Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Джени и Дан
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Персонажи
Gossip Girl

Причини да ги харесваме:

1. Защото те се мотаят заедно.
2. Защото той винаги я защитава.
3. Защото той я спаси.
4. Защото тя винаги му звъни, когато е в беда.
5. Защото те имат най-готиня баща.

Аватари:

by glance18, FF

by mylu, FF

Лично Мнение
:
Много харесвам тяхната връзка. Ако имах брат бих искала да е същия като Дан. Той е мил, сладък, чаровен, винаги я пази. Направо е очарователен. Тя е малка, неопитна и изпада в беди, но си има батко, който да я защитава. Надявам се по-нататък да не им скапят връзката.
brooke_scott
напълно покрепям Prinston Girl, и аз ако имах по-голям брат бих искала да се отнася по същия на4ин, но самия Дан не го искам за брат поради други при4ини wink.gif Джени е голяма сладурана също, но наистина е малко наивна и нз какво щеше да прави ако го нямаше Дан да я защитава
ViruZzZ
Да ако и мойта по-малка сестра беше като Джени - цена нямаше да има biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 18:49) *
напълно покрепям Prinston Girl, и аз ако имах по-голям брат бих искала да се отнася по същия на4ин, но самия Дан не го искам за брат поради други при4ини wink.gif

Ейй значи знаех си, че точно това ще кажеш smile.gif хихих
И Дан. и Джени ми харесват. Наистина е много готино, че са толкова близки. Така че подкрепям и Вяра и Prinston Girl(бтв как да ти викам накратко)
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 29 2007, 20:41) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 18:49) *
напълно покрепям Prinston Girl, и аз ако имах по-голям брат бих искала да се отнася по същия на4ин, но самия Дан не го искам за брат поради други при4ини wink.gif

Ейй значи знаех си, че точно това ще кажеш smile.gif хихих
И Дан. и Джени ми харесват. Наистина е много готино, че са толкова близки. Така че подкрепям и Вяра и Prinston Girl(бтв как да ти викам накратко)

ееее колко съм прозра4на за теб... biggrin2.gif имах си аз както си 4етем мислите обикновено wink.gif
ViruZzZ
10х за авчетата tongue.gif Много са готини tongue.gif
Катeто
олее и аз да имах един такъв брат blush.gif абе много са яки заедно,много радват...те са ми любимците от сериала,пък и баща им е толкова готин 18.gif
Enchanted
Moмичета мисля че всяка от нас,би се задоволила и с гадже като Дан,ако си няма такъв брат 18.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 9 2007, 17:11) *
Moмичета мисля че всяка от нас,би се задоволила и с гадже като Дан,ако си няма такъв брат 18.gif

определено mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 9 2007, 16:11) *

хахах абсолютно :Р
barbaronka
Наистина имат перфектната връзка брат <-> сестра ;] И супер готин баща също... Мн ми харесва, че си имат доверие, разбират си и си помагат... а и са забавни tongue.gif
lyoni
няма да откажа за брат като Дан 10.gif 10.gif
koti987
Дам много е сладък biggrin2.gif rolleyes.gif mrgreen[1].gif И Джени е много сладка обаче много наивна unsure.gif
mimsity666
Цитат(koti987 @ Nov 4 2007, 22:50) *
Дам много е сладък biggrin2.gif rolleyes.gif mrgreen[1].gif И Джени е много сладка обаче много наивна unsure.gif

Stra6no sladki sa...perfeknite otno6eniiq m/u brat i sestra...iskam i moit otno6eniq s malkoq da sa takiva kato pootrasne... rolleyes.gif
sophia/bruk
да определено са супер брат и сестра.Аз имам брат и мога да кажа,че той прилича на него защото винаги ме защитава и държи много на мен както и аз на него.
Marissa Cooper
Харесва ми,че се подкрепят и държат един на друг. Взамимоотношенията брат-сестра са мн добре застъпени тук,а не както в повечето филми да не се понасят. Той винаги я защитава, тя му помага..Има уж някаква равнопоставеност,но той я "закриля" повече,а и е по-голям. Само незнам как ще стане сега като Джени започва да става Блеър2
Bloody_Tears
Цитат(ViruZzZ @ Sep 29 2007, 19:55) *
Да ако и мойта по-малка сестра беше като Джени - цена нямаше да има biggrin2.gif

Искаш по-малката ти сестра да е като Джени?! blink.gif shocking.gif

Аз бих се гръмнала, ако по-малката ми сестра беше такова същество като Джени blink.gif mrgreen[1].gif В началото ми се струваше миличка, но в последстие ми стана най-антипатична от всички. Ибаси дитето ле shocking.gif mrgreen[1].gif Иначе са много сладки брат и сестра rolleyes.gif Дан много я защитава, страхотен брат е. Винаги й помага, когато има нужда. Напомня ми за моя брат biggrin2.gif Само дето моя е по-ревнив от Дан 18.gif
ViruZzZ
Цитат(Bloody_Tears @ Jun 1 2008, 12:33) *
Цитат(ViruZzZ @ Sep 29 2007, 19:55) *

Искаш по-малката ти сестра да е като Джени?! blink.gif shocking.gif

Хаха, виж датата xD А и като се замисля и сега бих искал да е на мястото на моята сестра (не знаеш какво имам вкъщи ;]) А и важното е, че колкото и да беше, гадна, тъпа, противна, кучка и всички други там определения дето ще и дадете , после се осъзна "Край спирам, ти ме победи, изгубих прекалено много в тази игра" тея думи направо ми влязоха под кожата, а и да не забравяме защо стана такава ;]
djesito
Ами отношенията им са перфектни.Дан като брат абсолютно винаги й помага,съветва и защитава,защото Джени както вече споменахте е доста наивничка..така че Дан определено й помага доста.Сладки са като брат и сестра,поне според мен.
Bodyguard
Ба бих дал всичко за да имам по-малка сестра вместо моя тъп по-малък брат mrgreen[1].gif
moni_hs
Много добре са разбират и наистина много си помагат, но от двамата повече ми харесва Дан biggrin.gif
elitu
Дан е невероятен като по голям брат.А двамата като цяло са големи скици.
ZuZka yeah
И аз искам да имам сестра като нея! Готина мадама е.
brave little toaster
Много харасвам връзката им.Страхотни са.Винаги се подкрепят,съветват се един друг.Дан е две в едно-перфектното гадже и перфектния брат.
caprice
Брат и сетра които имат неразривна връзка..Дан като по-големия брат я пази и се опитва да я защити от грешките,които тя би допуснала, но тъй като тя е по-малка трудно се съобразява с него, въпреки че накрая тя пак се допитва до него..хубаво би било ако имах брат..по-голям и той притежаваше поне малко от качествата на Дан..наистина добре подбрани герои..като реални са..нещо,което е само в плюс на целия сценарии на филма wink.gif
naley_
Ух,колко са ми сладкии blush.gif Страхотно семейство са 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.