Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
brooke_scott
Ще помоля спойлерите да бъдат поствани и коментирани само в тази тема!
Постове в други теми, съдържащи спойлери, ще бъдат директно изтривани!
- ludoto_mimi

Ами обичайната тема, може да поствате вси4ко, което сте про4етели(за предпо4итане от надеждни изто4ници) за това, какво ще се слу4и в сериала занапред biggrin2.gif Добре е да напишете и мястото, където сте го про4ели...

ами ето нещо, което намерих/ме снощи, но като ми остане време ще го превеждам wink.gif

за 3-ти епизод:
As the Upper East Side teens from constance Billard and St. Jude's prepare for a much anticipated visit from the Ivy Leage representatives, Blair uncovers a scandolous secret about Serena that may not remain a secret much longer. Dan has his heart and future set on the coveted usher position for the Dartmouth rep, only to be beat out by Nate, who has no interest in the school despite pressure from his controlling father, The Captain. Meanwhile, Jenny bonds with Serena's younger brother, Eric, and Rufust must swallow his pride and ask Lily for a favor to help his son, Dan.

Henri Bendel - The dream sequence from Episode 3 finds Blair and Serena done up in the style of the early 1960s. The girls take over the windows at Henri Bendel on a carefree afternoon. This scene needed to be rescheduled on the account of heavy rain the first it was attempted

и за 4-ти епизод:
Blair is thrilled when her mother, Eleanor, chooses her to be the new face of her clothing line. However, Blair's happiness soon turns to feelings of betrayal and jealousy when Serena moves into the spotlight and Blair finds herself back in Serena's shadow. Meanwhile, Serena and Dan are reminded once again tha they come from two very different worlds, and Nate and Chuck indulge in a boys' weekend to blow off steam after Ivy Week.

In episode 4, we meet Carter Baizen. He gave up the "Gossip Girl" world and traded it for scruff and sandals. Carter introduced Nate and Chuck to the bar scene and smoking joints. Carter may seem a changed man but he is not the person he apepars to be now. Also in the episode are art consultant Bex, who works for Lily and flirts with Rufus; French fashion photographer Henri, who works with Eleanor; some of Chuck's classmates, who get in a pub crawl; and a few poker players.

Еdit:Изисква се превода да е в същият пост, в който е пусната информацията.
ludoto_mimi
Ще помоля спойлерите да бъдат поствани и коментирани само в тази тема!
Постове в други теми, съдържащи спойлери, ще бъдат директно изтривани!
brooke_scott
ето за 5-и епизод нещо, което преведох(не за друго а защото не ме домързя и беше кратко wink.gif )

5 епизод:
Серина и Дан излизат на среща 8.gif 10.gif (най-после истинска среща)...Дан прави планове да впе4атли Серина на първата им официална среща. Същата ве4ер, Джени е поканена на небезизвестното "преспиване у Блеър" и се озовава по средата на добре обмислена "Истината или Риска" игра. В същото време Лили разбира 4е Ерик не е в стаята си в центъра и иска помощ от бивщия си - Руфъс....

на мен ми се струва мн интересна серия, но има да 4акаме доста...
ViruZzZ
10x tongue.gif
brooke_scott
ами реших да преведа и за 4-та серия ето го:

Епизод №4:

Блеър е развълнувана когато майка й - Елинор я избира за новото лице на нейна модна линия. Но скоро щастието на Блеър е изместено от ревност когато Серина я измества и оставя в сянката й. През това време на Серина и Дан, отново е напомнено, 4е живеят в разли4ни светове и Нейт и Чък се отдават на мом4ешки уикенд да се отърсят от последствията след Айви Уийк. (не е цялото, но мисля 4е другото не е толкова интересно)
ladysunshine
Мерси за инфото Вяра bigarmhug.gif
brooke_scott
моля, няма проблем, скоро пак ще пусна
DesiTo
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 22:40) *
Серина и Дан излизат на среща 8.gif

Доколото разбрах Дан и Серена никога не са били двойка. Не знам дали в сериала ще бъдат ,зависи от сценаристите, дали ще следват книгите напълно. Дан ще има връзка с Ванеса. Даже, накрая разбира, че е обичал само нея. Както казах, това е само до книгите, може и да има промени.

Все още не е знае кога, но Jessica Szohr ще се участва в сериала. Тя ще бъде Ванеса, много добра приятелка на Дан.

Tedds
Благодаря Вяра,10х и на теб Деси,силно се надявам Серена и Дан да са истинска двойка.
Катeто
oуу ако Дан е с Ванеса няма да има Серина и Дан sad.gif което ще е жалко unsure.gif
brooke_scott
Цитат(DesiTo @ Sep 30 2007, 16:46) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 29 2007, 22:40) *
Серина и Дан излизат на среща 8.gif

Доколото разбрах Дан и Серена никога не са били двойка. Не знам дали в сериала ще бъдат ,зависи от сценаристите, дали ще следват книгите напълно. Дан ще има връзка с Ванеса. Даже, накрая разбира, че е обичал само нея. Както казах, това е само до книгите, може и да има промени.

