Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Серена и Блеър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Персонажи
ladysunshine
Според вас как ще се развият отношенията между Серена и Блеър? Дали отново ще са приятелки или ще враждуват за любовта на едно момче? И дали въобще някога са били истински приятелки?
ViruZzZ
Въпреки,че сега са врагове после ще се сдобрат 10.gif
MoLlY
От къде знаешconfused.gifНа мен по ми харесват като врагове щот е по-интересно!!!
ViruZzZ
Предполагам 10.gif
nadezhda_had
Според мен са си приятелки и тяхното приятелство с времето ще се върне прост това е едно изпитание.Както пише в книгите "не можеш да се сърдиш на някого ,с който сте се къпали заедно в дестаката градина" нещо таквоа май беше
brooke_scott
ей тая тема мн ти подхожда на подпис4ето, сисе... а по темата, мисля 4е ще са променливи отношенията им, но ще видим, още е мн рано да се каже smile.gif бтв съм съгласна, 4е е по-забавно ако са врагове, поне докато нещата не загрубеят много, но ще видим какво ще измислят за по-нататък
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 16:25) *
ей тая тема мн ти подхожда на подпис4ето, сисе... а по темата, мисля 4е ще са променливи отношенията им, но ще видим, още е мн рано да се каже smile.gif бтв съм съгласна, 4е е по-забавно ако са врагове, поне докато нещата не загрубеят много, но ще видим какво ще измислят за по-нататък

Ами тя идеята от там ми дойде, така че ти имаш заслуга smile.gif
brooke_scott
е радвам се 4е съм те вдъхновила
Tedds
Според мен двете ще се сдобрят и пак ще са си приятелки,но ще има моменти в които ще се карат..мисля че ще е нещо като приятелството между Брук и Пейтун от ОТХ,но ще видим...
vivata123
Според мен дори и да се сдобрят, нищо няма да е както преди.. Въпреки че ме съмнява скоро да се сдобрят. rolleyes.gif
Катeто
според мен ще се сдобрят по-нататъка,нз във всички филми става така 10.gif
A_l_e_x
Естесттвено,че ще се сдобрят ,но привидно според мен-Блеър ще бъде като Брук от ОТН-винаги ще смята,че става нещо зад гърба и. За всичкое виновен смотаният Нейт angry1.gif
koti987
хахахаха честно казано незнам,защото Серена в досегащните епизоди винаги беше крачка пред БИ и на мен ми е по интересно като враждуват. biggrin2.gif
Enchanted
Аз пък мисля,че ако си останат връгове,ще ни писнат на всички,затова е по-добре ту да се карат,ту да се здобряват...
mimsity666
Da moje bi v minaloto sa bili istinsi fr.Sega ne sa v nai-dobrite si otno6eniq no s vremeto...koi znae.Spored men ako ne vurnat predi6nite si otno6eniq nadali6te e zaradi lubovta im kum Neit..
ladysunshine

unbreakabl3
Ами аз от скоро го гледам филма, обаче така като гледам май никога двете не са били истински приятелки. Не знам дали ще се сдобрят, според мен не, всъщност сигурно ще се сдобрят, за да има хепи енд. Аз лично, ако бях на мястото на Серина не бих се сдобрила с такъв човек като Блеър..
ViruZzZ
Цитат(unbreakabl3 @ Jul 3 2008, 17:20) *
Ами аз от скоро го гледам филма, обаче така като гледам май никога двете не са били истински приятелки. Не знам дали ще се сдобрят, според мен не, всъщност сигурно ще се сдобрят, за да има хепи енд. Аз лично, ако бях на мястото на Серина не бих се сдобрила с такъв човек като Блеър..

Хаха, а ти знаеш ли какво е правил човек като Серена confused.gif Игледай го и пак ще говориме ...
MoLlY
Абе кот и да си говорим е по-интересно като са врагове....хахахахахаха 4.gif 4.gif 4.gif
elitu
Много добри приятелки са.Успяха да си простят доста големи грешки.И ми допадна как в последните епизоди двете си помагаха взаимно.
ZuZka yeah
Пу, дано да нямам аз такива приятелки. biggrin2.gif Филмът го гледам заради Чък и Джени, кефят ме, другите не са ми интересни.
Mai4et0
Добри приятелки са според мен и с времето ще укрепнат повече ако не се отдалечат една от друга.
~RoRyYy~
B&S са си абсолютни bff.Вярн имат проблеми,но кой няма?Правят гречки,е че кой не?Важното е,че след това намират сили да си простят.И двете са коренно различни,но се обичат,особено след като се случи това нещо на В с бремеността а и в първия еп от 2 сезон са мн салдки.Сигурна съм,че до края на сериала ще се карат(да не кажат бият) много пъти,но накрая опрели до нещо важно,ще бъдат там една за друга.
DeSiNCeTu
Блеър може и да е кучка, но е добра приятелка rolleyes.gif
dragon_girl
Може да са приятелки,но като че ли приятелството им е много крехко,всеки момент ще се скарат пак...
naley_
Според мен приятелството им е и винаги е било истинско smile.gif Мисля,чи имат шанс да го опазят wink.gif
badbaby22
Това е много сладко blush.gif
fenkanabrooke
Цитат(badbaby22 @ Nov 14 2008, 19:09) *
Това е много сладко blush.gif

Да, настина е невероятно, двете са много красиви. blush.gif
moni_hs
На този, последния банер и двете са излезнали много добре! blush.gif Особено Лейтън е много красива, тази прическа много й отива! happy.gif
moni_hs
Entertainment Weekly (December 2008)

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.