Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тейлър Момсен
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
Gossip Girl

Тейлър Момсен е родена на 26 Юли 1993г. в Сейнт Луис, Мисури. Тя започнала професионалната си кариера на 3 годишна възраст в реклами за Shake N' Bake. По-късно получила роля в The Prophet's Game, а през 2000 г. изиграла Синди Лу Ху в How the Grinch Stole Christmas.. През 2002 се завърнала с два филма-Hansel & Gretel, играейки Гретел, и Spy Kids 2: Island of Lost Dreams, като Александра, дъщерята на президента. В последно време Момсен се появява на голям екран за Doubting Thomas, Saving Shiloh и Underdog.

Джени Хъмфри като закрилническият си брат, Дан, и Джени е творец. Вдъхновена от най-известното момиче в училище Констанс Билиард-Серена, Джени решава да заприлича на нея. На 14 години вече е свободна и амбициозна, насочена към трофея за пчела майка, или най-популярната в училище.

Инфо: Аз

Лично Мнение:
Не я харесвам. В първи епизод ми беше що годе симпатична, но после се показа в лоша светлина с това нагаждане с този и с онзи. Надявам се да я променят по време на сериала, защото засега ми е антипатична.
Иначе Тейлър е по-малка от мен с 13 дни, но не може да се каже, че й личи.

Фенове:
1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke
3. traiana
4. badbaby22
5. moni_hs
ViruZzZ
WOW,
тя е по малко от мене с цяла година и 18 дни ,ама вярно не и личи blink.gif , а аз си помислих,че е някъде около 17 biggrin2.gif Инач на външност ми харесва ама като характер 9.gif biggrin2.gif
brooke_scott
ами сладка е, ама още не ми е направила впе4атление героинята й
ladysunshine
Джени ми харесва. Малко ме издразни във втори епизод, но мисля, че ще се поправи smile.gif

П.П. Благодаря на Prinston Girl, че бързо ми изпълни поръчката worthy.gif
Jolly_GirL
Ха...тя е по-малка и от мене shocking.gif Нещо във втори епизод и на мен ми направи лошо впечатление,наби ми се в очите като типично ''материално момиче'',но се надявам в следващите епизоди да се осъзнае smile.gif
qwe123
Ами още като видях, че е на 14 и shocking.gif Ако трябва да съм честна, даже във втори епизод не ми направи лошо впечетление... Кефи ме момичето biggrin2.gif Мисля, че тя просто иска да е част от света на богатите и да има всичко, което имат и те. Не видяхте ли колко беше очарована от факта, че гардероба на Блеър е по-голям от къщата им (май така беше). За напред като нищо да се събере с някое от момчета biggrin2.gif Сега ми е интересно на чия страна ще застане: на Серена или на Блеър?
ladysunshine
Цитат(qwe123 @ Sep 29 2007, 23:53) *
Ами още като видях, че е на 14 и shocking.gif Ако трябва да съм честна, даже във втори епизод не ми направи лошо впечетление... Кефи ме момичето biggrin2.gif Мисля, че тя просто иска да е част от света на богатите и да има всичко, което имат и те. Не видяхте ли колко беше очарована от факта, че гардероба на Блеър е по-голям от къщата им (май така беше). За напред като нищо да се събере с някое от момчета biggrin2.gif Сега ми е интересно на чия страна ще застане: на Серена или на Блеър?

Ами така е, наистиан иска да е като богатите, но се надявам това и желание да не я развали, защото иначе изглежда много свястно момиче. Въпреки всичко мисля, че ще застане на страната на Серина. Обаче като гледам доста лесно се поддава на маниполациите на Блеър
brooke_scott
нещото, което най-мн ми харесва в нея е,че си шие дрешките сама и има м добър моден вкус, браво Джени!
Adorkable
Цитат(qwe123 @ Sep 30 2007, 00:53) *

Най-точно казано 4.gif .

