Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Втори сезон на "One Tree Hill" по Канал 1
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Страници: 1, 2
sunflow

Отскоро по Канал 1 на Българската национална телевизия, се върти рекламата за завръщането на "One Tree Hill". Медията ще излъчи втория сезон на хитовия сериал под името "Самотно дърво на хълма", като първи епизод ще започне на 1.10.2007 година (понеделник) от 21:05 часа, а втори епизод по същото време на следващият ден. Сериала ще се излъчва два пъти седмично в понеделник и вторник.

Информацията за това е официално оповестена в сайта на телевизията: http://programata.bnt.bg/content/view/full/193085
jivitu
worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif Eeeeee много се радвам 1clap[1].gif 4part[1].gif Това ми е любимия сезон smile.gif Много по различно ми е като го гледам по Тв-то затова го чакам с нетърпение biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Miss_Duff
Тъкмо сутринта гледах рекламата и много й се зарадвах. smile.gif
♥Didito♥
Kолкото и да не харесвам БНТ все пак ще видя как ще е втори сезон радвам се много biggrin2.gif ,все пак това е ОТХ.
PoLiTy'
Супер,дано успея да го гледам поне от време на време biggrin.gif
dqvol4eto94
Цитат(brooke_23 @ Sep 30 2007, 10:28) *
Kолкото и да не харесвам БНТ все пак ще видя как ще е втори сезон радвам се много biggrin2.gif ,все пак това е ОТХ.

И аз тъй biggrin2.gif
Little_gir
МНого се радвам! Да йивее ОТХ!!! 4bira[1].gif
angel_girl
Айдеее!!!!!!!!!! 4part[1].gif biggrin2.gif Честито на всички ни за 2 сезон. На мен пак ми се пригледа сезонът!!! 01.10. Идва! biggrin2.gif
vasinka_{P}
Супер, много се радвам, надявам се да хваня някой друг епизод mrgreen[1].gif
susito
аз пък не се радвам...озвучението е гадно,превода също...хах пък и вчера изгледах за 2-ри път 2-ри сезон-още един път ще ми стане много :Р
Катeто
аз няма да мога д аго гледам,едно че гледам анатомията на грей по това време по бтв,другио че знам сезона със субтитрите,а и превода етолкова лош,а и като чуя самотно дърво ан хълма mad.gif

vivata123
Честно казано не ме *бе какво е озвучението, сериалът ме радва и ще си го гледам. happy.gif Много се радвам..
Ice^Ice^Baby
Ei ще гледкам..естествено!Най якия сезон почти
ava_89
И аз много не се радвам на озвучението, но... ако имам време няма начин да не превключа канал 1 biggrin.gif
LockedHeart
И аз мисля, че озвучението не струва. А и превода на самото заглавие е супер нескопосан, но все пак ще го гледам с удоволствие. blush.gif
ALeX4e7y^
Суперрр!!!Довечера ще го гледам biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Дано само не са със същите гадни гласове sick1.gif
MoLlY
Каквото и да си говорим по-интересно ми беше като го гледах на английски.....вие ко ще кажете къде ви беше по-интересно..confused.gif?
Tedds
Озвучението е под всякаква критика,иначе как това си ОТХ,много се зарадвах като си гледках smile.gif
jivitu
Ааааа току що гледах първата серия и беше ужасно озвучена 14.gif 14.gif 14.gif На път са да ме откажат да го гледам по БНТ
rali4kata
Озвучението беше много лошо но все пак това си е OTH и Люк,Пейтън,Нейтън и всички други готини.Всъщност те всички са готини.С удоволстие го гледам и как няма 2 и 4 сезон е най-хубавите от всички.Така че дано да са купили и останалите сезони да ги гледаме rolleyes.gif И после момчетата ми казват че сериялчето не струва,аз им казвам:Трябва да сте луди че да не го гледате.Е,най-накрая ги навих rolleyes.gif и те го гледат biggrin.gif
dudenceto
И аз го гледах и наистина озвучението беше ужасно . Надявам се по FoxLife да е озвучено като хората smile.gif
aria
Понеже гледах първия сезон по канал1 и си бях свикнала с това озвучение,не ми правеше впечатление,че не е много добро.А като ги изгледах другите на англииски и сега ми е някак странно.Гласовете дето са ги подбрали са съвсем различни от тези на актьорите.Малко е кофти така,но става biggrin.gif
MoLlY
И по Foxlife ли ще го даватconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?
♥Didito♥
Ще го дават по FoxLife тъйй лии shocking.gif ,ще бъде суперр biggrin2.gif
dudenceto
Та вие незнаете ли ? smile.gif Всичките 4 сезона доколкото знам tongue.gif

