Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Родителите им
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Персонажи
qwe123
Тъй като едва ли има смисъл от отделна тема за всеки от второстепенните герои, в частност родителите на главните, правя тази обща тема. Какво мислите за майката на Блеар, Елеонор, бащата на Джени и Дан, Руфъс, както и за майката на Серена и Ерик, Лилиан? А бащата на Чък, Барт, и този на Нейт? Бихте ли искали да имате такива родители? Смятате ли, че те са виновни за грешките, които правят героите? Правилно ли възпитават те децата си? Защо всеки главен герой има само по един родител? Къде е другият? И дали може да се случи нещо между някои от тях за в бъдеще? А дали се е случило в миналото?
brooke_scott
ами 4естно казано, единствения родител, който ме кефи е Руфъс - бащата на Дан и Джени, останалите се опитват вся4ески да контполират живота на децата си, като например майката на Серена, която държи брат й в клиниката, лъжейки вси4ки останали, 4е е при баба си(ако се не лъжа) или бащата на Нейт, който иска сина му да прави каквото той иска(да остане с Блеър, да отиде в то4но определен колеж и т.н.) и майката на Блеър нещо мн властна ми изглежда, особено там като й казваше коя рокля да обле4е...въобще според мен само Руфъс е готин родител, нз на какво се дължи, дали на това, 4е сам отглежда децата си или на нещо друго, но си е Дъ Бест според мен
ladysunshine
Само бащата на Дан - Руфъс ме кефи. Майката на Серена е готова на всичко само и само да не си развали реномето. Майката на Блеър е изключително надута. А бащата на Нейт въобще не мисли за сина си, а само за себе си. Горкичките. Всичките са много готини, а родителите им едни...
qwe123
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 11:11) *
въобще според мен само Руфъс е готин родител, нз на какво се дължи, дали на това, 4е сам отглежда децата си или на нещо друго, но си е Дъ Бест според мен
Аз пък мисля, че само той е отгледал детето си в присъствието и на друг родител. Просто са се разделили с майката. Дори смятам, че е възможно да се появи по-нататък и да им обърка живота на всички...
Иначе също мисля, че той и майката на Серена са имали нещо в миналото. Само да не се окожа, че Серена е негова дъщеря, че ще стане ужасна сапунка...
brooke_scott
Цитат(qwe123 @ Sep 29 2007, 18:15) *
Иначе също мисля, че той и майката на Серена са имали нещо в миналото. Само да не се окожа, че Серена е негова дъщеря, че ще стане ужасна сапунка...

а няма, ина4е трябва да е сестра на Дан, а тогава няма да имаме DaSe 9.gif
Катeто
ооо бащата на Дан много ме радва,даже ми харесва повече от някои главни 10.gif много ми напомня на Санди,щото той беше един такъ готин...майката на Серина ме дразни,иначе доста хубава..и наистина дано да са нямали някаква любовна връзка,че още в началните серии да стане сапунка huh.gif

ladysunshine
Майката на Блеър е отвратителна. Супер гадно прецака и Блеър и Серена в последния епизод и можеше отново да ги скара
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 15 2007, 16:42) *
Майката на Блеър е отвратителна. Супер гадно прецака и Блеър и Серена в последния епизод и можеше отново да ги скара

дам...бтв тя ги скара де, но прекалено не трайно biggrin2.gif
barbaronka
Бащата на Дан и Джени ме радва.. изглежда свестен, забавен е, личи си, че му пука за децата си... за разлика от майката на Блеър примерно, която изобщо не искам и да я коментирам, тъй като си пролича, че е абсолютна егоистка :/
Майката на Серена според мен ще изиграе няква по-важна роля по-нататък.. струва ми се някакси по - многопластова отколкото изглежда на пръв поглед..
Мм.. а бащата на Нейт... еми по принцип не харесвам хора, които обичат да се налагат, така че мнението ми е ясно :/
ladysunshine
Предполагам, че и покрай родителите ще завъртят някоя интрижка и ми се струва, че ще стане нещо между Лили и Руфъс. Дано по-скоро да се разбере за миналото им, защото ми е много интересно
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 14:45) *
Предполагам, че и покрай родителите ще завъртят някоя интрижка и ми се струва, че ще стане нещо между Лили и Руфъс. Дано по-скоро да се разбере за миналото им, защото ми е много интересно

да бе то остава и те да се съберат и ще си бъдат двойки деца-родители (Руфъс и Лили и Дан и Серина) 18.gif
renito818
И да с е съберат и да не се съберат, за мен героите и на двамата са супер готини. В началото си мислех че само Руфъс ще е готиния родител-шегаджия, ама и Лили в последно време се показва в добра свелина. Като цяло имам положително мнение и за двамата.
SHULEV2
Млии като видех сапругата на Руфъс напрао откачих мн антипатичена персона вобще не ми харесва .Лили е с 100 класи над нея...
mimsity666
Zna4i na men li4no me kefqt samo dvama roditeli i tova sa Ryfus i Lilian!Ako mojeh da izbira roditelite si tova biha bili tezi geroi..Tesa imali ne6tao v minaloto za6to puk i v bude6te da ne o4akvame qkakvo takova razvitie na subitiqta... smile.gif 5angel[1].gif
Marissa Cooper
Руфъс, защото ги разбира и не се опитва да ги контролира. Показва им кое е правилно и кое не и как трябва да постъпят в определени ситуации,но не очаква да правят каквото той иска.
Лили също,защото от началото до еп.13 се промени доста.Не ми харесваше как се отнасяше с Ерик,но после ми стана симпатична,както и Елинор.
Marissa Cooper

elitu
Родителите на Нейт не ми харесват.Не уважават желанието на детето си. mellow.gif
Бащата на Чък не се интересува много от него май май. mellow.gif
На Блеър майка й е ужасна.Само за модата мисли и само от време на време се сеща за детето си. huh.gif
Най-много ми допадат Руфъс и Лили.Страхотни са.Забавни са и въобще не са строги. bigwink[1].gif 4.gif
ZuZka yeah
Абе, някви сдухани са всички, само образът на Руфъс е по-раздвижен.
moni_hs
Ми според мен само Руфъс и Лили ги бива... rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 11 2008, 19:52) *

Абсолютно точно worthy.gif
za_psihoto^f
Цитат(moni_hs @ Aug 11 2008, 18:52) *

Мда, и аз мисля така laugh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.