Катeто
леле тя е колкото мен,а изобщо не и личи,аз ли раста 18.gif 18.gif като персонаж ми харесва,малко е наивна като повечето тиййнейджъри,но мсиля,че ще стане приятелка със Серина и ще са много готини заедно smile.gif
ladysunshine
В книгата Джени е с кафява, къдрава коса, дребничка и c огромен бюст. Май нашата Джени е пълна противоположност. А Серина е идол на Джени, така че въпреки маниполациите на Блеър, Джени ще бъде приятелка със Серина. Поне според мен де :Р
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 7 2007, 13:31) *
В книгата Джени е с кафява, къдрава коса, дребничка и огромен бюст. Май нашата Джени е пълна противоположност.

18.gif мн добре са го измислили тва с Джени няма що 16.gif
ladysunshine
Джени много ми хареса в последната серийка. Показа на какво е способна. Оставяше се доста дълго време Блеър да я манипулира, но сега ми хареса, че показа характер. Време беше
Tigerton
Лелеее по малка от мене с цели 3 години, пък не прилича , Чернобил и Щатите ли е стигнал
ladysunshine
Абе тая Джени ми става супер странна. В края на едната серия хубаво показа характер и се опълчи срещу Блеър, а в следващата пак се оставяше да я манипулира...Не мога да го разбера това
MoRJiNi_F
Не я подценявайтееее ! happy.gif От нея може да се очаква неочакваното според мен happy.gif
Miss_Duff
Цитат(qwe123 @ Sep 29 2007, 23:53) *

Съгласна!
Мале,толкова е малка!! unsure.gif ohmy.gif
[dEs]
Аз като гледах годините на актьорите и си викам Серена е най малката, и след това гледам на Джени, а тя била на 14 shocking.gif shocking.gif shocking.gif blink.gif
Мен си ме дразни леко, ама иначе в лице е симпатична.
koti987
Джени ме кефи особено на вънщнoст,но не ми харесва това,че много лесно се поддава на манипулаций
и е мекошава blink.gif
WorZy
Много ме кефи и според мен въобще не е мекушава, а просто е много хитра, все пак "Целта оправдава средствата" wink.gif
dragon_girl
Мен не ми харесва по характер,на външен вид става горе-долу!
deni4kka
WOW по - малка е от мен с повече от година, а изглежда много по - голяма laugh.gif Мен лично ме кефи момиченцето.. симпатична е rolleyes.gif
divata_airis
Цитат(deni4kka @ Mar 2 2008, 12:46) *
WOW по - малка е от мен с повече от година, а изглежда много по - голяма laugh.gif Мен лично ме кефи момиченцето.. симпатична е rolleyes.gif

Разгеле, вече имах чувството, че само аз я харесвам... biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Mar 2 2008, 13:16) *
Цитат(deni4kka @ Mar 2 2008, 12:46) *

Разгеле, вече имах чувството, че само аз я харесвам... biggrin2.gif

абе тя актрисата е сладка, ама Джени.. dry.gif
Marissa Cooper
Не я харесвам,много ми е антипатична,има гаден поглед и стана голяма мръсница.
Marissa Cooper
moni_hs
Въобще не я харесвам, много се промени от началото на сериала dry.gif
elitu
Не ми допада.Как може да се срамува от семейството си и да търси само високо положение в обществото.
djesito
Готини снимки!Ами не ми харесва поведението й,но ми допадат отношенията на брат и сестра между нея и Дан.Актрисата ми харесва горе-долу,но Джени не успя да ме грабне..
*AdDiCTeD*
Тейлър = страхотна. Джени = ужасна. biggrin.gif Ама по-добре от обратното, де...
ZuZka yeah
Много харесвам и актрисата и ролята и в сериала!!! Голяма сладуранка е. От жените тя най-ме кефи и по външен вид и по характер и по всичко.