Все още не е знае кога, но Jessica Szohr ще се участва в сериала. Тя ще бъде Ванеса, много добра приятелка на Дан.

иуууу тая Ванеса не ми харесва sick1.gif искам да има Серина и Дан, дано да не следват книгите в такъв случай unsure.gif
ladysunshine
Олеее ако го съберат с тая Ванеса ще оплескат всичко. Не ми харесва външно актрисата, а предполагам, че и всериала няма да ми допадне
nadezhda_had
Както очаквах и желаех нещо ще стане между Нейт и Джени .Ето снимки от някакаво клипче дето са го давали по CW NOW

credit:FF
brooke_scott
DesiTo мерси мн мн за снимчиците страхотни са! Обичам те!
♥Didito♥
Mного много много мерси за снимките worthy.gif worthy.gif worthy.gif ,нямам търпение за следващите епизоди.
Adorkable
Надали ще разделят Дан и Серина,защото се превърнаха в любимци на публиката и ще е доста рисковано.
Все пак рейтинга е най-важен,а ако съберат Дан и Ванеса,аз лично ще спра да гледам серияла wink.gif.
DesiTo
Canadian promo for episode 3
YaNiTy
а Джени с кого ще е
смисъл с Чък ли и той ще се промени ли rolleyes.gif blush.gif
nadezhda_had
Още снимки от 5 епизод

ladysunshine
Наде, мерси много за снимчиците супер са
brooke_scott
Наде мерси мерси мн...с-р се радвам за Серинка и Дан - страшно са слади4ки wub.gif
ladysunshine
Наде, мерси за промотата. Серена ще е страхотн акато модел. Жалко само, че Блеър и Серена тъкмо започнаха да се сдобряват и и това, че Серена е модел на майката на Блеър май пак ще развали всичко. Но както и да е, Серена изглежда страхотно с тази коса. А за другото промо -също изглежда интересно. Пак ще има бой и скандали :Р
brooke_scott
мерси за снимките, мн са яки; ето какви намерих аз: Серина Блеър Джени Нейт и Джени
brooke_scott
да бе гледах ги аз тия снимки, ама 4естно казано ме домързя да ги ка4а blush.gif както и да е, тая Блеър явно е голяма използва4ка mad.gif
nadezhda_had
още снимки от The Handmaiden's Tale 1x06

brooke_scott
Наде, хубави снимки, ама тая Ванеса, още не съм я видяла в сериала и вече я мразя, нито актрисата ми харесва(даже напротив), нито персонажа й(ако съдя по книгата) dry.gif sick1.gif

Eто спойлери за 7-ми епизод, мен лично мн ме зарадваха wink.gif

Things are heating up between Serena and Dan

After surviving the on-again/off-again nature of their new relationship, Serena and Dan finally acknowledge they are crazy about each other, despite their polar opposite worlds that constantly threaten to pull them apart. Chuck contemplates investing in a burlesque club in the hopes of making his hard-to-please father, Bart, proud of him. Nate confronts his father, Captain, about the drugs he found in the house, but his father denies having a problem. Jenny discovers a secret her father, Rufus, and mother, Alison, have been keeping from her. Finally, Blair is once again devastated by Nate’s actions after Jenny reveals that Nate kissed her by accident thinking she was Serena.

Нещата м/у Серина и Дан се разгорещяват emoticon1 (12).gif

След като оцеляват непостоянния характер на тъхната връзка, Серина и Дан най-после осъзнават, че са луди един по друг, въпреки напълно различните слоеве на обществото, които постоянно заплашват да ги разделят. Чък обмисля да инвестира в пародиен клуб (каквото и да знаи това ermm.gif ), за да накара бащта си да се гордее с него.Нейт обвинява бащта си за дрогата, която намира вкъщти, но той отрича да има проблем. Джени открива тайна, която родителите й са криели от нея. Блеър е отново огорчена от действията на Нейт, след като Джени й разкрива, че Нейт я е целунал по случайност, мислейки я за Серина 2.gif
ladysunshine
Ooo супер smile.gif Най-сетне нещо между Серина и Дан, а пък и много се радвам, че скоро Джени и Нейт ще се съберат

Едит Току що прочетох това:"В осми епизод някой от героите ще посети Католически свещеник, за да се изповяда. Двама млади влюбени притесняват сервитьорка в Бруклин"
"В епизод седем Нейт е в затвора, а гаранцията му е 1 милион"
"Потенциалната любов на Дан ще бъде представена в епизод 6. Ванеса е 17 годишна художничка/режисьорка, която мрази частното училище."
Ето и това, но после ще го преведа
The Gossip Girls get in a luxurious private hotel club thanks to a Maitre D' who lets them in. Jenny will try to con a police officer in the fifth episode we will see. A Wall Street man in his late 20s will send a bottle of wine to Jenny in the hope to woo her but things will get ugly when he discovers her age. A gross married man will hit on Blair while both are at a club
nadezhda_had
Ми аз доколкото съм чела някъде из спойлерите в нета Блейр е посещава свещеника.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 13 2007, 08:52) *
Ooo супер smile.gif Най-сетне нещо между Серина и Дан, а пък и много се радвам, че скоро Джени и Нейт ще се съберат

