Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Книгата
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3
ladysunshine
Gossip Girl
Cecily von Ziegesar

Интригантката
Сесили фон Зигесар
  • Gossip Girl
    (2002)

... С. се е върнала от пансиона. Косата й е по-дълга и светла. Мистериозните й очи сякаш крият нови тайни... ако не внимаваме, С. ще спечели учителите ни, ще носи роклята, в която не можем да се поберем, ще изяжда последната маслинка, ще разлива кампари по килимите ни, ще открадне сърцата на приятелите и братята ни, и изобщо ще ни съсипе живота, както само тя си знае.
    Aз ще внимавам. Ще бдя над всички. Очаква ни щура и дяволита година. Усещам го.
  • You Know You Love Me
    (2003)

"Време е да попълним документите си за колежа... Да не кандидатстваме в най-добрия не е допустимо, а да не ни приемат е абсолютен срам... Но аз познавам няколко момичета, които няма да се оставят напрежението да ги сломи. Все пак, никой не иска да отиде в колежа девствен."
  • All I Want Is Everything
    (2003)

С и Б решиха да се сдобрят - крайно време беше. Така де, колко време можеш да се сърдиш на човек, с когото си се къпал в началното училище? По-важното е в какво ли ще се забъркат, след като отново са заедно. Повярвайте ми, аз ще съм първата, която ще научи, а вие - веднага след мен. Нали знаете, че хич не ми бива в пазенето на тайни...
  • Because I'm Worth It
    (2003)

Февруари е и повечето градове приличат на студена, сива пустиня. Но не и Ню Йорк. Не и моят Ню Йорк. Подаването на документи за колежа приключи и е време да изпуснем парата. Добрите новини са, че се задава Седмица на модата, което означава многобройни възможности да се издокарваме до насита. А и само помислете: колкото по-късно се прибирате вечер, толкова по-бързо минават дните. Ще се видим навън!
  • I Like It Like That
    (2004)

It’s spring break and the whole crew is heading to Sun Valley for some après-ski hot tub fun. With Nate playing knight-inshining-armor to his crazy new girlfriend, Georgie, and Blair batting her eyelashes at Serena’s brother Erik, the nights will be hot enough to stave off the mountain cold
  • You're the One That I Want
    (2004)

Mailboxes all over the Upper East Side are piling up with overstuffed envelopes from the Ivy League. Will who-got-in-where distract people from the more important question: Who’s hooking up with whom?
  • Nobody Does It Better
    (2004)

Spring is here and everyone is getting out of the house-and into the Plaza. Serena and Jenny are partying in the penthouse with New York’s hippest band,The Raves, while Blair’s taken up residence to get some alone time with Nate. And if posh hotel suites aren’t plush enough, there’s always Senior Spa Day!
  • Nothing Can Keep Us Together
    (2005)

When Blair and Serena go head-to-head for the starring role in a major Hollywood movie, there’s sure to be some drama worthy of the silver screen
  • Only in Your Dreams
    (2005)

It’s the last summer before college, and love is in the air. Blair’s off to London with her new British boyfriend-who’s an awful lot like Nate. Nate’s smooching beach babe Tawny-who’s basically the anti-Blair. And Serena is half of Hollywood’s hot new pairing-as if she wasn’t smoldering on her own!
  • Would I Lie to You?
    (2006)

Serena and Blair head to the Hamptons to be resident co-muses to the super-famous designer Bailey Winter, who just happens to live next door to Nate’s beachside estate. So just how neighborly will these new neighbors get?
  • Don't You Forget About Me
    (2007)

The countdown for college has officially begun! In just ten days Blair, Serena, Nate, Vanessa and Dan leave the Upper East Side. The countdown means three things: scandalous end-of-summer parties, no-or-never kisses, and one heartbreaking goodbye.
  • It Had To Be You
    (2007)

Gossip Girl takes us back in time, to the year before Serena left for boarding school, to find out why she left and how it all began...

Книгата има две продължения: The It Girl и Gossip Girl: The Carlyles.

The It Girl
(2005)
Jenny Humphrey is the main character in this spin-off of the popular Gossip Girl Series. During her freshman year at Constance Billard School for Girls, an exclusive private school in New York City, she dangered herself by ruining the school's reputation, so consequently she is sent off to Waverly Prep boarding school. Waverly Prep is also an exclusive private school, and her mission is to do whatever, whenever; anything it takes, to become "It Girl", hence the title of the series.

