Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
brooke_scott
Виждам, че няма такава тема, а има мн хора, които умеят да ги правят тези красоти на photoshop-a, та реших да я пусна и да видим какво ще направим, предполагам знаете кво да правите, но аз да кажа biggrin2.gif Тук пускайте аватарчета, банери, уолпейпъри и въобще всичко, което сте измайсторили, вдъхновени от прекрасния сериал, актиорите и героите, които участват в него smile.gif

4.gifEnjoy4.gif

П.С.: Добре е да пускате само ваши неща или ако не са ваши пишете автора wink.gif
nadezhda_had
Мерси за темичката

ето няклко нещица от мен ,надявам се да ви харесат

brooke_scott
Наде, мн са ти яки банерите, запазвам си това с моми4етата wink.gif а за ав4етата просто нямам думи, прекрасни са smile.gif ако ми остане време днес ще направя малко
~●R@Li●~
Наде,страхотни са 4.gif
Ето 5 аватарчета от мен:
ViruZzZ
И 5-те са много хубави wink.gif Запазвам си 2 и 4 10.gif
brooke_scott
Рали, суперски са, браво!!! Ето както обещах няколко аватар4е + 2 банера от днес wink.gif

1. 1-во банерите:
Блеър

и тва не се полу4и и не ми харесва, но айде

ViruZzZ
Вяра супер са всичките 10.gif 2 на блеър пу за мене biggrin2.gif
ladysunshine
Вяра, не се получи ли? Абе страхотно е!!! Много много много ме кефи , не си го запазвам, защото нали знаеш, ко стана предния път с формата sad.gif
но пък си запазвам тези авчета smile.gif

И няма как да не кажа, че са страхотни :Р
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 29 2007, 20:17) *
Вяра, не се получи ли? Абе страхотно е!!! Много много много ме кефи , не си го запазвам, защото нали знаеш, ко стана предния път с формата sad.gif

ами мерси, ама аз се забраям за формата, трябва да по4на да ги прая по малки еееееее нищо следващия път mad.gif
CheerFuL-F

Леле Наде страхотни банери и аватари
Вяра твойте също са супер !!!

ето малко аватари и от мен smile.gif

ladysunshine
Ей Цвети страхотни са smile.gif Много ми харесват, те твойте неща винаги с амного хубави. То и профилчето ти е много готино
Вяра, абе недей ся само заради мене бе :Р
♥Didito♥
Евала нещата са невероятни worthy.gif ,запазвам си пове4ето,особено на Блеар biggrin2.gif ,може и на мене да ми дойде някоя идея и да направя нещи4ко smile.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 29 2007, 22:01) *
Ей Цвети страхотни са smile.gif Много ми харесват, те твойте неща винаги с амного хубави. То и профилчето ти е много готино
Вяра, абе недей ся само заради мене бе :Р

то не е заради теб, ами по принцип, щом не стават тряя да го опрая
Цвети, страхотни неща, запазвам си 2,5,7 и 12
~●R@Li●~
Вяра,банерите и аватарите са супер happy.gif
Цвети,страхотни аватарчета 4.gif
---
Преди малко ми хрумна да направя още някой аватар....
brooke_scott
мерси Рали супер са, особено първото wink.gif
CheerFuL-F
още автари от мен:

ViruZzZ
Много са готини особено на Нейт и Чък tongue.gif
brooke_scott
ОМГ, кво напрай бе моми4е, направо са перфектни, оооо така ме изкушаваш да ги взема до едно, но няма да бъда толкова нахална и ще се ограни4а с тези 5 ------->
nadezhda_had
Рали аватарите са супер
Вяра много ми харесват нещата ти ,особено аватарите на Блейр
Цвети както винаги всичко е бомба ,невероятно

Ето и аватари на Нейт

още аватари тук

и едно банерче на Дан,момента ми беше смешен и реших да напавя нещичко
ViruZzZ
Всички са много яки wink.gif,а банера 18.gif
CheerFuL-F
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 00:18) *
ОМГ, кво напрай бе моми4е, направо са перфектни, оооо така ме изкушаваш да ги взема до едно, но няма да бъда толкова нахална и ще се ограни4а с тези 5 ------->

Радвам се че ти харесват smile.gif

Наде банера много ем кефи аватарите са перфектни както винаги ! smile.gif
brooke_scott
е Цвети, ти си знаеш, че винаги ми харесват wink.gif няма как..
Рали, прекрасни аватари, а банера мн сладурски, супер е!!!
ladysunshine
Цвети, незнам вече с какви думи да ти опиша творчеството. Последните аватари са просто невероятни? Запазвам си 8(D&S) и 12
А сега ето и нещо от мен:

brooke_scott
сисе, мн са хубави, трето е най-яко wink.gif
ето малко от мен(знам, че обещах Нейт, но нещо бях на друга вълна)

CheerFuL-F
УАУ!! Банерите на Серена са мн. хубави. Вяра аватарите на Серена и Дан са страхотни както и банера smile.gif

