Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ед Уестуик
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
Gossip Girl

Ед Уестуик е роден през 27 Юни 1987 в Хертфордфир, Англия. Появявал се е в сериали като Doctors, където играе Холдън Едуардс, Casualty, където играе Johnny Cullin и Afterlife, появявайки се като Darren. На голям екран сме го виждали в Children of Men, Breaking и Entering and Son of Rambow.

Чък Бас е богат и арогантен млад мъж, който максимално се наслаждава на всички удоволствия предоставени му от лукса, в който живее-дрога, алкохол и секс. Той знае, че факта, че е богат кара всички да му се кланят и да изпълнват желанията му, и затова прави каквото си реши. Чък изпада в близки сексуални отношения с Джени и Серена, но всъщност никой не знае каква е ориентацията му.

Инфо: Аз

Лично Мнение:
В първи епзиод ми беше антипатичен, но във втори започнах да го харесвам. Той е толкова арогантен и разпуснат, че съм на 100% сигурна, че ще го променят. Винаги най-лошите персонажи ги правят дорби. Иначе и Ед не е за изхвърляне, симпатяга е.

Фенове:
1. ZuZka yeah
2. Gossip Girl
3. mimetyyy
4. hristin4e
5. ~RoRyYy~
6. fenkanabrooke
7. moni_hs
8. ShAkEr
9. vasinka_{P}
10. oth_fenka*
11. brave little toaster
ViruZzZ
10х за инфото на всички герои tongue.gif
brooke_scott
нещо мн ме дразни тоя, и не ми харесва нито външно, нито героя му, въобще ми е страшно антипати4ен, но трябва навсякъде да има някой такъв, няма как...
ladysunshine
Ами Чък не ме кефи особено. Външно не е хубав, а и по характер е гаден. Аз подозирам, че ще стане добричък. Както и Prinston Girl каза повечето гадняри ги променят, а и аз да добавя в повечето случаи се променят заради момиче(в този случай това не е изключено)
CheerFuL-F
Голям сладур е biggrin2.gif обаче не ме кефи в сериала като персонаж smile.gif
Jolly_GirL
На мене нито самият той ми харесва,нито персонажът му.....е,не че е грозен ама просто...де да знам никакво хубаво излъчване не намирам в него rolleyes.gif
lemmy
Кво ми става, само по лошите момчета си падам напоследък хахах
Ама тоя Чък е голям сладур и е мноу гаден хаха тва ме кефа най-мноу хахаха rolleyes.gif 18.gif
vivata123
Bucky, напълно те разбирам.. mrgreen[1].gif

И аз нещо в последно време само 'лоши момчета' заглеждам..
А Чък определено е такъв и точно това ми харесва в него. Някак контрастира сред другите, пък и е симпатяга..
happy.gif
{KiSs4EtO}™
мн добре си играе ролята,само понякога ме дразни когато почне да говори едно мазникаво biggrin.gif
ladysunshine
Чък се оказва, че може да е и добър. Поне със сигурност знаем, че е добър приятел на Нейт( Съдейки по последнта серия, в която му помогна да се измъкне)
DjuDju
абе не е кой знае какво ама мен пък почна да ме кефи biggrin.gif
Roxanne
Британски акцент, вокал на група, държи на приятелката си-голям сладурчо emoticon1 (11).gif
brooke_scott
Цитат(Roxanne @ Oct 15 2007, 19:18) *
Британски акцент, вокал на група, държи на приятелката си-голям сладурчо emoticon1 (11).gif

тай ли confused.gif не знаех, че е вокал shocking.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 15 2007, 18:35) *
Цитат(Roxanne @ Oct 15 2007, 19:18) *

тай ли confused.gif не знаех, че е вокал shocking.gif

И аз не знаех. За каква група става въпрос, че явно нещо съм изостанала confused.gif
Roxanne
DesiTo е дала информация в темата за 1 сезон , там има едно клипче с интервю на Ед, където обяснява за групата,но за съжаление не й чух точно името.
Bebssii
Има нещо много мръснишко и бунтарско в това момче....определено ми харесва. wink.gif
barbaronka
Мен също ме кефи... мноооого при това... 10.gif Може би като излъчване... а също и това, че е тооолкова самоуверен..
Roxanne
Групата на Ед http://www.myspace.com/thefilthyyouth
brooke_scott
Цитат(Roxanne @ Oct 20 2007, 00:31) *
Групата на Ед http://www.myspace.com/thefilthyyouth

