Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 3:Poison Ivy
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
Poison Ivy

3 октомври 2007

Промо

Докато учениците от Constance Billard и St. Jude’s се подготвят за многоочакваното посещение на представители на Ivy League (Високо ниво университети), Блеър разкрива скандална тайна за Серена. Бъдещето и сърцето на Дан са жаложени в спечелването на позиция пред представителя на Dartmouth, Дан се конкурира за мястото с Нейт, който пък от своя страна няма никакво желание за мястото, но е притискан от контролиращия му баща. Междувременно Джени се сближава с малкия брат на Серена, Ерик. А Руфус ще трябва да преглътне гордостта си и да помоли Лили за услуга, отнасяща се за Дан.

Английски субтитри
brooke_scott
мерси мн за сним4иците, както ли4и май Серинаа и Дан ще си имат среща №3 wink.gif
ladysunshine
Aaaa колко нови снимчици...Сууупер. Мерси много. Наистина Дан и Серина ще имат още една среща, което много ме радва smile.gif
ViruZzZ
Да и както личи по снимките май срещата няма да е благоприятна за Серина huh.gif
MoLlY
Оле нямам търпение за следващата серия!!!! unsure.gif unsure.gif unsure.gif
brooke_scott
и аз нямам търпение, направо ми се струва не като седмица, а като месец....тва казах на lady_sunshine , че бях забрайла кво е гадно да чакам всяка седмица за епизод4е dry.gif направо нз как ще издържам wacko.gif
ViruZzZ
Остават само 5 дни tongue.gif
P.S:А в сайта на cw.tv пише,че има някакъв епизод в неделя confused.gif
nadezhda_had
QUOTE(ViruZzZ @ Sep 30 2007, 00:26) *

ако пише encore е повторение
ViruZzZ
Цитат(nadezhda_had @ Sep 30 2007, 01:15) *
Цитат(ViruZzZ @ Sep 30 2007, 00:26) *

ако пише encore е повторение

Ам да мерси biggrin.gif
FrAgMaKeR
Ето го и епизода, вече излезе в Zamunda wink.gif
brooke_scott
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 3 2007, 08:22) *
Ето го и епизода, вече излезе в Zamunda wink.gif

мерси мн
Nasi
На този сериал му давам още няколко серии, ако не вземат да променят нещо спирам да гледам, защото само с хубави картинки не се получава. Не оправдава очакванията ми до този момент. 14.gif
vivata123
На мен пък много ми харесва.. И особено тази серия за мен беше много добра.. Много интересна ^^
ludoto_mimi
Изключително скучно стана, поне според мен.
Имах по-големи очаквания за този сериал.
Tedds
Прегледах серията и мисля че ще е интересна,но чакам субтитри smile.gif
brooke_scott
ами аз току що я изгледах и не разбирам кво не ви харесва, мн ди беше добра серията даже,но както и да е...В началото Блеър си беше кучка, точно в стил "Блеър", но в края на епизода наистина ме учуди и то в добрия смисъл smile.gif
MoLlY
ами от къде да си дръпна субтитриconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif
^HiLaRy_DuFF
Може ли да попитам защо толкова рано е излязла серията?Не я ли дават в сряда вечерта по CW
Menna
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Oct 3 2007, 21:15) *
Може ли да попитам защо толкова рано е излязла серията?Не я ли дават в сряда вечерта по CW
Защото, освен по CW, сериала се излъчва и по канадската CTV, а там излиза с един ден по-рано.

