Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 1: Pilot
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
Nasi

Pilot

19 септември 2007

Промо - YouTube

В премиерният епизод на “Gossip Girl” Серена ван дер Улдсен се завръща в Манхатън, след мистериозното отсъствие. Най-добрата приятелка на Серена, Блеър приема новината за завръщанато на Серена с противоречиви чувства. Блеър подозира за съществуването на неразкрита тайна между Серена и гаджето й Нейт.

Музика:
  • "Glamorous" by Fergie
  • "What Goes Around - Comes Around" by Justin Timberlake
  • "Open Your Eyes" by Snow Patrol
  • "Afraid" by Nelly Furtado
  • "The Sweet Escape" by Gwen Stefani
  • "Find A New Way" by Young Love
  • "It's All on You" by Samantha Newark
  • "Shine" by The Wilshires
  • "You Do" by Until June
  • "Dirty Little Secret" by The All-American Rejects
Download
Субтитри
Nathan_Lee
За всички - част от музиката на този епизод ей тук + песента от шапката wink.gif

P.S. Липсват Фърги, Гуен Стефани и Джъстин, ама те са... хммм... бе имате ги...

btw в тази папка ще слагам музиката от филмчето, всеки който иска може да я търси там

smile.gif smile.gif smile.gif
[dEs]
Искам да попитам как се казва песента, която пускат, когато Блеър и Серена са на стълбите и Серена и казва, 20:30 в хотел Плаза и след това Блеър си тръгва, а серена остава сама на стълбите.
Gossip Girl
Не е песен, а мелодийка, а в края на сцената пускат част от песента на интрото на сериала.
Mr. Winchester
Засега съм гледал само този пилотен епизод и ми хареса сериала
Mrs.B.Bass
Най-хубавият сериал на света
Първи епизод е добър,но се запалих по сериала от 2 епизод нататък smile.gif
~RoRyYy~
Супер епизод!
^BeLieVe`iN`Me^
Днес гледах за първи път сериала, епизода беше интересен..
Малко банално ми се стори със всички тези обичайни неща, които ги има във всеки тийн сериал...
Дори забелязах един гаф във епизода...В края когато Серена се качва в таксито се качва втора, а в следващия момент я дават до прозореца biggrin2.gif

Но иначе сериала го бива, сега ще гледам и втория епизод
Bloody_Tears
Много хубав епизод biggrin.gif
badbaby22
Цитат(LeoWyatt @ Dec 22 2007, 09:44) *
Засега съм гледал само този пилотен епизод и ми хареса сериала

И аз току що изгледах епизода, очрована съм. Много свежо сериалче, а в същото време и инетересно. Блеър и Джени засега ми най-харесват като персонажи и като актьори, и двете са много красиви, доколкото Серена...въобще не ми харесва. Момчетата нещо не мога да ги възприема, но и те стават. Надявам се, че тази седмица ще успея да изгледам 1 сезон. 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.