(можете да разгледате корицата като цъкнете на заглавието на книгата)

Gossip Girl: The Carlyles
(05.2008)

Blair Waldorf and Serena van der Woodsen were the reigning princesses of the Upper East Side.
Until now.
In Gossip Girl, The Carlyles the inimitable Gossip Girl introduces the most fabulous sixteen year-old triplets to ever inhabit the Upper East Side. When the Waldorfs move from their apartment at the end of Don’t You Forget About Me, the Carlyle triplets of Nantucket, Massachusetts–Owen, Baby, and Peyton– move in. In the new titles of the Gossip Girl series, we will follow the Carlyles, plus three other teenagers living in gorgeous apartments, attending the most exclusive private schools– the familiar Constance Billard School for Girls and St. Jude’s School for Boys– and treating New York’s Upper East Side as their personal playground. Welcome to the new era.

Lucky for you, Gossip Girl is there to whisper all their juicy secrets…

Откъде можете да купите онлайн?
Пингвините
Хеликон

ludoto_mimi
Вече е писано по този въпрос.
Книгите са 12 (ако не се лъжа) и в България има само три от тях под заглавието "Интригантката".
MoLlY
Ами кои книги ги има...кои частиconfused.gifconfused.gif
ludoto_mimi
Ами явно става въпрос за първите три. Няма да подхванат поредицата да я превеждат от средата. huh.gif
ladysunshine
Ами съжелявам не съм видяла къде е дискотиран въпроса, но благодаря за информацията. А якой случайно да ги е чел?
demonnndays
Цитат(ladysunshine @ Sep 29 2007, 21:41) *
Ами съжелявам не съм видяла къде е дискотиран въпроса, но благодаря за информацията. А якой случайно да ги е чел?

Аз съм чела първата,много лесно се чете.Иначе книгите имат доста голяма разлика със сериала.

edit:ето така изглежда първата книга
brooke_scott
а може ли да се купи в БГ?
ladysunshine
Да аз тази корица съм я мяркала в нета. В понеделник ще погледна в книжарниците дали я има, а сега се сетих, че и в онлайн книжарниците може да има нещо. Щом има хора, които са я чели би трябвало да може да се открие в Бг
nadezhda_had
Аз съм чела и трите преведени книги ,поръчах си ги по интеренет тъй като съм от малък град и ги няма в наште книжарници.До колкото знам се прдават в книжарница Хеликон.Аз питах за книгите в книжарница Хеликон в Благоевград и ми казаха ,че в момонта и нямат и може да ми ги доставтя ,но аз реших че е по-добре да си ги поръчам по нета.Можете да намерите информация за книгите в линка ,който ще дам по-долу.Също има и информация къде можете да ги намерите.

ИнфоДар

brooke_scott
Наде, мерси мн за инфото златна си wink.gif
ladysunshine
Наде, мерси много. Аз също съм от малък град и ме съмнява, че в книжарниците ще ги има, но щом могат да се поръчват, може да си направя подарък smile.gif
Roxanne
Аз си ги купих от Хелокон. Имаше само 3-та, но си поръчах първите 2 и ми ги доставиха за 3 дни. Първата е с цена 6 лв, а другите 2 са по 7лв.
{KiSs4EtO}™
Аз преди малко си ги поръчах от нета,и утре трябва да ми ги доставят rolleyes.gif
CheerFuL-F
Цитат({KiSs4EtO}™ @ Sep 30 2007, 13:29) *
Аз преди малко си ги поръчах от нета,и утре трябва да ми ги доставят rolleyes.gif

аз си поръчах само 1-та книга като прочета нея ще си поръчам и другите smile.gif

П.П Наде мерси за инфото smile.gif
DesiTo

"It Had To Be You" ще излезе на 2 октомври 2007г.
nadezhda_had
В сайта ,който ви дадох по-горе има по 25 страници от всяка книга иможете да ги прочете и тогава да решите дали да поръчвате.Лично аз така направих.Но веднага след като ми доставиха книгие ги прочетох на един дъх.Веднъж започнеш ли я не можеш да я оставиш.

ladysunshine
Леле страхотни изглеждат книжките. Кориците са много готини, а за книгата сигурно ще е супер. Мерси много, Деси, за снимкчиците. Наде, аз въобще не бях видяла, че има 25 страници да могат да се четат, но сег аще погледна. Аз знам, че ще ми хареса и без да ги чета тея 25 страници. Много ти благодаря за инфото

Едит Имайки впредвид, че в моя малък град попринцип нищо не може да се намери, днес като влязох в книжарницата имаше книжките smile.gif Взех си първата и сег апочвам да я чета :Р
ludoto_tedi
Можете ли да ми препоръчате сайт ,от който да си я поръчам .но да не се плаща по банков запис ,а на ръка при получаване на поръчката.
{KiSs4EtO}™
Ами аз си ги поръчах от тук и съм много доволна smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 3 2007, 17:51) *
Можете ли да ми препоръчате сайт ,от който да си я поръчам .но да не се плаща по банков запис ,а на ръка при получаване на поръчката.

