Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Серена и Дан
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
brooke_scott
Дан и Серена

Ами това е за Серина и Дан, вси4ки знаете кои са и колко са сладки, тук можете да обсъждате вси4ко свързано с тях: Мненията ви за тях като двойка и дали ще успеят да устоят на вси4ки пре4ки пред тях, като отношенията м/у родителите им и разли4ните слоеве на обществото, в които живеят, враговете им, проблемните (бивши)приятели на Серина и т.н.

Дан Хъмфри - момчето от другата страна;
Бруклинският аутсайдер и амбициозен писател;
духовит, умен, романтичен, загрижен, красив и неуспоримото добро момче.

Серена Ван Дер Удсън - типичния пример за лошото момиче станало добро;
Принцесата на Горен Ийст Сайд и "It" момичето;
Изискана, руса, прекрасна, дръзка, изящна.

Фенове:

1. brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka
12.Jemma
13. Enchanted
14..:PeYtOn_SawYeR:..
15 lyoni
16. Marissa Cooper
17. vesko_oth_fen

credit art: FF

Пен и Блейк

CheerFuL-F
Много си подхождат и са супер сладки заедн0 smile.gif

2.CheerFuL-F
Jolly_GirL
И на мене страшно много ми харесват smile.gif Е... нормално е да има някакви препядствия срещу тях,но се надявам да успеят да се задържат заедно,защото наистина са големи сладурковци happy.gif

1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
ladysunshine
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
Много са готини двамата, дано да продължат да са двойка
Tedds
Много ме кефят двамата,големи са сладуриsmile.gif
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
Ali8
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8

и аз съм им голям фен,много са сладки 4.gif
sulu
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu

Ми на мен ми е адски симпатичен Дан(който много ми напомня на Карев от "Анатомията на Грей") и преполагам, че именно той ще помогне на Серена в промяната й за добро, защото сама едва ли ще се справи в предвид каква й е средата.Много са сладки заедно нищо, че досега не са били двойка в действителност
mimi_k5
8.mimi_ k5
супер много са сладки заедно
Катeто
worthy.gif любимата ми двойка в сериала,надявам се да останат заедно,между другото и на мен Дан ми прилича на Алекс от анатомията rolleyes.gif
♥Didito♥
Ооо,да много са ми сладки заедно поне за сега незнам какво ще стане по нататък rolleyes.gif
^HiLaRy_DuFF
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
♥Didito♥
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
barbaronka
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka

Мноого са сладки според мен... мн си отиват и съм сигурна, че нещата ще се получат между тях wink.gif
brooke_scott
Цитат(barbaronka @ Oct 16 2007, 16:34) *
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka

Мноого са сладки според мен... мн си отиват и съм сигурна, че нещата ще се получат между тях wink.gif

ами дано на филма да се получат и да не стане като в книгата dry.gif
brooke_scott
Цитат(barbaronka @ Oct 16 2007, 16:34) *
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka

ами дано на филма да се получат и да не стане като в книгата dry.gif
ladysunshine
Еее след последната серийка съм доволна. Много ми хареса края с тях двамата. Страхотни са и дано да не ги разделят
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 14:43) *
Еее след последната серийка съм доволна. Много ми хареса края с тях двамата. Страхотни са и дано да не ги разделят

и аз се надявам да не ги разделят, ама ша видим
jemma
Много са сладки и аз ви подкрепям с това да не ги разделят! rolleyes.gif

12.Jemma
Катeто
С всяка серия ги харесвам все повече и повече rolleyes.gif
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka
12.Jemma
13..:PeYtOn_SawYeR:.
Enchanted
Нека добавя и моя милост,защото двамата са сладки заедно и Дан ми е любимец от този сериал!
+nepokornata_princesa
brooke_scott
както си разглеждах едно форумче и попаднах на ТоВа wOw!!!
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 3 2007, 16:10) *

Ааа супер smile.gif За доста от филмовите двойки има такива причини из нета и мн ме кефи да ги чета. Много са готини. Мерси за линкчето, В. worthy.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 3 2007, 16:13) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 3 2007, 16:10) *

Ааа супер smile.gif За доста от филмовите двойки има такива причини из нета и мн ме кефи да ги чета. Много са готини. Мерси за линкчето, В. worthy.gif

нп smile.gif ами да, ако намеря за другите ще постна wink.gif
lyoni
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka
12.Jemma
13..:PeYtOn_SawYeR:..
14 lyoni

аз сам им много голяма фенка много ме кефят и дадно не ги разделат щот са много сладки
koti987
много много ме кефят абе сладурчета biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
mimsity666
Цитат(koti987 @ Nov 4 2007, 23:11) *
много много ме кефят абе сладурчета biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

