Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 2: The Wild Brunch
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
Nasi

The Wild Brunch

26 септември 2007

Промо - YouTube

На сутринта след партито "Kiss on the Lips" Серена получава неочаквано студено посрещане от най-добрата си приятелка. Блеър разкрива, че е знае за тайната на Серена и Нейт. Дан и Серена посещават обяд в The Palace, където Дан се среща с новият си враг Чък. А Джени получава съвети от Блеър, която пък вижда, че може да има полза от нея, ако я приобщи към висшите среди.

Музика:
Download:

Gossip.Girl.S01E02.HDTV.XviD-XOR@Arena.Bg
Gossip.Girl.S01E02.HDTV.XviD-XOR@Zamunda.Net

Субтитри
Nathan_Lee
Много thanx за муиката, Nasi wink.gif
nadezhda_had
Малко HQ снимки от епизода

Tedds
Благодаря за музиката и снимките...преди малко изгледах епизодчето и много ми хареса.Интересно се развиват нещата.Много ме е яд че Серена и Дан се скараха...толкова са сладки.Джени ме разочарова...за Блеър и Нейт ще е по-добре да скъсат според мен,но ще видим какво ще се случи в следващите епизоди.
ladysunshine
Ейй най-сетне и аз да изгледам епизода. Чаках субтитрите, защото на английски мн мн не ми се гледаше. Ами хубав епизод беше, ама не ми хареса, че Серина и Дан се скараха(или поне ако се бяха карали да се бяха сдобрили). Ама нищо има време ще се сдобрят smile.gif
Катeто
сериала много ми хареса,отначало първата серия не ми хареса мнго,но втората е супер,нямам търпение да излезе следващата...джени ми е много сладичка и е гадно,че Блеър я манипулира така,жал ми е за нея sad.gif надявам се в следващия епизод Дан и Серина да се съберат,големи са сладури happy.gif
Mr. Winchester
Много як епизод. Жалко че Серина и Дан не се сдобриха sad.gif Дано в следващите епизоди си оправят отношенията
Mrs.B.Bass
Много як епизод,наистина жалко за Дан и С dry.gif
От този епизод нататък се зарибих по сериала worthy.gif
~RoRyYy~
Супер епизод!
^BeLieVe`iN`Me^
Такам сега да изкажа и аз мнението си за втория епизод.
Епизодът ми беше доста по-интересен от първия...Имаше развитие в отношенията на отделните персонажи.
Все още е рано да кажа кой от всички ми е фаворит или кой ми е най-антипатичен..
Дан ме кефи като характер..Малко кофти се получи между него и Серина, но съм сигурен, че ще се оправи всичко между тях и се надявам да са заедно...
Блеър и Чък засега са ми най-противните от сериала, отблъскват ме хора като тях, които са задоволени от всичко в живота и си мислят, че могат да си играят и да манипулират всички около себе си
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.