Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 06.10.2007
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
SoARoN
Еми хора то в блоКа ми го пише но имам малко рожден ден тогава и имам желание етака малко да се съберем да пийнем с повод само дето искам да знам приблизителен брой на желаещите за да предположа алкохола и местата.
място на събиране - спирката след моста на герджика /където обикновенно се събираме за форум срещите/
място на провеждане - в моята бърлога

за въпроси и повече информация тук!

П.П.
споменах ли да се записвате спокойно - не е с покани smile.gif
never_mind
I'm in... so far ...
fNatic.
то ако не сме ние кои ша е + пумито smile.gif
ogata
Аз ще го пропусна ... очертава ми се едно евентуално ходене до Немция за 4-5 дена smile.gif
LiQuIfY
За сега ще дойда да те уважа ако не ми мине котка път
club135
Що не черпиш по една бира на караокето по тоя повод вместо да си цапаш жилището? Не че имам нещо против купоните, ама... по-лесно ще ти е, пък и ще комбинираш 2 в 1. А и чаши ще миеш само, ако не ти стигнат парите mrgreen[1].gif
SoARoN
бе то на караокето пак ще почерпя ако успея да дойда де че много работа ми изкочи днес...иначе у дома чаши няма да мия - мластпласови ще да се ползват smile.gif
SoARoN
за всички, които не можаха да присъстват но имаха желание посетете следния адрес: http://89.215.121.248:8080/
ludoto_mimi
Big Brother 15.gif

Приятно прекарване на всички. 10.gif
Lucky Luciano
Club135: Наздраве на цялата компания от нашата компания с песента "Пратете ни бира, щото няма"...

От Петко и клуб135, които са логнати с nickname, не могат да се преименуват и никой не им обръща внимание на съобщенията...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.