето ти, човека, когото харесваш да не ти повярва или да те изнсилятconfused.gif
Трето, аз Нейтън не съм го виждала да напада беззащитни моми4ета и да се опитва да ги изнасилва - по-скоро обратното(шеги4ка), да се друса или всякви такива dry.gif . И неговото държане в на4алото не го оправдам, но не може да се мери с това на Чък, съжалявам, но това е мнението ми
Gossip Girl
Мацко, айде по спокойно! След малко ще ми се метнеш да ме биеш.
Второ съпоставката с Нейтън беше само за пример. Той беше лошо момче, но в съвсем различен сериал. Поправи се и сега всички го обичаме. Няма проблем. Но къде сравняваш като цяло обстановката в ОТХ и ГГ? Според личното ми скромно мнение One Tree Hill е много по-нереалистичен, в сравнение с Gossip Girl. В ОТХ главно Брук и Пейтън си мотаят техния триъгълник с Лукас, а Нейтън и Хейли си решават любовните романси.
От друга страна ГГ разказва за проблемите на днешното общество като цяло. Той показва истински проблеми в реална среда. Макар че книгите на Сесили фон Зигесар спадат към чиклит-а, това не значи, че не засягат проблеми, на които всеки може да се натъкне. Серена и Нейт били пияни..Не мисля, че ги оправдава, защото някой е казал, че децата и пияните казват истината, надявам се схващаш какво имам предвид. Колкото до Блеър, съм съгласна. Но за Дан-не. Несигурен е, хубаво, но ако се надяваше да задълбочи връзката си със Серена щеше да прояви малко разбиране и доверие. Аз бих, дори и ако знам, че това си е вид изневяра и от нейна страна. Колкото до болният върпос-Чък. Какво толкова го мразите, че ми не е ясно. Такива като него под път и над път. Един път го показаха в сериал и всички взеха да му се нахвърлят. Аз живея в Петрич, за тези, които не са запознати, тук е меката на джойнта. Следователно знам какво говоря. Чък ми харесва, защото е типичното лошо момче, но е такъв защото е объркан според мен. "На хубаво, бързо се свиква.". Когато той е свикнал да получава всичко отказа на Джени, а и на Серена в кухнята, само го кара да иска повече това, което не получава. На всички ни е ясно, че ще се промени. И се надявам на всички да им е ясно, че Gossip Girl е просто сериал, мама му! Не бъдете крайни. Сериалите са, за да ни забавляват, затова сферата на бизнес, към която попадат е Entertainment. Chill!
ПП. @brooke_scott, не се дръж така нападателно сякаш съм ти нанесла кръвна обида. Нямам нищо против теб, но просто не съм съгласна с твоето мнение. Доколкото знам във форума мнението на другите трябва да се уважава и аз го правя. Все пак колкото хора, толкова мнения. Не ми се нахвърляй така.
brooke_scott
18.gif Prinston Girl бих ти отговорила, но просто не ми се занимава с такива като теб, сори...а и само за сведение, тая дето се нахвърля не бях аз
ViruZzZ
За Дан никой не е гласувал biggrin.gif Май си имаме любимец на сериала biggrin.gif
ПП.Момичета не се крайте ще има за всеки wink.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Oct 3 2007, 22:37) *
За Дан никой не е гласувал biggrin.gif Май си имаме любимец на сериала biggrin.gif
ПП.Момичета не се крайте ще има за всеки wink.gif

хехе, абе нз дали ша има за вси4ки, но поне за мен (и за Серина де) искрено се надявам blush.gif
Sobri
Цитат(Prinston Girl @ Oct 2 2007, 19:43) *
От друга страна ГГ разказва за проблемите на днешното общество като цяло. Той показва истински проблеми в реална среда.