MnOgO Sa SlAdKi ZaEdNo..MnOgO Me RadVat..a KolKoTo Do Dr..aKo Se ObI$aT I Ne Gi InTeReSuVa dr..6tE sE SpRaVqT... smile.gif
Marissa Cooper
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka
12.Jemma
14 lyoni
15. Marissa Cooper
A_l_e_x
Незнам дали знаете,че Пен и Блейк са двойка и в живота. Много са сладки,ето няколко снимчици

brooke_scott
йей, то мн отдавна се говореше, ама поне аз лично не ябх виждала снимки 3.gif както и да е, мн се радвам за тях, супер са! дано да не се разделят скоро и да не свършат като вс холивудски двойки, щото мн си отиват 3.gif happy.gif
ladysunshine
Супер много се радвам да го чуя. Може да не харесвам много Дан и Серина като двойка, но по отделно и двамата актьори много ме кефят и много им се радвам.
secretk
На мен ми хaресвaт кaто двойкa кaкто във филмa, тaкa и в животa, много сa слaдки smile.gif
djesito
Ооооооо супер супер супер сладки са заедно,а и в сериала много ми харесват като двойка.Честно казано не знаех,че са заедно и в реалния живот,дори не съм предполагала!!!Много се радвам за тях.Дано останат заедно,защото са безкрайно сладки.
vesko_oth_fen
1.brooke_scott
2.Cheerful-F
3.Jolly_GirL
4. ladysunshine
5.[TeDиТо]
6.Ali8
7.sulu
8.mimi_ k5
9.^HiLaRy_DuFF
10.brooke_23
11.barbaronka
12.Jemma
14 lyoni
15. Marissa Cooper
16. vesko_oth_fen

супер са !!! smile.gif
Катeто
http://youtube.com/watch?v=CjA6Vp_CQnA&feature=related Тъкмо намерих клипчето и се надявах да ви зардвам иии естесвено са ме изпревалили biggrin2.gif И все пак и аз да си кажа че ужасно много ги харесвам заедно worthy.gif
Steph
1. brooke_scott
2. Cheerful-F
3. Jolly_GirL
4. ladysunshine
5. [TeDиТо]
6. Ali8
7. sulu
8. mimi_ k5
9. ^HiLaRy_DuFF
10. brooke_23
11. barbaronka
12. Jemma
13. .:PeYtOn_SawYeR:..
14. lyoni
15. Marissa Cooper
16. vesko_oth_fen
17. Steph

Дано във втория сезон се съберат...
А актьорите супер много ме радват, че са заедно в живота.. Много са сладки! rolleyes.gif
moni_hs
1. brooke_scott
2. Cheerful-F
3. Jolly_GirL
4. ladysunshine
5. [TeDиТо]
6. Ali8
7. sulu
8. mimi_ k5
9. ^HiLaRy_DuFF
10. brooke_23
11. barbaronka
12. Jemma
14. lyoni
15. Marissa Cooper
16. vesko_oth_fen
17. Steph
18.moni_hs
fenkanabrooke
1. brooke_scott
2. Cheerful-F
3. Jolly_GirL
4. ladysunshine
5. [TeDиТо]
6. Ali8
7. sulu
8. mimi_ k5
9. ^HiLaRy_DuFF
10. brooke_23
11. barbaronka
12. Jemma
14. lyoni
15. Marissa Cooper
16. vesko_oth_fen
17. Steph
18.moni_hs
19.fenkanabrooke
Inagr
След като изгледах първи сезон, се чудех защо ми харесва държанието им и чак като прочетох, че са гаджета разбрах. То просто е същото като Чад и София. Много ги харесвахме, защото си личеше, че се обичат.

Малко извън темата, но обратното: Чад и Хилъри като се целуват е все едно брат и сестра се натискат.

И така де много са сладки Серена и Дан и ми е интересно какво са измислили сценаристите за новия сезон. Ще има перипетии, но накрая ще са заедно сигурна съм.
Bodyguard
хаха много се кефя за тях, че са двойка и в живота, но сезона свърши малко тъпо. Очаквах да бъдат заедно и лятото mad.gif
moni_hs
Цитат(Inagr @ Jul 29 2008, 13:41) *
След като изгледах първи сезон, се чудех защо ми харесва държанието им и чак като прочетох, че са гаджета разбрах. То просто е същото като Чад и София. Много ги харесвахме, защото си личеше, че се обичат.

Малко извън темата, но обратното: Чад и Хилъри като се целуват е все едно брат и сестра се натискат.

И така де много са сладки Серена и Дан и ми е интересно какво са измислили сценаристите за новия сезон. Ще има перипетии, но накрая ще са заедно сигурна съм.

Подкрепям напълно! worthy.gif
elitu
Противоположностите се привличат.Много сладка любовна история.Дано пак да се съберат във 2 сезон.
Mai4et0
Според мен няма да се съберат, не знам някак не ги виждам заедно.. С всички тия лъжи в първи сезон, една връзка се базира на доверие, което те си нямат wink.gif Но кой знае ...
za_psihoto^f
Мноооого тъпо свърши първи сезон...Нямам думи blink.gif Просто си личеше, че са двойка и в живота поне според мен и най-добрия актьор едва ли ще може да го докара тоя влюбен поглед blush.gif А за сериала наистина се надявам да се съберат...просто трябва да са двамата smile.gif
verity
Много са сладки двамата въпреки 4е не са ми любимата двойка в сериала (да живеят Блеър и 4ък laugh.gif ) Радвам се 4е са заедно и в истинския живот но не ги виждам за в бъдеще заедно в сериала dry.gif Мисля 4е връзката им няма да издържи на вси4ките разли4ия по между им.Постоянно ще се карат и сдобряват...мисля 4е ми напомнят на Мариса и Раян от The O.C. Е все пак се надявам накрая да има Happy End biggrin.gif
fenkanabrooke
naley_
Адски много ги харесвам като двойка 4.gif
20.naley_
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.