мерси
Gossip Girl
Ели, мерси много. Музиката им е жестока. Много е весела. Типично английска, но е много приятна за ухото. Особено тази Boy Don't Smoke е страхотна.
Много ще съм благодарна, ако някой даде и от някъде за download.
ladysunshine
Мерси за линка. Не е лоша музиката им, става
*AdDiCTeD*
Той (и Блеър до някаква степен) ми е любимец, може би защото обичам ярките образи, а той е.. най-характерен така да се каже. Пък и още докато гледах снимките той ми стана най-симпатичен.. = ))
renito818
Голям симпатяга, наистина се откроява може би затова и той ми е любимец.
MoRJiNi_F
Чък = Феникс biggrin.gif Същата секс машина е и той ,дори очаквам да иска нещо повече от Блеър ,а тя да се дърпа ,пък той понеже е непримирим ,де ли де да подлее biggrin.gif Ма не 'нам smile.gif
Въпреки че ми е много жал за него ,когато баща му го третира и отблъсква. Направо ми иде да го разгушкам happy.gif
Сега не знам защо не си носи вече шалчетата ,но това ще му е грешка. Много му тичкат happy.gif
ladysunshine
Както и предположих Чък ще го променят, заради момиче smile.gif И момичето е Блеър.Много се радвам за тях. Отдавна ги чаках като двойка. Много ми е забавен Чък напоследък нали е влюбен 18.gif Обаче е и доста манипулативен героя. Първо убеждава Нейт да зареже Блеър(а уж са най-добри приятели), а после и Блеър, че Нейт не струва 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 16 2007, 15:19) *
Както и предположих Чък ще го променят, заради момиче smile.gif И момичето е Блеър.Много се радвам за тях. Отдавна ги чаках като двойка. Много ми е забавен Чък напоследък нали е влюбен 18.gif Обаче е и доста манипулативен героя. Първо убеждава Нейт да зареже Блеър(а уж са най-добри приятели), а после и Блеър, че Нейт не струва 18.gif

че да е казал нещо невярно на Б и Н biggrin2.gif
^Mim0zKa^
...абее.. rolleyes.gif тоя Чък.. мн взе нещо в последно време да ме привлича 18.gif mrgreen[1].gif ...Мн голям маняк е.. и е ярък и забележим герой.. което още повече ми харесва а тфа пък че е арогантен , богат и надменен още повече ..ахахахахха ! лошото явно ме привлича.. blush.gif
П.С мм ако се събере с Блеър пак ще съм доволна щото им се кефя а и си отиват smile.gif
Nathan_Lee
Не знам къде сте търсили за рожденна дата, ама явно не сте погледнали на най-явното място - тук. Момчето е родено на 27 юни, зодия Рак, на 20 години biggrin2.gif
Gossip Girl
Хехе, надали има човек, който да не провери първо в IMDb. Просто допреди няколко седмици датата я нямаше там. Може и аз да съм била окьоравяла частично, де.
Катeто
Май си имаме все общ любимец,а? Абе лощите момчета най-привличат момичетата както се вижда,много по-готин изглежда дори само на снимка от ангелското личице на Нейт,нямам нищо против него де rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 25 2007, 21:26) *
Май си имаме все общ любимец,а? Абе лощите момчета най-привличат момичетата както се вижда,много по-готин изглежда дори само на снимка от ангелското личице на Нейт,нямам нищо против него де rolleyes.gif