Извинявам се много, ама ако това, което се случва в ГГ е реалният живот, то явно живеем на различни планети. Това изобщо не е реална среда. Всички в този филм си живеят в някакъв измислен свят, който се ограничава в рамките на захаросаната им представа за живот: партита, дрехи, лимузини. Всичко е фалш, лъжи, лицемерие, глезотии. За три серии забелязах само 2-3 малки подобия на искреност и някакви нормални емоции. Всичко останало бяха преструвки на група разглезени лапенца, които абсолютно нищо не знаят за живота, понеже са се вглабили до болка в измислените си проблеми. И да , "били объркани" .. Хайде, хайде, та те вече планират да кандидатстват в колеж, а дори не са наясно с тях самите и това какви хора искат да бъдат. Нещо не ми се връзва. Колкото и да са млади, поне лека представа за морал би трябвало да имат.
Вероятно с течение на времето ще се поправят и може би целият филм ще бъде точно за това как ще еволюират като хора, но така или иначе това вече е виждано в много други филми. Не мисля, че ГГ се отличава с нещо (освен с това, че създателите ги мързи да потърсят някоя качествена песен за саундтрак и за това се ограничават до "всепризнатите хитове", които вече всички сме чували 174237537825 пъти -> БАНАЛНО!).
Ако не го спрат (което не е лоша идея, но се съмнявам да стане понеже бяха вложени твърде много пари в реклама така или иначе), още от сега знам точно какво ще стане. Първи сезон може и да я докара до някъде уповавайки се на идеята да превърнем антипатичните герои в симпатични, но след това, ако има още сезони, то съм сигурна, че до края на втори сезон ВСЕКИ ще е спал с ВСЕКИ поне веднъж, двойките ще се разменят помежду си поне по 2 пъти и накрая ще бъде просто Дързост и красота. Ще дам шанс на ГГ и ще изгледам още няколко серии, но ако скоро не открия основателана причина да го гледам, просто ще си го спестя. Не мисля, че е голяма загуба.

А да, поздрави на всички, които са възхищават на герои като Блеър, Нейт и Чък - малодушни, разглезени, без капка достойство хора.. как да не ги обикнеш?! Ами няма как, понеже са красиви, нали? Щом са като топ модели, няма значение, че не струват като личности. (това беше по повод на всички в този форум, които са пуснали кометар от сорта на "голям е сладур, обичам го", но не са обърнали внимание на това какъв човек е всъщност)

P.S. ludoto_tedi, аз не искам да водя спор с никого. Това не беше мнението ми за всичко. Смятам, че ясно съм казала кои точно герои са ми антипатични и с това мнението ми се подчинява на темата. Просто по-разширено коментирах някои други неща, които са ми антипатични в целия сериал и обвързах мнението си с някои от предишните коментари. Та съжалявам, че ви ос*ах форума.
ludoto_tedi
Айде бе хора ,ако имате да спорите за тая целл си има ЛС.Айде не тука.тва е анкета за най-лош герой ,а не на кой мнението какво му е за всичко.Може ли една тема в тоя форум да не се осе*е
fNatic.
чък и джени wink.gif
ret_dani
Чък! Той има някакво супер гадно излъчване. Абе с 2 думи много ме дразни...
barbaronka
Няма перфектни хора... всеки си има по нещо, амаа някакси все още нямам някой, който да изпъква в негативен план...
N@det0
Гласувах за Чък и Блеър.Чък ми е адски противен и Блеър супер много ме дразни на моменти,но да видим как ще се развият нещата.
Enchanted
Както повечето от нас клюкарките,казвам това защото мисля че всички сме достоини да се наречем такива(много малко момчета гледат сериала не искам да се убиждат заради сравнението ми което е само и единствено в женски родbiggrin2.gif ),не харесвам Чък антипатичен ми е от самото начало...що се отнася до другя за когота гласувах,противно на някой мнения мен ми е неприятен и Нейт,като бяло петно в сериала е,безразличен е,не може да изрази мнението си както истинско ''момче'',не му стискаше да признае на Блеър какво е направил още от самото начало,а после си потърси оправдание,само и единствено защото на баща му ще му е изгодно да остане гадже с Блеър...мнението ми за него засега е такова,ще видя за напред,може и да се промени!
Чък,като цяло(изключвам начина които трябва да влияе образа му в целия сценарий и замисъл),му стиска да направи това което трябва,макар и по долен и подъл начин, той е достоен да се нарече,главно деистващо лице(представям си учудени физиономии...не не се чудете,според мен цялата тъмна страна се върти около него,затова е достоен за възхищение)....
Това беше от мен за днес! 10.gif
skrimarata
Нейт много ме дразни а отностно Чък,кво толко ви е противен тва му е ролята,а физиономията му е супер дебилна и точно тва ме радва biggrin.gif
DjuDju
И аз съм за Неит..абе ви луди ли сте smile.gif мен лично Чък много ме кефи
*AdDiCTeD*
Нейт.. казвала съм защо. И Дан не ме радваше кой знае колко, но напоследък по-бива.
A_l_e_x
С две ръце и два крака за Нейт-пълен мухльо,който дори няма представа какво иска и наранява и Блеър,и Серена(или нея поне я е наранил). Ами като иска да е с нея,да скъса с Блеър и точка-време е да спре да я лъже 14.gif
renito818
Аз гласувах за Нейт и Джени. И двамата са ми неприятни. Нейт е наистина е голям МУХЛЬО, със всяко свое действие все повевче ми пада в очите, прекалено нерешителен, безхарактерен и имам интуиция че ще стане по-зле занапред. Джени ме дразни на моменти, когато се подмазва, и не мога да преима че би направила всичко за да бъде част от "онзи" свят ...пфууу..простотия..А относно Чък ми е жал че повевчето от вас не го харесват, лично на мен ми е любимец.
[dEs]
Мен най - много ме дразни Джени. Не мога да обясня точно защо. Но самото й излъчване, вечно трябва да се подмаже изгелжда ми много двулична.
heili_^
Гласувах за Джени-на моменти ме дразни.Прави се на това което не е.
brooke_scott
ей ако можех да гласувам наново вота отива при Джени ДИРЕКТНО
ViruZzZ
Да ако можеше unsure.gif ...щях да махна вота си от Серена и да го сложа на Чък mad.gif
A_l_e_x
Към Нейт прибавям и Джени-въщата мухла като него,все гледа да се подмаже и да бъде заедно със силните,а после ги предава,само защото са малцинство. Абе типичната патка,която гледа да стане нещо. Де да можех да си променя вота
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Jan 14 2008, 21:46) *
ей ако можех да гласувам наново вота отива при Джени ДИРЕКТНО