аз си поръчах от този сайт ,доставиха ми го със Спиди до д-2 работни дни
CheerFuL-F
на мен ми доставиха книгата днес започнах още в асансьора да чета наистина като започнеш неможеш да спреш да четеш! Страхотна е...
ludoto_tedi
Офф аз нещо не мога да се справя.Моля за помощ sad.gif
CheerFuL-F
Цитат(ludoto_tedi @ Oct 5 2007, 13:16) *
Офф аз нещо не мога да се справя.Моля за помощ sad.gif

С кое неможеш да се справиш по точно?
ludoto_tedi
Ами нещо не ми се получава нз защо.Моля ако ан някой му се занимава ддда ми пише ЛС да му дам всичките ми лични данни и да ми попълни за получаване на книгата
че аз никаква не мога да я свърша.... голям проблем с тая книга sad.gif
vivata123
Аз си ги купих от Пингвините във Варна и вече съм на втората книжка. Много яки книжки.. Жалко, че са само 3 в бг..
devon
И аз днес си купих първите 2 книжки щот бяха останали по 1 бройка само в хеликона и си викам после 3-тата.Ся почвам да чета надявам се да са интересни като сериалчето.Дано да излезнат и другите книги в бг.
ladysunshine
Днес си взех и втората книжка. Първата много ми хареса и сега нямам търпение да почна с втората. Тоест аз прочетох първите 25 страници в нета, а сега и другата част. Само да ми остане малко време.....
ludoto_tedi
Оф чесно казано бих била най-голямата фенка на света на тва сеиалче ,ако беше писано повече по книгата отколкото измислици ...Книгата е по-яка
Roxanne
Днес прочетох и 3-та книга и сега съм тъжна, че няма все още 4-та emoticon1 (24).gif
Иначе страшно много ми харесаха, особено 3-та. Допада ми това, че авторката изгражда образи, които в началото са ти неприятни, но след време, започваш да разбираш всеки един от тях и ти стават симпатични, въпреки отрицателните си черти. Няма идиализирани образи, няма черно и бяло, всичко е в сиво, точно както и в истинския живот. Нищо не искам да ви издавам, но само ще кажа, че книгата е доста различна от сериала, което си е супер, защото така и той ми е интересен и се вълнувам как ще се развият нещата там. Но от книгата мнението ми за Блеър се промени драстично и тя в момента ми е много симпатична emoticon1 (117).gif
vivata123
ludoto_tedi, няма как да не съм по-съгласна с теб.. 57.gif Книгата е много заинтригуваща и пълна с обрати. Самите герои не са чак толкова перфектни, клкото са във филма и може би, това е проблема според мен.. ^^

Колкото до книгата,
писах на издателството 'ИнфоДар' за малко информация по следващата книга и те ми писаха, че четвъртата книга ще се очаква пролетта на 2008г. Което е ок, имайки предвид, колко време е изминало от издаването на предната книжка.

Както беше написал и някой преди мен, книгите са общо 12, като 12-тата, която не е излязла още ще разказва за това, какво е станало преди Серена да избяга от вкъщи, каква точно е била причината, как се е случило всичко и как е прекарала времето си в чужбина.

Има издадена и поредица книжки 'The It Girl', които са нещо като продължение на 'Gossip Girl', но в тях се разглежда живота на Джени след като завършва и нейните нови приятелки.

ladysunshine
Тези книжки за Джени също изглеждат интересни. Иначе благодаря за инфото. Много се радвам, че продължават да ги превечждат. Надявам се да превеждат книжките и за напред, защото поне според мен има интерес към тях
devon
Хора искам да ви попитам и във ваще книги ли има объркване на страниците?Ето днес(тукощо) си четях книжката и стигнах до 128 страница при което вместу 129 следваше 97.Прегледах книжката докрай и се оказ,че на още доста места има такива обърквания.Мисълта ми е единствена ли съм или има и други като мен,които са прецакани?
nadezhda_had
QUOTE(devon @ Oct 13 2007, 14:48) *
Хора искам да ви попитам и във ваще книги ли има объркване на страниците?Ето днес(тукощо) си четях книжката и стигнах до 128 страница при което вместу 129 следваше 97.Прегледах книжката докрай и се оказ,че на още доста места има такива обърквания.Мисълта ми е единствена ли съм или има и други като мен,които са прецакани?