така е, ама мн зависи от самото лощо момче, щот например м/у Чък и Дийн има мн мн.... огромна разлика, просто са съвсем различни класи biggrin2.gif
VeRonICa^^
Най-якото момче в целия сериал.Много си го обичкам wub.gif ,въпреки,че в началото беше гаден,след моментите си с Блеър и други неща,той е дъ бест за мен worthy.gif worthy.gif worthy.gif
A_l_e_x
Човекът е много секси. Особено като гледам като Чък,обичам лошите момчета biggrin.gif Иначе Ед изглежда мил на фотосесиите
VeRonICa^^
Цитат(A_l_e_x @ Jan 18 2008, 21:11) *
Човекът е много секси. Особено като гледам като Чък,обичам лошите момчета biggrin.gif Иначе Ед изглежда мил на фотосесиите

Дам,страхотен.Най-якият wub.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
pinko_z
Ми ... гаднярче tongue.gif какво друго може да се каже за него happy.gif
jivitu
Цитат(pinko_z @ Jan 29 2008, 01:03) *
Ми ... гаднярче tongue.gif какво друго може да се каже за него happy.gif

Гаднярче,гаднярче...ама секси гаднярче biggrin2.gif blush.gif
^^HeLa^^
По-скоро бих сравнила Чък с Нейтън(ОТХ), мисля си че сега да -арогантен е, разглезен е, баща му се държи зле с него, но мисля че скоро и на него ще му намерят момичето което да го промени, заради което да стане пълната своя противоположност. Поне така си мисля де, но за протокола да отбележа че на мен и в сегашната си роля на гаднярчето ми допада като персонаж, доста раздвижва обстановката, с интригите които плете.
brooke_scott
Цитат(^^HeLa^^ @ Jan 31 2008, 19:21) *
По-скоро бих сравнила Чък с Нейтън(ОТХ), мисля си че сега да -арогантен е, разглезен е, баща му се държи зле с него, но мисля че скоро и на него ще му намерят момичето което да го промени, заради което да стане пълната своя противоположност. Поне така си мисля де, но за протокола да отбележа че на мен и в сегашната си роля на гаднярчето ми допада като персонаж, доста раздвижва обстановката, с интригите които плете.

проблема е, че Нейтън се влюби в Хейли, която беше добро момиче и това го стимулира да се промени, а Чък си пада по Блеър, която не е особено добричка wink.gif и за тва мисля че няма да се промени Чък
James Lafferty fan
Незнам ама тоя пич има адски SEXY поглед rolleyes.gif просто е the best
~RoRyYy~
Mmm Bad Boy (h)(h)(h)
Marissa Cooper
И мен в началото ме дразнеше, обаче после като го сравнявах с Чейс... има нещо по-така в него.Чейс има някакво детско симпатично излъчване и пак е хубав, обаче Ед е като мъж.. Ако трябва на външен вид да говорим.
Иначе ми харесва как играе.. Има една физиономия, която прави с устата си biggrin.gif
fenkanabrooke
Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 19 2008, 18:38) *

Чък е супер просто, няма друг като него. Стана ми любимецццц!!!!!
or1g1nal
На мен отначалото не ми харесваше, но сега адски много ме радва и няма спор, че е секси biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
^HiLaRy_DuFF
Постнах това мнение в темата за Джеймс Лаферти,но реших и тук,защото може да има фенове на Чък,които не гледат One Tree Hill.Ед ще участва във филм с Джеймс(ОТН) и Бриана (Step up 2 the streets),който се казва S Darko.Филмът ще излезе през 2009.
Marissa Cooper
♥Didito♥
Най-любимия ми персонаж, заедно с Блеър mrgreen[1].gif Ед е страхотен, а за Чък да не говорим. Всичко ми харесва в него - визия, глас, характер. wub.gif
ZuZka yeah
И аз съм му голяма фенка на Ед, много е чаровен, а за Filthy Youth мога да кажа, че правят много добра музика, но за съжаление не са много популярни, доколкото знам свирят само по клубове в Лондон. happy.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ May 25 2008, 22:12) *
Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 19 2008, 18:38) *

Чък е супер просто, няма друг като него. Стана ми любимецццц!!!!!

worthy.gif worthy.gif
Bodyguard
Отначало ми се стори ,че той ще е черната овца в сериала ,но после стана печен и започна да помага на приятелите си (respect)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.