Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Втори сезон на "One Tree Hill" по Канал 1
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Страници: 1, 2
*BringMeToLife*
Ауууу голем кеффф ;]] Снощи гледах серийката по Канал 1 ии... горе-долу е добре... в смисъл..не е чак толкова зле.. tongue.gif Много мой приятели казват,че сега почват да гледат ОТХ (всички сезони) на ново,та до януари да са го излгедали и да си припомнят всичко и да почват от януари да гледат 5ти сезон..Аз някво немога,щото знам,че ше се наркоманизирам пак като преди няколко месеца и няма да мога да се отлепя от компютъра..Но снощи като изгледах тая серийка и си припомних всичко и някак си се върна тръпката от преди няколко месеца и ше почна пак да го гледам на ново mrgreen[1].gif

П.П: А също така се кефя за това ,че ще почва и по Фокслайф и дано там качеството да е по-добро smile.gif
fnatic
Честито на всички фенове на СДХ.... О.о
fenka_lucas_i_brooke
Ейййй супер айде да кажете кога започва!!!
AGIlicious
сериалчето е готино и много се радвам че го дажат по БТВ обаче българската работа си личи как може озвучителят на 17 годишни да бъде с гласовете на 30-40 г. пък и най-малкото дори не са близки до реалните гласове ! като го гледам озвучен ОТХ чак се дразня dry.gif biggrin2.gif
streetz
Силно се съмнявам от Фокслайф да седнат да озвучават филма наново.
Mr. Winchester
Втори сезон на Самотното дърво на хълма по БНТ biggrin.gif тея добре ли са тея хора как не седнаха да изгледат един епизод biggrin.gif кви дърва и кви пет лева tongue.gif един епизод като изгледат ще разберат че TREE HILL не е дърво на хълма а град . Припомнете си края 1 сезон когато майката на Лукас му казва " има един Три Хил и той е твоят дом" biggrin.gif "Има едно дърво на хълма и то е твоят дом" ама че кухи хора biggrin.gif
ronaldinho
аз тъкмо се чудех кой сезон е! много се изненадах,че е втори защото мислех,че е вече 3,4 дори!
kalin4eto_

Трий хил
Продължителност: 60 минути
Участват:
Чад Майкъл Мъри в ролята на Лукас Скот
Джеймс Лафърти в ролята на Нейтън Скот
Хилари Бъртън в ролята на Пейтън Сойър
Бетъни Джой Ленц в ролята на Хейли Джеймс
Пол Джохенсън в ролята на Дан Скот и др. От 21 ноември 2007 г, всяка сряда от 21 ч, повторение в четвъртък от 16 ч. и неделя от 18 ч.

[dEs]
Оооо колко якооооооооооооооооооооо. Ама се надявм, че или ке бъде озвоче на ново или поне ще бъде със суб. Защото много ме дразянт преводачите най вече на Брук. Как може такъв гаден глас да й сложат mad.gif
ludoto_mimi
Моля, коментирайте Фокслайф в тази тема.

Тази е за БНТ!
aria
Някой ще ми каже ли,моля кои серии даваха тази седмица,защо не можах да ги гледам,искам да си ги изтегля,а не се сещам докъде бяха стигнали.
ludoto_mimi
Цитат(aria @ Nov 14 2007, 12:13) *
Някой ще ми каже ли,моля кои серии даваха тази седмица,защо не можах да ги гледам,искам да си ги изтегля,а не се сещам докъде бяха стигнали.

14 и 15, ако изчисленията ми са верни. biggrin2.gif
aria
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 14 2007, 21:04) *
Цитат(aria @ Nov 14 2007, 12:13) *

14 и 15, ако изчисленията ми са верни. biggrin2.gif

Благодаря много,точно тези са smile.gif ето сега ще ги изгледам.
ivoto013
Това ли беше последния епизод на втори сезон???
Или има и още???
elexis
Да, това беше последният епизод на втори сезон.
ivoto013
Някой знае ли дали веднага ще по4не новия сезон???-дано да...
FluFi
Ейй перфектно и по БНТ ше го гледам smile.gif
FintiFlushka
Хубавоо е че го дават,ноо преводачите им имат ужасни гласове и не ме кефи biggrin.gif оргинала the best ..
sar4etyyy
Даа бе "Самотно дърво на хълма" huh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fenkanabrooke
Цитат(sar4etyyy @ Sep 13 2008, 21:34) *
Даа бе "Самотно дърво на хълма" huh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Уникално тъпо, така научих за сериала, за малко да се откажа да го гледам като чух, че така се казва 18.gif 18.gif 18.gif biggrin2.gif
moni_hs
Добре, че по Фокс лайф го превеждат Три Хил, звучи 100 пъти по-добре! happy.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 14 2008, 15:35) *
Добре, че по Фокс лайф го превеждат Три Хил, звучи 100 пъти по-добре! happy.gif

е и те не са цвете, клакьорките направо ми бъркат в мозъка 18.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.