Жани нз защо е така.При мен имаше пък правописни грешки и изпуснати букви.
brooke_scott
аз не съм забелязала нищо подобно blink.gif
ladysunshine
При мен няма проблеми със страниците само на места правописни грешки
mIsHi{P}cHaD
а доставката колко струва? huh.gif
divata_airis
Първата така и не я намерих...нямало количества, дано Инфо дар я преиздадат. Прочетох втората на един дъх (добре че в нея се казва тва онова от първата) и сега съм на третата
ladysunshine
Цитат(divata_airis @ Oct 27 2007, 16:58) *
Първата така и не я намерих...нямало количества, дано Инфо дар я преиздадат. Прочетох втората на един дъх (добре че в нея се казва тва онова от първата) и сега съм на третата

Ти по интернет ли си ги купуваш? Защото аз си ги вземам направо от книжарницата и след като купих първата книжка заредиха още една книга първа част. А иначе в интернет сайта на пингвините пише, че е изчерпана, но я заредиха. А имайки впредвид, че съм от малък град и дори си мислех, че може и да няма въобще. Така че ако още не си проверила в книжарниците обиколи ги все някъде трябва да я има останала smile.gif
divata_airis
Гледам че си от Разград от там ли я купи? Че аз вс седмица съм там...ако кажеш че от там...евала, праштам братчетката да я купи веднага...много я искам - искам пълна колекция tongue.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Oct 28 2007, 14:49) *
Гледам че си от Разград от там ли я купи? Че аз вс седмица съм там...ако кажеш че от там...евала, праштам братчетката да я купи веднага...много я искам - искам пълна колекция tongue.gif

да, има я в Разград wink.gif
divata_airis
ООо, Боже...дано си я намеря...че ще откача иначе
ladysunshine
Цитат(divata_airis @ Oct 28 2007, 14:49) *

Да от Разград съм и като ходих последния път в Пингвините ги имаше и трите. Днес ще отида да си взема третата книжка и ще погледна дали я има първата и ще ти пиша.
Едит Преди малко ходих до книжарницата и книжката я нямаше. Казаха, че днес са я купили. Но пък си имам нова придобивка - 3-тата книжка
divata_airis
Мене братчетката ми я купи, сега като се прибера в Разград в Петък и директно я почвам, макар да прочетох - 2 и 3
brooke_scott
е браво, че си си ги намерила smile.gif
Roxanne
Някой знае ли нещо за 4-та книга? Бяха казали, че ще излиза в БГ по Коледа.

vivata123, мерси! Ще почакаме явно... dry.gif
vivata123
Ами аз бяха писала на издателството и те ми отговориха, че било запланувано следващата книга да излезе на бг пролетта.. ^^
A_l_e_x
Какво става в първите 3 книги? 17.gif
Gossip Girl
Най-общата информация:

Интригантката

... С. се е върнала от пансиона. Косата й е по-дълга и светла. Мистериозните й очи сякаш крият нови тайни... ако не внимаваме, С. ще спечели учителите ни, ще носи роклята, в която не можем да се поберем, ще изяжда последната маслинка, ще разлива кампари по килимите ни, ще открадне сърцата на приятелите и братята ни, и изобщо ще ни съсипе живота, както само тя си знае.
Аз ще внимавам. Ще бдя над всички. Очаква ни щура и дяволита година. Усещам го.

Знаете, че ме обичате

Време е да попълним документите си за колежа... Да не кандидатстваме в най-добрия не е допустимо, а да не ни приемат е абсолютен срам... Но аз познавам няколко момичета, които няма да се оставят напрежението да ги сломи. Все пак, никой не иска да отиде в колежа девствен.

Това, което искам, е всичко

С и Б решиха да се сдобрят - крайно време беше. Така де, колко можеш да се сърдиш на човек, с когото си се къпал в началното училище? По-важното е в какво ли ще се забъркат, след като отново са заедно. Повярвайте ми, аз ще съм първата, която ще научи, а вие - веднага след мен. Нали знаете, че хич не ме бива в пазенето на тайни...

Аз имам първата и очаквам да ми донесат другите две. Още не съм ги чела, защото не искат да ми ги дадат преди Коледа. biggrin.gif
A_l_e_x
А нещо за двойките? Аз знам,че в 10 книга май отново се завърта любовният триъгълник Блеър, Серена и Нейт 19.gif
WorZy
shocking.gif Те колко книги са? Аз мислех, че са 6 unsure.gif
Днес започнах първата и е много яка, а иначе съм си взела и втората, дано само да имам време да ги прочета wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.