Едит Току що прочетох това:"В осми епизод някой от героите ще посети Католически свещеник, за да се изповяда. Двама млади влюбени притесняват сервитьорка в Бруклин"
"В епизод седем Нейт е в затвора, а гаранцията му е 1 милион"
"Потенциалната любов на Дан ще бъде представена в епизод 6. Ванеса е 17 годишна художничка/режисьорка, която мрази частното училище."
Ето и това, но после ще го преведа
The Gossip Girls get in a luxurious private hotel club thanks to a Maitre D' who lets them in. Jenny will try to con a police officer in the fifth episode we will see. A Wall Street man in his late 20s will send a bottle of wine to Jenny in the hope to woo her but things will get ugly when he discovers her age. A gross married man will hit on Blair while both are at a club

еее двамата влюбени сиг са наште хора biggrin2.gif rolleyes.gif а тая Ванеса, що не са й остригали главата като в книгата - гадна мърша,тъпа sick1.gif да се надяваме, че няма да се хване с Дан като в книгата

П.С. извинявам се за острото ми изказване спрямо Ванеса, ама честно казано мн я мразя, тай 4е сорка
nadezhda_had
Daredevil - Jenny, Eric and Blair

Victor , Victrola! - 1x07

Ако правите графики със спойлер снимките ги давайте като линкове и пишете ,че са спойлери ,защото не всичке иска да знае какво ще стане
ladysunshine
Ооо Блеър и Чък... 18.gif А тази с къдравата коса Ванеса ли трябва да е или аз се бъркам?
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 14 2007, 08:15) *
Ооо Блеър и Чък... 18.gif А тази с къдравата коса Ванеса ли трябва да е или аз се бъркам?

да, тя е - мн ми е гадна dry.gif а най-важното има Дан и Серина rolleyes.gif мн са сладки бе, а и май е ще става нещо интересно biggrin2.gif
brooke_scott
ето още малко снимки от 1x07 - Victor, Victrola

БлеърСерина Блеър и Серина и Дан и Серина emoticon1 (59).gif
nadezhda_had
“The Handmaiden's Tale”

Dan is torn between two girls when his childhood friend, Vanessa, returns home and declares her feelings for him, just as he and Serena are trying to figure out what they mean to each other.At the infamous masked ball, Blair sends Nate on a scavenger hunt, but Nate is ultimately still distracted by his feelings for Serena. Although Blair makes it perfectly clear that outsiders are not welcome, a disguised Jenny and Dan sneak into the ball. Finally, Lily asks Rufus to accompany her to an Eleanor Waldorf event in order to make Bart Bass jealous.

някой дали ще може да ми преведе подчертаното изречение ,защото то ми спъва работата и немога да чака темата за следващя епизод
Gossip Girl
Ами аз не схващам смисъла в изречението, но в серията сигурно ще разберем за какво става дума. Но буквално значи: "На маскеният бал Блеър изпраща Нейт на чакалски лов." Може би, ъм, това е някакъв лаф, като "На лов за гъбки." Поне по друг начин не си го обяснявам.
nadezhda_had
Мерси Жани по измислих го малко
brooke_scott
мерси за инфото Наде
абе тая Ванеса си знаех, че ще обърка работата на наш'те хора mad.gif егати тъпата 14.gif
ladysunshine
Мерси за инфото. От кога чакам това с бала, ще бъде интересно. А това за Ванеса и Дан не мисля, че каквото и да става ще се разбере в този епизод.
brooke_scott
мерси за клипа, ама тая Ванеса вече я мразя, не че тя е виновна, че Дан излъга Серина, ама само ще им обърка работа mad.gif
ladysunshine
Цитат(nadezhda_had @ Oct 23 2007, 16:55) *

Хахах интересно се очертава. Абе тоя Дан сам си прецаква нещата. Ванеса не е виновна в случая. Кой го кара Дан да лъже. Горката Серина
DesiTo
"Blair Waldorf must pie!"

ladysunshine
Цитат(DesiTo @ Oct 24 2007, 14:48) *
"Seventeen Candels "

Мерси за снимчиците. Много са готини. Гледам, че и брата на Серина са го приобщили към групата, което е хубаво. Аз се надявам и за неговия герой да измислят нещо, че за сега е доста скучен
barbaronka
Може да се влюби в Джени :?
brooke_scott
абе тоя Дан мн жени покрай него нещо biggrin2.gif - вие коя мислите че е русата мацка?
nadezhda_had
Victor , Victrola! - 1x07

Victor , Victrola! - 1x07 Promo
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.