Колкото до субтитрите, миналата седмица ThePinkDuck ви го написа - Имайте елементарно търпение, все пак. За едни качествени субтитри се изисква време!
Ако толкова не издържате от чакане, проверявайте профилактично Тук и Тук.
nadezhda_had
На мен епизода ми хареса.Пак се случиха доста неща за един епизод и с нетърпение чакам следващия.
Нейт като че ли не е на правилното място ,вички го контролират - Блейр ,баща му и няма собстено мнение.Но в този епизод се опълчи поне малко на баща си и даде шанс на Дан.Много добра постъпка.
Джени в този епизод тя показаха в много различна светлина от миналия епизод.Момента с Ерик беше много сладък.
Блейр се изявави в целия епизод като най-голямата кучка.Колко отвратително се отнесе със Серена.С чък са голяма комбина.
Серена защо тя винаги трябва да понася всичко.Но постъпи много смело като не идаде брат си.Отношенията й с Ерик са невероятни.Много се радвам че с дАн се разбраха и всичко между тях е ОК и скоро ще се срещнат.
Дан отначало не му провъря с колежите ,но благодарение на добрата постъпка на Нейт ,дАн получи своя шанс и се представи супер.
Чък във всички епизод някоя мадама е минала през леглотоо му.При него няма празно.
Gossip Girl
Хора, до утре, най-късно вдруги ден се надявам да завърша субтитрите на 3-ти епизод, защото чак сега ми казаха, че няма желаещи да го превеждат. Надявам се да проявите малко търпение. Аз ги правя за 8 часа максимум, така че до утре се надявам да приключа. След малко ще ги започвам.
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Oct 6 2007, 22:12) *
Хора, до утре, най-късно вдруги ден се надявам да завърша субтитрите на 3-ти епизод, защото чак сега ми казаха, че няма желаещи да го превеждат. Надявам се да проявите малко търпение. Аз ги правя за 8 часа максимум, така че до утре се надявам да приключа. След малко ще ги започвам.

А, Жани, имаш нов ник smile.gif Няма желаещи да го превеждат ли? А ти ще превеждаш ли и другите епизоди или само с този си се захванала. Аз се надявам ако няма превод на бг поне да има субтитри на английски, че с тях по-лесно го гледам на английски smile.gif
Gossip Girl
Дам, ника е нов, на стария му излетя давността. Субтитрите са готови и се надявам скоро да мога да се свалят от subs.unacs.bg. Така и така, като няма желаещи реших да се захвана сериозно със субтитрите и се надявам да имам време да си ги правя съвместно с тези на Moonlight.
Ако има нетръпеливи да ги изтеглят дайте оттук, а когато ги удобрят при юнаците ще сменя линка.

ЕДИТ: Gossip Girl 01x03@subs.unacs.bg - Готово.
ladysunshine
Жани, благодаря за субтитрите smile.gif Аз вече го гледах и не знам дали ще се хвана пак, но друго си е като е на бг. на мен 8 часа ми се виждат супер много и ако съм аз няма да имам търпение за това. Но много се радвам, че си се захванала сериозно със субтитрите. Така поне съм сигурна, че няма да останем без субтитри smile.gif
ViruZzZ
10x Жани(нали може да ти казвам така tongue.gif )
Tedds
Жани мноого мерси (хъг) Серийката беше много хубава.Най-накрая това със Серена и Блеър много ми хареса...определено ще се сдобрят smile.gif
Mr. Winchester
Страхотен беше епизода, Блеър и Серина ще се сдобрят, а май нещо ще има м/у Джени и Ерик
Mrs.B.Bass
Много добър епизод,най-вече,защото Б и С се здобриха smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Гледах и този епизод..Определено сериала започна да има някакво развитие.
Серина и Дан се сдобриха, това е много яко.
Много ми хареса моментът, в който Серина защити брат си като рискуваше по този начин да опетни репутацията си и да я помислят за човек, който се лекува в санаториум.
Харесаха ми моментите с Ерик и Джени сладури са и може да се получи нещо между тях.
Чък е ужасно скучен, през целия сериал ли ще дават само как се събужда с момичета, как се сваля с момичета, как говори за момичета...Мисля си, че неговия персонаж е най-скучен от всички други.
Нейт ми допада, от момчетата най-много ми харесва той като визия..Последван от Дан...
А относно края на епизода някак си ми се стори преиграно и си мисля, че това е някакъв номер от страна на Блеър..Надявам се да не е така, но все пак...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.