Няма да се казва Самотно дърво на хълма а Трий Хил
♥Didito♥
От къде взе тази информация,ако може да дадеш някакъв сайт.
dudenceto
От телеманиак
vasinka_{P}
One Tree Hill ще го дават от ноември по FoxLife. Сега проверих :Р smile.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
LockedHeart
Това е супер. Най-накрая нормално заглавие. А и предполагам, че четирите сезона ще ги дадат един след друг, а не с такива огромни паузи като по БНТ. Мислите ли, че озвучението ще е същото?
MoLlY
къде видяхте че ще дават One tree Hill по Foxlife?confused.gifconfused.gifЗащото аз не мога да видя в тоя сайт телеманиак къде го пиши....confused.gif??
`BruKas`
ами там отстрани кадето са изредени телевизиите цък на фокс лайф и ще го видиш

междодругото Сезони: 5 ..това означава ли че ще дават и 5 сезон?ми той докъто излезе..?
LockedHeart
Честно казано не вярвам да пускат 5 сезон по Fox Life. Все пак не може толквоа бързо да го откупят и да го озвучат... а не вярвам да го дават със субтитри.
MoLlY
Да ама хора смятайте че те ще почнат от 1ви сезон и докат стигнат до 5....те ще дават всяка седмица по една серия....тъй че докат стигнат до 5ти созн ще минат около 3,4 годи сигурно... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
pussy^^
Ееее сетиха се поне ще се отървем от ужасния превод и отвратителното заглавие
FoxLife 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif
LockedHeart
Цитат(MoLlY @ Oct 2 2007, 18:23) *
те ще дават всяка седмица по една серия....

Сериозно? Ама това е супер глупаво. Половината сериали си ги завъртяха пак от начало. Защо само по едно епизодче? sad.gif Аз това не го видях. Къде го пише?
Tedds
Е супер че ще го дават по Фокса,дано превода и озвучението са по-добри ;]
`BruKas`
аз пък никаде не видях да пише, че ще е само серия на седмица...иначе ще е ужасно ако е така
MoLlY
Цитат(`BruKas` @ Oct 2 2007, 20:56) *
аз пък никаде не видях да пише, че ще е само серия на седмица...иначе ще е ужасно ако е така

Никъде не пише,но аз така си мисля щот по foxlife сериалите новите така ги дават....!!!!!
hristin4e
преди малко изгледах серииката по БНТ, обаче като почна филма с тези гласове... се чудих к'во става shocking.gif и чак после осъзнах какво не е наред biggrin2.gif
между другото ми стана едно такова много приятно и супер доволно си се усмихнах, защото ни дават любимото сериалче happy.gif

А това, че по фокс ще го дават е просто супер smile.gifsmile.gif дано да е наистина така и дано да не е само по 1 серия на седмица... wink.gif ще си го гледам с голямо удоволствие wink.gif
rali4kata
къде пише това за ОТХ че не го виждам unsure.gif
LockedHeart
Влизаш в сайта, който е даден (телеманиак). След това поглеждаш най в ляво. Има колнки с разни неща. Стигаш до раздел "Програми". Там има Fox Life. Кликваш на него и първата новина е за излизането на сериала. wink.gif
rali4kata
а кога ще е или от колко не се ли знае?Ей ще е супер да го дават по фокса напрово невероятно biggrin.gif
mixmaxshow
Супер това е невероятно.Не бях влизал в форума от много време и на края го видях като си прехвърлях програмите и го видях.Гледам го.Дано и трети сезон да има!!!
siska
ее страхотно!! супер мн се радвам, че ще го дават по фокслайф smile.gif а колкото до БНТ за озвучението нз, но май са пооправили превода, промени ли са доста простотии който бяха измислили преди, като Скилс (Таланта wink.gif )напраимер. само дето все още немога да свикна на гласа на Маут..наистина си е странно да сложат на 17 годишно момче глас на 30 годишен мъж... Е нищо да с енадяваме, че по фокслайф ще е по- добре wink.gif
jivitu
Първи сезон ли ще почваconfused.gif unsure.gif
siska
Цитат(jivitu @ Oct 4 2007, 19:47) *
Първи сезон ли ще почва confused.gif unsure.gif

По фокслайф - да wink.gif
an4ito
ммм мн се радвам , че го дават ся по ТВ-то и пак го гледам малко да си припомня laugh.gif biggrin.gif
acm_pippo
Браво на Fox Life. Дано озвучението е на ниво, нещо в което не се съмнявам tongue.gif . А канал 1 както винаги са прее***и , всъщност послужиха на Fox Life за реклама biggrin.gif biggrin.gif
borislava
а от кой неимври и от колко часа ще почва ? знаете ли ? blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.