Фенове:
1. ZuZka yeah
badbaby22
Много е красиво момичето!
fenkanabrooke
Фенове:
1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke

И аз се присъединявам към феновете, Джени е много сладка, много се промени. rolleyes.gif
verity
Ами 4естно казано Джени ми е един от най-сложните и противоре4иви персонажи в сериала huh.gif .В един момент ми харевса а в друг не.Понякога се държи зряло и дава 4удесни съвети на брат си,но понякога е толкова наивна 4е грани4и с глупост wacko.gif .Отна4ало много я харесвах,а после ми стана супер антипати4на..напоследък пак ме кефи.Персонажа й претърпя най-много промени от вси4ки други герои в Госип Гърл.Да оставим на страна това 4е наистина не изглежда на 14,15 год.,а поне на 18 biggrin.gif Актрисата е сладка 4.gif
DeSiNCeTu
Много ми е лигава и актрисата, а героинята направо не я дишам, как искам въобще да не я показват повече... Иначе моментите, когато е с Дан и баща им са ми сладки като семейство...14.gif
traiana
Много малка бее!Иначе мен ме кефи..някак си много невинна и сладка е biggrin.gif ..Пишете ме и мен фенка..

Фенове:

1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke
3.traiana
~RoRyYy~
Цитат(verity @ Sep 10 2008, 13:55) *
Ами 4естно казано Джени ми е един от най-сложните и противоре4иви персонажи в сериала huh.gif .В един момент ми харевса а в друг не.Понякога се държи зряло и дава 4удесни съвети на брат си,но понякога е толкова наивна 4е грани4и с глупост wacko.gif .Отна4ало много я харесвах,а после ми стана супер антипати4на..напоследък пак ме кефи.Персонажа й претърпя най-много промени от вси4ки други герои в Госип Гърл.

Просто не мога да го кажа по-точно.
brave little toaster
Не ми харесва.
Тейлър е сладка,но Джени-не не.
Отначало ми харесваше първите епизоди,после ми стана антипатична.
badbaby22
Фенове:
1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke
3. traiana
4. badbaby22
moni_hs
Цитат(brave little toaster @ Sep 14 2008, 19:08) *
Не ми харесва.

На същото мнение съм! Има още мн време да видим какво ще се случи с персонажа й, но засега няма да бързам да се присъединявам към феновете й! smile.gif
anabel_eli
Фенове:
1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke
3. traiana
4. badbaby22
5. anabel_eli
brave little toaster
Цитат(moni_hs @ Sep 20 2008, 14:46) *
Цитат(brave little toaster @ Sep 14 2008, 19:08) *
Не ми харесва.

На същото мнение съм! Има още мн време да видим какво ще се случи с персонажа й, но засега няма да бързам да се присъединявам към феновете й! smile.gif

Мхм,ще видим дано в скоро време да спре да се променя постоянно.Ту мисли едно,ту на страната на един,а следващия момент става обратното.Доста противоречив персонаж,пък дано да се промени.Дори и мъничка промяна ще ни зарадва. rolleyes.gif

naley_
Ейй колко е сладко тва момиче wink.gif Много си я харесвам аз icon_peace.gif bigarmhug.gif
6.naley_
Marissa Cooper
Намерих едни снимки, на които e като някаква клошарка. wacko.gif

Тук ми харесват дрехите и, но е малко "раздърпана".

Тук е симпатична, особено с червената рокля:

Taylor-s-personal-pics-gossip-girl-

Jenny-s-Hair-Evolution-gossip-girl-

badbaby22
Ето на тези аватари мисля, че е уникална shocking.gif :
moni_hs
Сладурана! smile.gif

Фенове:
1. ZuZka yeah
2. fenkanabrooke
3. traiana
4. badbaby22
5. moni_hs
peytonfen
qko
badbaby22

moni_hs
Ех, старата й прическа... Но и новата никак не е лоша, с времето предполагам, че ще свикна. happy.gif На първия банер е голяма сладуранка! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.