аз направих няколко аватарчета smile.gif

Катeто
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 11:30) *

Вяра може ли да си взема това за профила...направила си страхотни неща,браво worthy.gif CheerFuL-F товите също са много хубави smile.gif
ladysunshine
Цитат(CheerFuL-F @ Sep 30 2007, 15:10) *
УАУ!! Банерите на Серена са мн. хубави. Вяра аватарите на Серена и Дан са страхотни както и банера smile.gif

Запазвам си това авче, отново много готини си пуснала smile.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Sep 30 2007, 20:15) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 11:30) *

Вяра може ли да си взема това за профила...направила си страхотни неща,браво worthy.gif CheerFuL-F товите също са много хубави smile.gif

да, разбира се smile.gif
CheerFuL-F
Цитат(ladysunshine @ Sep 30 2007, 20:51) *
Цитат(CheerFuL-F @ Sep 30 2007, 15:10) *

Запазвам си това авче, отново много готини си пуснала smile.gif

оки! smile.gif Като направя още някой пак ще сложа biggrin2.gif
ladysunshine
Ето няколко банерчета:

И малко авчета(не много сполучливи, ама карай)
brooke_scott
Сисе, страхотни банери (запазвам си 1), а аватарите са се получили и то мн добре(знаем, че си скромна, ама все пак wink.gif )
Ето някой неща от мен(днес съм на тема Блеър, не питайте защо):

-----> това ми е любимото smile.gif

CheerFuL-F
ladysunshine, Вяра - Много сладки автари и банери сте направили smile.gif

brooke_scott
Цвети, мн са сладки, така ме изкушаваш с тия аватарчета на Дан, обаче реших да спра малко да искам, че станах с-р нахална, иначе нямам думи страшно са сладки, особено тези ------>
~●R@Li●~
Уаау...колко много неща сте направили за има няма един ден...и са много хубави..Повечето си ги запазвам happy.gif
---
Ето 4 аватара от мен:
ladysunshine
Вяра, аз съмс и скромна бе как smile.gif хихих. ама и твоите са много готини, особено банерчетата. Аз тези снимки на Блеър с бялата рокличка и синьото горнище много ги харесвам
Цвети, твоите както винаги са много хубави, а тези на Дан сса невероятни :Р
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 1 2007, 20:49) *
Вяра, аз съмс и скромна бе как smile.gif хихих. ама и твоите са много готини, особено банерчетата. Аз тези снимки на Блеър с бялата рокличка и синьото горнище много ги харесвам
Цвети, твоите както винаги са много хубави, а тези на Дан сса невероятни :Р

да и аз мн ги харесвам, за тва и ми беше голям кеф, докато си правих банерите и аватарите mrgreen[1].gif ...
така ето и малко на Серина (тоя път само аватар4ета)

ViruZzZ
Много са ви яки нещата особено банерчетата tongue.gif
nadezhda_had
Сиана,Вяра,Цвети и Рали много хубави банари и аватари сте направили.Много ми харесват

напарвих 28 аватара на Серена,следващите ми аватари ще бадът на Блейр очайквай те ги скоро

останалите тук

+

ladysunshine
Наде, мерси много и твоите както винаги са много готини smile.gif Запазвам си първото, а също и няколко от линка, който си дала. smile.gif
brooke_scott
Наде, мн са хубави и аз ще си запазя някои wink.gif
ladysunshine
Днеска вместо да си понауча за контролното по български реших да понаправя малко авчета, а те пък взеха, че се полуха долу-горе добре smile.gif

brooke_scott
Сисе, както винаги супер аватари, кво др мога да кажа worthy.gif взимам си тези -------->
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 2 2007, 18:55) *
Сисе, както винаги супер аватари, кво др мога да кажа worthy.gif взимам си тези -------->

Вземай ги радвам се, че ти харесват smile.gif
nadezhda_had
Сиана много хубави аватари си направила.

още аватари тук

утре очаквайте аватари на Дан
~●R@Li●~
Ехаа,тука пак се е развихрил купон biggrin2.gif Много хубави неща браво,браво 4.gif
Наде,много са хубави аватарите на Блеър...вземам си някои,ако не вазразявашrolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(nadezhda_had @ Oct 3 2007, 00:13) *
утре очаквайте аватари на Дан

Мн готини ав4ета на Блеър, Наде wink.gif.Оооо и с нетърпение ги очаквам аватрите на Дан rolleyes.gif
ladysunshine
Ето и от мен малко smile.gif Аз също 4акам ав4етата на Дан :Р

brooke_scott
супер са biggrin2.gif
♥Didito♥
Какво прайте вие бе worthy.gif worthy.gif shocking.gif ,ве4е явно си има доста фенове сериала и аз също съм естествено rolleyes.gif ,невероятни нещаа worthy.gif
~●R@Li●~
ето малко по други от обикновено biggrin2.gif :

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.