И при мен така,Джени малка смотла тъпа biggrin2.gif
Mr. Winchester
Джени
^FANTAZIA^
От всичките Джени ми е антипатична...Причината,за която е, че гласувах против нея е ,това че не ми харесва където мазни,за да блесне ..Голяма лигла е за момента не ме впечатлява с нищо.
VeRonICa^^
Гласувах за Джени,защото в момента тя много ме дразни и ми е най-антипатична blush.gif
The_Storm
Гласувах за Чък. Героя ми е антипатичен, пък да не говоря за самия актьор.
Джени също леко ме дразни, защото е подмазвачка и се бута там, където не трябва.
nel4eto__
хмм за сега най-много ме нерви Чък...пффф отвратителен е... mad.gif 14.gif
music_girl
Има нещо във външния вид на Чък, което ме отвръщава от него и самия му начин на говорене....Хахаха знам, че е смешно, но точно затова ми е доста антипатичен....:}
fai7h
Джени dry.gif dry.gif emoticon1 (64).gif мн мн ме дразни както и всичките й там псевдо приятелки wacko.gif
*AdDiCTeD*
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 22:31) *

Те го казват дори СЪрИна.. виждаш ли разликата!?! mrgreen[1].gif
Много се наангличавате... на английски се пише Serena, съответно на български е Серена. rolleyes.gif

Нямам идея дали съм гласувала, но и да съм, надявам се да съм дала гласа си за Репичко-Нейт. worthy.gif

[репичко защото има характер и интелект горе долу колкото растението...]
Marissa Cooper
Джени ми е много противоречива - добра,гадна,лоша,дразнеща,симпатична. Блеър е направи такава,да става като нея,но тя искаше да е в тази среда и да е такава.
Чък Бас... направи доста гадости,но намирам нещо добро в него.Склонен е на промяна,просто е свикнал с този живот,така му харесва-има всичко,което иска,без едно нещо,което не може да купи.Уж е перфектен и живее чудесно,но вътрешно не е доволен и затова прави всичко,което прави. Поне така мисля аз.
lady_iz
Дан ми хипер, мега, гига антипатичен персонаж (и актьор също)
slipped^
Няма да гласувам, защото всички ме дразнят с по нещо. biggrin2.gif
Джени в началото ми харесваше, обаче в последните епизоди е пълна овца. 9.gif Ясно, че е малка, ама пък не си представям как може да е толкова тъпа и да се води по акъла на някакви, които се имат за кой знае какво. Всеки е попадал в такива моменти, когато трябва малко или много да пренебрегнеш себе си заради някои "приятели", но и всеки си носи глава на раменете и от него се очаква да я ползва! Блеър на моменти ми харесва, но в повечето случаи ми е много антипатична. Хубаво е, когато проявява характер и наистина мисли с главата си, но когато се държи като лигавото богато момиченце ме дразни ужасно много, но в крайна сметка има оправдание за някои неща, като се има предвид, че живота и не е бил винаги толкова лек. Серена/Серина или който както я нарича, като цяло ми харесва, обаче на моменти се вживява прекалено много в ролята на жертва. В началото си мислех, че Чък е абсолютен тъпак, но малко по малко започва да ме кефи. 4.gif Нейт ми хареса, когато искаше да говори открито за проблемите на баща си и когато изразява мнението си свободно, но това, което прави с Блеър е страшно глупаво.
С две думи - всички си имат и лоши черти, всички са правили грешки в миналото. Това му е якото на този сериал - няма ясно изявени добри или лоши герои, а всеки показва и добрите, и лошите си страни. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.